عالیه!!! انشالله باز هم پایین تر میاد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه!!! انشالله باز هم پایین تر میاد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته همه خوشحاليد
ولي لينك فارسي ممنوع
اونايي كه احتكار كردن حالا بخورن
راستي دوشنبه يه بار اسوس جديد واسه سازگار مياد
سلام
درسته قیمت دلار اومده پایین ، ولی خدا کنه پایین بمونه ( گرچه بعید به نظر میرسه )
وگرنه امیدی به پایین اومدن قیمت های لپ تاپ نیست ، چون چنین اتفاقی حدود دو ماه پیش هم افتاد و قیمت دلار بد فرم اومد پایین ، ولی باز هم قیمت لپ تاپ نیومد پایین ، تو اون موقع فروش لپ تاپ متوقف شد و مغازه ها جنس هاشون رو احتکار کردن ، و منتظر بودن تا دلار بره بالا و گرون تر بفروشن .
دلم لگ زده برای یه لپ تاپ 13 اینچ با هارد SSD !!!!
خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــداااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
.
من به آشنامون که صراف هست همین الان زنگ زدم. تو گذرخان قم هستش
دلار 1600
"این قسمت ی نقل قول بود از یکی از دوستان ک ذاتشونو در پستای این تاپیک نشون داده بودن و من حتی برای نقل قول اسمشو حذف کرده بودم ولی بهم پیغام داد و واگذارم کرد ب خدا واقعا ادم میمونه چی بگه"
دوستان عزیز توجه کنن وقتی قیمت دلار ی شبه اونم با مقاومت شدید دلال ها و صرافها نزدیک 300 تومن میاد پایین معلومه بازار از دستشون در رفته و مطمئن باشید سیر نزولی اون با گذر زمان و فشار دولت تشدید خواهد شد و خرید هیچ گونه لوازم خارجی ک مستقیما با ارز رابطه داره در حال حاضر جنبه عقلانی نداره و خواهشا ب توصیه افرادی ک در زمینه خرید و فروش لپ تاپ هستن و ذی نفع ب هیچ عنوان توجه نکنید اونا سعی میکنن طوری جلوه بدن ک مثلا ب فکر شمان و ارزون شدن لپ تاپ از خداشونه ولی در باطن اصلا از این بابت خوشحال نیستن.
خدایا شکرت ک ما رو پیش این جماعت رو سفید کردیو افرادی ک در همین تاپیک پستهای من و خوندن و دست نگه داشت برای خرید ب حرفم رسیدن و اون دوستانی هم ک همیشه سعی داشتن جو رو ملتهب کنن و از این اب گل الود ماهی بگیرن و رو سیاه کردی و در کمال پررویی هنوزم دارن ب کارشون ادامه میدن
![]()
Last edited by SAJAD0936; 15-04-2012 at 23:35.
اینم تاریخچه پستهای من تو این تاپیک خداییش همیشه ب فکر ملت بودما ن منافع خودم و همین پستهاست ک صدتای ستاره های پروفایل بعضی از دوستان ارزشش بیشتره
حالا همون موقع ک من میخواستم جو اروم کنم ی عده میومدن از 5 برابر شدن و قیمتها و دلار 3000 تومنی میگفتن من نمیدونم این ادما چ جوری میخوان جواب خدا رو بدن
متشکر دوست عزیز از راهنمایی های خوبتان:(همیشه ادم باید به اینده امید داشته باشه!!!)
خب الان توصیه شما چی هست!!؟؟؟ یعنی اقدام به خرید کنیم !! یا باز هم صبر کنیم که قیمت ها پایین بیاد!!!؟؟
یعنی باز هم قیمت ها پایین میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس
قيمت دلار قبل از گرون شدن و بحث تحريم حدود 1300 تا 1400 تو بازار بود
الان با اين وضعيت و كاهش شديد خيلي به نظر نميرسه دلار از 1400 كمتر بشه يا به 1400 تومن برسه
خريد در اين موقعيت كه بازم به نظر من اشتباهه چون قيمت ها هيچ تغييري نكرده
اما وقتي بياد پايين و به نرخ دلار 1.6 برسه
اينبار خريد ريسك بالاتري داره
چون هر لحظه ممكنه دلار يا بره پايين يا بره بالا
ولي بهتر از اينه كه 1.9 باشه
سلام
با توجه به توافقات صورت گرفته قیمت دلار در حال کاهشه
ولی الان کاهش قیمت اجناس به صورت محسوس به چشم نمیاد
یعنی باید یه چند صباحی بگذره تا شاهد کاهش قیمت باشیم
البته نتیجه اصلی بعد از 3 خرداد مشخص میشه
این دلار لعنتی باز هم که بالا رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)