چه باکس باحالی داره!
و یه نکته
روی شارژر چی زده بود؟
چه باکس باحالی داره!
و یه نکته
روی شارژر چی زده بود؟
خلاصه بازم ابتکار سونیه دیگه
رو شارژر هم سونی اریکسون نوشته بود پشت جعبه هم لوگو و اسم کامل سونی اریکسون بود که به احتمال زیاد به خاطر اولین توزیع ها اینجوریه بعدا دیگه اسمی ازش نخواهد بود![]()
آخه میشه قبول کرد روی خود گوشی سونی اریکسون باشه چون از قبل تولید شده و نمیتونن بندازن دور! اما روی شارژر یا دیگه بدتر روی جعبه که صددرصد چند وقتی نباید از آماده شدنش بگذره دیگه چرا؟
البته من که اصلا بدم نمیاد! چون زیاد از سونی خوشم نمیاد
سونی اریکسون را خیلی دوسش دارم!
ولی فک کنم زمانی که دیگه به ایران برسه دیگه خبری از اریکسون هم روی باتریش نباشه ولی به احتمال خیلی زیاد اسم سونی اریکسون فعلا رو جعبه هاش تا یه چند وقتی باشه
این که لوگوی سونی اریکسون پشت گوشی هنوز داشت. امیدوارم این لوگوی زیبا حذف نشه از گوشی های سونی .
لوگو حذف نخواهد شد یا حداقل به این زودیا چون کلی روش مانور تبلیغاتی و... انجام دادن اگه بخوان حذف کنن شاید شاید 2 یا 3 سال دیگه که اونم معلوم نی
ولی این لوگو ترکیب اول حرف سونی و اریکسون هستش. اینجوری باشه که اریکسون هم باید سهم خودشو بگیره از فروش گوشی ها؟ مگه اینکه لوگو را هم خریده باشه سونی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشنهاد مي كنم ويديو ها رو حتما ببينين
Whilst we have seen many hands-on reports of the Sony Xperia S, there has been a lack of detail surrounding the new user interface and the changes from the existing 2011 Xperia range. The video below does a great job of highlighting most of these new features and refers to the new UI as ‘UXP NXT’. We would hope that the 2011 Xperia range will also receive this new UI update later in the year too. The video shows the new lock screen, home screen, FM radio, widgets, music player, gallery. It saves the best till last though, showcasing an overhauled Timescape that looks much more refined and sporting a new UI that reminds us of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . We’ve also attached another hands-on video that shows us the new lock screen and widgets in more detail.
تاریخ تقریبی ریلیزش کیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)