تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 18 از 103 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به اصل موضوع اشاره کردن . کاربر خانگی به هیچ وحه نباید از سرعت بالاتر از 128 استفاده کنه تازه دیا اپ هم براش کفایت میکنه
    با این طرح اونقدر قیمتها رو بالا میبرن که برای شما نصزفه اینترنت سرعت بالا بگیزی .
    مطمئن باشید آقایون دلشون برای من و شما نسوخته بلکه دنبال یه سری مسائل دیگه هستن .
    هر چقدر بالا پائین بریم هیچ تاثیری نداره مثل اینکه طرح اینترنت ملیشون به بن بست خورده میخوان از این راه وارد بشن .
    لپ کلام رو گفتی
    البته منکه ترجیح می دم سرعتم بشه 16 ولی دچار اینترانت ملی نشم !
    Last edited by SaeedEminem2; 31-08-2011 at 01:16.

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اينترنت ملي چيست ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا به پیر به پیغمبر در جاهای دیگه ی دنیا هم قانون حجمی وجود داره
    حداقل یه تحقیق بکنید
    کد:
    این ISP اینگلیس هست
    کاری به سرعت و قیمتش ندارم
    ولی برید ببینید که این هم محدودیت حجمی داره
    درسته محدودیت ما 2 گیگه 5 گیگه و این 60 گیگ ولی بازم نسبت به سرعتش محدوده
    وقتی افراد بالا فکر می کنن سرعت 128 واسه ما 100% کافیه خوب معلومه حجممونم کم می کنن دیگه
    در ضمن من پستام هزارو خورده ای هستش

موفق باشید.
    بله ممکنه ولی 150 گیگ کجا 4 گیگ کجا , این برای AT&T که اپراتوره موبایله :

AT&T has announced that it will [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and impose overage penalties for exceeding that limit. AT&T broadband customers will be forced into a tiered internet system, limiting customers to 150 gigabytes per month. Go over that, and it will cost you $10 per 50 gigabytes. If you watch too many movies on Netflix, spend too long playing online video games, or participate in any bandwidth-intensive activity like file sharing, get ready to pay extra starting May 2.

اینم اسمش فقط محدوده , در عمل 10$ واسه 50گیگ اضافه پول یه ساندویچم اونجا نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من موافق رفع این محدودیت هستم چون هرچی باشه یه پیشرفته!!
    دلایلش رو هم تو همون تاپیک قبلی گفتم .....

اما دوستانی که مخالف هستن :
    من تماس گرفتم سازمان و چند دقیقه صبت کردم و این نکته رو شنیدم که به شرکت ها ابلاغ شده که سرویسهای محدودی هم که میخوان ارایه بدن رو بیارن برای تایید.....یعنی همین سرویسهایی که شما استفاده میکنید بازهم ارایه میشه و قیمتش هم اگه کمتر نشه بیشتر نمیشه بخصوص با توجه به اینکه برای ضرایب شیرینگ متفاوت قیمتها میتونه فرق کنه
    پس همین سرویسهای حجمی باز هم ارایه میشه و مطمین باشید شرکت ها خیلی پول شما رو دوست دارن و بهترین راه بدست آوردنش هم محدود کردن حجم مصرفی شماست

شما حجمی بخرید ما هم نامحدود دعوا هم نداریم

یه نکته دیگه هم که همه باید توجه کنن:
    هر مگابیت حدود 300 هزار تومن برای ISP تموم میشه و با ضریب شیرینگ 10 هر مگابیت 30 هزارتومن تموم میشه!!!
    ولی چرا اینقدر گرون؟؟؟!؟!؟!؟

چون تامین پهنای بان کشور تنها در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخت هست و بس!!
    این شرکت هم با سو مدیریت و ندانم کاری این حجم رو یه مقدار گرون تامین میکنه : هر لینک STM1 حدود 4 ملیون تومن البته به همین جا ختم نمیشه و یک لینک STM1 رو به ISP با قیمتی بیش از 40 ملیون تومن میفروشند!!!!!!

و لطفا نگید این گرونی به دلیل تحریم هست !!!! به دو لیل زیر نمیتونه مشکل مربوط به تحریم باشه:

1-وقتی از مسئولین دلیل گرونی اینترنت رو میپرسم نمیگن تحریم بلکه جوابشون اینه: همه جا اینجوریه ....من رفته بودم لندن توی یه هتل برایه یک شب 20 پوند پول اینترنت دادم!!!!!

2- 10 برابر شدن قیمت داخل مرزهای کشور که دیگه ربطی به تحریم نداره
    --------------------------------------------------------

به نظر من 90 درصد مشکلات ما زیر سر زیر ساخته و خوشبختانه تو ساتشون کلی شماره و ایمیل داده و یه قسمت ارتباط با ما هم داره و همچنین یه بخش سوالات متداول ......من امشب و فردا حسابی از خجالتشون در میام دیگه خسته شدم از ای وضع

شما هم اگه خواستید که دلتون رو خنک کنید این سایتشونه:
    کد:

6. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پدیده ایست دهشتناک که در اثر سرلوحه قرار دادن سیاست های کشوری به نام کره شمالی حاصل میگردد.

8. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من موافق رفع این محدودیت هستم چون هرچی باشه یه پیشرفته!!
    دلایلش رو هم تو همون تاپیک قبلی گفتم .....

اما دوستانی که مخالف هستن :
    من تماس گرفتم سازمان و چند دقیقه صبت کردم و این نکته رو شنیدم که به شرکت ها ابلاغ شده که سرویسهای محدودی هم که میخوان ارایه بدن رو بیارن برای تایید.....یعنی همین سرویسهایی که شما استفاده میکنید بازهم ارایه میشه و قیمتش هم اگه کمتر نشه بیشتر نمیشه بخصوص با توجه به اینکه برای ضرایب شیرینگ متفاوت قیمتها میتونه فرق کنه
    پس همین سرویسهای حجمی باز هم ارایه میشه و مطمین باشید شرکت ها خیلی پول شما رو دوست دارن و بهترین راه بدست آوردنش هم محدود کردن حجم مصرفی شماست

شما حجمی بخرید ما هم نامحدود دعوا هم نداریم

یه نکته دیگه هم که همه باید توجه کنن:
    هر مگابیت حدود 300 هزار تومن برای ISP تموم میشه و با ضریب شیرینگ 10 هر مگابیت 30 هزارتومن تموم میشه!!!
    ولی چرا اینقدر گرون؟؟؟!؟!؟!؟

چون تامین پهنای بان کشور تنها در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخت هست و بس!!
    این شرکت هم با سو مدیریت و ندانم کاری این حجم رو یه مقدار گرون تامین میکنه : هر لینک STM1 حدود 4 ملیون تومن البته به همین جا ختم نمیشه و یک لینک STM1 رو به ISP با قیمتی بیش از 40 ملیون تومن میفروشند!!!!!!

و لطفا نگید این گرونی به دلیل تحریم هست !!!! به دو لیل زیر نمیتونه مشکل مربوط به تحریم باشه:

1-وقتی از مسئولین دلیل گرونی اینترنت رو میپرسم نمیگن تحریم بلکه جوابشون اینه: همه جا اینجوریه ....من رفته بودم لندن توی یه هتل برایه یک شب 20 پوند پول اینترنت دادم!!!!!

2- 10 برابر شدن قیمت داخل مرزهای کشور که دیگه ربطی به تحریم نداره
    --------------------------------------------------------

به نظر من 90 درصد مشکلات ما زیر سر زیر ساخته و خوشبختانه تو ساتشون کلی شماره و ایمیل داده و یه قسمت ارتباط با ما هم داره و همچنین یه بخش سوالات متداول ......من امشب و فردا حسابی از خجالتشون در میام دیگه خسته شدم از ای وضع

شما هم اگه خواستید که دلتون رو خنک کنید این سایتشونه:
    کد:
    دوست من چند نکته:
    به دلیل تحریمات که ایران روش اعمال میشه ایران باید از طریق بعضی شرکت ها که الان چند شرکت بیشتر نییست با قیمت بالا تر پهنای باند بخره! ایران بیش از 140 150 لینک stm1 داره این لینک ها برای سه ارگان سپاه صدا و سیما و مخابرات هست شما خودت ببین واقعا در فقر پهنای باند نیستیم؟
    به واقع ایران جز فقیر ترین کشور ها در داشتن پهنای باند هست شک نکنید چون مستقیم پهنای باند نمیخریم با کلی منت و واسطه میخریم درسته سنای امریکا اینترنت رو برای ایران تحریم نکرده اما تحریم کرده که معاملات بالای یک سقفی با ایران تحریم هست و نباید انجام بشه و این دست شرکت های بزرگ رو بسته و نمیتونند با ایران معامله کنند.
    در مورد سرعت ها و قیمت ها هم وقتی وزیر یک ممکلی بگه 128 کیلوبایت برای کاربر خانگی بس هست و زیاد هم هست دیگه شما توقعی نداشته باش!! خودشون تو ال سی تی نشستند دارند با چه سرعت هایی کار میکنند و به یوزر های خانگی فشار میارند! میدونید تو ایران شده مثل تمام موارد دیگر که حاکم هست تو این مورد اینترنت هم حاکم هست و ان هم نقدینگی مردم هست! درسته اگر طبق امار جهانی حقوق یک فرد ایرانی که صبح تا شب کار کنه باشه 45 میلیون تومان ایا به نظرتون نمیتونه ماهی 4 تومان پول اینترنت اش رو بده!؟؟ خیل زیاده در مقابل درامد اش؟ قطعا نه اما با این 4 میلیون میتونه یک سرویس 10 مگابیت داشته باشه حالا این وسط در شرایط واقی فعلی کسی که جایگاه مادی ایش بهتر هست تو جامعه خوب راحت میره اینترنت هر چند مگ ایی که میخواد میخر شما فکر میکنی 128 میخره؟ پس مشکل این مملکت فقط اینترنت نیست ریشه ایی هست
    ضمنا پهنای باند ایی که در کشور دارند به ای اس پی ها میفروشند توسط مخابرات حدود 450 تا 500 هست 300 نیست دوست من گویی شرکت های خصوصی که اجازه و پزوانه داشتن لینک های ماهواره ایی دارند مثل افرانت و.... قیمت پهنای باند اشون ارزان تر هست و تا 400 420 تومان کاهش پیدا میکنه در مورد قیمت گفتم قیمت تمام شده برای هر کاربر به ازای هر مگابیت بسته به نوع ای اس پی بین 120 الی 140 تومان هست(نامحدود) حال شما خودت حساب کن که کدوم ای اس پی گرون فروش هست و کدوم نیست! این قیمت عرف هست که خدمت اتون گفتم

ضمنا در مورد اینترنت ملی هم خبر رسیده که داره فعلا به صورت پایلوت در شهر شیراز ارائه میشه حال نمیدونم صحت خبر ایی که امروز شنیدم چقدر هست اما دوستان شیرازی که تو فروم هستند و تو این هفته درخواست سرویس dsl دادند نظر بدند معلوم میشه چون این طور شنیدم که به بهانه پور بودن پورت ها به هیچ کس تو این هفته سرویس دی اس ال تو شیراز داده نشده!!
    Last edited by sinaxex; 31-08-2011 at 03:00.

10. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست من چند نکته:
    به دلیل تحریمات که ایران روش اعمال میشه ایران باید از طریق بعضی شرکت ها که الان چند شرکت بیشتر نییست با قیمت بالا تر پهنای باند بخره! ایران بیش از 140 150 لینک stm1 داره این لینک ها برای سه ارگان سپاه صدا و سیما و مخابرات هست شما خودت ببین واقعا در فقر پهنای باند نیستیم؟
    به واقع ایران جز فقیر ترین کشور ها در داشتن پهنای باند هست شک نکنید چون مستقیم پهنای باند نمیخریم با کلی منت و واسطه میخریم درسته سنای امریکا اینترنت رو برای ایران تحریم نکرده اما تحریم کرده که معاملات بالای یک سقفی با ایران تحریم هست و نباید انجام بشه و این دست شرکت های بزرگ رو بسته و نمیتونند با ایران معامله کنند.
    نه اینو مطمعن باش که آمریکا هیچ وقت همچین کاری رو واسه فروش پهنای باند نمیکنه , اتفاقا به خاطر منافعش از خداشم هست سرعت زیاد باشه , وگر نه این همه خرخ واسه فیلتر شکن ها و نت چمدونی نمیکرد ...
    مشکل از آقایون اینجاست که از اینترنت میترسن .

12. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای ملت هوشیار جماعت اینترنتی بیدار

اول اینکه این قانون عمرش اندازه عمر ADSL تو مملکت ما هست ولی تا الان اجرا نشده
    سازمان تنظیم هم هر از چند گاهی میاد یه بلوائی راه میندازه و میره

از همه مهمتر اینکه راه دور زدن این قانون رو هم خودش گفته:
    "وي افزود: اپراتورها براي ارائه ساير بسته هاي اينترنت پر سرعت خارج از چارچوب تعرفه هاي مصوبه شماره 49 كميسيون نظير سرويسهايي با محدوديت هاي زماني و حجمي و يا با نرخ اشتراك متفاوت ، موظفند تعرفه هاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به سازمان اعلام نمايند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويس ها را ارائه كنند"

پس نگران نباشید , اتفاقی نمیوفته , بازار رقابت همچنان داغ باقی خواهد موند

جالبه , پرسیدم مگه چی دانلود میکنید ؟ به خیلیا برخورد و انگ فضولی به ما زدن!
    اشکالی نداره
    بهتره دلیل دانلود شبانه ریشه یابی بشه
    خب مومن , تو شب دانلود میکنی چون مجانیه , چون اگه همون رو تو روز دانلود کنی حجمت تموم میشه و مجبوری بری حجم بخری , خب همون دانلود رو به جای 6 ساعت شبانه در کل 24 ساعت با سرعت کمتر انجام بده که ما که میخوایم ساعت 2 صبح یه گیم بزنیم با پینگ 1000 نخوره تو ذوقمون و عقده ای بار نیائیم والا اون چیزائی رو هم که تو دانلود میکنی خیلی بهترش رو بقال سر کوچه ما با دی وی دی پک شده دونه ای 300 تومن میفروشه

بعدش انگار اینجا ملت در مورد سرویس dedicate صحبت میکنن! استغفرا..!!!
    اخوی! ADSL که اسمش روشه! سرویس نا متقارن به اشتراک گذاشته شده!
    بعدش ISP مریضه اگه پهنای باند داشته باشه به مشتریش نده ؟ نگه داره ترشی بندازه ؟ اون ضریب هم واسه رقابت اگه 1 به 1 نمونه هیچوقت 1 به 10 نمیشه!

شیخ را پرسیدند: یا شیخ از بهر چه ADSL ستاندی؟ شیخ فرمود: تا که با یاران دمی بتلفید کنیم و لذتی ببریم ولی چه سود که پینگ بر عرش است و من بر فرش! یاران چون این بشنیدند گریبان دریدند و نعره کشان بر اطراف پراکنده گشتند.

14. 4 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من تو پست اولم تو این تاپیک گفتم من دانلودر نیستم و فقط و فقط پایدار بودن و پینگ برام مهمه
    و اگر هم احیانا دانلود داشته باشم شبی 1 گیگ دانلود می کنم و بهش میرسم (همون طور که با اینترنت 128 تو 2 هفته 14 گیگ اپدیت بازی دانلود کردم) و از اون موقع تو دانلود شبانه هیچ چی دانلود نکردم

شما که فکر می کنی هر چی می خوای همون موقع خواهی داشت برو خوش باش

می خوای چه سرعتی بگیری؟ 128؟ 256؟ 2048؟
    اون چیزی که می خوای دانلودش کنی حجمش چقدره؟ 30 گیگ؟ 1 گیگ؟ 10 مگ؟
    فک می کنی با سرعت 2048 (که فک نکنم به این راحتی بتونی بگیری) ماهی چقدر دانلود میکنی؟ 100 گیگ؟
    به قول شما بهتر نیست اون 80 تومنو نگه داری 100 گیگو بدی کاربران پرشن تولز (که گیگی 400 تومنه) (حداکثر 60 تومنه دیگه، بیشتره؟) و 1 هفته ای تحویل بگیری + 20 تومن اینترنت محدودپایدار و پینگ زیر 500 داشته باشی؟ (+ دانلود شبانه اگه دلت بخواد)
    به نظر من که بهتره
    مگر اینکه شما خود ازاری داشته باشی..

یعنی اینترنت نامحدود بشه شما میری 1 میلیون پول ویندوز و نرم افزار میدی؟

خوب این سطحی نگری مردم رو میرسونه.
    فعلا شما خوشی بزودی خوشی ت به پایان میرسه
    منظور که فقط دانلود نیست چرا فقط نت رو تو دانلود و بازی و وبسایت با سرعت بالا باز کردن میبینید؟
    پس انلاین موزیک گوش کردن انلاین یوتیوب دیدن چی؟ خیلی چیزا وجود داره که نیاز داره آنلاین باشیم مثل ویس چت کردن پی در پی مثلا 8 ساعت در روز درسته اینا پینگ براشون خیلی مهمه اما حجم خیلی خیلی بیشتر مهمه سایت پیشرفته ی last.fm برای موزیک گوش دادن فقط به نامحدود بودن حجمم بستگی داره با کمترین سرعت هم کار میکنه میخوام قبول کنید که اگر سرویس حجمی برای شما خوبه برای خیلی ها ازاردهندست حالا من چندتا مثال کوچیک زدم یه مسائل شخصی هم هست که قابل گفتن نیست فقط باید بدونیم که مردم فقط بخاطر اسم نامحدود شاکی نیستند بعضیا واقعا به نامحدود نیاز دارن

در جواب اونایی که میگن سرعت کم میشه و کسی هم گوشش بدهکار ما نخواهد بود باید حتما توجه کنند که تا زمانی که ما سرویس نامحدود رقابتی نه الزاما انحصاری نداشته باشیم اصلا نمیتونیم راجع به سرعت و کیفیت حرف بزنیم سرویس نامحدود مخابرات هم یک سرویس انحصاریه و رقابتی نیست وقتی چیزی رقابتی نباشه اون هم تو سیستم کاپیتالیستی ارتجاعی میشه چی؟ میشه سرویس نامحدود مخابرات! بعد از اینکه سرویس نامحدود مخابرات رقابتی شد بیاین از کیفیت سرویس نامحدود حرف بزنید الان که نمیتونین از شاکیان خرده بگیرین که چون سرویس نامحدود مخابرات بده پس سرویس نامحدود بد میشه!!!
    در ضمن این یه شعار نیست برای اصلاح و حتی انقلاب و دگرگونی چیزی باید از جایی شروع کرد پله پله باید جلو رفت اول اگاهی بعد عمل اول مطالبات ترقی خواهانه مثل اعتراض به سرویس های حجمی بعد اقدام های دیگر...

16. 4 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شیخ را پرسیدند: یا شیخ از بهر چه ADSL ستاندی؟ شیخ فرمود: تا که با یاران دمی بتلفید کنیم و لذتی ببریم ولی چه سود که پینگ بر عرش است و من بر فرش! یاران چون این بشنیدند گریبان دریدند و نعره کشان بر اطراف پراکنده گشتند.
    دست رو دلم نذار که خونه......

دوست من چند نکته:
    به دلیل تحریمات ....
    معاملات بالای یک سقفی...........
    حدود 450 تا 500 هست ..........

دوست عزیز من که دلیلم رو در مورد تحریم ها گفتم و حداقل با من رو در مورد همونا توجیه میکردی.....چرا قیمت تومرزهای کشور 10 برابر میشه؟

سقفش در حد ملیون دلار هست ......... با نیم ملیون دلار میشه چندین تا STM64 خرید.....قیمت STM1 توی شهرهای اروپایی بین 100 تا 300 دلاره......
    مجوز به خودم بدن پهنای باند میارم .........ولی وقتی انحصاریش کردن مشخصه یه جای کار میلنگه.....

توی سایت خود ارتباطات زیر ساخت قیمت رو زده برای تحویل در استان که قاعدتا شامل هزینه های نگهداری و غیره هم میشه چیزی بین 280 تا 312 هزار تومن میشه....500 رو چجوری حساب کردی؟
    Last edited by lucky_luke; 31-08-2011 at 04:42.

18. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •