عزیز در حالت ایستاده هم کمربند مهمه چه برسه به حرکت ...
اگر کمربندتون مشکل داره باید چک بشه..
به هر حال با بستن کمر بند ضریب ایمنی بالا میره ولی قطعا صد درصد نمیتونه محافظ جون شما باشه
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
عزیز در حالت ایستاده هم کمربند مهمه چه برسه به حرکت ...
اگر کمربندتون مشکل داره باید چک بشه..
به هر حال با بستن کمر بند ضریب ایمنی بالا میره ولی قطعا صد درصد نمیتونه محافظ جون شما باشه
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
زیاد تاثیر داشتن و نداشتنش رو نمیشه تو هوا الکی گفت شما باید فیلم های تصادفات مصنوعی با ماکت رو تماشا کنی تا متوجه شی خیلی تاثیر داره یا نه
پس چرا تو اکثر تصادفات اکثر سرنشینان میمیرند؟؟؟
چون کمربند نبستن
سلام .
کمربند رو ببندین .
حالا آروم بکشینش , کش میاد .
حالا یکدفعه محکم بکشینش , قفل میشه .
این برای راحتی سرنشین هست که بتونه آزادانه حرکت کنه اما اگر تصادف کنه کمربند نمیذاره به سمت جلو پرت بشه .
اما هنوز هم یک مشکل وجود داشت در برخوردِ شاخ به شاخ :
مشکل این بود که کمربند نمیتونه سر و گردنِ راننده رو از پرت شدن به جلو باز داره .
در تصادفاتِ شدید با سرعتِ بالا , در کسری از ثانیه سرعت به صفر میرسه ( شتابِ کُند شونده ی بسیار زیاد )
در نتیجه طبق قانون اول نیوتون سر و گردن همچنان با سرعت زیاد به حرکتشون ادامه میدند موقع تصادف در حالیکه بدن رو کمربند گرفته .
این کار باعث فشار بسیار شدید به سر و گردن میشد .
برای همین کیسه ی هوا اختراع شد که در کسری از ثانیه باز میشه و سر و گردن رو میگیره .
خودِ کیسه اگر سرنشین خیلی نزدیک به داشبورد باشه بهش صدمه میزنه .
بچه های کوچیک جان خودشون رو از دست دادند به خاطر ضربه ی شدید کیسه هوا .
برای همین در ماشینهای استاندارد روی آفتاب گیر یک برچسب هست که نوشته هرگز کودکان رو روی صندلی جلو سوار نکنین وگرنه ممکنه کیسه ی هوا بهشون صدمه بزنه .
![]()
اما هنوز هم خطر مرگ در برخورد از بغل بالا بود
حالا دیگه ماشینهای استانداردِ گرانقیمت چندین کیسه هوا دارند هم برای جلوئیها هم عقب که با تصادف باز میشند و تمام سرنشینها رو از همه طرف در بر میگیره و به هیچ وجه به چیز سفتی برخورد نمیکنند .
در بنزهای جدید 10-12 ایر باگ ( کیسه هوا ) وجود داره .
![]()
سلام
الان که این متن رو مینویسم شدید خوابم میاد ولی میخوام یه تجربه نه چندان خوبم رو بهتون بگم که یه وقت تصادف نکنید.
البته تجربه زیاده، من حدودا 8 سالی میشه که راننده گی میکنم و تو این 8 سال فقط یه بار تصادف کردم که اونم مقصر ماشین جلویی بود که تو چراغ سبز ترمز کرد هنوز به زرد 2 ثانیه مونده بود که برام 4 تومن (میلیون) اب خورد.
تقریبا پست های دوستان رو خوندم که بهترینش پست راننده ی حرفه ای بود من حدود 89 درصد مطالبی رو که گفتن رو بلدم و همیشه به کار میبرم و از راننده گی هم خیلی خوشم میاد.
بگذریم بریم سراغ تجربه.
دوستان من یه بار واسه تست سرعت به یکی از اتوبان های شهرمون رفتم ساعت 1 بامداد خودرو ام پژو 405 اس ال ایکس هستش ، سرعت رو رسوندم به 200 که ناگهان یکی که نفهمیدم اصلا ماشین چی بود چه رنگی بود پیچید تو لاین سرعت دروغه بگم نترسیدم ولی خودمو نباختم و ترمز کردم بدون گرفتن کلاچ اول ترمز کردم اونم شدید که سرعت رو رسوند به 100 ولی بازم زیاد بود همین طور که پام رو ترمز بود یهو ترمز قفل کرد دوستانی که خودروی ABS دار سوار میشن میدونن چی میگم اغا ما دیگه اشهدن خودمونو گفتیم گفتم الانه که بزنم بهش یهو دنده معکوس یادم افتاد معکوس کشیدم همه ی این اتفاقات در عرض 5 ثانیه شایدم کمتر اتفاق افتاد خلاصه من به زور دنده معکوس و ترمز رد کردم اون ماشینو چند روز گذشت ماشینو بردم بنگاه تا بفروشم پیش خودم گفتم اخه این ماشین چه گناهی داره بیخیال شدم و برگشتم خونه تو نت سرچ کردم و فهمیدم این ترمز ABS هم مثل دارو های امروزی ضررش بیشتر از منفعتش هست ببخشید که طولانی شد در زیر کامل توضیح میدم چرا!!
این ترمز ها اجازه نمیدن که چرخ ها قفل بشن و جیخ بکشند در واقع سور بخورند بلکه میگرن ول میکنن هی این عمل رو تکرار میکنن این سیستم قدرت و نیروی این کار رو از دو جا تامین میکنه 1 قدرت پای راننده که کلا 5 درصد هم نیست 2 موتور
در واقع بهترین عمل کرد ترمز زمانی هستش که بوستر کامل تخلیه شده و شما که ترمز میکنید بوستر پر میشه از هوا و برای ترمز دوباره نیاز به تخلیه هستش که این تخلیه هرچه دور موتور بالا باشه زودتر انجام میشه و شما میتونید ترمز دوباره ترمز پرقدرت تری داشته باشد .
بله دوستان من در اون لحظه به یک تخلیه در بوستر ترمز نیاز داشتم که با دنده معکوس کشیدن جون خودمو و اون راننده ی ناشی رو نجات دادم .
هیچ وقت به ترمز زیر پاتون اطمینان مطلق نکنید وگرنه میمیرید 2*2=4 خیلی ساده هست .
شبتون بخیر
بله درسته
ولی متاسفانه خودروهای ساخت داخل خیلی هاش کیسه هوا نداره...
جواب این حرف شما رو کسی که با 10-12 تا وقتی از روی پل رد میشده ولی افتاده تو جدول کلش رفته تو داشبورد باید ببپرسید که فرق داره یا نداره!تو سرعت 30کیلومتر در ثانیه هم بستن یا نبستن کمربند زیاد تاثیر نداره![]()
بله نداره و کسی هم از ماشین های ایرانی انتظار نداره تو 90.100 تا سرعت با یه کمربند کاملا سالم بمونه اما توی سرعت های کم که گردن با سرعت زیاد به جلو پرت نمیشه خیلی مفیده
من تجربه کردم اینو
دوستان توی ترافیک ها و جاهایی که تراکم ماشین زیاد هست به محض حرکت ماشین جلویی شما حرکت نکنید
خیلی وقت ها پیش میاد راننده جلو مجبوره دنده عقب بیاد یا حتی جلوتون تصادف میشه اونوقت راننده هایی که این کارو میکنن یه جورایی قفل میشن
یکی دیگه هم اینکه خوهشا زنون نصب نکنید
چه از روبرو چه از پشت زنون خیلی چشم رو اذیت میکنه
البته ظاهرا این چراغ های زنون اگه بعد از مدت طولانی خاموش بشن دیگه روشن نمیشه تا مقداری سرد بشه که این هم واقعا خطرناکه
Last edited by Hatek; 10-04-2014 at 09:57.
سلام . اگه بخوایم اصولِ ایمنی رو کاملاً رعایت کنیم باید به محض سوار شدن کمربند رو ببندیم چون ممکنه درحالیکه توی ماشین نشستیم و هنوز هم راه نیافتادیم , یه ماشین دیگه با سرعت زیاد بیاد بخوره به ماشین ما که اگر از جلو برخورد کنه ما با صورت به شدت برخورد میکنیم به فرمان ( قانون اول نیوتن ) و داغون میشیم . ایمنی بر همه چیز مقدمه .
سلام....
من همیشه توی شب با نور بالا رانندگی میکردم و مه شکن ها رو هم روشن میکردم!!...
اما، وقتی از کسی سبقت میگرفتم، طرف میافتاد دنبالم که نور بندازه تو چشم....
(مشخصا هیچوقت کسی موفق نشد تو چشمم نور بندازه!)
دلیلش؟
مدل تنظیم اینه ها...
شما صندلی عقب ماشین رو هر وقت دوست داشتید میتونین ببینید.... و بهتره در حین رانندگی، اینه عقب جوری باشه که چشمتون رو چرخوندین به سمتش(نه سر رو.... فقط چشم رو)، پشت ماشین رو ببینید... بعضی ها رو میبینم که ایننشون صندلی های عقب و سرنشین هاش رو میبینه تا کمر!!!! حالا رانندگان محترم تاکسی و اینجور چیزها، میخوان تا مطمئن بشن که خانوم مربوطه رو کامل دید میزنن، ولی دلیل نداره شما اعضای خونوادتون یا دوستاتون رو توی ماشین ببینید و بهتره وقتی امن رسیدین خونه تا میتونین نگاهشون کنین!!
اینه بغل ها هم مهم هستن!! نمیدونم چرا مردم عادت دارن اینه بغل رو جوری تنظیم میکنن که بغل ماشین خودشون رو ببینن؟؟؟ یعنی انقد بغل ماشینتون خوشکله که همیشه باید ببینیدش؟؟؟؟ بابا اینه بغل ها رو کامل بدین بیرون جوری که یه ذره از بدنه ماشین خودتون توش معلوم باشه و بقیش پشت باشه!!...
با این مدل تنظیم ایینه ها، هم دید بسیار عالیی به اطراف ماشین خواهید داشت و نقاط کورتون کمتر میشه، هم اینکه اگر کسی نور بندازه نمیافته تو چشمتون!!....
-----------------
اون دگمهای که زیر ایینه هستش و میزنیدش ایینه داخل قابش بالا پایین میشه، کاربردش اینه که وقتی یه ماشین بلند مثل کامیون ها یا اتوبوس ها یا شاسی بلند ها میافتن پشت سرتون و نور بالا میزنن و اکی میخوره تو چشتون، اون دگمه رو بزنین... نورها خنثی میشن!! (یعنی شما دقیقا پشت سر رو نمیبینین که چی پشتتون هست، ولی نورش رو میبینید که برا تشخیص فاصله و اینکه کسی پشتتون هست یا نیست عالی هستش....)
من هر وقت تو شب رانندگی بکنم و پشتم بیشتر از دو سه تا ماشین باشه( کلا تو جاده ماشین زیاد باشه و خلوت مطلق نباشه!) اون رو میزنم و مشکلی هم نداشتم...
--------------------
راستی، تو سمند، کاملا مواظب گردش به چپ ها باشید که ستون ها بدجوری جلوتون رو میگیرن و واقعا محیط زیادی رو میبندن که نمیتونین ببینید!...
---------------
توی رانندگی مدل رانندگی و گاز دادن راننده تاکسی ها و کامیون ها رو اصلا تقلید نکنین... اونا جاده رو میشناسن، جاهای حادثه خیز، پلیس خیز! و غیره رو میدونن!!.... ریسک میکنن ولی همیشه این ریسک رو میکنن و میدونن کجا چقد گاز بدن...
-----------
بعضی مسیر ها دو طرفن، ولی سرعت رفتشون با برگشتشون متفاوته.... یه مسیر بخصوص به اسم قلاجه( غرب کشور، بین ایلام و کرمانشاه) من رفتش رو معمولا 110 تا میرم بالا، برگشتش معمولا 85-90 تا میرم...( کوهستانی و به شدت پر پیچ و خم)....
دلیلش هم صرفا اینه که این جاده رو زیاد رفتم و دقیقا میدونم سر کدوم پیچ، میشه رفت و سر کدوم پیچ نمیشه رفت!! دقیقا میدونم رو فلان سرعت سر کدوم پیچ میتونم بپیچم و سر کدوم پیچ باید خط رو ببرم و برم تو مسیر برگشت جاده که بتونم بپیچم....
میدونم سر کدوم پیچ کجا رو نگاه بکنم و بودن یا نبودن ماشین برای فلان پیچی که چند لحظه دیگه بهش میرسم رو پیشبینی بکنم....
دلیلش هم تجربه هستش و بهم تو درست گاز دادن کمک میکنه، اگر برا بار اوله که این دست مسیر ها رو میرید، پشت سر تاکسی ها و یا ماشین هایی که تو جاهای عجیب گاز میدن و میرن نرین!! اونا مسیر رو میشناسن و محدودیت هاش رو میدونن و میرن...
دوست من ، راهنمایی های شما در خصوص نور بالا ، پروژکتور و تنظیم آینه ها 100 درصد اشتباه است و حرکت شما بسیار جای تامل دارد که با این اشتباه بزرگ باعث آزار خیلی از رانندها در شب میشوید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)