تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 405 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببینین دوستان من اول از همه پکیج وایلانت رو توصیه میکنم ولی با توجه به تحریم الان نه توصیه نمیشود ولی در حال حاضر با تحقیق و با تجربه کافی خدمتتون عرض میکنم که بهترین جایگزین برای وایلانت پکیج عالی ویسمن هستش که هم مونتاژ هم ساختش آلمانه بدون استثنا و بعد اون هم بوش ولی بوش مونتاژ ترک به است
    من میدونم که ویسمن یک شرکت معتبر تو تولید پکیجه ،اما خیلی از پکیج های که تازه وارد میشن با تبلیق بالا چند سالی فروش میکنن بعد فروش تعطیل میشه و اثری هم از خدمات وفروشنده هاش نمیمونه من خودم امروز با یک موردش برخورد کردم بیچاره مبدلش سوراخ بود اما بخاطر مبدل باید کل دستگاهو عوض میکرد چرا چون کسی جوابگو نبود.و شرکت فروشنده به بهانه تحریم مشتری رو از سر خودش باز کرد.حالا میشه بگید ویسمن چند ساله وارده ایران شده و کیفیت خدماتش چطوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من میدونم که ویسمن یک شرکت معتبر تو تولید پکیجه ،اما خیلی از پکیج های که تازه وارد میشن با تبلیق بالا چند سالی فروش میکنن بعد فروش تعطیل میشه و اثری هم از خدمات وفروشنده هاش نمیمونه من خودم امروز با یک موردش برخورد کردم بیچاره مبدلش سوراخ بود اما بخاطر مبدل باید کل دستگاهو عوض میکرد چرا چون کسی جوابگو نبود.و شرکت فروشنده به بهانه تحریم مشتری رو از سر خودش باز کرد.حالا میشه بگید ویسمن چند ساله وارده ایران شده و کیفیت خدماتش چطوره.
    ویسمن خیلی وقته وارد ایران شده و خدمات و گارانتی شم ماله شرکتی که کولر های اجنرال رو گارانتی میکنه

من خودم از ویسمن نهایت رضایت رو دارم و میگم که نگران خدمات پس از فروش نباشین حرف نداره ...........

بقیه برند ها به غیر از این سه تا یعنی وایلانت و ویسمن و بوش معمولا یه جاشون میلنگه ولی اینا نه خدا وکیلی حرف ندارن مخصوصا ویسمن و وایلانت
    یعنی اینارو که میگم دیدم که میگم هاااا من پکیج فرولی رو با ویسمن مقایسه کردم ساید بای ساید و قطعه به قطعه دیدم که بابا اینا اصلا خدا و پیغمبرشونم یکی نیست !!!
    از لحاظ راندمان هم وایلانت اوله و بعدش ویسمن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باسلام من برای 150 متر یک پکیج درجه یک میخوام قیمت مهم نیست فوریه اگه میتونید بگید از کجا تهیه کنم من اصلا سر رشته ندارم اگه یه قورباغه بدن بگن پکیج من تشخیص نمیدم با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ویسمن خیلی وقته وارد ایران شده و خدمات و گارانتی شم ماله شرکتی که کولر های اجنرال رو گارانتی میکنه

من خودم از ویسمن نهایت رضایت رو دارم و میگم که نگران خدمات پس از فروش نباشین حرف نداره ...........

بقیه برند ها به غیر از این سه تا یعنی وایلانت و ویسمن و بوش معمولا یه جاشون میلنگه ولی اینا نه خدا وکیلی حرف ندارن مخصوصا ویسمن و وایلانت
    یعنی اینارو که میگم دیدم که میگم هاااا من پکیج فرولی رو با ویسمن مقایسه کردم ساید بای ساید و قطعه به قطعه دیدم که بابا اینا اصلا خدا و پیغمبرشونم یکی نیست !!!
    دوست عزیز شما که همه قطعاتشونو مقایسه کردی میشه بگید کدوم قسمتاش باعث شده بگی خدا پیغمبرشونم یکی نیست. بابا برای فروش بهتر سعی کنین خودتون خوب باشین بیاید تو بازار واقعا رقابت کنیدنه اینکه با کوبیدن بقیه خدوتونو بالا بکشید.منکه قبول دارم ویسمن پکیج خوبیه اما حرفاتونواصلا قبول ندارم.من خودم دستم تو کاره اما تا حالا نشده بگم فلان دستگاه بده امابا مقایسه میگم این خوبیش اینم بدیشه. انه اینکه فقط بگم بده نخرید. دلیلم نیارام
    Last edited by tamirkar1; 29-08-2012 at 21:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما اگه اطلاعات در مورد پکیج داشته باشی باید بدونی که سیستم همه پکیج ها تقریبا یکی و این حرفو نمیزدی.شما با این حرفت میخوای بگی که پکیجهای مثل ایمر گاس یا باکسی یا وستن و یا حتی همین بوتان یجاش میلنگه و فقط ویسمن که عالیه این حرف اصلا درست نیست.من که قبول ندارم .اما به نظرتون احترام میذارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما اگه اطلاعات در مورد پکیج داشته باشی باید بدونی که سیستم همه پکیج ها تقریبا یکی و این حرفو نمیزدی.شما با این حرفت میخوای بگی که پکیجهای مثل ایمر گاس یا باکسی یا وستن و یا حتی همین بوتان یجاش میلنگه و فقط ویسمن که عالیه این حرف اصلا درست نیست.من که قبول ندارم .اما به نظرتون احترام میذارم.

ببینین دوستان من نمیگم فلان چیز بده فلان چیز خوبه ویسمن و وایلانت هم کارخونه بابام نیست که ازش تعریف کنم فقط دیدم که میگم عزیزان وا اللا ایمر گاز هم بله بد نیست خوبه....
    بیبیننین من کارشناس ارشد مکانیک سیالاتم و راجبه اینجور چیزا هم ساختش و مونتاژش اطلاعاته بدی ندارم فقط چون چند تا پکیج رو مقایسه کردم دیدم....
    کار زیاد سختی نیست شما یه پکیج ویسمن رو با یه پکیج معمولی کنار هم بذار و فقط مونتاژشونو مقایسه فقط مونتاژ ها حالا کیفیت ساخت و طراحی بکنار اون موقع متوجه میشی که چی به چیه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون pedi عزيز
    از راهنمايي هاتون اينطور فهميدم كه ايمر بهتر از بوشه پس تصميم گرفتم كه ايمر بخرم.
    هر چند فرموديد تك مبدله از 2 مبدله ساده تر و تعميرش راحت تره ولي بازم جهت اطمينان مي پرسم از بين star 24KW كه ظاهرا تك مبدله و mini 24KW كه 2 مبدله هستند با توجه به اينكه من در سمنان زندگي مي كنم كدومو بخرم؟
    ضمنا با توجه به اينكه من هنوز واحدمو تحويل نگرفتم و دقيقا مشخص نيست كه در كدوم طبقست و آيا شرایط نصب دستگاه بدون فن رو داره یا نه موندم چيكار كنم.
    آيا فن دارو ميشه همه جا نصب كرد و اصلا مزيتي داره كه حتي اگه امكان نصب بدون فن هم بود آدم فن دار نصب كنه و ارزش پرداخت مبلغ اضافه ترو داره؟
    براي رادياتور هم مي خوام فولادي بگيرم 2 تا 100 واسه حال و 2 تا 80 واسه خواب ها به نظرتون انتخاب خوبيه؟
    بازم ممنون.
    مبارک باشه. هر دو دستگاه های خوبی هستن انتخاب با شماست. من پیشنهادم تک مبدله.
    شما اصلا ریسک نکنید و دستگاه فن دار بخرید. فن دار رو همه جا مییشه نصب کرد مگه اینکه متراژ واحد کم باشه. انتخاب رادیاتور هم خوبه به شرطی که طبقه اول یا آخر نباشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستي يه چيزي در مورد ترموستات روي رادياتور شنيدم كه ظاهرا مصرف رو پايين مياره اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره لطفا راهنمايي بفرماييد
    این ترموستات ها با محدود کردن جریان آب دما رو کنترل میکنند. که بیشتر به درد موتور خونه میخوره نه پکیج.
    با پکیج همیشه باید شیر های رادیاتور تا آخر باز باشن تا پمپ پکیج آسیب نبینه. پس به درد پکیج نمیخورن.
    ضمنا بارها و بارها دیدم که شیر های ترموستاتیک در حالت نیمه باز (هنگام تنظیم بر روی یه درجه ی خاص) کلا مسیر ورود آب رو میبندن و کلا رادیاتور سرد میشه... نصف شب هنگام خواب....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برای یک ویلا در حدود 150 متر دوبلکس در نوشهر چه پکیجی پیشنهاد می کنید؟
    بنظرتون آلزان پکیج خوبی هست؟ایمر چطور؟
    پیشاپیش از وقتی که برای پاسخ می گذارید ممنونم.
    28000 ایمر. قبل خرید با توجه به دوبلکس بودن خونه حتما کارشناسی بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •