indigo prophecy
indigo prophecy
سلام "
اين بازی که چهارمين نسخه از سری بازی های Hitman هست...
قراره اولين روز سال 2006 از طرف EIDOS پخش بشه...
Hitman blood money
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sub-zero; 13-10-2005 at 12:38.
چی شد پسنوشته شده توسط pirates
سلام احسان جون گلنوشته شده توسط EhsanHF
![]()
تريلر بازي Need For Speed: Most Wanted, رو كه براي E3 بود برات ميذارم :
Need for Speed : Most Wanted trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIZE : 14MB![]()
فكر نكنم بخواي دانلود كني - - يكم صبر كن خودش مياد![]()
![]()
موفق باشيد
دمت جیلیز آرش جان ! خیلی باحالی !![]()
میدونی چی شد ! یک نفر گفت که این دمو خیلی اکشنه !منم چیز *شدم . گفتم تا نیومده ببینمش ! مرسی . 14 مگ هم که دیگه چیزی نیست ! فقط 2 روز وقت میگیره !
![]()
*چیز = معادل آدمی که گول میخوره !
بابا من اينجا دير رسيدم اگه ميشه عكس بازيه
Underground 2 رو بزاريد .
سلمان جان . اگه توی صفحه های قبل یک سرچ کنی چند تا والپیپر توپ از این بازی پیدا میکنی .
F.E.A.R
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توووووووووووووووووووووووو ووووپ ! مرسی ساب زیرو جان .
ما که سیستمی نداریم که بتونه این بازی رو اجرا کنه ! با والپیپر هاش حال میکنیم !![]()
احسان جون قابل نداشت....!
Pro Evolution Soccer 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)