بچه ها واس من هم همین ارور رو میده. جالبه که یک بار بازی رو بازی کردم، رفعه دوم این ارور رو داد
راستی توی DVD واس من کرک نداشت.
چه کنم؟؟؟؟؟
آنتی ویروس هم غیر فعالهههه![]()
بچه ها واس من هم همین ارور رو میده. جالبه که یک بار بازی رو بازی کردم، رفعه دوم این ارور رو داد
راستی توی DVD واس من کرک نداشت.
چه کنم؟؟؟؟؟
آنتی ویروس هم غیر فعالهههه![]()
خود بازی کامل هست بدون مشکل ؟
ادرسش کجاست ؟
Last edited by Ali_pc; 28-09-2011 at 18:40.
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
کسی نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتت
دوست عزیز اوال اخرین دایرکس و این کرک را نصب کن درست میشه :
دایرکس نداشتم مشقام خوب نوشتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
نسخه Reloaded اومده یا نه؟
اگه نیومده مشخص هست کی میاد ؟
این سوال رو تا الان ده بار دیگران گفتن جواب هم دادیم
باید از فروشگاه بازی فعالش کنی با دادن چی پی
دوستان سایت دانلودها این رو زده....
کاربران عزیز ، یک نکته رو همینجا عرض کنم تا در این زمینه سئوالی پرسیده نشه. عزیزان بازی PES 2012 ، عرضه شده ولی … ! ولی این نسخه آلمانی هستش و هر سایتی که انگلیسی این بازی رو گذاشته ، این کار رو کردن : منوهای بازی رو از روی دموی ۲۰۱۲ بازی میکس کردن که انگلیسی بشه ، گزارشگر ۲۰۱۱ هم گذاشتن روش برای انگلیسی !!!! واسه همینه که اگه انگلیسی بازی کنین ، کلا اول بازی حرف نامربوط میزنه و بعد تا آخر بازی هیچی ! کلا روند وبسایت دانلودها عرضه ی بازی های ۱۰۰% سالم و نهایی هستش ! خود کونامی گفته بازی رو ۱۴ اکتبر عرضه میکنن !!! امیدوارم توضیحات کافی رو داده باشم.
میهن دانلود گفته تا چند ساعت دیگه لینک PES 12 رو میزاره...
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا واسه اینکه عقب نمونن اینکارا رو میکنن...میهن دانلود گفته تا چند ساعت دیگه لینک PES 12 رو میزاره...
من که تا دو هفته دیگه صبر میکنم نسخه اصلی بیاد
هرکی زودتر از دو هفته دیگه بازی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)