تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 20 اولاول ... 814151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 196

نام تاپيک: وزنه برداری

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 وزنه برداری

حسین رضازاده ، رئیس فدراسیون وزنه برداری شد

حسين رضازاده براي چهار سال آينده به صورت رسمي رييس فدراسيون وزنه برداري شد.

به گزارش ايسنا، مجمع انتخابات رييس فدراسيون وزنه برداري عصر امروز با حضور علي سعيدلو و 44 عضو ديگر اين مجمع در هتل المپيك برگزار شد و در پايان حسين رضازاده با 42 راي به عنوان رييس اين فدراسيون براي چهار سال آينده انتخاب شد.

مهران آذري از دور رقابت ها كنار رفت، حميد هيدارن هيچ رايي نياورد و محمد حسين برخواه به عنوان اصلي‌ترين رقيب رضازاده تنها سه راي آورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پی نوشت : به قول فردوسی پور ، "همه چیزمون باید به هم بیاد"

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شوخی میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!! ..

پ.ن : تاکید رو همون جمله ی عادل

.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تبریک بش میگم, با این سرعتی که این داره پله های ترقی رو طی میکنه فکر کنم
    دور بعدی ریاست جمهوری هم شرکت کنه!
    ماشالا هم پشتش گرمه و هم گردنش کلفت!!

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خدا به خیر کنه ،

حالا ---> دوپینگ

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اون کسی که مدیریت خونده، میره آبدارچی میشه، اون کسی که به زور پارتـی و گردن کلفتی از دانشگاه آزاد مدرک تربیت بدنی ( حالا اگه نه قلابی ) گرفته، میشه رئیس فدراسیون! البته نمیدونم این آقا اصلا مدرکش چیه...

ایشالا ( نه ایشالا عربی هست ) به امید خدا، کارش خوب پیش بره. امیدوارم مدیریت تو خونش باشه، چون رو کاغذ که نداشت.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

فکر کنم دور بعدی ریاست جمهوری هم شرکت کنه!
    !
    مطمئن باش اين اتفاق در اينده ميافته

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض رکورد رضازاده در آستانه شکسته شدن

ایسنا-‌ بهداد سليمي روز جمعه بار ديگر به ركورد حركت يك ضرب حسين رضازاده حمله خواهد كرد تا شايد بتواند ركورددار جهان شود. شكستن ركوردهاي جهاني حسين رضازاده تاكنون حرف و حديث‌هاي زيادي را به وجود آورده است. در ابتدا كه مطرح مي‌شد رضازاده دوست ندارد كه ركوردهايش شكسته شود اما پس از قهرماني سليمي در دنيا مشوق‌هايي از سوي رييس فدراسيون وزنه برداري به وجود آمد تا قهرمان جديد سنگين وزن ايران بتواند به ركوردهاي رضازاده برسد. اين بار نيز بهداد سليمي براي چندمين بار مي‌خواهد به ركوردهاي حسين رضازاده در رقابتهاي قهرماني كشور حمله كند. سليمي قهرمان سال 2010 جهان در اين رابطه به خبرنگار ايسنا گفت: وضعيت تمرين‌هايم خوب است و مانند هميشه تمرين‌هاي سنگين و فشرده‌اي داريم. با توجه به اينكه مربيان تيم ملي خواسته بودند ما در رقابتهاي قهرماني كشور شركت كنيم، در اين مسابقات حاضر شدم. وضعيتم هم خوب است. وي در مورد شكستن ركورد رضازاده نيز گفت: من از لحاظ آمادگي در شرايط خوبي به سر مي‌برم. اما اينكه ركورد بشكنم يا خير به نظر مربيان بستگي دارد كه آنها چه صلاح بدانند. شرايط من خوب است اما اگر نظر باقري به شكستن ركورد باشد سعي مي‌كنم اين را انجام دهم چرا كه آمادگي اين كار را دارم. كوروش باقري سرمربي تيم ملي وزنه برداري در اين رابطه به ايسنا گفت: من از سليمي انتظار دارم كه روز جمعه در رقابتهاي قهرماني ايران به ركوردهاي خوبي برسد چرا كه تاكنون تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشته. حداقل انتظاري كه از او است اين است كه بتواند در يك ضرب به ركورد خوبي برسد. وي درپاسخ به اين سوال كه آيا سليمي شرايط شكستن ركورد را دارد يا خير گفت:‌ من سعي مي‌كنم در انتخاب وزنه دخالت نكنم و تنها مشاوره مي‌دهم. چرا كه ورزشكاران زيرنظر مربيان استاني در رقابتهاي قهرماني كشور شركت مي‌كنند. اما به هر حال اميدوارم او به سمت ركورد 215 كيلوگرم در حركت يك ضرب برود، چون توانايي انجام اين كار را دارد. كوروش باقري در پاسخ به اين سوال كه آيا بهتر نيست اين ركورد در رقابتي بين‌المللي شكسته شود يا خير نيز گفت: فرقي نمي‌كند. اگر او بتواند دراين رقابت ركورد رضازاده را بشكند، باز هم مي‌تواند اين كار را تكرار كند و اگر او مي‌خواهد ركورددار دنيا شود بايد چندين بار ركورد را شكسته باشد. قرار است بهداد سليمي روز جمعه تلاش خود را براي مهار وزنه 215 كيلوگرم به كار برد. هم اكنون ركورد حركت يك ضرب دسته فوق سنگين وزنه برداري 213 كيلوگرم است كه اين حد نصاب در سال 2003 و در رقابتهاي قهرماني آسيا توسط حسين رضازاده ثبت شده است.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، بهداد سليمي در اين مسابقات توانست با ركورد 214 كيلوگرم امتياز قبلي رضازاده را كه 213 كيلوگرم بود، يك كيلو بهبود بخشد.
    او با اين ركورد توانست ركورد دست‏نخورده حسين رضازاده را با يك كيلوگرم اختلاف ارتقا بخشد.
    سليمي اكنون قهرمان وزن 105+ كيلوگرم ايران در حركت يك‏ضرب است.
    اين مسابقات همچنان ادامه دارد و سليمي در ادامه در حركت دوضرب روي تخته مي‌رود.
    اخبار تكميلي متعاقباً ارسال مي‌شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بهترین وزنه بردار جهان در سال 2010 میلادی رکورد حسین رضازاده را در حرکت یک ضرب شکست. به گزارش خبرگزاری مهر، سلیمی که به تازگی با آرای علاقمندان به وزنه برداری به عنوان برترین وزنه بردار سال 2010 جهان انتخاب شده، در رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی کشور جام نامجو که در رشت در حال برگزاری است، در دومین حرکت یکضرب رکورد 214 کیلوگرم را به ثبت رساند که حدنصابی جدید در دسته فوق سنگین دنیا محسوب می شود. او در حرکت اول نیز وزنه 208 کیلوگرم را بالای سر برده بود. سلیمی برای سومین بار حاضر به بلند کردن وزنه سنگین‌تری در حرکت یکضرب نشد. رکورد جهان در حرکت یکضرب با 213 کیلوگرم پیش از این در اختیار حسین رضازاده بود که در سال 2003 در رقابت‌های قهرمانی آسیا در چین به ثبت رساند.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

12 برای نخستین بار در جهان/ایران بر سکوی سوم مسابقات وزنه برداری جهان ایستاد

درخشش وزنه برداران تیم ملی در آخرین روز مسابقات پاریس،ایران را برای نخستین بار بر سکوی سوم جهان قرار داد.

با سه مدال طلای بهداد سلیمی و دو نقره و یک برنز سجاد انوشیروانی تیم ایران برای نخستین بار توانست نخستین بار بر سکوی سومی مسابقات جهانی بایستد.
    این اتفاق در حالی افتاد که پیش از این بهترین رتبه ایران در جهان جایگاه پنجمی بود.
    تیم های چین و روسیه در این رده بندی به ترتیب قهرمان و نایب قهرمان شدند.

khabaronline.ir

11. 7 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •