سلام دوست من.شما اگه میخوای Bios مادربوردتو آپدیت کنی بهتره که آخرین نسخشو بگیری.چون ایرادات نسخه قبلی توشون بهبود یافته.به نظر منم حتما با برنامهBIOS@ آپدیت کن چون ریسکش کمتره.(تجربی بود)
در ضمن BIOS شما AWARD هست.
سلام دوست من.شما اگه میخوای Bios مادربوردتو آپدیت کنی بهتره که آخرین نسخشو بگیری.چون ایرادات نسخه قبلی توشون بهبود یافته.به نظر منم حتما با برنامهBIOS@ آپدیت کن چون ریسکش کمتره.(تجربی بود)
Last edited by Hossein-GMail; 28-01-2008 at 01:38.
ممنون حسين جان...سلام دوست من.شما اگه میخوای Bios مادربوردتو آپدیت کنی بهتره که آخرین نسخشو بگیری.چون ایرادات نسخه قبلی توشون بهبود یافته.به نظر منم حتما با برنامهBIOS@ آپدیت کن چون ریسکش کمتره.(تجربی بود)
اين AWARD رو از كجا فهميدي؟
ضمنا اينكه نمايندگي گفت مادر بردت ريليز 1 هست مواظب باش اشتباه نريزي قصش چيه پس؟
ايشون درست مي گن اگه با همون @bios توي cd مادربورد رو نصب كني بعد از روي اون دانلودش كني خيلي بهتر جواب مي گيري تا خودتون بريزين.....سلام دوست من.شما اگه میخوای Bios مادربوردتو آپدیت کنی بهتره که آخرین نسخشو بگیری.چون ایرادات نسخه قبلی توشون بهبود یافته.به نظر منم حتما با برنامهBIOS@ آپدیت کن چون ریسکش کمتره.(تجربی بود)
وقتي كه سيستم روشن مي كنيد.....كليد pause break رو بگيريد و بالاي صفحه نگاه كنيد...اين AWARD رو از كجا فهميدي؟
اگه مين شما گيگا هسته حتمآ award است.....
خوب اگه اشتباه بريزي سيستم مشكل پيدا ميكنه.....ضمنا اينكه نمايندگي گفت مادر بردت ريليز 1 هست مواظب باش اشتباه نريزي قصش چيه پس؟
بهتر همون كاري رو كه گفتم انجام بدي...
سلام
من میخوام بایوس مادر بوردم را آپدیت کنم.
از کجا میتونم آخرین ورژنش را دانلود کنم؟
توی یه سایتی دیدم میشد آپدیتش کرد ولی پولی بود.
مادر بورد من matrix x3 هستش.
برو توسایت سازنده مادربرد مدل مادربردتو پیدا کن
آخرین ورژن بایوس رو دانلود کن
مدل کامل مادربرد روبنویس
سایت سازنده هم بنویس
آقايون من بايوسم رو آپديت كردم!!! چه كار دهشتناكي بود!!! من به گفته دوستان از برنامه اي كه توي سي دي مادر برد بود استفاده كردم... اينجام كه گفته شده بود بعدش حتما بريد و گزينه load optimize رو بزنيد. زدم و ديگه سيستم بالا نيومد!!! باور كنيد يخ كردم!! لوگوي xp كه ميرسيد يهو يه ارور توي اون صفحه آبيه ميزد و ريست ميشد! تو Safe mode هم همينطور...!
ريست كردم و با دكمه DEL به تنظيمات setup رفتم و اونجا كه مال Raid بود رو مثل قبل تنظيم كردم..!! نميدونم چه ربطي داشت اما هارد رو نميشناخت!
به هر حال نتيجه اين شد:
قبل از آپديت در برنامه @Bios:
بعد ار آپديت در برنامه @Bios:
درست آپديت كردم ديگه نه؟
فقط يه سوال : اون دو تا گزينه clear در سمت چپ اين برنامه ماله چيه؟
ممنون از همه دوستان...
Last edited by sherlock_Holmes; 31-01-2008 at 00:37.
بله درست آپديت شده....عزيز....
والا درست نمي دونم چي هستند وچكار مي كنند.....فقط يه سوال : اون دو تا گزينه clear در سمت چپ اين برنامه ماله چيه؟
ممنون از همه دوستان...
دست شما درد نکنه.مدل کامل مادربرد روبنویس
سایت سازنده هم بنویس
matrix x3
533 mhz fsb
via p4m266a
vt8235
مدل و شرکت سازنده بایوس: american megatrends inc.07.00t 2001.04.02کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)