ممنون علیرضا جان خیلی قشنگ کار کردی .
بچه ها دنیای بازی رو من خودم متنش رو می دم برای بقیه جاها رو می تونید تبلیغات کنید.
آخرین تصمیم گیری هم این شد که همه بازی ها رو نصبی کنیم و اتوران از روی سی دی اجرا می شه .
ممنون علیرضا جان خیلی قشنگ کار کردی .
بچه ها دنیای بازی رو من خودم متنش رو می دم برای بقیه جاها رو می تونید تبلیغات کنید.
آخرین تصمیم گیری هم این شد که همه بازی ها رو نصبی کنیم و اتوران از روی سی دی اجرا می شه .
دوستان اتوران مراحل نهاییش رو طی می کنه و تقریبا تکمیله.
علیرضا جان اون تبلیغ کامل 15 بازی رو به من برسون که برای دی بازی با توضیجات ارسال کنم.
عکسهای اتوران رو بعد از تکمیل نهایی اینجا می ذارم . خیلی از همه لحاظ حرفه ای و قشنگ طراحی شده و من از علیرضا جان بابت تمامی زحماتش تشکر می کنم و البته اجرشون هم محفوظه.
سلامنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دارم آپلود میکنم برات میفرستم .
بچه ها اینم از تبلیغات به صورت جدا و به صورت یک جا !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iload; 30-11-2011 at 23:06.
اینم لینک خبر در سایت دنیای بازی :
حتما نظرات رو دنبال کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم iload واقعآ قشنگ شده دیگه از این بهتر نمیشه!
فقط تو بازی موتورکراس تو یه کلمه اشتباهی شده اگه بخونید متوجه میشید!
در دست بگیرد رو نوشتید درست بگیرد
از آقای جهانگیری هم به خاطر این زحماتشون واقعآ ممنونم .![]()
خلوت شد شلوغش كنيم :دي
برو بچ چه خبر از مجموعه ؟
سلام
اوتوران تکمیل و تحویل داده شد .
این از من .![]()
داش احسان ظاهر می شودخلوت شد شلوغش كنيم :دي
برو بچ چه خبر از مجموعه ؟. والا امان از این شرکت های پخش کننده و ناشر یا گیر تاسوعا و عاشورا و تعطیلی هستند یا تو این هفته هم که در گیر نمایشگاه الکامپ . همچنان در پی جلسه گذاشتن با این عزیزان هستیم. امیدوارم تا پایان این ماه با یکی از این شرکتها به نتیجه برسیم. البته از سمت پلیس سایبری هم اقدام کردیم که یکی دو تا شرکت معرفی کردند که البته هنوز به جایی نرسیده.
سلام
بله اتوران هم بعد عاشورا تحویل من داده شد. دست علیرضا جان درد نکنه خیلی خوب و مناسب طراحی شده بود. امیدوارم بتونم به زودی جبران کنم.اوتوران تکمیل و تحویل داده شد .
این از من .![]()
دوستان افتر افکت کار حرفه ای کسی هست؟
به نظرم باید یه تبلیغ ویدیویی از بازیهای مجموعه برای پخش در گیم ایمگ و سایتهای مشابه درست کنیم که گیم پلی بازیها رو نشون بده و یک میکس درست و حسابی و حرفه ای هم نیاز داره که جذاب و قشنگ باشه. یعنی یک منویی بیاد اسم هر بازی رو بیاره بعد بره و گیم پلی بازی رو نشون بده و یه حالت سینمایی قشنگ بده به کار .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)