تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 79 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تعجب میکنم بارسا تو دمو نیست!

2. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

سلام میشه تیم برای دمو دانلود کرد..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا تیم اینتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هنوز پچی واسه اینتر نیومده.

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

تعجب میکنم بارسا تو دمو نیست!
    پچ pesedit دانلود کن بارسا هست..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اینم هست من دارم دانلود میکنم

فکر کنم چند تا تیم اضافه میکنه

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا مطلب

اگه تنظیمات بازی رو دست نزدید اونو تغییر بدید به اخرین رزولیشن بازی بازی تغییر خیلی خوبی میکنه

برای دفاع r2+ضربدر رو بزنید

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

باور کن من بیشتر از تو وقتمو پای بازی کردن حالا همه مدلش حروم کردم اما این آدم هایی که تو مراجع رسمی نظر میدن و نقد می کنن هم از من و هم از تو بیشتر سرشون میشه چون هم تحضیلاتشو دارن و بیشتر از ما وقت میذارن و همچنین هزینه می کنن

ببینید خود دوستمون هم قبول داره که با انجام چنین بازی هایی وقتشو فقط حروم کرده !!!
    دوست عزیز من هیچ وقت وقتمو سر بازی کردن حروم نمیکنم ، سعی میکنم از بازی چیزی یاد بگیرم بخاطر همین هم بسمت فیفا رفتم .
    کلا پستتون نکته جالب زیاد داره اما همین یه تیکه فکر کنم کافی باشه .
    دوستانی که دنبال حروم کردن وقتشون هستن من طرف صحبتم اونا نیستن ! من طرف پستام کسایی بودن که بازی ها رو درک میکنن و از انجامشون لذت میبرن ( و اسم این لذتو حروم کردن وقت نمیزارن !)
    +
    نقل قول دیگه نکنید این پستو ، اگه بحثی هست و میخواد ادامه پیدا کنه تو پروفایلم به قوله شما با 50 طرفداری که جلوشون انتقاد کردم بحث میکنم !!
    +
    PES producer: "FIFA 12 looks more real than PES 2012"
    http://www.gamepur.com/news/5041-pes-producer-fifa-12-looks-more-real-pes-2012.html
    با تشکر از یحیی عزیز
    به قوله یحیی خود سیباس قبول کرده طرفدارا قبول نمیکنن !
    +
    فکر کنم شما یه مشکلی داری هر کی هر حرفی میزنه یه جور دیگه و با طنز و کنایه جواب میدی ما از بازی pes لذت میبریم و با خوندن پست شما فقط لذتمونو خراب میکنی لطفا ادامه ندید
    ضمنا شماها که از فیفا طرفداری میکنید شده یه بار از معایب فیفا که حتما داره بگید شده یه بار از محاسن pes که حتما داره صحبت کنید لطفا بیطرف باشید
    گفتم اینجا بحثو ادامه نده دوست عزیز اما حالا که پرسیدی :
    1- تاثیر قدرت بدنی تو فیفا بسیار زیاده که باعث شده بازی جلوی بعضی تیم ها خیلی سخت بشه .
    2-درگیری های بازی علی رغم کم شدن نسبت به نسخه 2010 اما هنوز هم خیلی زیادن
    3-انیمیشن های بعده گل بیشترشون مسخرن
    4-مصدومیت ها تو بخش کریر خیلی بی منطق و زیادن
    5-محدوده فیس های بازی کمه ( بعضی بازیکنا مثله دی ماریا یا پدرو هم حتی فیس ندارن در عوضش تیم سوم چلسی هم دروازه بانش ساخته شده) البته اینم بگم فیس های فیفا بصورت 3D با تکنولوژِی 32 دوربین ( مثله LA NOIRE ) که باعث شده فیس ها بصورت کلی شبیه تر باشن (طراحی رونی توی فیفا نمونش توی PES وجود نداره.
    اینا عمده مشکلات بازین اما هیچ کدوم بنیادی نیست و بیشترشون هم امسال طبق گفته تستر ها رفع شدن اما PES مشکلاتی داره که تا موتور بازی به طور کامل عوض نشه رفع شدنی نیست ( این اتفاقم احتمالا با تغییر نسل توی دو یا سه سال اینده میفته )
    مشکل on fly نبودن انیمیشن ها ، فیزیک وحشتناک توپ که باعث شده پاس دادن شوت زدن و سانتر کردن همشون افتضاح باشن ، کنترل وحشتناک ضعیف بازیکنا ، 360 درجه بسیار بسیار محدود ، و بصورت کلی گیم پلی بسیار عقب مونده بازی نسبت به حریف
    البته PES مزیت هایی هم داره ، شخصی سازی بازیکنا بهتره ، وسعت چهره هایی که پوشش داده بیشترن ( البته فیسا بصورت 3D ساخته نمیشن که همین باعث میشه طبیعی جلوه نکنن حین بازی + از کنار شباهت بسیاری به هم داشته باشن همه بازیکنا) و نورپردازی بازی هم داینامیکه که البته فیفا هم امسال با تغییر موتورش این قابلیتو به بازیش اضافه کرده
    Last edited by amin 2010; 25-08-2011 at 14:01.

7. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببینید خود دوستمون هم قبول داره که با انجام چنین بازی هایی وقتشو فقط حروم کرده !!!
    دوست عزیز من هیچ وقت وقتمو سر بازی کردن حروم نمیکنم ، سعی میکنم از بازی چیزی یاد بگیرم بخاطر همین هم بسمت فیفا رفتم .
    کلا پستتون نکته جالب زیاد داره اما همین یه تیکه فکر کنم کافی باشه .
    دوستانی که دنبال حروم کردن وقتشون هستن من طرف صحبتم اونا نیستن ! من طرف پستام کسایی بودن که بازی ها رو درک میکنن و از انجامشون لذت میبرن ( و اسم این لذتو حروم کردن وقت نمیزارن !)
    +
    نقل قول دیگه نکنید این پستو ، اگه بحثی هست و میخواد ادامه پیدا کنه تو پروفایلم به قوله شما با 50 طرفداری که جلوشون انتقاد کردم بحث میکنم !!
    فکر کنم شما یه مشکلی داری هر کی هر حرفی میزنه یه جور دیگه و با طنز و کنایه جواب میدی ما از بازی pes لذت میبریم و با خوندن پست شما فقط لذتمونو خراب میکنی لطفا ادامه ندید
    ضمنا شماها که از فیفا طرفداری میکنید شده یه بار از معایب فیفا که حتما داره بگید شده یه بار از محاسن pes که حتما داره صحبت کنید لطفا بیطرف باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    به نظر من برا چی اینقدر کل کل میکنید.بابا چیزی که به ماها نمیرسه که به قول یکی از دوستان چون ما بازی رو رایتی میخریم (البته اکثرا)سازنده های بازی میخوان سر به تنمون نباشه
    البته ایندفعه واقعا خیلی پیشرفت کرده من که شخصا خیلی باهاش حال میکنم.حالا تازه این دموشه خودش بیاد دیگه چی...
    من اول نقطه ضعف هاش رو میگم که به نظر من یدونه بیشتر نیست اونم دروازه بانیه وقعا مزخرفه انگار یه نفر که تا حالا فوتبل ندیده اومده وایساده دروازه...
    خوبیاش هم اینکه
    دیگه هر کی یک و دو بلد باشه نمیتونه به راحتی گل بزنه تو 11 هر کی یکو دو بلد بود انگار نصف بازیو فوله فول بود
    کلا بازی سخت شده که این خیلی خیلی خیلی خوبه دمشون گرم.
    من تا الان پنج یا شش بار بازی کردم تا حالا هم میلان رو نبردم البته تو تاپ پلیر و از این خیلی راضی ام
    تو سر توپ که گذاشتن خیلی خوبه
    تور دروازه خوب شده
    خوردن بازیکنا به هم خیلی طبیعیه
    دیگه وقتی یه بازیکن سانتر میکنه از اونور زمین توپ نمیره بیرون
    وقتی یه مدافع روبرون دروازه ی خودشون توی محوطه جریمه خودشون دکمه دایره رو به سمت حریف تا آخر پر میکنه نمیره بخوره به تیرک دروازه حریف(برا من سه چهار بار پیش اومد)ه
    هوش مصنوعی بهتر شده..
    حرکات فیلم بردارها و مربیها و.. خیلی جذابه و به واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه
    قسمت تمرین که دوباره گذاشته شده هم خوبه
    تغییرات گیم پلن .
    گرافیک بازی بهتر شده
    بک گراند منوی بازی که از عکس به فیلم تغییر کرده
    وقتی میخوای تیم انتخاب کنی زیرش قدرت و سرعت و تکنیک و ... رو میاتنگین کل تیم رو نشون میده
    هر کسی میتونه برا خودش یک پروفایل داشته باشه با آواتار و تنضیمات دلخواهش
    و فوتبال لایف که من چیزی در موردش نمیدونم ولی تعریفشو شنیدم که میگن خلی خفنه..
    و خیلی خیلی چیزای دیگه که به مرور زمان میفهمیم

10. 6 کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

فوتبالی که به راحتی بشه با کریس رونالدو از دروازه خودت به صورت تخیلی یک راست بری گل بزنی به درد لای جرز میخوره تا فوتبالی که بیشتر به واقعیت نزدیکتره...

لذت بازی فوتبال به تلاش زیاد و نقشه درست و حسابی برای گل زدنه...

نه فرتی مثل نسخه 2010 به صورت تخیلی تک نفره بری جلو گل بزنی...

اگه معیار شما اینجوری شما بهتره بری همون نسخه 2010 رو بازی کنی چون اینجور فوتبالها مخصوص حرفه ای هاست نه کسانی که به فکر گل زدن اسون هستند...
    پست من رو کامل بخون بعد نظر بده.
    نوشتم:
    من طرفدار گیم پلی و سبک دویدن و دریبل زدن و گل زدن نسخه 2010 هستم و تا زمانی که این گیم پلی بصورت کامل و یا حالا بهینه شدش روی پیس های بعدی اجرا نشه من پیس نمی خرم و نخواهم خرید.
    من نگفتم حتما باید عینا گیم پلی 2010 رو روی نسخه بعدی پیاده سازی کنن گفتم حالا نسخه بهینه شدش رو پیاده کنن.اکثر پیس بازها از نسخه 2010 خاطراتی دارن.
    در رابطه با رونالدو منم قبول دارم نباید اینطوری می ساختن که راحت بشه با رونالدو گل زد.
    مگه ملت وقتشون بی ارزشه مثل بعضی ها! بیان 2 ساعت بازی کنن واسه اینکه یه گل بزنن؟(بحث بیکارها جداست)
    حرف آخر:
    من واسه گل زدن آسون 2010 بازی نمی کنم بحاطر اینکه گیم پلی اش روانه میرم و با افتخار هم بازی می کنم.
    شده برم فیفا بزنم نمیرم 2012 بزنم. نسخه 2011 رو هم وقتی اومد ایران خریدم سریع پاکش کردم چون دیگه شبیه پیس نبود!
    2010 شرف داره به این 2011 و 2012 که البته هر دوشون یکین و واسه اینکه جیب مردم رو بزنن اومدن یه نسخه جدید زدن!
    این نسخه Demo هیچ حرفی برای گفتن نداشت! اینو همه می دونن.
    من علت این تفاوت 2010 با 2011 و 2012 رو رقابت فیفا با پیس می دونم.
    چون بعضی ها! اومدن گفتن پیس کنده فلانه... اومدن گیم پلی شبیه فیفا ساختن.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

به نظر من نفد شما یکم جای نقد داشت
    نمیشه گفت یه بازی بده چون نمیشه توش گل زد ! یا یک بازی بده چون گل زدن توش سخته،این میزان به نظر من میزان درستی نیست،تو فوتیال واقعی هم در حال حاضر دغدغه ی اصلی تو گل زدنه و میبینیم که در اکثر فوتبال ها گل زیادی رد و بدل نمیشه و به یه مهاجم که بتونه خوب گل بزنه،پول هنگفتی داده میشه
    ولی اگه شما استراتژی ای تو ذهنت باشه که بر اساس فوتبال مدرن و منطقی دنیا طراحی شده باشه و شما امیدوار باشی که پیاده کردنش میتونی حریف رو ببری ولی بازی و گیم پلی اون انقدر Arcade باشه که شما نتونی تاکتیک هات رو پیاده کنی،در اینجاس که حق با شما میشه و میتونی بازی رو زیر سوال ببری...
    سلام
    ممنون بابت نقدتون.
    ولی دوست عزیز این بازیه! فوتبال واقعی که نیست! می خوان شبیه ساز فوتبال واقعی بسازن؟ اوکی بیان بگن اسم بازی تغییر کرد:
    Football Simulator 2012
    تموم شد رفت.
    چرا می نویسن PES؟
    بله توی فوتبال واقعی و توی کشور خودمون هم شاهد چنین نتایجی بودیم و هستیم. صفر -صفر
    اون کسی که بازیکن یه تیم هستش داره برای بازیش پول می گیره که این زحمت رو قبول می کنه.
    ولی اینجا فقط یه بازی فوتباله همین!
    کاملا حرف منطقی زدید. ببینید خوب من با ترکیب 3-3-4 بیشتر بازی میکنم و این ترکیب که ترکیب تهاجمی تقریبا هستش برای وقتیه که تیم قوی دارین و می خواین حمله کنین واسه گل، نه اینکه دفاع کنین!
    من منچستر با پورتو بازی کردم همش داشتم دفاع می کردم! بازیکن مهاجم داشت روی هوا برگردون می زد و زد اونوقت دروازه بان عین مجسمه نگاه کرد و رفت گل شد.
    خواهشا بحث اینکه بازی بلد نیستی و... نکنید. من اولین بازی که کردم PES بود و الانم چند ساله دارم با CPU و دوستان بازی می کنم و تا نسخه 2010 من بازی رو، رو به پیشرفت دیدم.
    Last edited by pcsoft; 25-08-2011 at 14:31.

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اسکوربورد آبی دمو PES 2012
    باید این فایل رو با ggs تو dt06 ایمپورت کنید.

کد:

14. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •