تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 75 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تو صفحه ی 14 و15 در مورد هوش مصنوعی صحبت هایی شد و راستش به نتیجه ی درستی نرسیدیم...
    واقعا تصور اینکه همه ی تصمیمات از قبل تعیین نشده هستند و اسکریپت نشده هستند آدم رو دیوونه میکنه
    شاید واقعا اینطوری باشه.
    خوب ما هم همینو گفتیم دیگه.....اتفاقات اسکریپت شده نبوده اتفاقی بوده و کاملا حرف ND درسته ولی آیا هوش شخص الی هم جدا بوده؟؟

من به خودم اجازه نمیدم به کسی بگم چیزی در مورد هوش مصنوعی میدونه یا نه......ولی کلا اینو قبلا هم گفتم تمام هوش افرادی که در داخل بازیها هستند( که با پردازش کنترل میشن چه در داخل تمام بازیها چه دوست دشمن) هوش ندارن....یعنی عاقل نیستن......بلکه فقط از کارهایی که بهش گفته شده یکیشو انتخاب و انجام میده.....که خیلی ها فکر می کنن پس با این کار هوش مصنوعی الی خطی نیست و خودش فکر می کنه.

+

اینجا هم الی یکی از چند گزینه ای که طبق شرایط خاصی بهش داده شده رو انجام میده(که اسمش هم هوش مصنوعی هست)و البته تا حالا در هیچ بازی در این حد(نه اینکه اصلا نشده) انجام نشده و میشه گفت یه گام رو به جلو هست.

.
    Last edited by halflife g; 11-07-2012 at 14:51.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حرفای سهیل را تاید میکنم !

به نظر من هم نظر گیمرای خارجی مهم تره !

همینجور که سهیل گفت از ناتی داگ این کارا بعید نیست !

همیشه شاهکارای بی نظیری از ناتی داگ دیدم مخصوصا Uncharted 2 که اون زمان که PS3 داشتم بازی کردم و نهایت لذت را بردم !

اینم یه تیکه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واسه این بازی نوشتم:

در روزگاری که بسیاری از sequel های بازی های پرطرفدار تنها چند مود و نقشه جدید به بازی اصلی اضافه می کنند و هدف از انتشار آنها تنها به جیب زدن سود بیشتر با صرف حداقل هزینه است عنوانی چون Uncharted 2: Among Thieves غنیمتیست که کمتر می توان نظیر آن را یافت.ناتی داگ تنها یک sequel معمولی نساخته بلکه بازی ای ساخته که به تنهایی به اندازه یک IP جدید ارزش دارد و در بسیاری از موارد ژانر اکشن ماجرایی را چند گام به جلو برده است.کاری که ناتی داگ انجام داده سبب شده است که هواداران پیش خود بیاندیشند که اگر قرار باشد Uncharted 3 هم همین مقدار پیشرفت نسبت به Uncharted 2 داشته باشد باید در انتظار چه چیزی باشند.اما در حال حاضر Uncharted 2 با مود تک نفره فوق العاده اش و مود مولتی پلیر پرکشش اش آنقدر جذابیت دارد که بتواند دوستداران ناتان دریک را را برای ماه ها سرگرم نماید.

4. 3 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

به نظر من هم نظر گیمرای خارجی مهم تره !
    دقیقا محمد جان منم همینو میگم کاربر خارجی و اونایی که نقد بازی میزارن اصولا اطلاعات کاملی دارن نظر شخصی هم نمیدن که بگیم این داره از خودش میگه... اینا هم بعد اینکه تو نمایشگاه e3 خب چرا ناتی اون دمو رو نشون داد؟ حتما دلیل جالبی داشته اونم AI پیشرفته تر و اسکریپت نشده بود.

کلا کاربر های خارجی و سایت های معتبر که درباره AI صحبت میکنن حرفاشون تایید میشه و اینا درباره جزئیات AI میدونن بخصوص درباره این بازی...
    Last edited by Killzone2; 11-07-2012 at 14:44.

6. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در کل اینو بگم که از این بشر ها همه کاری بر میاد پس یه لحظه ام درش شک نکنید اینها همه کاری میتونن انجام بدن ! انقدر هم نظر های فیلسوفانه ندین خواهشا شما کجا و اونا کجا...

8. 4 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

The Last Of Us
    تریلر جدیدی از سوی ناتی داگ در
    Comic-Con 2012
    منتشر شد که شخصیت جدیدی به نام
    BILL
    را نشان میدهد.

در Comic-Con 2012 ، ناتی داگ تریلر سینمایی از بازی را به نمایش گذاشت که در آن شخصیت جدیدی به نام بیل
    معرفی میشود.
    ...
    در این تریلر سینمایی بیل به جوئل و الی حمله ور شده و دست الی را با دستبند به لوله ای میبند و با اسلحه به جوئل حمله ور میشود ولی در این حین الی دست خود را آزاد کرده و به کمک جوئل می رود و ...
    ..
    شخصیت ها بعد از این ماجرا با هم کنار میان و برای سر هم کردن یک ماشین با یکدیگر هم هدف میشوند و برای آن طرح و برنامه ریزی میکنند...

...
    اطلاعات دیگری منتشر نشده است...

لینک ویدئو : لینک غیر فیلــتر بزودی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصاویری از تریلر :
    Last edited by CRIS Joon CR7; 14-07-2012 at 08:19.

10. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب تریلر رو دیدم
    فوق العادس
    حس ترس و تنها بودن رو توی همین تریلر 3 دقیقه ای به راحتی میشه حس کرد...
    ...
    اولش جوئل و بیل و الی رو نشون میده که دارن از دست یکی ازون موجودات تبدیل شده (حالا زامبی یا هر چیز دیگه) فرار میکنند و وارد یه پناهگاهی میشن و سریع در رو پشت سر خودشون میبندند و در رو
    محکم نگه میدارند و اون هی خودشو به در میکوبونه و بعدش میره و بچه ها یه نفس راحتی میکشن...
    الی نفس نفس زنان : That's was close خیلی نزدیک بود ها ...
    در ادامه الی به بیل اعتماد میکنه ولی بیل جواب اعتمادشو نمیده و باقی ماجرا...
    ...
    احتمالا در جستجو های الی و جوئل برای غذا و سرپناه و ... به بیل برمیخوردند چون از صحبت هاشون که پیداست اون غذا و سرپناه و از همه مهمتر ماشین داره...
    ماشینی که گویا خراب هستش و نیاز به تعمیر داره و در این راه الی و جوئل به بیل واسه تعمیر ماشین به بیل کمک میکنند ...
    موسیقی ضرباهنگ جالبی دارد و حس هیجان رو به طرز فوق العاده ای منتقل میکند...

من که خیلی لذت بردم...
    به نظرم مثل من HD شو بگیرید واقعا می ارزه

12. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عاقبت رعایت نکردن درجه سنی جلو بچه همینه دیگه : دی
    هی به این جویی گفتم برادر جلو بچه با شاتگان کله مردم رو روی زمین پخش نکن گوش نکرد اخرش دختر مردم این مدلی شد ، ارازلی شده برا خودش : دی

+
    اون موزیک منو هم واقعا از کارهای تحسین شده هستش روزی دو سه بار گوشش میدم ثانیه های 50 به بعدش عالیه و مخصوصا ثانیه 2:05 که موزیک پس زمینش واقعا ایده ال هستش حس سایلنت هیلی جدید رو بهم دست میده و از اونور حس فیلم های کلینز استوودی رو بهم دست میده که واقعا زیباست (به خاطر یک مشت دلار -- نابخشوده)

16. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

عاقبت رعایت نکردن درجه سنی جلو بچه همینه دیگه : دی
    هی به این جویی گفتم برادر جلو بچه با شاتگان کله مردم رو روی زمین پخش نکن گوش نکرد اخرش دختر مردم این مدلی شد ، ارازلی شده برا خودش : دی
    لاتی شده واسه خودش
    من گفتم این مثل این اون پارتنر به درد نخور تو RE4 همش رو اعصابه ولی الان انگار ما رو اعصاب اونیم...
    میترسم وسط بازی بزنه مارو بکشه و بقیه شو خودش بره
    خیلی حال کردم... فحش بود که کشید به اون یارو

+

اون موزیک منو هم واقعا از کارهای تحسین شده هستش روزی دو سه بار گوشش میدم ثانیه های 50 به بعدش عالیه و مخصوصا ثانیه 2:05 که موزیک پس زمینش واقعا ایده ال هستش حس سایلنت هیلی جدید رو بهم دست میده و از اونور حس فیلم های کلینز استوودی رو بهم دست میده که واقعا زیباست (به خاطر یک مشت دلار -- نابخشوده)
    کدوم موزیک؟
    بده ماهم گوش کنیم
    ...
    ها اون صفحه قبلی ...
    آره قشنگه
    کاشکی آهنگ های بیشتری ازش بود
    Last edited by CRIS Joon CR7; 15-07-2012 at 00:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محتوای مخفی: بی ربط به موضوع تاپیک صحبتی با بعضی کاربران 
    یه چیزی ته دل من مونده باید بگم ! اول بگم من هیچی نیستم ! یعنی هم سنم از همه کمتره هم تجربم اما ما هم از 3 سالگی با این آتاریا که مثل پا بود بازی کردیم تا الان ! ادعایی هم نداریم نمیگیمم خیلی حالیمونه . دقت کنید همیشه نظرامو ساده دادم گذاشتم همه نظر بدن منم استفاده کنم بعد نظرمو بگم اما بعضی دوستان توی این فروم هستند که نمیخوان خودشون باشن !

دوستای عزیز کپی پیست کردن به خدا کاری نداره ! منم میتونم واسه اینکه 10 تا تشکر پای پستم بیاد برم بازی سنتر متن یه بدبختیو کپی کنم 2 تا چیز بهش اضافه کنمو بیارم بذارم اینجا همه بگن به به چه چه چقدر این حالیشه ! اما من میخوام خودم باشم . من اینم ادعا هم ندارم چیزایی که باید بدونم میدونم که کسی ازم پرسید توش نمونم اما لزومی نداره اینجا جار بزنم که 2 نفر بگن حالیشه!میایم اینجا و خبر میخونیم و تشکر میکنیم و میریم و گاهی هم نظر میدیم . اینهمه کپی کردن که چی؟یه ذره نباید بعضی دوستان خودشون اون متنیو که کپی میکنن بخونن؟اگه به جای کپی کردن یه چیزیو بخونید و خودتون بفهمید چیه این بهتر نیست؟

خبر و عکس ایرادی نداره بعضی وقتا خودمم کردم خبر و عکس رو از جایی کپی نکنیم پس از کجامون بیاریم بذاریم؟اما خداشاهده بعضیا نظر کاربرای فروم های دیگه رو کپی میکنن توی تاپیک ها من بارها و بارها دیدم توی بحثا و نظرها . که چی آخه؟گیریم گفتن فلانی خیلی حالیشه چرا خودتونو گول میزنید؟از خودتون سوال کنید ببینید چقدر میدونید؟ببینم میتونید برا خودتونم از بازی سنتر نظر کپی کنید؟! شاید تونستید . واقعا متاسفم واسه این افراد که کسی هم نیست بهشون چیزی بگه چون کارشون کاملا مخفیانس . بقیه هم از این افراد غول ساختن ولی باور کنید هیچی نیستن ! یه سوال از یه سبک بازی کنید ازشون توش میمونن فقط بلدن کپی کنن همین !

چقدر تاسف بخورم ! یادمه همین افراد وقتی من یه کار اشتباه کردم توی نظر سنجیه تالار ریختن سرم که واقعیتو ببین . متاسفم . فرهنگ داشته باش ! تازه کاری که من کردم دلیل و هدف داشت . اما حالا خود اون افراد خودشونو نمیبینن واقعیتو نمیبینن . حالا من به شماها میگم . خودتون باشید . اگه چیزیو میدونستی آفرین به تو بیا بحث کن اما اگه نمیدونی نرو کپی کن بریز اینجا زشته به خدا .همه چیو حتما نباید بدونی به قرآن قاطی اونا که میدونن بشو یه چیزی یاد بگیر نه اینکه با دروغ و کپی خودتو هم سطح اونا کنی که بگی تو همه بحثا شرکت کردم و همه هم بگن به به . این مطلبو من فقط با 2 3 نفر بیشتر نبودم که هر کسی میدونه خودش چیکار میکنه بقیه هم که میدونن چیکارن پس به خودشون نمیگیرن

از مدیرا هم خواهش میکنم که این متن رو پاک یا ویرایش نکنن . خواهش کردم ! این حرفا یه مسئله شده بود واسه من که به اون 2 3 نفر یه جا بزنم . اینجا هم تو محتوا مخفی آوردم اسمی هم از کسی نیاوردم که بخواد ادامه بده و اسپم بده و هدف تاپیک از بین بره فقط یه نصیحت از یه کوچیکتر به چند تا به اصطلاح بزرگ بود همین . خواهشا ویرایش نکنید

واقعا تریلر محشری بود !

عجب موسیقیه زیبایی !

یه حس غریبی داره این بازی نمیدونم چرا نمیدونمم چجوری توصیف کنم ولی یه جوریه آدم وقتی تریلرها رو نگاه میکنه ... میگم که نمیدونم چجوری بگم!

یه سری صحنه ها هستن ظاهری بخوای نگاه کنی عادیه در دنیای گیم اما بخوای عمقشو ببینی واقعا خیلی حرف ها توش نهفتس !مثلا همین محیط بازی . داخل خونه خرابه ها و ویرونه دنبالت یه سری زامبی حس ترس و وحشت تو وجودت ولی صحنه رو که باز میکنه میبینی انگار تو بهشتی!گل و درخت و منظره ی زیبای بازی !

این صحنه ها یه صحنه هایی هستند که واقعا یه حس عجیبی به آدم میدن که مطمئنم همه حس کردین

درباره ی هوش مصنوعی هم امید زیادی روی این بازی هست با حرفهای سهیل و محمد موافقم . ما تو این دوره نمیشه نداریم! همه چی میشه . اون نقدی هم که ترجمشو ما خوندیم خیلی امیدوارمون کرد واقعا الان هر جا که پاتو میذاری حرف از این بازیه بدجور تو دل همه جا شده که 100% میترکونه
    Last edited by MohammadT15; 17-07-2012 at 12:42.

19. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •