تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 25 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 249

نام تاپيک: Video Game Awards 2011

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

GOTY ساله دیگه هم اول بین GTA V و Diablo 3 هست بعد میرسه به Bioshock بعدم Halo 4 ته موندشم واسه Mass Effect 3
    مطمئنا هرچی باشه نمی تونه اون جهش سه نسبت به چهار رو داشته باشه و همون 4 هم از نظر نه ign و نه gamespot و نه AIAS بهترین بازی سال نشد و مطمئنا نسخه 5 هم نمیشه... مگه اینکه یه کاری کنن کارستون که با بضاعت این نسل خیلی خیلی بعیده
    اما از اونور کلی بازی تاپ هست که هرکدوم امسال میومدن شانس اول بهترین بازی سال بودن
    مس افکت
    هیلو
    بایوشاک
    دیابلو (البته این معلوم نیست سال دیگه بیاد... یهو دیدین تاخیر خورد رفت 2013 ... از بیلزاد بعید نیست)
    خلاصه به نظر من با توجه به شرایط الان مس افکت 3 از همه شانسش بیشتره

البته امسال چون اکثر بازی های 360 (البته بازیی نداشت ) حتی نامزد هم نشدن این مراسم زیر سوال رفته وگرنه یهو میدیدی تبدیل به بهترین مراسم شد اگر برعکس میشد....
    ای بابا باز که رفتیم سر خونه اول
    این حرفا اصلا جاش اینجا نیست...

2012 هرچی باشه دیگه ب 2011 ک نمیرسه .
    نزن این حرفو
    واستا بازی های سال دیگه بیان اونوقت حرفتو پس میگیری
    Last edited by Masoud King; 11-12-2011 at 22:28.

2. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Best Fighting Game:
    The King Of Fighters XIII
    Marvel Vs. Capcom 3
    Mortal Kombat [Winner]
    WWE All Stars

Best RPG:
    Dark Souls
    Deus Ex: Human Revolution
    Dragon Age 2
    The Elder Scrolls V: Skyrim [Winner]

دلیل :
    اون بی شعورایی که اینا رو انتخاب کردن ، حتی اون شعور پایینشون به این نرسیده که Witcher 2 رو بذارن توی لیست !
    دیگه چه انتظاری میشه داشت از اینا که مطمئنم عمرا همون شعور پایینشون که گفتم به حد و اندازه بازی Dark Souls برسه .
    واقعا متاسفم
    Last edited by Alireza.M67; 11-12-2011 at 22:57.

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

GTA V باید خیلی خیلی خیلی متفاوت باشه به نظرم تا بشه GOTY .
    من نظرم اینه که دنیای تِک یک جوری از این Open World هایی که با GTA شروع میشه و با GTA هم به پایان میرسه خسته شده و برای تغییرش و شیفت کردن ِ این تک-محوری ، سعی کنه بشدت به GTA سخت بگیره .
    والا ساله پیش که ما چیزه دیگه ای رو شاهد بودیم! GTA در غرب وحشی! به قوله دوستان. اینقدر موفقیت کسب کرد که بگه نه هنوزم رقیب رو دست Open World هایه بی نقص R* نیست.
    2سال قبلشم که یک بازی با میانگین 97 دیدیم به اسم GTA IV !!...
    بعد از 4 سال ، نوبت به GTA V میرسه. و مطمئنم اینقدر دوباره توش تغیرات و انقلاب جات! به نمایش میزاره که منتقد ها دوباره مات و مبحوط میشند. Open World هایه R* غیر ممکنه نمرات و جوایز رو درو نکنند ، دقت کنین غیر ممکن.
    حالا هر بازیه بزرگی که میخواد 2012 بیاد حتی HL3 یا چمیدونم Warcraft 4 ! هم یکدفعه بیاد ، بازم GTA در سطر اخبار ، رکورد هایه گینس فروش، امتیازات و جوایز هست.

2012 هرچی باشه دیگه ب 2011 ک نمیرسه ...!
    اتفاقا 2011 به نظرم ساله زیاد پرباری نیومد ، یعنی بازی های بسیار خوبی وجود داشت اما از اوله سال خیلی راحت میشد حدس بزنی بهترین بازیه سال چیه. حالا اون وسط Portal 2 و Batman خودی نشون دادن ، رقیب هایه انحصاری هم که افت کردن ( از نظر نمرات ) من خیلی از خیلی بازی ها توقع داشتم امسال که به همون دلیل استودیو و شرکت سازنده چیزه زیادی ازشون بیرون نیومد.
    اما ساله دیگه سازنده ها مثل تیم بارسلونا شدن ، یعنی بد بازی دادنشون یک جورایی محاله مخصوصا از Blizzard و Rockstar که غیر ممکنه!

مطمئنا هرچی باشه نمی تونه اون جهش سه نسبت به چهار رو داشته باشه و همون 4 هم از نظر نه ign و نه gamespot و نه AIAS بهترین بازی سال نشد و مطمئنا نسخه 5 هم نمیشه... مگه اینکه یه کاری کنن کارستون که با بضاعت این نسل خیلی خیلی بعیده
    اما از اونور کلی بازی تاپ هست که هرکدوم امسال میومدن شانس اول بهترین بازی سال بودن
    مس افکت
    هیلو
    بایوشاک
    دیابلو (البته این معلوم نیست سال دیگه بیاد... یهو دیدین تاخیر خورد رفت 2013 ... از بیلزاد بعید نیست)
    بله مطمئنن جهش گرافیکیش نسب به اون کم تره اما بازم پیشرفت میکنه.
    بعدشم مگه فقط اون 3 تا جایزه میدن؟ میتونی بری ببینی که چی همه سایت اون رو بهترین بازی سال کردن ، وقتی میانگین نمراتش رکورد بزنه دیگه GOTY چیزه عادی ای هست. ( AIAS که حرفشو نزن فکر کنم اون سال Little Big Planet رو بازیه سال کرد! بین اون همه بازی! میگم مسعود نکنه این AIAS آلمانیه چسبیدی بهش؟ )
    اصلا یک چیزایی تویه بازی قرار میدند که عقله جنم نرسه! یکدفعه دیدی فصل زمستون گزاشتن تو بازی رفتیم اسکی یا میری تو روستاهایه خراج شهر هوش مصنوعیه بازی میترکونه. همیشه جا برایه پیشرفت هست ، اون که سن دیگو بود اون کار رو کرد این که R* North هست با این همه مدت کار کردن ... بعید میدونم نترکونه.
    Mass Effect 3 یک موقع اون تگ RPGشم برداره بزاره اکشن دیگه. تنها بازی ای بود که اینقدر سطح RPG رو آورد پایین ! ( تازه Bioware خوششم اومد رفت رو DA2 هم پیاده کنه! )
    در ضمن لطفا تعداد سالی که رویه یک بازی کار شده رو دست کم نگیرین( تویه این استودیو ها ) من خودم شدیدا فکر میکنم Bioshock منفجر کنه.
    Last edited by 779; 11-12-2011 at 22:39.

6. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هوش مصنوعیه بازی میترکونه.
    این حرفو نزن مطمئنا هرچیش پیشرفت کنه این یکی اصلا گویا تو بازیا درست بشو نیست

بله مطمئنن جهش گرافیکیش نسب به اون کم تره اما بازم پیشرفت میکنه.
    گرافیک رو چیز کن بره : دی
    کلا من خیلی انتظار پیشرفت خاصی ندارم
    مگه تو جزئیاتی که گفتی

Mass Effect 3 یک موقع اون تگ RPGشم برداره بزاره اکشن دیگه. تنها بازی ای بود که اینقدر سطح RPG رو آورد پایین ! ( تازه Bioware خوششم اومد رفت رو DA2 هم پیاده کنه! )
    خودشون گفتن نقش آفرینی بازی با حفظ اکشن قسمت دو هست
    چیز دیگه گیر نیاوردی به این گیر دادی؟ : دی
    بازی نقش آفرینی باشه یا نباشه ... هرچی باشه نسخه دومش بهترین بازی مدرن شد از نظر ign ..علاوه بر بازی سال

بعدشم مگه فقط اون 3 تا جایزه میدن؟ میتونی بری ببینی که چی همه سایت اون رو بهترین بازی سال کردن ، وقتی میانگین نمراتش رکورد بزنه دیگه GOTY چیزه عادی ای هست. ( AIAS که حرفشو نزن فکر کنم اون سال Little Big Planet رو بازیه سال کرد! بین اون همه بازی! میگم مسعود نکنه این AIAS آلمانیه چسبیدی بهش؟ )
    آره تنها گیم تریلرز و همین vga از همه معروف تر بودن وگرنه نیویورک تایمز و لس آنجلس تایمز رو چه به گیم.. اونا برن همون چرت های سیاسیشون رو بنویسن
    ولی شایانی تو همونطور که تو فیلم اسکار از همه مهم تر هست اون سه تایی که گفتم اسکار گیم محسوب میشن یه جورایی

اگه آلمانی بود که تا الان دارت زده بودم : دی

8. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خداییش سالی مثه 2011 دیگه تکرار نمیشه...با این ک 2012 بازیاش واسه گوتی شدن رقابت میکنن درواقع رقابت خیلی فشردس اما...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

صحبت در مورد تریلر ها...

Diablo III VGA 2011: Exclusive Cinematic Trailer - وجود این جور صحنه های سینمایی در بازی های بلیزارد دیگه چیزی عادی و در عین حال هم فوق العاده است! کمتر از اینم انتظار نمیره. تریلر سینمایی بی نظیری بود. همچنان انتظار این بازی رو میکشم...

BioShock Infinite VGA 2011: Exclusive Trailer - این هم از اون بازیهایی هست که بخوبی داره داره روش کار میشه... تنها موردی که برام جدید بود چهره متفاوتی از هندی من (Handy-man) بود که در تریلر اولیه دیده شده بود. به نظر میاد این تفاوت هنگامی رخ داده که ظاهر الیزابت هم تغییر کرده بود...

Rainbow Six: Patriots VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - واقعا تریلر قشنگی بود. خدا کنه نتیجه کار به اندازه زیبایی تریلر باشه, تریلری که با پایانی هم انفجاری به پایان رسید!

Command & Conquer: Generals 2 VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - برگشت ژنرال ها به راستی خوشحال کننده - بخصوص برای ما ایرانی ها - ست. اما این چه دنباله ایی هست که پای بایوور وسطه؟ انتظار اینو هم داشتم که فراست بایت 2 در ساخت یکی دیگر از عناوین EA - به مانند NFS - استفاده بشه ولی دیگه تو ژانر استراتژی رو نه! داستان بازی 10 سال بعد رویداد های بازی اوله. صحبت از سه گروهه که GLA مثل سابق هست, EU یا همون اتحادیه اروپایی گروهی جدیده, از گروه سوم هم که اسمی برده نشده. هسته گیم پلی هم که قراره ثابت باشه. فقط این وسط چیزی که منو ناراحت میکنه وجود Generals 2 یی متفاوته. از بابت لوگو میگم...

Hitman: Absolution VGA 2011: Exclusive Trailer - پیشرفت هایی که در این بازی دیده میشه بالاست. عنوانی که در تریلر هاش اکشن بالایی مشاهده میشه اگه مقایسه بشه با تریلرهای بازیهای قبلش که موارد مخفی کار رو بیشتر به نمایش میزاشت. خدا رو شکر که هسته بازی دست نخورده... تریلر خیلی خوبی بود.

Mass Effect 3 VGA 2011: Exclusive Gameplay Trailer - به تصویر کشیدن عظمت نبرد یه ترشر ماو - که اسمشو میزارم ابر ترشر ماو - با یه ریپر که اینم میشه گفت ظاهری کاملا شبیه به نژاد هیراچی بازی استراتژی Universe at War داره... این تمامی این تریلر بود و گروه شپرد هم که در حاشیه این نبرد و فقط به دنبال فرار بود. انتظار کشیدن برای این دنباله هم واقعا سخته. دنباله ایی که باید پایانی در اوج باشه برای این سری...

اما صحبت در مورد جوایز... با اینکه خودم دوست داشتم عنوان بازی سال اول Portal 2 یا Batman: AC باشه ولی خوب نشد دیگه... زور Skirim چربید. به هر حال خوشحالم که Portal 2 تونست در کنار Skirim بیشتر سهم رو داشته باشه در کسب جوایز. انتخاب بهترین بازی اکشن ماجرایی و شوتر به همراه بهترین بازی قابل دانلود هم همون چیزایی بود که خودم هم میخواستم و واقعا هم لیاقتشو داشتن. اما در مورد انتخاب Most Anticipated Game... انتخاب - از بین BioShock و Diablo و Mass Effect برای خودم هم واقعا سخت بود که البته این وسط کمی میل به بایوشاک داشتم که اونم نشد. ( لعن و نفرینه که الان داره روم میباره!!) در مورد بهترین گرافیک هم به نظرم حق Crysis 2 و یا BF3 بود که انتخاب بشن که اینم انتخابی متفاوت دراومد!

11. 15 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

پیشرفت هایی که در این بازی دیده میشه بالاست. عنوانی که در تریلر هاش اکشن بالایی مشاهده میشه اگه مقایسه بشه با تریلرهای بازیهای قبلش که موارد مخفی کار رو بیشتر به نمایش میزاشت. خدا رو شکر که هسته بازی دست نخورده... تریلر خیلی خوبی بود.
    راستش من چند بار جمله تو خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا چی خواستی بگی
    منم تریلر رو دیدم آخه این چه وضعشه
    را میره با تفنگ اینو اونو میکشه !
    آخه مامور 47 که نباید این کارو کنه.
    من موندم این تریلر کجا مخفی کاری نشون میده که همه میگن مخفی کاری به اوج خودش رسیده !؟
    من خیلی نگران این بازیم.
    از اونجایی که دست square enix افتاده میترسم گند بزنه به شخصیت محبوب هیتمن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راستش من چند بار جمله تو خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا چی خواستی بگی
    تو تریلر عناوین قبلی و یا بهتر بگم تو خود بازیای قبلی توجه کاملی شده بود به بخش مخفی کاری که در این عنوان اینبار بجاش اکشن بالایی دیده میشه. تا اینجاش اوکی هست؟ مهم اینه که ریشه بازی دست نخوره که به به نظر هم نمیاد دست خورده باشه...

14. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Open World هایه R* غیر ممکنه نمرات و جوایز رو درو نکنند ، دقت کنین غیر ممکن.
    حالا هر بازیه بزرگی که میخواد 2012 بیاد حتی HL3 یا چمیدونم Warcraft 4 ! هم یکدفعه بیاد ، بازم GTA در سطر اخبار ، رکورد هایه گینس فروش، امتیازات و جوایز هست.
    فرازهایی از سخنان یک سوپر فن راک استارولی بی شوخی راست می گی شایان جان باهات موافقم که openworld های راک استار همیشه عالی و قوی ظاهر میشن......

+

ولی در مورد شماره جدید gta باید بعضی چیزا رو قبول کرد : پیشرفت گرافیکی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پیشرفت هوش مصنوعی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پبشرفت گیم پلی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت و اینکه شماره قبلی ازش در این نسل داشتیم)
    در نتیجه فکر نکنم بتونه موفقیت هاش رو در حد قبل تکرار کنه مگر اینکه همونطور که rdr رو برد به غرب وحشی یه بلای عجیبی سر بازی بیاره که اونم باید دید(این تیکه رو مسعودم گفت)

+

کلا اون انقلابی رو که شما میخواهید دیگه تو این نسل نمیشه دید(رسیدیم به ته دیگ)مگر ip باشه که اولین شمارش تو این نسل بیاد مثه halflife 3(راس نمیگم هومان)یا دیابلو 3 یا last guardian ........ .
    در نتیجه در مورد بهترین سال بعد من نظر خاصی ندارمفقط امیدوارم همشون خوب از آب دربیان(mass effect هم بازی نکردم ولی mass effect بازان رو دوست دارم)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 11-12-2011 at 23:27.

16. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مس افکت
    هیلو
    بایوشاک
    +

The Last guardian (اگر تاخیر نخوره نامزد گوتیه )
    +
    و احتمالا FF
    Last edited by Layken; 11-12-2011 at 23:58.

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •