برای من بازم ایراد داره هی آپدیت میکنه ! اه اه اه اه تا پریروز درست بودا
لعنتی
برای من بازم ایراد داره هی آپدیت میکنه ! اه اه اه اه تا پریروز درست بودا
لعنتی
نه وجود داره من هم همینکارا رو کردم
من اولا مشکل داشتم ولی تونستم بالاخره وارد بازی بشم
تایید میشه من هم همینکار رو کردم و وارد بازی شدم
مشکل از برنامه نیست همونطور که اطلاعیه توی سایت زدن مشکل از کش آی.اس.پی هاست و شما باید با اون روشی که گفته برنامه رو به صورت دستی بگیرید در ضمن ما که هرچه پیام به سایت دادیم هی گفتن درست میشه... حل میشه ولی راه حلشون مثل نوش دارو پس از مرگ سهراب هست
به نظر من home بزنید بهتره تا مشکلی براتون درست نشه
در مورد برنامه گامودیا gamodia همونطور که سایت هم اعلام کرده به علت مشکل cache شرکتهای اینترنتی ISP شما باید خودتون برنامه رو دانلود کنید به صورت زیر:
اول عبارت پایین رو در آدرس مرورگرتون کپی کنید:
بعد از ؟ یه عبارت الکی تایپ کنید. حالا فایل دانلود شده رو یه جایی ذخیره کنید. یادتون باشه که هر بار بعد از علامت سوال ؟ باید یه عبارت دیگه ای رو بزارید و هر بار نباید مثل هم باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل application.zip دانلود شده رو باز کنید و فایل Gamodia.exe رو با چیزی که نصب کردید جایگزین کنید.
حالا دیگه همه چیز رو براه هست.
البته من هم چند تا بازی رو از دست دادم ولی بازیهایی که سروقت رفتم یا حریف نیومده (که با توجه به اعلام برنامه که میگه 2 از 2 نفر وارد برنامه شدند جور در نمیاد) یا اینکه کلا این برنامه مشکلات خاصی داره که برای آدمای خاص کار میکنه....
این فایل PDF راهنما هم که گذاشتن اصلا کامل نیست تا آدم مطمئن باشه تمام مراحل درسته.
من تونستم وارد بازی بشم اما زمانی که خواستم وارد هاست بشم بعد که پسورد هم زدم تا وارد بشم پیغام connection time out رو تو فیفا میده نیدونم چه کنم دیگه خسته مون کردن
به نام خدا
سلام دوستان من وقتی وارد گامودیا میشم و شروع بازی رو میزنم هنگامی که می خواد وارد بازی بشه بازی فیفام باز نمیشه یعنی یک خطا میده به شکل زیر:
E0001
و وقتی که از برنامه گاموریا هم بیرون میام کلا بازی فیفام باز نمی شه و همین خطا رو میده در صورتی که قبلا بازی من درست بود حتی تو گیم رنجر هم آنلاین بازی کرده بودم و پچ 1.01 و کرک اون هم نصب کرده بودم و مشکلی نداشت اگر کسی راه حل این مشکل منو میدونه خواهشا کمک کنه با تشکر.
بازی های دیروز همینجوری تو سایت زده و خبر جدیدی نیست
من که نتونستم حتی 1بازی انجام بدم![]()
واقعا زیرساخت های قوی ای وجود داره .... دم فرانت گرم![]()
بازی های cs امون پوکید
الان کی میخواد بره فینال![]()
![]()
Last edited by e4lyas; 10-10-2011 at 19:09.
دوست عزیز مشکل شما در رزولوشن بازی هست
احتمالا شما کامپیوترتون رو به تلویزیون وصل کردید و رزولوشن رو تغییر دادید، رزولوشن را به حالت قبلی برگردانید درست می شود، به Game Setting بروید و رزولوشن را عوض کنید.
به نام خدا
باسلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر بابت راهنمایی که کردین اما باید عرض کنم که بنده تنظیمات رزولوشن بازی رو هم از تو گیم ستینگ تغییر دادم اما بازهم متاسفانه مشکل برطرف نشد. ولی به هر صورت متشکر.
موفق باشین![]()
خواهش میکنم دوست عزیز
این ارور مربوط میشه به کارت گرافیک، من یکی از مصداقاشو گفتم، شما میتونید درایور کارت گرافیکتون رو مجددا نصب کنید، به هر حال این اتفاق ارتباطی به برنامه موفق گامودیا!!!!!!1 نداره.
امیدوارم که مشکلت حل شه
به نظر من مسابقات آنلاین ایده خیلی خوبی بود چون هرسال فقط این مسابقات توی تهران بود و تهرانی ها به راحتی شرکت میکردن و باید گفت میشد تیم ملی تهران
نمیشه اسمش رو گذاشت تیم ملی ایران ولی الان همه از هرجای ایران فرصت دارن شانسشون رو امتحان کنن
ولی خوب کاش حداقل 1سال رو این موضوع کار میشد بعد وارد مرحله عملیش میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)