لینک دانلود سالم نیومده هنور که مشکلی نداشته باشه ؟
لینک دانلود سالم نیومده هنور که مشکلی نداشته باشه ؟
بازی رو 2 ساعتی بازی کردم ولی جذبم نکرد و فکر کنم فیفا11 کنسول خیلی از این قشنگتر بود
امیدوارم با بازی بیشتر،نظرم عوض سه
یه جوارایی فیفا 12 منو یاد PES میندازه....
بخاطر انالوگه فکر کنم بتید خاموشش کنی یا اگه خاموشه روشنش کنی درس میشه منم تو 11 همین مشکلو داشتم
با سلام
اقا بازی من خیلی لگ داره !
حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !
مشخصات سیستم :
Cpu : Box 2200 Dual (intel)
Ram : 2 gig
VGA Card : XFX 9500 GT
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سـپــــــاسگذارم .
اگه میتونستی صدای گزارشگرو قطع کنی خوب بود
توی fifa config تیک wait for vsync رو بردار
اگه بازم خوب نشد رادار بازی رو با همه ی صدا ها قطع کن
دوستانی که می خوان به جای نیمه 3 دقیقه ای ، نیمه 6 دقیقه ای بازی کنن ، این فایل را دانلود کنن و بعد از Extract کردن توی فولدر Game کپی کنن. حجم : 144KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با 80 درصد حرفات موافقم .
به نظرم یه ضعفی توی صداگذاری هست . اونم اینکه اولا تنظیمی واسه صدای گزارشگر نداره که قول داده بودن بزارن . البته به احتمال زیاد تو نسخه اصلی میزارن . صدای گزارشگر اینقدر بلنده (حتی از منتقد هم بلندتر) که به زور صدای بازی میاد . قبلا صدای تماشاگرا چنان هیجانی به بازی میداد که من اینو از مزیات فیفا میدونستم ولی حالا مثل PES صداها نامفهوم تر شده .
وگرنه بقیه صداها حتی اهنگ های بازی و ... خیلی خوب بود .
گرافیک خوب کار شده ولی چهره های بازیکنها دقیق نبود . چمن سه بعدی هم که نداشت . انیمیشن ها هم خیلی طبیعی به نظر نمیرسه . اینها هم جزو گرافیکه دیگه .
توضیحاتت راجع به دفاع رو هم کاملا موافقم . فقط میشه گفت قبلا یه جوری سخت بود . حالا یه جور دیگه سخت شده . منم کلا سوپرایز نشدم .
راجع به سرعت بازی و گیم پلی هم کاملا درست میگی . دویدن ها رو اومدن طبیعی تر کنن اما یه جای کار رو خراب کردن . فیزیک توپ ولی بهتر شده .
اخ زدی تو خال . انگار داری pes بازی میکنی + فیفا 11 .
فکر کنم امسال فیفا کلا سیاستش این بوده که طرفدارای pes رو بکشه طرف خودش . اگه دقت کنین تمام تغییراتی که الان ما تو نسخه دمو شاهدشیم از نقاط قوت pes نسبت به فیفا بوده . گرافیک بهتر ، دویدنهای مسخره ، لیز خوردن ها ، visual effect های بهتر و ... .
خداییش ولی مسی با 95 تا اصلا تو بازی هیچ غلطی نمیتونه بکنه . موهاش رو هم که ...ادم فکر میکنه fifa با مسی دشمنه .
این نسخه دمو هست هنوز نمیشه به صورت قطعی نظر داد ولی به نظرم شاید یکم زود باشه قضاوت.امیدوارم این مشکلات در نسخه اصلی وجود نداشته باشه.
بابا این که نسخه دمو هستش......بذارید نسخه اصلی بیاد بعدش نقدهاتون رو بنویسید.
فکر کنم اینجا همه مشکلشون حل شد غیر از من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)