ممنون دوست عزیزولی من که نمیخام دانلود کنم اهنگم متن داره فقط میخام ببینمش
ممنون دوست عزیزولی من که نمیخام دانلود کنم اهنگم متن داره فقط میخام ببینمش
کسی نمیدونه میشه یا نه؟
سلام دوستان
من چندجا توی تاپیک های مختلف اندورید دیدم که اساتید محترم گفتن قبل از اینکه مثلا گوشیتو وصل کنی به pc و با فلش تولز فلش کنی قبلش باید درایور گوشیت رو نصب کنی.حالا من سئوالم اینه که درایور گوشیمو از کجا باد بگیرم
گوشیم ایکسپریا یو هست
ممنون
از جایی نمیخواد بگیری ...
یه بار گوشی رو به پی سیوصل کن یه سریاش رو میشناسه
بعد گوشی رو خاموش کن دکمه پایین رو بگیر وصل کن به پی سی یه سری دیگه رو میاره
بعد خاموش کن دکمه بالا رو بگیر یه سری دیگه رو میاره ...
توی پوشه فلش تولز هم بری یه پوشه هست درایور اونو بزنی هم نصب میکنه همه رو !!
سلام دوستان عزیز
من برنامه کسپراسکای رو روی گوشی نصب کردم الان پاک نمیشه نمیدونم چیکار کنم؟توی توضیحاتش نوشته باید از توی خود برنامه پاک کنم ولی اصلا برنامش اجرا هم نمیشه چون قبل اجرا شدن ایمیل میخواد که میدم بهش بعدش میگه باید وصل نت بشه که وقتی اجازه میدم وصل شه از برنامه خارج میشه.خلاصه میخوام یجوری پاکش کنم.با برنامه zdbox هم امتحان کردم نشد.شما راه حلی ندارین؟
لیست آپدیت سری اکسپریا سونی به «اندروید جلیبین» بهروز شد.
بنابر آنچه که سونی رسما اعلام کرده و همانطور که انتظار میرفت، اندروید ۴.۱ جلیبین در سری اکسپریا سونی با اکسپریا تی، اکسپریا تیایکس و اکسپریا وی در هفته دوم بهمن ماه (فوریه ۲.۱۳) حرکت خود را آغاز و نهایتا تا یک ماه بعد یعنی در اسفندماه (مارس ۲۰۱۳) به اتمام خواهد رسید.
دسته بعدی اکسپریا که به اندروید جلیبین آپدیت خواهند شد شامل اکسپریا پی، اکسپریا گو و اکسپری جی خواهند بود که آپدیت آنها تا انتهای ماه مارس یعنی هفته دوم فروردین ماه ۱۳۹۱ آغاز خواهد شد تا پس از این گوشیها و در همان فروردین ماه (آوریل ۲۰۱۳) شاهد آپدیت اکسپریا اس، اکسپریا اسال، اکسپریا آیون و البته اکمسپریا آکرو اس باشیم.
متاسفانه سونی موبایل رسما تایید کرده که تعدادی از گوشیهای رده متوسط و پائین سری اکسپریا این شرکت به اندروید جلیبین آپدیت نخواهند شد که از جمله آنها میتوان به اکسپریا یو، اکسپریا سولا، اکسپریا میرو و اکسپریا تیپو اشاره کرد.
این وسط فقط همینو کم داشتیم که جور شد.فقط بلدن ضدحال بزنن![]()
![]()
![]()
Last edited by hamidreza2010; 18-12-2012 at 14:58.
SETTING
APPS
روش تاچ کن میره توی یه صفحه ای ...
ببین میتونی پاک کنی ؟؟ یا غیر فعالش کن !!
یعنی بالاتر از 4 آپدیت نمیشه؟!!!
این xperia goچه برتری نسبت به xperia uداره که اپدیت اندروید 4.1 واسه اون میاد ولی برای xperia uنمیادسونی دیگه رسمن گندش در آورده 7-6ماه میشه این گوشی برای خواهرم گرفتیم هنوز رام رسمی خاورمیانه اندروید 4 اپدیتش روی سرور سایت نیومده گوشی رو اپدیت کنیم
![]()
Last edited by clau; 19-12-2012 at 12:36.
خیر. همینطور سولا و تیپو و میرو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)