صحبت در مورد تریلر ها...
Diablo III VGA 2011: Exclusive Cinematic Trailer - وجود این جور صحنه های سینمایی در بازی های بلیزارد دیگه چیزی عادی و در عین حال هم فوق العاده است! کمتر از اینم انتظار نمیره. تریلر سینمایی بی نظیری بود. همچنان انتظار این بازی رو میکشم...
BioShock Infinite VGA 2011: Exclusive Trailer - این هم از اون بازیهایی هست که بخوبی داره داره روش کار میشه... تنها موردی که برام جدید بود چهره متفاوتی از هندی من (Handy-man) بود که در تریلر اولیه دیده شده بود. به نظر میاد این تفاوت هنگامی رخ داده که ظاهر الیزابت هم تغییر کرده بود...
Rainbow Six: Patriots VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - واقعا تریلر قشنگی بود. خدا کنه نتیجه کار به اندازه زیبایی تریلر باشه, تریلری که با پایانی هم انفجاری به پایان رسید!
Command & Conquer: Generals 2 VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - برگشت ژنرال ها به راستی خوشحال کننده - بخصوص برای ما ایرانی ها - ست. اما این چه دنباله ایی هست که پای بایوور وسطه؟ انتظار اینو هم داشتم که فراست بایت 2 در ساخت یکی دیگر از عناوین EA - به مانند NFS - استفاده بشه ولی دیگه تو ژانر استراتژی رو نه! داستان بازی 10 سال بعد رویداد های بازی اوله. صحبت از سه گروهه که GLA مثل سابق هست, EU یا همون اتحادیه اروپایی گروهی جدیده, از گروه سوم هم که اسمی برده نشده. هسته گیم پلی هم که قراره ثابت باشه. فقط این وسط چیزی که منو ناراحت میکنه وجود Generals 2 یی متفاوته. از بابت لوگو میگم...
Hitman: Absolution VGA 2011: Exclusive Trailer - پیشرفت هایی که در این بازی دیده میشه بالاست. عنوانی که در تریلر هاش اکشن بالایی مشاهده میشه اگه مقایسه بشه با تریلرهای بازیهای قبلش که موارد مخفی کار رو بیشتر به نمایش میزاشت. خدا رو شکر که هسته بازی دست نخورده... تریلر خیلی خوبی بود.
Mass Effect 3 VGA 2011: Exclusive Gameplay Trailer - به تصویر کشیدن عظمت نبرد یه ترشر ماو - که اسمشو میزارم ابر ترشر ماو - با یه ریپر که اینم میشه گفت ظاهری کاملا شبیه به نژاد هیراچی بازی استراتژی Universe at War داره... این تمامی این تریلر بود و گروه شپرد هم که در حاشیه این نبرد و فقط به دنبال فرار بود. انتظار کشیدن برای این دنباله هم واقعا سخته. دنباله ایی که باید پایانی در اوج باشه برای این سری...
اما صحبت در مورد جوایز... با اینکه خودم دوست داشتم عنوان بازی سال اول Portal 2 یا Batman: AC باشه ولی خوب نشد دیگه... زور Skirim چربید. به هر حال خوشحالم که Portal 2 تونست در کنار Skirim بیشتر سهم رو داشته باشه در کسب جوایز. انتخاب بهترین بازی اکشن ماجرایی و شوتر به همراه بهترین بازی قابل دانلود هم همون چیزایی بود که خودم هم میخواستم و واقعا هم لیاقتشو داشتن. اما در مورد انتخاب Most Anticipated Game... انتخاب - از بین BioShock و Diablo و Mass Effect برای خودم هم واقعا سخت بود که البته این وسط کمی میل به بایوشاک داشتم که اونم نشد. ( لعن و نفرینه که الان داره روم میباره!!) در مورد بهترین گرافیک هم به نظرم حق Crysis 2 و یا BF3 بود که انتخاب بشن که اینم انتخابی متفاوت دراومد!