you're welcome فقط خواهش میکنم میشه و واسهی خوش آمدید welcome خالی به کار میره... قابلی نداره هم میشه you can have it که البته هیچوقت به کار نبرید واسهی اونها تعارف همیشه اومد داره!
you're welcome فقط خواهش میکنم میشه و واسهی خوش آمدید welcome خالی به کار میره... قابلی نداره هم میشه you can have it که البته هیچوقت به کار نبرید واسهی اونها تعارف همیشه اومد داره!
سلام دوست عزیز
ممنونم ازت ...
یه چند تا بخش دیگهاش مونده، اگه شما یا دوستان دیگه، تا فردا ظهر زحمتش رو بکشید ممنون میشم
این هم یه جملهی جدید :
Unlike discretionary accruals, these costs are performance-oriented: real factors are involved rather than simply allocations between periods
بر خلاف اقلام تعهدی اختیاری، این هزینهها عملکرد-محور هستند: بین دورهها، به جای تخصیص و واگذاری اعتبارات، عوامل واقعی حضور دارند.
سلام
دیدم سند باند جونم رو فراموش کردید گفتم یک کاری برای خودم بکنم![]()
سلام آقای کوروش.
من در پست قبلی همه موارد رو ترجمه کردم ظاهرا متوجه نشدین. احتمالا به این دلیل که لابلای متن اصلی شما درج شدند.
اما در مورد این آخری :
بیشتر، عوامل واقعی دخیل اند تا اعتبارات صرفی که در فواصل زمانی تخصیص داده می شوند.
سلام
معنی این جمله رو می خواستم
they found that some participants feel they don’t have to contribute to the work of a group, and they will engage in “social loafing” where they let the other members do the hard work.
انها دریافتند که بعضی از شرکت کنندگان احساس می کنند که نباید در کارهای گروهی شرکت کنند و بدین ترتیب در پرسه زدن های اجتماعی گماشه می شوند تا به دیگرا اعضا اجازه دهند, کارهای سخت را انجام دهند.
درست ترجمه کردم؟
سلام
1-flip charts
2- Problem-Centered Leadership
اولی رو می شه گفت فیلیپ چارت.
چارت که مشخصه, اگه تعریفی هم از فیلیپ چارت دارید خوشحال می شم بدونم
معنی جمله زیر را می خواستم با تشکر
[5] studied the compressibility characteristics and the collapse potential of Gypseous silty
sand soil in Iraq. The gypsum is hydrated calcium sulphate (CaSO4.2H2O) with intermediate
solubility in water (0.2%) but the amount of dissolved is much greater if the water contain
salt. The collapse settlement of gypseous sandy soil upon wetting in a plate load test could
amount to 50% of the total measured settlement, while if water circulation allowed it could
amount to 76 – 90% of the total settlement. Even the capillary water may cause the collapse of
the soil structure in gypseous soils. The study by [5] conduced on soil samples with gypsum
content of 26, 60, and 80%, the gypsum found as cementing material while gypsum lumps (1
mm – 15 mm diameter) found also in the samples that have high gypsum content. In the
collapse test, a sudden compression observed upon submersion which indicates a collapsible
soil, on the volumetric strain – log P graph, this compression appears as vertical line, followed
by steep curve resulting from further dissolution of gypsum. It is noticed also that the collapse
potential increased progressively with the increase in pressure, which imply that the gypsum
dissolution increases in rate as the stress level increases.
آنها دریافتند بعضی از شرکت کنندگان احساس می کنند که مجبور نیستند در کار یک گروه مشارکت داشته باشند. آنها به "پرسه زنی اجتماعی" (پرسه زدن در اجتماع) روی میآورند و کارهای سخت را به دیگر اعضا وامیگذارند.
1- (در کنفرانس و جلسات و ...) آلبوم نمودارها
2- رهبری مسئله محور (مبتنی بر مسئله - مسئله گرا)
دوستان ترجمه این جمله چی میشه؟
Queue length has safety and capacity implications
صف خالی بر ظریفیت (خالی) و ایمنی اشاره دارد
یا صف خالی حاکی از ظرفیت و ایمنی است
این طور که من فهمیدم صف خالی از زیر مجموعه های صف حلقوی هست و.......... .
flip chart
visual aid comprised of a pad of paper placed on an easel and used to present information in sequence (after each sheet is presented, it is flipped over the top of the easel to reveal the next)
Last edited by sajjad1973; 02-11-2011 at 09:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)