تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 421 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای همدردی با کسی که عزیزی رو از دست داده و چندسال گذشته و الان سالگردشه چی باید گفت؟
    خدا رحمتش کنه و روحش شاد از این چیزها خیلی تکراریه و اصلا هم حس همدردی نداره! بخصوص بعد چندسال!
    کسی نمیدونست بچه ها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما سعی کن که کمک دستش باشی کارا مسجدو و کارای سالگردو انجام بدی براش این خودش کمک خوبیه
    بالاخره یه سری حرفای کلیشه ای هم هست که باید بگی
    اما بعید میدونم بعد چندسال اونقدرا ناراحت باشه

3. 5 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا مشکلی دارم [زدانشمند مجلس بازپرس!] با کسانی که "نمیفهمن" چطور باید رفتار کرد؟!

با طرف دعوات شده کلی داد و بیداد و جر و بحث... و حالا به خاطر یک سری مسائل کاملاً جدی و مهم ازش دلخور هستی.
    اما فرداش جوری رفتار میکنه که انگار نه انگار اتفاقی افتاده! انگار نه انگار ازش دلخوری، حرمتها شکسته شده، کدورت به وجود اومده...

فکر میکنی باهاش حرف نزنی بلکه به اندازه یه سر سوزن فکر کنه ولی می بینی بی فایده ست
    اگرم بهش بگی عصبانی هستی دوباره دعوا شروع میشه (آدمی نیست که بشه با گفتگو قضیه رو حل کرد)
    شاید اول فکر کنی خودشو به نفهمی میزنه ولی بعد متوجه میشی انگار واقعا نمیفهمه
    میمونی چی کار کنی! فقط مواظبی یه وقت از کوره در نری از عصبانیت!
    Last edited by Nocturne; 05-07-2012 at 19:06.

5. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من با دخترا اصلا خوب نمیتونم صحبت کنم کلا دخترارو میبینم حالا خوشگل موشگلم باشه هیچی دیگه
    از بس تو خونه بودم زیاد بیرون نیستم
    میخوام بدونم برای ایجاد رابطه حالا دوستانه یا معمولی من که 18 سالمه چجوری رفتار کنم ؟
    چه بری دانشگاه یا نری همه جا دختر هستش از یه جایی هم باید شروع کنی خیلی فکر مکنن تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن که صبر کنی بری دانشگاه بعد رابطه ایجاد کنی اگه به نیت دختر بخوای بری دانشگاه اصلا نری بهتره از همین الان با هر کی میخوای رابطه داشته باش فقط حواست رو جمع کن که جو گیر نشی یا یدفه مثل خیلی ها که میگن مامان عاشق شدم برو برام خواستگاری نشی این برا این میگم که تا حالا تجربه نداشتی و ممکنه یهو وابسته شی یا برات دردسر پیش بیاد

کلا یا اصلا بیخیال شو یا اگه دوست شدی باید پای همه چیز وایستی اما سعی کن فقط دل نبندی حواستم باشه ازت سو استفاده نکنن چون تجره نداری میگما

7. 6 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من یـه سوال مهمتر دارم...
    وقتی داریم با طـرف مقابل روبوسی میکنیم،بایـد همدیگه رو 2 بار ببوسیم یا 3بار؟(1بار رو هم دیدم میبوسن)
    عرفش چیه؟!
    بگیــد بدونیم دیگـه ثابت همونو اجرا کنیـم ! این همه ضایـع بازی نـشه !
    آقا این اصلا چه معنی داره که 2 تا مرد یا 2 تا زن همدیگرو ببوسن
    تو خارجکه اصلا این طوری نیستش فقط مردها بعد از سلام صورت خانم مقابل رو میبوسن اونم 1 دونه یا نهایت 2 تا
    حالا اگر کسی بودکه چند سال بود ندیده بودیش اگر هم جنس خودت هم بود مشکلی نداره ببوسش چون از رو دلتنگی هستش اما دلیل نمیشه که برای بازدید های سالانه یا کمتر هی تالاپ تالاپ صورت هم جنش خودت و ببوسی اونم چی 3 بار خدا بده برکت
    من که چون خودم خوشم نمیاد فقط صورتم رو میچسبونم اصلا بوس نمیکنم

فقط یه سوال داشتم موقعه ای که صورتت رو میچسبونی باید صدای ماچ کردنم از خودت در بیار ی یا نه ؟

9. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی فکر مکنن تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن
    اتفاقا تو دانشگاه حلوا خیرات میکنن!! یعنی این اقا بره دانشگاه، بعد به اولین خانم پیشنهاد دوستی میده، بعد اون خانم ایشون رو حلوا حلوا میکنه و پخش میکنه بین دوستان.... حراست هم از خجالت ایشون در میاد و ایشون درس عبرتی میگیره برا همیشه که چجوری باید رفتار کنه!!

منم دوست ندارم این مسئله رو.... ولی چیکار کنیم که رسم ایران اینجوریه!!

فقط یه سوال داشتم موقعه ای که صورتت رو میچسبونی باید صدای ماچ کردنم از خودت در بیار ی یا نه ؟
    نیازی نیست!! بعضی ها در میارن... بعضی ها نه!!!
    تعداد بوس کردن هم معمولا همون دوتا انجام بدن دوستان.... و صد البته بهتره کم کم این حرکت حذف بشه... من از بغل کردن متنفرم!!

11. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا مشکلی دارم [زدانشمند مجلس بازپرس!] با کسانی که "نمیفهمن" چطور باید رفتار کرد؟!

با طرف دعوات شده کلی داد و بیداد و جر و بحث... و حالا به خاطر یک سری مسائل کاملاً جدی و مهم ازش دلخور هستی.
    اما فرداش جوری رفتار میکنه که انگار نه انگار اتفاقی افتاده! انگار نه انگار ازش دلخوری، حرمتها شکسته شده، کدورت به وجود اومده...

فکر میکنی باهاش حرف نزنی بلکه به اندازه یه سر سوزن فکر کنه ولی می بینی بی فایده ست
    اگرم بهش بگی عصبانی هستی دوباره دعوا شروع میشه (آدمی نیست که بشه با گفتگو قضیه رو حل کرد)
    شاید اول فکر کنی خودشو به نفهمی میزنه ولی بعد متوجه میشی انگار واقعا نمیفهمه
    میمونی چی کار کنی! فقط مواظبی یه وقت از کوره در نری از عصبانیت!
    کسی جوابی واسه این سوال نداره؟
    منم یه همچن مشکلی دارم
    سردی رابطه هم بد نیست... اما انگار بازم طرف نمیفهمه!

13. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی جوابی واسه این سوال نداره؟
    منم یه همچن مشکلی دارم
    سردی رابطه هم بد نیست... اما انگار بازم طرف نمیفهمه!
    به نظرم شما بیا و بزرگواری کن و طرف مقابلو ببخش درسته سخته اما غیر ممکن نیس!
    بعد بعدا سر فرصت بهش بگو جریانو واینکه نباید اینقد بی تفاوت باشه

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو خارجکه اصلا این طوری نیستش فقط مردها بعد از سلام صورت خانم مقابل رو میبوسن اونم 1 دونه یا نهایت 2 تا
    حالا اگر کسی بودکه چند سال بود ندیده بودیش اگر هم جنس خودت هم بود مشکلی نداره ببوسش چون از رو دلتنگی هستش اما دلیل نمیشه که برای بازدید های سالانه یا کمتر هی تالاپ تالاپ صورت هم جنش خودت و ببوسی اونم چی 3 بار خدا بده برکت
    من که چون خودم خوشم نمیاد فقط صورتم رو میچسبونم اصلا بوس نمیکنم

دوست عزیز بوسیدن تو خارج یه جور دیگست پس حتما نتیجه میشه که بوسیدن در ایران کاملا غلطه و جای انتقاد داره؟ خب لابد عید نوروز هم چه معنی داره چون تو خارج همه کریسمس دارن . به دنبالشم باید بگی اسامی ایرانی جماعت چه معنی دارن آخه مثلا کوروش و نرگس و رامین و بابک و ... یعنی چی آخه ؟.تو خارج همه اسمشون جرج و جک و جان و مری و لوگان و جنیفر و اینچیزاست

16. 8 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوست عزیز بوسیدن تو خارج یه جور دیگست پس حتما نتیجه میشه که بوسیدن در ایران کاملا غلطه و جای انتقاد داره؟ خب لابد عید نوروز هم چه معنی داره چون تو خارج همه کریسمس دارن . به دنبالشم باید بگی اسامی ایرانی جماعت چه معنی دارن آخه مثلا کوروش و نرگس و رامین و بابک و ... یعنی چی آخه ؟.تو خارج همه اسمشون جرج و جک و جان و مری و لوگان و جنیفر و اینچیزاست
    دوست عزیز من دنبال نتیجه گیری نیستم که بخوام تعیین کنم چی درسته چی غلطه
    فقط نظرم رو گفتم و از نظر من غلطه و نظر هر کسی برای خودش محترمه
    کاری هم به رسم رسوم ندارم و فعلا خودم هم دارم طبق همین رسم و رسوم عمل میکنم چون چاره ای ندارم
    عید نوروز هم اصلا ربطی به قضیه آداب و معاشرت نداره مگه کسی حرفی از عید نوروز زدش عید نوروز که رسم باستانی هستش که هر کشوری برای خودش یه سری روزهای خاص داره
    با اسامی ایرانی هم کسی مشکلی نداره ولی فعلا همین ثبت احوال خیلی از اسامی ایرانی رو اگر بری براحتی برات عوض میکنن ولی اسامی عرب رو نه برو یقه اونارم بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •