یاد جملش افتادم که تو جمع فارغالتحصیلان گفت .
روزی کهنه میشوید و زمانش خواهد رسید که باید از رده خارج بشید و این حقیقت انکار ناپذیر است
یاد جملش افتادم که تو جمع فارغالتحصیلان گفت .
روزی کهنه میشوید و زمانش خواهد رسید که باید از رده خارج بشید و این حقیقت انکار ناپذیر است
اول اینکه من اصلا به این قسمتش کاری ندارم که این بنده خدا چه خدماتی انجام داده و "حجم دهانش" چقدره ، نه خدمات و نه جایگاهش رو زیر سوال میبرم ، ولی وقتی تعداد زیادی از مردم دنیا برای یه آدمی احترام قائل هستن و دوست دارن براش مراسمی برگزار کنن ، انیشتین هم باشه حق نداره بیاد اینطور به این همه آدم بی احترامی کنه و به شخصی که فوت کرده توهین کنه.
بعد هم این بابا اتفاقا داره با این کارش برعکس به گروهی که خودش رو سخنگوی اونها میدونه ظلم میکنه ، و همینطور به خودش. حرفهایی که زده این معنی رو میده که ترجیح میده به زور ملت رو بیاره به سمت عقایدش و در حضور افرادی مثل Steve Jobs و Bill Gates نمیتونه با اونها رقابت کنه.
همونطور که در این مقاله هم بیشتر این حرفش بررسی شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که اینجا هم گفته شده ، آقای ریچارد استالمن شما میتونست نظرات گهربارش رو با لحن بهتری بیان کنه و حداقل صبر کنه یه کمی بگذره !It's unseemly to wish away those we do not agree with. What Stallman is saying, in essence, is that his ideals of free software can only compete with what users want from computing products when they're less attractive. To me, that says Stallman would be happy to force his ideals on users rather than persuading them that free software actually matters. Or, at least, that he lacks confidence that it's possible.
For the record, while I admire some of the things that Stallman has achieved, I think he does the cause of free software far more harm than good these days. He may appeal to the converted, but he is absolutely the wrong person to relate to the majority of users.
کاش یکی همین حرف های شما رو به آقای استالمن میزد ! حداقل من نه ادعایی دارم نه خودم رو سخنگو یا نماینده گروهی میدونم.شما اصلا خود استیو جابز رو درست نمیشناسی
کاش یخورده روی مسایل فکر میکردیم یا حداقل وقتی میخوایم در مورد یه چیزی نظر بدیم قبلش یخورده اطلاعات در موردش کسب کنیم
پ.ن : در ضمن این روزها هر کسی که به فرض در مورد یه مسئله ای اطلاعی هم نداشته باشه با یه Search ساده تو وب میتونه زیر و بم قضیه رو دربیاره ...
پ.ن 2 : برای من نه استیو جابز قدیس هست نه بیل گیتس و نه هیچ کس دیگه این رو خواستم بدونید ، هیچ وقت هم خودم رو با تعصب به هیچ چیزی محدود نمیکنم بلکه سعی میکنم از تمامی امکاناتی که وجود داره استفاده کنم.
به عقیده من اگر هم بیل گیتس و استیو جابز نبودن اپل ها و مایکروسافت ها باز هم به وجود میومدن و باز هم الان اکثریت مردم از سیستم عامل ها و نرم افزارهای پولی استفاده میکردن.
پول ، امکانات و نیروی کاری در دست این کمپانی هاست و پیشرفت تکنولوژی هم نیازمند پول و امکانات هست.
Last edited by The Dreadnaught; 10-10-2011 at 03:42.
بعضی از دوستان فکر نمیکنید دیگه دارید زیاده روی میکنید؟
اون ور دنیا نشستن عقاید و تفکرات یک نابغه رو بررسی میکنن تا بتونن راهش رو به بهترین نحو ادامه بدن
اینجا یه عده عکس پروفایلشون رو عوض کردن توی مثلا بهترین دانشگاهمون خرما براش خیرات میکنن و ...
کاسه داغ تر از آش و ملت جوگیر واقعا برازنده ماست
حداقل اگه یکی 2 تا همایشی سمیناری چیزی تشکیل میشد برای بررسی موفقیت های جابز و الگو گرفتن از اون دلمون نمی سوخت
جدا فرق داریم ما!
به نظر من یک گروه حتی اگر تعداد زیادی از مردم دنیا باشن تحت تاثیر تبلیغات میتونن گول بخورن شما قبول نداری؟ نمونش تو تاریخ بارها تکرار شده
من نه وقت و نه حوصله زیاد چیز نوشتن و خوندن مطالب بعضا بی ارزش رو دارم
شما یک لینک دادی من میتونم ۱۰ تا لینک بدم
به جرات میتونم بگم ریچارد استالمن حتی به همون دسته ای که احمق خطابشون کرده هم کلی خدمت کرده
اگر آقای استالمن نبود شاید حتی این بحثی که اینجا میکنیم هم امکان نداشت
نقل قول نوشته های یکی از دوستان خیلی با معلومات که بد نیست بخونید:
اگر ریچارد استالمن نبود ما چه داشتیم؟ مشتی سیستم عامل و نرم افزار و پروتکل و فرمت های انحصاری. کدبسته، محدود شده از نظر قانونی در استفاده، گران (حتی گران تر از اکنون)، و احتمالا ناسازگار با هم.
ما کدی نداشتیم. نمیتوانستیم با هم همکاری کنیم. نمیتوانستیم بدانیم سیستم عامل و برنامه های ما چکار میکنند. نمیتوانستیم هرچه را که میخواهیم برای خودمان بسازیم و کنترل کنیم. اینهمه همکاری، اشتراک، کمک، چیزهای رایگان، منابع دانش، کد، ... بیشتر اینها حاصل جنبش نرم افزار آزاد و بازمتن هستند.
دانشجوهای با استعداد باید با محدودیت ها و احتمالا قراردادها و تعهدات تحمیل شده، بر روی کد سیستمهای انحصاری کار کرده و چیزی یاد میگرفتند. و در پایان هم بهترین های آنها به احتمال زیاد باید تحت استخدام همان شرکتهای تجاری تولیدکنندهء محصولات انحصاری درمیامدند.
درحالیکه الان به لطف دستاوردهای نرم افزار آزاد و بازمتن، یک بهشت علمی و عملی برای دانشجوها و محققان و دانشمندان رشتهء رایانه و بقیهء فعالیت ها و رشته هایی که بدان پیوند و نیاز عمیق دارند ایجاد شده است.
دانشجوهای ما همه چیز دارند. یک کرنل کامل. حتی بیش از یک کرنل. و بیش از یک سیستم عامل کامل. و انبوه کتابخانه ها، فرمت ها، پروتکل ها، و برنامه ها و کدهای آزاد دیگر. خلاصه هیچ چیزی کم نیست. اگر بخواهید میتوانید با اینها روی علم و تحقیق یا ایجاد چیزهای جدید کار کنید، و اگر بخواهید میتوانید از آنها برای گرداندن کارهای تجارت خود استفاده کنید. بدون محدودیت. بدون هزینه های سنگین. حال کار شما هرچه و در هر حدی که باشد.
بهرحال درست یا نادرست بنده فکر نمیکنم استالمن حرف غیراخلاقی ای زده باشد. خیلی از ما جرات مخالفت با نظرات توده و جریان عمومی را نداریم، یا بینش لازم برای آنرا.
استالمن نظر خودش را گفته است. بر اساس فلسفه ای که دارد و میتوانید آنرا در منابع مطالعه کنید.
آخ گفتی.منکه نه میدونم و نه میخوام بدونم این استالین دامت برکاته یا استالمن یا هر چی که اسمشه اینا میگن کیه نه مستیو جابز رضی اله عنه کیه ولی دیشب یه ایرانی مقیم کووالالامپور توی برنامه ی صدای شما بی بی سی ام الفساد حرف قشنگی زد گفت از 500 نفر دوستانش توی فیسبوک که فقط یک سومشون ایرونی و بقیه مالزیایی و اروپایی و.. هستن فقط ایرانیا بودن که عکس پروفایل فیسبوکشون عوض کردن و آه و ناله.. خود مجریه اون پسره خوب گفت جوگیر شدیما.
ایتنا - ویدئویی از استیو جابزاسطوره فراموش نشدنی اپل به نام استیو جابز در 60ثانیه، که توسط سایت خبری Cnet تهیه شده است.
استیو جابز در ۶۰ ثانیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که در همون پست قبلی هم گفتم خدمات و کارهایی رو که استالمن انجام داده زیر سوال نمیبرم ، البته خوب پست قبلی بی ارزش بوده شما نخوندی دیگه.
کاری به اینکه چی به مردم گفته ندارم ، ولی وقتی یه کسی از دنیا رفته و این همه شخصیت تاثیرگذار در دنیا ازش تمجید میکنن :
بعد این آقا میاد میگه "من از رفتنش خوشحالم" و حتی به خودش زحمت نمیده که فکر کنه در این موقعیت حداقل برای خانواده و دوستان Steve Jobs باید یه احترامی قائل شد. شما که از "حجم دهان" ایشون اطلاع داری ، به نظرت از "حجم دهان" همه این آدم ها بیشتره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری به کارها و واکنش هایی که بعضی از ایرانی ها انجام دادن ندارم ، هر کسی مسئول کارهای خودشه. برای من شخصا Steve Jobs یه الگو بود که تونسته از صفر به جایی برسه که دنیا رو تحت تاثیر قرار بده ، حالا حتی اگر این تاثیر از دید امثال آقای ریچارد استالمن منفی هم بوده ، ببین باز هم قدرت و توانایی این آدم چقدر بوده که این آقا باید از رفتنش خوشحال باشه و این امید واهی رو داشته باشه که جانشینانش موفقیت کمتری داشته باشن و دیگه شاهد آدم هایی مثل Steve Jobs در جبهه مخالف ایشون نباشیم !
دوست عزیز این من و امثال من نیستم که Steve Jobs رو قدیس کردیم ، این شما و امثال شما هستید که Richard Stallman رو قدیس میدونید.
در نهایت ، از اونجایی که شما مطالب طرف مقابل رو بی ارزش میدونید و وقت و حوصله خوندنش رو ندارید ، و طبیعتا نمیتونید از طرف مقابل هم انتظاری بیش از این داشته باشید ، ادامه این بحث کاملا بی معنی هست.
موفق و موید باشید.
مجموعه کارهای هنری تقدیم شده به استیو جابز در سایت Deviant Art :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)