راستش مهمترین دلیل خریدم همون داکشه . اگه گیرم نیاد که باید فکر یه گوشی دیگه باشم. الان گوشی evo شده 700
راستش مهمترین دلیل خریدم همون داکشه . اگه گیرم نیاد که باید فکر یه گوشی دیگه باشم. الان گوشی evo شده 700
داک لپتاپ چیز خوبیه ولی فقط و فقط محیط کار گوشی رو بزرگ میکنه اونم تحت اندروید
هنوز اندروید خیلی داره تا به ویندوز برسه (برای کار تو لپ تاپ)
یعنی داک فقط برای فیلم دیدن و وبگردی خوبه همین
کارهای سنگین که نمیشه انجام داد (فقط در حد محدود)
قیمتشم بالاست. لپ داک 100 حداقل 500 - 600 آب میخوره. با این قیمت میتونی یه لپ تاپ بخری
مهم نگهداری شارژش بود که خونده بودم تا 8 ساعت جواب می ده . تو کلیپ ها هم که دیده بودم به راحتی می شد از اینترنت استفاده کرد. در حد خودش خوبه ولی اگه این قیمتی که شما می گین باشه که اصلا به صرفه نیست . چون دقیقا پول مینی لپ تاپ asus هست .
من الآن ریزر دارم
یکی از دلایل اصلی من برای خرید این گوشی همین لوازم جانبی خاص موتورولا بود
ریزر فقط یه گوشی عادی نیست
من خودم به فکر خریدن داک مالتی مدیاش بودم ولی متوجه شدم که محدودیت مکانی و لوازم داره!
لوازم منظور اینه که یکی از استفاده هاش وصل کردن اون به تلویزیون و مانیتور اچ دی ام آی خور هست. که همه جا چنین چیزی نیست
و مکانی منظور من استفاده از پورت های یو اس بی این داک بود که انگار نیاز به برق داره
یعنی باید داک رو به برق 220 ولت وصل کرد بعد بشه استفاده کرد که یه وقت هست پریز برق گیر نمیاد و این داک بی استفاده میشه
اتفاقا من چند لحظه بعد از ارسال پست قبلیم به این فکر میکردم که کدوم گزینه میتونه خوب باشه برای استفاده
اگه مدت زمان نگهداری شارژ لپ داک 100 واقعا بیش از 8 ساعت باشه خیلی میتونه خوب باشه
در واقع آدم باید ببینه نیازش چیه؟ خیلیا میگن که 1 تومن پای گوشی دادن اشتباهه و اگه یه گوشی 200 - 300 تومنی و یه لپتاپ مثلا داشته باشی بهتره ولی من میگم باید آدم باز ببینه نیازش چیه
اگه در حد کاربری معمولی نیاز باشه یعنی همون اینترنت + دیدن فیلم و تاحدی هم بازی به نظر من یه گوشی مثل ریزر و یا آتریکس 2 + لپ داک موتورولا از لپتاپ + یه گوشی معمولی بهتره! تازه ارزونترم در میاد تا حدی!
به خاطر اینکه شارژش بالاتره (هم موبایل و هم لپ داک)
در دو ابعاد میتونی استفاده کنی
دوربین خوب (هم عکاسی و هم فیلمبرداری) داری که اون دو تا نداره
وزن کمتری داره
براحتی میتونی از gprs گوشی برای اتصال به نت استفاده کرد
یه چیز تازه داری که کسی هم نداره!
ولی اگه پای نرم افزارهای تخصصی مثل 3 دی مکس و کد و فوتوشاپ و کتیا بیاد وسط بی شک لپ تاپ نیازه
شما اطلاع داری که همون مینی لپ تاپ ایسوس چقدر شارژ نگه میداره؟ و اینکه صفحه اش چند اینچی هست؟
خود من تاجدی راغب شدم برای خرید لپ داک 100 به خاطر همون ویژگی هاش![]()
هادی S2 الان شده 750
مرد مومن بگیم 100تومن هم پول خاص بودنش! دیگه نباید ازs2 گرون تر باشه که![]()
دوست عزیز کلا قیمت گوشی های موتورولا بالاست و افت قیمشون هم خیلی کمه . مثل آیفون . evo اصلا قابل قیاس با آتریکس 2 نیست .evo شاید بتونه با آتریکس 1 رغابت کنه . که اونم تو برخی موارد کم میاره .
در مورد داک لپ تاپ هم کلا اطلاعات خیلی کمه . اما خوب خودش باطری مجزا داره و سیستم عاملش موقعی که گوشی رو بهش وصل میکنی لینوکس میشه .
این ریویوو مربوط به داک اورجینال آتریکس هست . داک 100 ورژن جدید این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اس 2 قبل از این معرفی شده . تازه اون سامسونگه افتش بالاست . البته اینجا هم متاسفانه در مورد موتورولا بی انصافی میکنن و هر قیمتی بتونن میندازن . چون میدونن کم وارد میشه و طرفدارای خاص خودش رو داره .
شارژ مینی لپ تاپ تو همون مایه های 8 ساعته . یک مدلش بود که رمش دو بود cpu زدوهسته ای قیمت توارزونی شده بود 400 تومان. تو گرونی 700 فکر کنم این مدل بود می خواستم بخرم Asus Eee PC 1215Pمن که دیگه زیاد تو فکر موتورلا نیستم چون واقعا نسبت به قیمتش الان گرونه . دوستان به نظرتون evo حالا بدون در نظر گرفتن یه بعدی بالاتر نیست؟ رمشون که یکیه cpu 1.2 قیمت مناسبتر ؟ تو این دوتا موندم . نظرتون چیه؟
atrix2 قطعا بهتر از evo هست . حتی از نظر سخت افزاری هم آتریکس 4g بهتر از evo هست .
از نظر قیمتی هم با آتریکس معمولی زیاد اختلاف نداره . چرا آتریکس 1 نمیخری . گوشی خیلی خوبیه . تا چقدر پولی قصد خرید داری ؟
میتونی هم دست دوم تمیز برداری .
به نظرم اتریکس 1 نخر! میتونی همون 2 رو بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)