تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 686 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 6857

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان سیم کارت رایتل چجوری فعال میشه ؟
    چون دیروز واسم اوردن توی هر گوشی میندازم اولا انتن نداره بعد میزنه ریجستر فایلد
    گ.شی های تست شده ان 95
    منطقه میدان بهارستان
    اگر دائمی باشه 48 ساعت بعد از تحویل اتوماتیک فعال میشه. اعتباری هم همون لحطه فعاله

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حضوری تهران جایی نیست بشه سریع خریداری کرد ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من بعد از یکماه استفاده از رایتل از همه چیزیش کاملا راضی هستم و هیچ مشکلی نداشتم فقط و فقط و فقط بدلیل مصرف وحشتناک باتری مجبور شدم دیگه از رایتل استفاده نکنم...

داره خودمونی میشه saeed-69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من سیم کارت اعتباری رایتل گرفتم تا فردا و پس فردا میاد مودم 156 دارم میخوام با اون استفاده کنم حالا بگید تعرفه یک ماه برای اعتباری چقدر هست

2 گیگ داره یک ماه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من سیم کارت اعتباری رایتل گرفتم تا فردا و پس فردا میاد مودم 156 دارم میخوام با اون استفاده کنم حالا بگید تعرفه یک ماه برای اعتباری چقدر هست

2 گیگ داره یک ماه
    البته این پنل دیتا هست.

داره خودمونی میشه saeed-69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این پنل دیتا هست.

یعنی برای اعتباری فرق داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی برای اعتباری فرق داره
    احتمالا فعلا 512 نداشته باشه...ولی 128 همینه..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان عزیزی که میرید تاپیک زد رایتل میزنید با توجه به اینکه ناظم انجمن اون تاپیک رو بستن من جواب شمارو اینجا میدم ...یکمی منصفانه نگاه کنید... ایرانسل سرعت دایل آپ با پینگ تایم متوسط 1000 رو میده کیلوبایتی 2 ریال... همراه اول هم که ازون بدتره میده کیلوبایتی 8 ریال...رایتل سرعت 128 اسمی ( 256 واقعی ) با پینگ تایم متوسط 80 داخل ایران و 250 خارج ایران رو میده با تعرفه آزاد هر کیلوبایت 0.5 ريال ... بسته هایی هم که داره برای اینترنت با کیفیت همراه مناسبه... رایتل قابلیت ارائه پهنای باند تا 21 مگابیت رو داره .. اما بر گردید به قانونی که بیشتر از 128 به کاربرای عادی نمیدن... پس لزومی نداره سرعت های بالاتر رئ رئی سایت فعلا قرار بده...درخواست بدید با نامه واستون تا 6 مگ هم میدن در حال حاظر ... از لحاظ اینکه رایتل رو با ای دی اس ال و وایمکس مقایسه میکنید، این کاملا اشتباهه...رایتل قابلیت حمل داره و 100 % باید قیمتش بیشتر باشه... حتی در صورتی که کل ایران رو پوشش بده تا آخر سال دیگه شما اینترنت رو همیشه کنارتون دارید... من 9 ماه است که سیمکارت دائمی و دیتای رایتل رو دارم .. جدای اینکه 7 ماه با دائمی کاملا رایگان کار کردم ( هر دوره 2 ماهه اندازه 50 هزار تومان تلفن و اس ام اس و اینترنت استفاده میکردم که همرو هدیه زدن برای همه! ) کیفیت سرویسش نسبت به بقیه اپراتور ها خیلی خیلی بهتره ... از همون زمان که همراه اول تازه اومده بود تو ایران تا الان قطعی های هنگام مکالمش حتی در موقع آنتن دهی کامل داشتیم!!... اما شما با رایتل حتی جاهایی که 1 خط سیگنال دارید هم کاملا شفاف میتونید صحبت کنید..هم هیچ اختلالی تو اینترنتش بوجود نمیاد..من با سیمکارت دیتا سرویس 512 استفاده میکنم... بازی آنلاین مثل WarCraft و CS باهاش تست کردم حتی از بعضی ای دی اس ال ها و وایمکس ها بهتره..نه تاخیر داره نه لگ!! تو مکالمه صوتی و تصویری آنلاین هم همینطور! همه اینا تجربه شخصی من هست در چند شهری که تست کردم و نه چیز دیگه.. رایتل رو با همکارای خودش مقایسه کنید ، نه با ای دی اس ال ! موفق باشید.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیزی که میرید تاپیک زد رایتل میزنید با توجه به اینکه ناظم انجمن اون تاپیک رو بستن من جواب شمارو اینجا میدم ...یکمی منصفانه نگاه کنید... ایرانسل سرعت دایل آپ با پینگ تایم متوسط 1000 رو میده کیلوبایتی 2 ریال... همراه اول هم که ازون بدتره میده کیلوبایتی 8 ریال...رایتل سرعت 128 اسمی ( 256 واقعی ) با پینگ تایم متوسط 80 داخل ایران و 250 خارج ایران رو میده با تعرفه آزاد هر کیلوبایت 0.5 ريال ... بسته هایی هم که داره برای اینترنت با کیفیت همراه مناسبه... رایتل قابلیت ارائه پهنای باند تا 21 مگابیت رو داره .. اما بر گردید به قانونی که بیشتر از 128 به کاربرای عادی نمیدن... پس لزومی نداره سرعت های بالاتر رئ رئی سایت فعلا قرار بده...درخواست بدید با نامه واستون تا 6 مگ هم میدن در حال حاظر ... از لحاظ اینکه رایتل رو با ای دی اس ال و وایمکس مقایسه میکنید، این کاملا اشتباهه...رایتل قابلیت حمل داره و 100 % باید قیمتش بیشتر باشه... حتی در صورتی که کل ایران رو پوشش بده تا آخر سال دیگه شما اینترنت رو همیشه کنارتون دارید... من 9 ماه است که سیمکارت دائمی و دیتای رایتل رو دارم .. جدای اینکه 7 ماه با دائمی کاملا رایگان کار کردم ( هر دوره 2 ماهه اندازه 50 هزار تومان تلفن و اس ام اس و اینترنت استفاده میکردم که همرو هدیه زدن برای همه! ) کیفیت سرویسش نسبت به بقیه اپراتور ها خیلی خیلی بهتره ... از همون زمان که همراه اول تازه اومده بود تو ایران تا الان قطعی های هنگام مکالمش حتی در موقع آنتن دهی کامل داشتیم!!... اما شما با رایتل حتی جاهایی که 1 خط سیگنال دارید هم کاملا شفاف میتونید صحبت کنید..هم هیچ اختلالی تو اینترنتش بوجود نمیاد..من با سیمکارت دیتا سرویس 512 استفاده میکنم... بازی آنلاین مثل WarCraft و CS باهاش تست کردم حتی از بعضی ای دی اس ال ها و وایمکس ها بهتره..نه تاخیر داره نه لگ!! تو مکالمه صوتی و تصویری آنلاین هم همینطور! همه اینا تجربه شخصی من هست در چند شهری که تست کردم و نه چیز دیگه.. رایتل رو با همکارای خودش مقایسه کنید ، نه با ای دی اس ال ! موفق باشید.
    دوست عزیز اون کیفیت تما حتی با یک خط سیگنال مربوط می شه به پروتکل های نسل سوم که ارتباطش با سیگنل پایین هم بر قراره
    وقتی اینا سرویس 128 رو با این محدودیت و قیمت بسیار بالا ارئه می دن هیچ وقت نمی تونن نسل سوم رو به طور کامل پیدا کنن چه منع قانونی 128 باشه چه نباشه !

11. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •