چرا هست. یکی از مهمترین فاکتور ها هم هست. داری خودتو میزنی به اون راه؟ من اصلا حرفم چه ربطی به در نظر نگرفتن ارزش سیستم عامل داشت. استفاده از پ ن پ هم دیگه جوات شده
اینو در ادامه پست قبلم گفتم. آیفون 4 از لحاظ سخت افزاری در رنج گلکسی اس 1 هست حدودا و باید قیمت همترازی داشته باشن.. منظورم این بود که اگر سیستم عامل آی او اس انحصاری نبود قیمتش خیلی مناسب تر بود و کاربر لازم نبود به خاطر نرم افزار دو برابر پول بده
چون سیستم عامل در کل یه نوع نرم افزار هست و هزینه ی واقعی ساخت در اصل مربوط به سخت افزار هست تا جایی که همین آیفون 4 حدود 240 دلار فک کنم بیشتر پول ساختش نیس.
سیستم عامل باید خودش قابلیت های جذب کابر داشته باشه یعنی رو دوایس های با سخت افزار مشابه و قیمت یکسان باید این کاربر باشه که سیستم عامل رو بسته به توانایی ها و کاربرد ها و قدرت اون سیستم عامل انتخاب کنه
ولی این در مورد آی او اس صدق نمی کنه چون انحصاری هست. اینو به هرکی بگی هم میدونه. همین اندروید اگه تنها در اختیار گوگل بود و اونم فقط روی یک دیوایس قیمتش فضایی می شد.
این حرفام کلا تو همون جمله هم مشخصه. من گفتم این تفاوت قیمت اونم به خاطر سیستم عامل و در نهایت اونم آی او اس واسه من نمی ارزه ... حالا هرکی دوس داره بسته به سلیقش و یا حتی برنامه ها و بازی ها ی آی او اس ترجیحش بده

جواب بصورت نقل قول