اینم عکس از disk management
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
اینم عکس از disk management
سلام. هارد اکسترنال من چراغش روشن میشه و موتورش هم کار می کنه اما هیچ نشانی ازش در کامپیوتر نیست. چند ساعت قبل به تلویزیونم وصل بود داشتم فیلم می دیدم. الان نه تلویزیونم هارد رو می شناسه نه کامپیوترم. عکسی نمی گذارم چون چیزی از هارد در دیسک منیجمنت یا ... معلوم نیست که بخوام عکس بگیرم. دو سوال: 1 - راهی هست بشه هارد رو برگرداند؟ 2 - اطلاعات روی هارد برمی گرده؟
گارانتیش هم تموم شده.
سلام .
در Disk management هارد دیسک مورد نظر بصورت not initialized هست ضمن اینکه حجم آنهم صفر نیست (گرچه عکس بشدت ناواضح هست) . اگر اطلاعات برای شما مهم نیست روی آن راست کلیک کنید و بصورت mbr هارد دیسک initialize کنید و سپس پارتیشن بندی و در نهایت فرمت کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید بفرستید کلینیکهای تخصصی .
سلام .
وقتیکه در Disk management هارد دیسک مورد نظر شناسایی نمیشود بهترین راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی چون کاری از دست شما برنمیاد . اگر هارد اکسترنال شما غیر وسترن دیجیتال هست با مسئولیت خودتان میتونید باکس آنرا باز کنید و از طریق SATA به سیستم متصل کنید و بررسی کنید آیا در بایوس بطور صحیح شناسایی میشود یا خیر . اگر شناسایی میشود آیا پارتیشنهای آن در Disk management ویندوز دیده میشود یا خیر ...
[
سلام .
وقتیکه در Disk management هارد دیسک مورد نظر شناسایی نمیشود بهترین راه این هست که بفرستید کلینیکهای تخصصی چون کاری از دست شما برنمیاد . اگر هارد اکسترنال شما غیر وسترن دیجیتال هست با مسئولیت خودتان میتونید باکس آنرا باز کنید و از طریق SATA به سیستم متصل کنید و بررسی کنید آیا در بایوس بطور صحیح شناسایی میشود یا خیر . اگر شناسایی میشود آیا پارتیشنهای آن در Disk management ویندوز دیده میشود یا خیر ...[/QUOTE]
ممنون. هارد من توشیباست. گارانتیش مال آلبالو کامپیوتر ( در خیابان فاطمی) بوده که تموم شده
حالا:
1 - همون آلبالو کامپیوتر ببرم یا فرقی نمی کنه کجا ببرم؟
2 - هارد صد در صد بر می گرده؟
3 - هزینه تعمیرش حدودا چقدره و آیا همون موقع تحویل میدن؟
4 - اطلاعات روی هارد برمی گرده؟
ببخشید سوالهام زیاد شد!
1. به کلینیکهای تخصصی بفرستید بنظرم بهتره هست . شرکتهای گارانتی کننده معمولاً تخصص و ابزارهای لازم برای تعمیرات را ندارند .
2.3.4. به این سوال جواب دقیقی نمیشه داد . هارد دیسک باید بررسی شود که آیا قابل تعمیر و اطلاعات آن قابل ریکاوری هست یا خیر . در مورد تحویل دادن در همان موقع ، معمولاً همان موقع اشکال اصلی را تشخیص میدهند و هزینه تعمیر و ریکاوری را برآورد میکنند ولی برای تعمیر و ریکاوری معمولاً چند روز طول میکشد .
سلام .
هاردم هنوز گارانتیش تموم نشده .
گارانتی سازگار .
به نظرتون ببرم گارانتی ؟
سلام .
بفرستید گارانتی ولی قبلش تاکید کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .
اگر هم اطلاعاتش برای شما مهم نیست همان کاری که گفتم انجام بدید و ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر .
درایورش رو لازم دارم .
یه لینک واسه دانلود درایور ندارین ؟
Western digital my passport 1 tera
معمولاً باید بتونید بدون نصب نرم افزار و یا درایور خاصی از این هارد اکسترنال استفاده کنید . به هر حال میتونید نرم افزارها را از لینک زیر دانلود کنید و اگر نمیخواهید نرم افزارها را نصب کنید میتونید فقط SES Driver را نصب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای win 32-bit) .
توی disk management روی هارد اکسترنال که کلیک راست میکنم گزینه ی initialize disk غیر فعاله .
توی برنامه partition wizard هارد اکسترنال رو زده bad disk . انتخابش که میکنم همه گزینه ها غیر فعال میشن .
راهی نیست که بتونم فرمتش کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)