تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 56 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

لینک دانلود سالم نیومده هنور که مشکلی نداشته باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی رو 2 ساعتی بازی کردم ولی جذبم نکرد و فکر کنم فیفا11 کنسول خیلی از این قشنگتر بود
    امیدوارم با بازی بیشتر،نظرم عوض سه
    یه جوارایی فیفا 12 منو یاد PES میندازه....

3. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

مشکلی که من دارم در حال حاضر 4 تا از دکمه ها نمی شناسه یعنی به صورت مشترکه 4 جهت R با دکمه های پاس و شوت و سنتر و عمقی مشترکند
    بخاطر انالوگه فکر کنم بتید خاموشش کنی یا اگه خاموشه روشنش کنی درس میشه منم تو 11 همین مشکلو داشتم

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام

اقا بازی من خیلی لگ داره !

حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !

مشخصات سیستم :

Cpu : Box 2200 Dual (intel)
    Ram : 2 gig
    VGA Card : XFX 9500 GT

ممنون میشم راهنماییم کنین.

سـپــــــاسگذارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

با سلام

اقا بازی من خیلی لگ داره !

حتی گرافیک روی Low هم گذاشتم بازم لگ داره بازی !

مشخصات سیستم :

Cpu : Box 2200 Dual (intel)
    Ram : 2 gig
    VGA Card : XFX 9500 GT

ممنون میشم راهنماییم کنین.

سـپــــــاسگذارم .
    اگه میتونستی صدای گزارشگرو قطع کنی خوب بود
    توی fifa config تیک wait for vsync رو بردار
    اگه بازم خوب نشد رادار بازی رو با همه ی صدا ها قطع کن

7. این کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستانی که می خوان به جای نیمه 3 دقیقه ای ، نیمه 6 دقیقه ای بازی کنن ، این فایل را دانلود کنن و بعد از Extract کردن توی فولدر Game کپی کنن. حجم : 144KB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خیلی جالبه وقتی دمو میاد کاملا خیلی چیزا معلوم میشه که تا قبلش همه جو سازی می کنن و ... من به چند نکته اشاره می کنم:

خیلی می گفتن بازی پیشرفت کرده و ... البته اگه یه PC باز اینون بازی کنه ممکنه خیلی از تغییرات زیاد بازی سورپرایز بشه چون فیفا 11 واقعی رو اصلا ندیده ولی ساده بگم ممکنه زیاد نتونیم از این نسخه لذت ببریم

خیلی می گفتن که روی PC بخوای بازی کنی یه سیستم خیلی بالا لازم داری من روی لپ تاپ فوق العاده رایج DELL 5010 Inspirone که دیگه فکر کنم الان توی بازار ایران مثل پفک نمکی خرید و فروش میشه و کانفیک نجومی هم نداره بازی رو توی نهایت کیفیت گرافیکی اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم! گرچه این چیز مثبتیه هدفم از این حرف فقط این بود که بگم حالا که دمو اومده خیلی از چیزایی که فکر می کردیم اتفاق نیفتاده

حمل توپ به نظر جالب نشده وقتی توپ رو حمل می کنن بازیکنا انگار توی مسیر سراشیبی دارن می دون یه جوریه که انگار بازیکن حامل توپ داره پی توپی می دوه که داره از پاش فاصله می گیره حالا من با دسته بازی نکردم ولی احساس کردم حرکت 360 درجه یه ذره افت داشته وقتی می خوای یه لحظه انحراف کنی کلی معادلات آدم بهم می خوره و باعث از دست رفتن توپ میشه شایدم اگه با دسته بازی می کردم این نظر رو نداشتم

اما بدترین چیزی که ناراحتم کرد سیستم دفاع جدید و تکل ایستاده جدید هست... چند تا مشکل الان وسط ایجاد شده یکی اینکه از اونجا که جدید هست این انیمیشن (توی نسخه قبلی انیمیشن مشابه این وجود داشت ولی دیگه نه به این افتضاحی) یه حالتی داره که بازیکنی که میخواد تکل سرپایی بزنه موقعی که تکل میزنی یه پاش رو ثابت نگه میداره اون یکی رو میکوبه زمین! مثلا این حرکت اگه با تایمینگ خوب باشه و جلوی بازیکن صاحب توپ در واقع مدافع توپ ربایی می کنه چیزی که الان مشکل ساز میشه احتمالا اگه توپ پای یه بازیکن دریبلر باشه خیلی راحت می تونه لحظات تخیلی رو خلق کنه مقابل AI چون شما هی طبق عادت میای تلاش می کنی که توپ رباعی کنی ولی با این سیستم تایمینگ ممکنه نتونی جلوی یه بازی کن دریبلر و سرعتی رو بگیری که اونم توی دنیای فوتبال توی هر تیمی یه یکی دوتا بازیکن اینجوری داریم. حالا به فرض به اینش عادت کنیم یه ذره این انیمیشن توی بازی زمانی کم هی خلق میشه! شما فکر کنید یه بازیکن داره به سمت شما هجوم میاره بعد شما میخوایید با مدافعینتون به این روش توپ رباعی کنید می بنید پشت سر هم مدافعینتون دارن این کار نسبتا مضحک رو انجام میدن که باعث میشه نمای ظاهری بازی خنده دار بشه با این انیمیشن ها. خوبی فیفا تا الان به این بود که یه نفر آماتور توی زمین هر کاری هم که می کرد باعث نمیشد تو زمین event های مضحک خلق بشه ولی الان کمی شکل بازی با این انیمیشن ها کمی مضحک شده

مورد نافرم دیگه اینکه بازی سرعتش که اصلا معلوم نیست چه به سرش آوردن سازنده هاش من رو اسلو که گذاشتم شاهد سرعت جابجایی هایی بودم که تو نسخه قبلی رو فست هم رخ نمی داد. حالا این وسط چیزی که مشکل آفرین هست این سرعت مربوط به حمل کننده توپ یا مدافعی که می خواد توپ ربایی کنه نمیشه این سرعت غیر طبیعی رو معمولا بازیکنان بدون توپ می گیرن و یه نا هماهنگی عجیب غریبی ایجاد میشه که اصلا جالب نیست.

گرافیک بازی به قدری عالی هست روی pc که فکر کنم امسال همه اونهایی که گرافیک .PES رو بیشتر می دونن امسال دیگه دست بردارن از این نتیجه گیری عجیبشون در زمینه برتری گرافیکی PES نسبت به فیفا!

توی زمینه صداگذاری شدیدا غوغا کرده امسال اصلا توی صحنه های آروم و وسط زمین که موقعیت خطرناکی نیست گزارش گر و تفسیر گر در مورد یه چیز خاصی که مرتبط با تیم ها هست بحث می کنن که دیگه رسما آدم از صدا و گزارش لذت می بره و غرق در هیجان فوتبال واقعی می شه با این جملات!

در یک کلام گیم پلی به عنوان مهم ترین عاملی که من براش اهمیت قائلم تنها چیزی بود که من رو سورپرایز نکرد خوشبختانه امسال فیفا زرنگ بازی در نیاورده از اونجا که زیاد روی گیم پلی مایه نذاشته دمش گرم اومده بازی رو حسابی تغییر تحول داده جلوه های بصریش رو که این خیلی خوبه که تنوع ایجاد کرده واسه جلوگیری از ملال آور شدن چهره بازی

عرایضم ممکنه از دید دوستان قابل قبول نباشه البته خودم هم معتقدم با یک ربع بازی کردن نمیشه نظر داد انشاا... جمعه وقت کنم بازی می کنم و در مورد گیم پلی جزئیاتی رو عرض میکنم

موفق باشید
    با 80 درصد حرفات موافقم .

به نظرم یه ضعفی توی صداگذاری هست . اونم اینکه اولا تنظیمی واسه صدای گزارشگر نداره که قول داده بودن بزارن . البته به احتمال زیاد تو نسخه اصلی میزارن . صدای گزارشگر اینقدر بلنده (حتی از منتقد هم بلندتر) که به زور صدای بازی میاد . قبلا صدای تماشاگرا چنان هیجانی به بازی میداد که من اینو از مزیات فیفا میدونستم ولی حالا مثل PES صداها نامفهوم تر شده .
    وگرنه بقیه صداها حتی اهنگ های بازی و ... خیلی خوب بود .
    گرافیک خوب کار شده ولی چهره های بازیکنها دقیق نبود . چمن سه بعدی هم که نداشت . انیمیشن ها هم خیلی طبیعی به نظر نمیرسه . اینها هم جزو گرافیکه دیگه .

توضیحاتت راجع به دفاع رو هم کاملا موافقم . فقط میشه گفت قبلا یه جوری سخت بود . حالا یه جور دیگه سخت شده . منم کلا سوپرایز نشدم .

راجع به سرعت بازی و گیم پلی هم کاملا درست میگی . دویدن ها رو اومدن طبیعی تر کنن اما یه جای کار رو خراب کردن . فیزیک توپ ولی بهتر شده .

بازی رو 2 ساعتی بازی کردم ولی جذبم نکرد و فکر کنم فیفا11 کنسول خیلی از این قشنگتر بود
    امیدوارم با بازی بیشتر،نظرم عوض سه
    یه جوارایی فیفا 12 منو یاد PES میندازه....
    اخ زدی تو خال . انگار داری pes بازی میکنی + فیفا 11 .

فکر کنم امسال فیفا کلا سیاستش این بوده که طرفدارای pes رو بکشه طرف خودش . اگه دقت کنین تمام تغییراتی که الان ما تو نسخه دمو شاهدشیم از نقاط قوت pes نسبت به فیفا بوده . گرافیک بهتر ، دویدنهای مسخره ، لیز خوردن ها ، visual effect های بهتر و ... .

خداییش ولی مسی با 95 تا اصلا تو بازی هیچ غلطی نمیتونه بکنه . موهاش رو هم که ... ادم فکر میکنه fifa با مسی دشمنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با 80 درصد حرفات موافقم .

به نظرم یه ضعفی توی صداگذاری هست . اونم اینکه اولا تنظیمی واسه صدای گزارشگر نداره که قول داده بودن بزارن . البته به احتمال زیاد تو نسخه اصلی میزارن . صدای گزارشگر اینقدر بلنده (حتی از منتقد هم بلندتر) که به زور صدای بازی میاد . قبلا صدای تماشاگرا چنان هیجانی به بازی میداد که من اینو از مزیات فیفا میدونستم ولی حالا مثل PES صداها نامفهوم تر شده .
    وگرنه بقیه صداها حتی اهنگ های بازی و ... خیلی خوب بود .
    گرافیک خوب کار شده ولی چهره های بازیکنها دقیق نبود . چمن سه بعدی هم که نداشت . انیمیشن ها هم خیلی طبیعی به نظر نمیرسه . اینها هم جزو گرافیکه دیگه .

توضیحاتت راجع به دفاع رو هم کاملا موافقم . فقط میشه گفت قبلا یه جوری سخت بود . حالا یه جور دیگه سخت شده . منم کلا سوپرایز نشدم .

راجع به سرعت بازی و گیم پلی هم کاملا درست میگی . دویدن ها رو اومدن طبیعی تر کنن اما یه جای کار رو خراب کردن . فیزیک توپ ولی بهتر شده .

اخ زدی تو خال . انگار داری pes بازی میکنی + فیفا 11 .

فکر کنم امسال فیفا کلا سیاستش این بوده که طرفدارای pes رو بکشه طرف خودش . اگه دقت کنین تمام تغییراتی که الان ما تو نسخه دمو شاهدشیم از نقاط قوت pes نسبت به فیفا بوده . گرافیک بهتر ، دویدنهای مسخره ، لیز خوردن ها ، visual effect های بهتر و ... .

خداییش ولی مسی با 95 تا اصلا تو بازی هیچ غلطی نمیتونه بکنه . موهاش رو هم که ... ادم فکر میکنه fifa با مسی دشمنه .
    این نسخه دمو هست هنوز نمیشه به صورت قطعی نظر داد ولی به نظرم شاید یکم زود باشه قضاوت.امیدوارم این مشکلات در نسخه اصلی وجود نداشته باشه.

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا این که نسخه دمو هستش......بذارید نسخه اصلی بیاد بعدش نقدهاتون رو بنویسید.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

فکر کنم اینجا همه مشکلشون حل شد غیر از من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •