سلام
کارت گرافیک آپدیت هست ، این پیغام مربوط به سی پیو فکر کنم باشه و ایم بازی سی پیو 2 هسته ای میخواد.برای همین سی پیوی من که یک هسته ای هست اجراش نمیکنه.
سلام
کارت گرافیک آپدیت هست ، این پیغام مربوط به سی پیو فکر کنم باشه و ایم بازی سی پیو 2 هسته ای میخواد.برای همین سی پیوی من که یک هسته ای هست اجراش نمیکنه.
دوست عزیز مشکلت چیه ؟
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
منم تعجب کردم دیگه اخرین کار این بودش که کارت رو اپ کنی خوب اگه سی پی یوت 1هسته ای دیگه چرا گفتی
من فک کردم سی پی یوت حله ولی این ارور رو میده![]()
اتفاقا من تو همین چپتر ها یود که back up گرفته بودم به دلایلی
.
بفرما :
من از این مسیر کپی کردم بنابراین شما هم گمونم باید همینجا کپی کنی فولدر savegame روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز با چنتا تا گیم زدن که نمیشه ادعای گیمری کرد یه عده میان و فلان چیزو میگن یعنی چی؟؟؟
هر کی ندونه فکر میکنه مثلا من همین دیروز ای دی اس ال خریدم نشستم اینو دانلود کردم هیچی هم از بازی نمیدونم
امیدوارم بدونید هندلینگ این نیست که دست رو رو حرکت گذاشتنی ماشین زمینو بخوره
همین کارارو میکنید هر سال دست کم چنتا بگو مگو و جدال تو این انجمن دیده میشه . همین چن وقت پیش سر بحث بازیسازی یه بزن بکوب حسابی راه افتاد دلیلشم این بود بچه مچه ها با گیمرا کل انداخته بودن
نه بابا دیگه چی؟ مثله اینکه داره میشه همون کلکل و نباید ادامه بدیم دیگه .باید تو فرصت مناسب از این دوستمون بپرسم شما سال 1999 چنسالتون بود؟ اصلا اون موقع میدونستید ps1 چیه؟ خداییشمثل این که شما اصلا این بازی رو نکردید چون اگه بازی میکردید اینا رو نمیگفتید
هدلینگ بازی که از نسخه اول بازی بسیار تمجید و تشکر داشته از سویه سایت های مختلف اما این نسخه برنده 3 جایزه شده از هنلدیگ گرافیکشم که خوبه شما بهتره که بری همون Gta رو بازی کنی که وقتی با 320 Km/s داری میری راحت بپیچی یا این که الان ترمز کنی فردا شب ماشین وایسته
اگه گیمر بودی اینا رو نمیگفتی
مگه فقط اون موقع PS1 بوده بچه![]()
-----------------
بازی رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ؟ همه اینکار ها رو هم که تا حالا گفتن اجاک دادم !! ولی هم چنان مشکل پا بر جاست !!دوست عزیز مشکلت چیه ؟
من همچین ادعایی کردم ؟! اصلا شما فکر کن من 4 تا گیم زدم !! اما شما که با تجربه هستید سعی کنید تو تاپیک هر بازی که ماشین داره صحبت از gta نکنید !! شما اگه کل سری driver هارو بازی کرده بودید نمیومدید اونطوری به بازی کرک شده رو خریدید رو بکوبید و کلی مزیت ها و لذت های این بازی زیبا که کلی پیشرفت داشته رو زیر سوال ببرید و به تعبیری به کسایی که لذت بردن توهین کنید !!
+
در ضمن ... عزیزم من منظورم مستقیم به شما نبود ... چرا که شما دقیقا مثه یه سری ادم که کم هم نیستن اون پست رو نوشتید !! یه سری ادمی که کلا فقط یه بازی رو میشناسن به اسم gta !( شاید دور و بر خودتون هم دیده باشید )! و هر بازی که ماشین توش داشته باشه و یکم المان های open world داشته باشه و تو شهر بگردی رو ناخود اگاه با همون مقایسه میکنن !! حالا چه مافیا 2 !! چه همین بازی !! یا حتی محصول همون راک استار که la noire باشه !! رو اگه برید تو تاپیکاشون میبینید این دست افراد رو مثلا به این دلیل که تو یه موردی به gta شباهت نداره . میان میفتن به خرده گیزی !!! شما هم اگه بقول خودتون یه گیمر حرفه ای هستیدو از اون پست بنده ناراحت شدید عذر میخوام
اما سعی کنید صریقه ی صحبت کردنتون راجه بازی ها رو تغییر بدید .. چرا که اون پسستتون رو هر کسی ببینه دقیقا انگار دست نوشته ی یه گیمر مبتدی که کل دنیای بازی ها رو gta میبینه رو داره نگاه میکنه !( البته جسارت به شما نمیکنم اما همینطور به نظر میاد ) ! حالا خود دانی ! اگه مایل بودید بحث رو هم ادامه بدید ( که پیشنهاد نمیشه ) پست بنده رو نقل قول کنید و بیارید تو تاپیک اصلی بازی !! اینجا همونطور که میدونید جاش نیست مشکلات نصب و اجراست
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 19-10-2011 at 23:09.
سلام یه نیگا بندازین به این لینک :
ویندوز من 64 بیته !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون کرک 49 مگی رو دانلدو کردی حتما ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)