تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 48 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

پــــَ نه پـــــَ واسه دختر همسایشونه ، انگیزه کار میده بش. :-W
    سیستم عامل ویژگی یک گوشی نیس؟!
    چرا هست. یکی از مهمترین فاکتور ها هم هست. داری خودتو میزنی به اون راه؟ من اصلا حرفم چه ربطی به در نظر نگرفتن ارزش سیستم عامل داشت. استفاده از پ ن پ هم دیگه جوات شده
    اینو در ادامه پست قبلم گفتم. آیفون 4 از لحاظ سخت افزاری در رنج گلکسی اس 1 هست حدودا و باید قیمت همترازی داشته باشن.. منظورم این بود که اگر سیستم عامل آی او اس انحصاری نبود قیمتش خیلی مناسب تر بود و کاربر لازم نبود به خاطر نرم افزار دو برابر پول بده
    چون سیستم عامل در کل یه نوع نرم افزار هست و هزینه ی واقعی ساخت در اصل مربوط به سخت افزار هست تا جایی که همین آیفون 4 حدود 240 دلار فک کنم بیشتر پول ساختش نیس.
    سیستم عامل باید خودش قابلیت های جذب کابر داشته باشه یعنی رو دوایس های با سخت افزار مشابه و قیمت یکسان باید این کاربر باشه که سیستم عامل رو بسته به توانایی ها و کاربرد ها و قدرت اون سیستم عامل انتخاب کنه
    ولی این در مورد آی او اس صدق نمی کنه چون انحصاری هست. اینو به هرکی بگی هم میدونه. همین اندروید اگه تنها در اختیار گوگل بود و اونم فقط روی یک دیوایس قیمتش فضایی می شد.
    این حرفام کلا تو همون جمله هم مشخصه. من گفتم این تفاوت قیمت اونم به خاطر سیستم عامل و در نهایت اونم آی او اس واسه من نمی ارزه ... حالا هرکی دوس داره بسته به سلیقش و یا حتی برنامه ها و بازی ها ی آی او اس ترجیحش بده

2. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

100% تایید میشه! این مشکلی که گفتم فقط در شرایطی هست که "زمانیکه چشتون رو فرو کنید تو صفحه نمایش" !!!

نمایشگر HTC مخصوصا سری سنسیشن خیلی ضعیف هستند! زمان پاسخ گوییی بالا باعث شده تصویر محو باشه!!!
    نمایشگر همین ادونس خیلی بهتر از نمایشگر های HTC با رزولیشن بالاتر هست!

تو سایز 4 اینچ اینا زیاد مشکل ساز نیستند! وقتی سایز بالاتر بره مشکل ساز خواهد شد!
    سلام...
    گوشی قبلیم من EVO 3D بود و رزولیشن qHD رو داشت...
    با اینکه رزولیشن و تراکم پیکسل EVO بیشتر بود ولی تصاویر و وضوح Advance چشنواز تر و جذابتر هست...
    در کل به نظر من برای سایز 4 اینچ رزولیشن WVGA کاملا مناسب هست و مشکلی ایجاد نمیکنه....
    Last edited by Punisher_2008; 07-06-2012 at 15:09.

4. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام

آقا من بیست تا برنامه رو گوشیم نصب کردم گوشی کند شد!!
    البته اصلا ربطی به خود گوشی نداشت، نرم افزاراش چرت و پرت بودند... منم گوشی رو با کد *2767*3588# ( البته شما از کد رو معکوس بخونید) ریست فکتوری کردم و همه چیز عالی شد و با کییز بک آپ کنتاکت هام رو هم برگردوندم، آنتن دهی و تماس مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا دیگه نه میتئنم اس ام اس بفرستم و نه اس ام اس برام میاد!!! تنظیمات اس ام اس و Service center رو هم چک کردم درست بودند ولی کماکان مشکل ارسال و دریافت اس ام اس رو دارم
    به نظرتون راه حلش چیه!؟
    یا 0912 ام مشکل اس ام اس دارم ولی با ایرانسلم مشکلی ندارم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زنگی به ساپورت همراه اول بزنید
    شاید بتونن غلطی بکنن

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

زنگی به ساپورت همراه اول بزنید
    شاید بتونن غلطی بکنن

نمیدونم چرا غلط هاشون فقط به نفع خودشونه
    وقتی اس ام اس قبض این ماهم رو برام میفرستند 30000 تومن !! ، اس ام اس هاشون بدون نقص کار میکنه....! ولی بعدا حتی بهداز اینکه قبضشون رو هم پرداخت میکنم ، اس ام اس از کار می افته

ای تو روحشون!!!

8. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

امروز این گوشیو دیدم!
    خیلی خوش دست و شیک هست... قیمت هم 700!
    ولی خب یحتمل این بالا می گفت... کیفیت صفحه هم همونطور که گفتم در حد gs1

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز این گوشیو دیدم!
    خیلی خوش دست و شیک هست... قیمت هم 700!
    ولی خب یحتمل این بالا می گفت... کیفیت صفحه هم همونطور که گفتم در حد gs1
    سلام داداشی..
    700!!!!!! چه قدر گرون!!!!!!! این قیمت اصلا ارزش نداره......
    16گیگ بود؟
    من 16 گیگ رو 640 خریدم.. اون موقع s2 حدود 750 بود.....

ولی به نظر من اون نوار دور گوشی با اینکه چهره گوشی رو جذاب میکنه اما مشخصه که خیلی ضربه پذیره...

راستی داداشی کنتراستش یکم از S1 بیشتره و از S2 هم کیفتش کمتره...
    دوربینشم همینطور بازم از s2 کیفیتش کمتره .
    در کل به قول بچه های XDA این گوشی Galaxy S2 Lite هست نسخه لایت شده s2 هست که داخل رنج med جز قویترین ها هست..

دوستان حدود 4 ورژن این گوشی روت شده... اموزش داخل XDA هست داخل موبایستان بچه ها هم زحمت ترجمش رو کشیدن..
    ولی الان دارن روی پورت ریکاوری مد کار میکنند. دیگه اخراش هستند.تا چند هفته دیگه اولین کاستوم رام برای این گوشی بباید ارائه بشه..

ولی باید قیمتش کمتر باشه.. تفاوت قیمت جهانش با s2 حدود 100 دلاره. باید قیمت حول خوش 600 باشه.. یادمه ACE فروش بسیار زیادی کرد به خاطر قیمت رقابتی که داشت.. سامسونگ اگه میخواد روی این گوشی هم فروش خوبی کنه باید قیمتش رو رقابتی کنید.... نمیدونم چرا ACE 2 رو اصلا نمیبینم..

امروز xperia sola رو دیدم.. این گوشی فوق العاده زیبا بود!!!!!!! فقط رم 512mb یکم ازار دهنده بود..

11. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به نظرم این گوشی خیلی شیکه!
    یعنی حس می کنی یه تیکه شکلات دستته که میخوای بخوریش
    البته من به خاطر داشتن نوت همه ی گوشیهای کوچیکو مث یه دختر 18 ساله می بینم نوت خودمم مث یه زن 50 سالس که سینه هاش آویزووونه!
    آره اعتراف می کنم رنگا خیلی بهتر از اس 1 بود.
    بازم به این 700 هم میارزه
    ولی خب من یکم پیش داوری کردم ولی بازم آدم 50-60 بذاره روش اس 2 بگیره بهتره
    کلا اگه گوشیها قیمتاشون متعادل شه این یکی از بهتریناس

13. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

راستی به خاطر بحثایی که اینجا راه انداختم معذرت میدونم رو اعصاب بودم!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی به خاطر بحثایی که اینجا راه انداختم معذرت میدونم رو اعصاب بودم!
    سلام مجدد....
    دوست عزیز این چیزهارو فراموش کن...

دوستان مطمئن تفاوت سخت افزاری S2 و این گوشی براتون جالب خواهد بود...گفتم یک توضیحی داده بشم شاید برای دوستان هم جالب باشه..

همینطور که میدونید چیپست Advance از نوع NovaThor U8500 هست که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP تشکیل شده.
    و S2 از چیپست 4210 Exynos استفاده میکنه که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1.2 GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP استفاده شده.
    هردو چیپست از تکنولوژی 45 نانومتری بهره میگرند.
    کلاک سی پی یو در Exynos 4210 بیشتر هست ( البته بعدا با امدن کاستوم کرنل ها میشه هامون 1.2 ghz رو کرد) همینطور GPU Mali-400MP در این دو مدل متفاوت هست..
    Mali-400 در GPU هست که این توانایی رو داره که حداکثر تا 4 هسته را پشتبانی کنه. Mali-400 استفاده شده در چیپست Exynos 4210 شامل 4 هسته میباشد اما Mali-400 استفاده شده در NovaThor U8500 تک هسته ای هست!! شاید این شمارو از سخت افزار این گوشی نا امید کنه. ولی بدونید در بنچمارک همین Mali-400 تک هسته ای نمره بیشتری نسبت به Adreno 220 و Power VR540 دریاف میکنه و همینطور من چون گوشی قبلیم EVO 3D از Adreno 220 استفاده میکرد و وقتی با این گوشی در بازی ها مثل gta 3 و Modern Combat 3 مقایسه میکنم میبینم در عمل هم mali-400 با همین تک هسته بازی هارو روانتر و با فرم بسیار بیشتری نسبت به evo 3d و Adreno 220 اجرا میکنه.

رئوف جان S2 تو دست بالت هست؟ اگه هست میشه یه بنچمارک از رام رسمی 2.3.6 یا هامون 4 میتونی بزارید با برنامه quderent بزارید تفاوت سخت افزاری هارو ببینیم.. به خصوص در GPU این دو گوشی.

16. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •