تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 20 اولاول ... 814151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 191

نام تاپيک: کلاینت Gamodia برای مسابقات WCG در سایتش قرار گرفته یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای من بازم ایراد داره هی آپدیت میکنه ! اه اه اه اه تا پریروز درست بودا
    لعنتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

هیچ جایی نمیتونی ببنی
    همچین چیزی وجود خارجی نداره
    نه وجود داره من هم همینکارا رو کردم
    چطوری تونستی وارد بازی بشی ما که نتونستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من اولا مشکل داشتم ولی تونستم بالاخره وارد بازی بشم
    آقا کسایی که ویندوزشون 7 هست باید بعد از اینکه در حال آماده سازی بستر بازی اومد و هی ادامه داد باید network connection رو باز کنند و از اونجا نوع شبکه گامودیا رو home انتخاب کنن فکر کنم باید حل بشه
    تایید میشه من هم همینکار رو کردم و وارد بازی شدم
    من امروز دوتا بازی داشتم که نتونستم وارد بشم.گامودیا جدیده رو هم دانلود کردم(همونی که حجمش نزدیک به 4 مگ بود).ولی باز میخواست خودش ور اپدیت کنه که همش قطع میشد و نمیتونست اپدیت کنه.یه بازی هم ساعت 10 دارم که فکر نکنم بتونم بازی کنم

به نظرم بیایین براشون پیغام بفرستیم تا بازی ها رو حضوری برگزار کنند
    مشکل از برنامه نیست همونطور که اطلاعیه توی سایت زدن مشکل از کش آی.اس.پی هاست و شما باید با اون روشی که گفته برنامه رو به صورت دستی بگیرید در ضمن ما که هرچه پیام به سایت دادیم هی گفتن درست میشه... حل میشه ولی راه حلشون مثل نوش دارو پس از مرگ سهراب هست
    بله آقا باید وارد internet connection بشید و برای گامودیا یک سیستم ارتباطی تعریف کنید !
    برای من که اتوماتیک آورد من public زدم شما هم سعی کنید public بزنید
    به نظر من home بزنید بهتره تا مشکلی براتون درست نشه
    سلام دوستان من فایل گامودیا 3.80 مگ رو از پروفایلم دانلود کردم ولی هر موقع وارد میشم میگه درحال حاضر بازی جدیدی ندارید من تا به حال اصلا یک بازی هم انجام ندادم امکانش هست حذف شده باشم در ضمن این لینک رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو سایتشون گذاشتم هم دانلود می کنم یک فایل زیپ هست که نمی دونم باید چکارش کنم و جایگزین چی کنم لطفا و خواهشا راهنمایی کنید چون واقعا اعصابم خرد شد.
    با تشکر.
    در مورد برنامه گامودیا gamodia همونطور که سایت هم اعلام کرده به علت مشکل cache شرکتهای اینترنتی ISP شما باید خودتون برنامه رو دانلود کنید به صورت زیر:
    اول عبارت پایین رو در آدرس مرورگرتون کپی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از ؟ یه عبارت الکی تایپ کنید. حالا فایل دانلود شده رو یه جایی ذخیره کنید. یادتون باشه که هر بار بعد از علامت سوال ؟ باید یه عبارت دیگه ای رو بزارید و هر بار نباید مثل هم باشد.
    فایل application.zip دانلود شده رو باز کنید و فایل Gamodia.exe رو با چیزی که نصب کردید جایگزین کنید.
    حالا دیگه همه چیز رو براه هست.
    البته من هم چند تا بازی رو از دست دادم ولی بازیهایی که سروقت رفتم یا حریف نیومده (که با توجه به اعلام برنامه که میگه 2 از 2 نفر وارد برنامه شدند جور در نمیاد) یا اینکه کلا این برنامه مشکلات خاصی داره که برای آدمای خاص کار میکنه....
    این فایل PDF راهنما هم که گذاشتن اصلا کامل نیست تا آدم مطمئن باشه تمام مراحل درسته.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من تونستم وارد بازی بشم اما زمانی که خواستم وارد هاست بشم بعد که پسورد هم زدم تا وارد بشم پیغام connection time out رو تو فیفا میده نیدونم چه کنم دیگه خسته مون کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان من وقتی وارد گامودیا میشم و شروع بازی رو میزنم هنگامی که می خواد وارد بازی بشه بازی فیفام باز نمیشه یعنی یک خطا میده به شکل زیر:
    E0001
    و وقتی که از برنامه گاموریا هم بیرون میام کلا بازی فیفام باز نمی شه و همین خطا رو میده در صورتی که قبلا بازی من درست بود حتی تو گیم رنجر هم آنلاین بازی کرده بودم و پچ 1.01 و کرک اون هم نصب کرده بودم و مشکلی نداشت اگر کسی راه حل این مشکل منو میدونه خواهشا کمک کنه با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بازی های دیروز همینجوری تو سایت زده و خبر جدیدی نیست
    من که نتونستم حتی 1بازی انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا زیرساخت های قوی ای وجود داره .... دم فرانت گرم
    بازی های cs امون پوکید
    الان کی میخواد بره فینال
    Last edited by e4lyas; 10-10-2011 at 19:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان من وقتی وارد گامودیا میشم و شروع بازی رو میزنم هنگامی که می خواد وارد بازی بشه بازی فیفام باز نمیشه یعنی یک خطا میده به شکل زیر:
    E0001
    و وقتی که از برنامه گاموریا هم بیرون میام کلا بازی فیفام باز نمی شه و همین خطا رو میده در صورتی که قبلا بازی من درست بود حتی تو گیم رنجر هم آنلاین بازی کرده بودم و پچ 1.01 و کرک اون هم نصب کرده بودم و مشکلی نداشت اگر کسی راه حل این مشکل منو میدونه خواهشا کمک کنه با تشکر.
    دوست عزیز مشکل شما در رزولوشن بازی هست
    احتمالا شما کامپیوترتون رو به تلویزیون وصل کردید و رزولوشن رو تغییر دادید، رزولوشن را به حالت قبلی برگردانید درست می شود، به Game Setting بروید و رزولوشن را عوض کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما در رزولوشن بازی هست
    احتمالا شما کامپیوترتون رو به تلویزیون وصل کردید و رزولوشن رو تغییر دادید، رزولوشن را به حالت قبلی برگردانید درست می شود، به Game Setting بروید و رزولوشن را عوض کنید.
    به نام خدا
    باسلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر بابت راهنمایی که کردین اما باید عرض کنم که بنده تنظیمات رزولوشن بازی رو هم از تو گیم ستینگ تغییر دادم اما بازهم متاسفانه مشکل برطرف نشد. ولی به هر صورت متشکر.
    موفق باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نام خدا
    باسلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر بابت راهنمایی که کردین اما باید عرض کنم که بنده تنظیمات رزولوشن بازی رو هم از تو گیم ستینگ تغییر دادم اما بازهم متاسفانه مشکل برطرف نشد. ولی به هر صورت متشکر.
    موفق باشین
    خواهش میکنم دوست عزیز
    این ارور مربوط میشه به کارت گرافیک، من یکی از مصداقاشو گفتم، شما میتونید درایور کارت گرافیکتون رو مجددا نصب کنید، به هر حال این اتفاق ارتباطی به برنامه موفق گامودیا!!!!!!1 نداره.
    امیدوارم که مشکلت حل شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر من مسابقات آنلاین ایده خیلی خوبی بود چون هرسال فقط این مسابقات توی تهران بود و تهرانی ها به راحتی شرکت میکردن و باید گفت میشد تیم ملی تهران
    نمیشه اسمش رو گذاشت تیم ملی ایران ولی الان همه از هرجای ایران فرصت دارن شانسشون رو امتحان کنن
    ولی خوب کاش حداقل 1سال رو این موضوع کار میشد بعد وارد مرحله عملیش میکردن

11. این کاربر از iralvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •