دوستان من توی کارنامه برای ساخت و تولید گرایش 3 مجاز شدم ولی نمیدونم گرایش 3 کودوم گرایش هست لطفا کسی میدونه کمک کنه !!!
سخت
متوسط
آسان
دوستان من توی کارنامه برای ساخت و تولید گرایش 3 مجاز شدم ولی نمیدونم گرایش 3 کودوم گرایش هست لطفا کسی میدونه کمک کنه !!!
توی دفترچه شماره یک نوشته
محمد باقر ساری رو میدونم هست بقیه رو اطلاع ندارم
با توجه به دفترچه : قالب سازی
سلام دوستان
بچه ها به نظر شما ها دانشگاه مجازی شیراز معافیت تحصیلی داره اصلا برای این دانشگاه کلاس تشکیل میشه یا کلاس ها کاملا بصورت اینترنتی و فیلم تشکیل میشه میشه اگه اطلاعات دارین به من کمک کنید
اصلا بنظرتون من با رتبه 8500 کنترل اونجا قبول میشم با توجه به اینکه 200 نفر ظرفیت برای نیمسال اول و 200 نفر برای نیمسال دوم داره
سلام...
دوستان کسی میدونه موسسه بهار مشهد برای رشته قدرت تا چه رتبه ای میگیره؟
با توجه به اینکه منتظری هم پذیرشش ازاد شده
ممنون
- نكته ای قابل توجه در مورد انتخاب رشته !
دوستان در سیستم انتخاب رشته تا زمانی که برای رتبه بالا تر انتخاب رشته تمام نشود سیستم به سراغ رتبه های بعدی نخواهد رفت
پس حتما از روزانه ها شروع کنید و بعد شبانه هاو اموزشکده ها و در نهایت غیر انتفایی ها را بزنید
یه مثال کوچیک می زنم که بیشتر مشخص بشه
فرض میکنیم :
رامین رتبه 70
محمد رتبه 71
سارا رتبه 72
را بدست اورده باشند
و دانشگاه سبزه وار تنها یک نفر پذیرش دارد
و دانشگاه غیر انتفایی فلان جا هم فقط یک نفر پذیرش دارد
نحوه انتخاب رشته دوستان هم به صورت زیر باشه
رامین:
1 - غیر انتفایی
2 - سبزه وار
محمد :
1- سبزه وار
2 - غیرانتفایی
سارا :
1 - سبزه وار
2 - غیر انتفایی
در این صورت
رایانه ابتدا برای رامین انتخاب رشته انجام می دهد و چون غیر انتفایی ظرفیت خالی دارد همان انتخاب اول قبول می شود
و بعد برای محمد انتخاب رشته انجام می شود و چون سبزه وار جای خالی دارد او هم انتخاب اول قبول می شود
و برای سارا انتخاب اول جا ندارد
به سراغ انتخاب دوم میره که اون هم جا ندارد
به همین صورت انتخاب های بعدی تا جایی که ظرفیت خالی پیدا بشود
حتی اگر تمام انتخاب های سارا پر باشد و در انتخاب 100 یا اخرین انتخاب یک ظرفیت خالی
وجود داشته باشد ان ظرفیت به سارا داده خاهد شد و حال اگر رتبه بعد از سارا (73 ) همان انتخاب اخر سارا را در اولویت اول خود ثبت کرده باشد دیگر جای خالی نیست وبه سارا تعلق گرفته
چیزی که مشخص است این که تا انتخاب رشته سارا به اتمام نرسه سیستم به سراغ نفر بعد یا رتبه 73 نخواهد رفت
نکته دیگر این که اگر رامین در انتخاب اول سبزه وار را زده بود به طور حتم قبول می شد و محمد به غیر انتفایی می رفت
پس انتخاب ها را از روزانه و بعد شبانه واموزشکده ها شروع کنید و در نهایت به سراغ غیر انتفایی ها بروید ( البته اگر روزانه ای وجود داشته باشه ...
- برای انتخاب رشته گامهای زیر رو باید با دقت بردارید
۱- شما هر رتبه ای که آوردید و مجاز شناخته شدید مایوس نباشید و حتما حتما انتخاب رشته رو انجام بدید
اینکار چند فایده داره
یکیش اینکه اگر رتبه نجومی هم که آورده باشید مثلا ۳۰۰۰۰(سی هزار) با انتشار وضعیت انتخاب رشتتون در مهرماه برای سال بعد میتونید بفهمید که تراز دانشگاههایی که زدید و قبول نشدید چه حدودیه
دوم اینکه خیلی از بچه ها امسال رتبه پایین تر از شما رو میارن و انتخاب رشته نمیکنن چون میخوان یه سال دیگه بخونن
سوم اینکه از شانس احتمالیه تکمیل ظرفیت برخوردار میشید.
۲- ابتدا استان هایی رو که مایل به ادامه تحصیل در آن ها هستید رو جدا کنید از بقیه و در ادامه شهرستان های مورد نظرتونو از تو این استانا در بیارید
مثلا به فرض من استانای گلستان و مازندرانو رو اول انتخاب میکنم بعد تو گلستان گرگان و گنبد و مازندرانم ساری و بابل رو فقط میزنم
۳- با توجه به رتبتون زیر ۱۰۰۰ روزانه و شبانه رو بزنه و در ادامه غیرانتفاعی و اونایی که رتبه های ۱۰۰۰ به بالا هستند فقط غیرانتفاعی ها رو بزنند البته تو هر رشته ممکنه تعداد روزانه وشبانه فرق کنه و حتی تا رتبه های ۲۰۰۰ هم بتونند چند تایی شبانه بزنند. اما سعی کنید واقع بینانه انتاخب رشته کنید و از حداکثر شانستون استفاده کنید.
حتما ۵۰ تا رو انتخاب کنید شما اگر قبول شبانه یا غیرانتفاعی قبول شدید میتونید نرید
۴-انتخاباتون رو بر اساس علاقتون مرتب کنید. و نه بر اساس شانس قبولی!!!!
مثلا من سجاد مشهد و شمال آمل و شمس گنبد رو میخوام انتخاب کنم اما شانس قبولیم تو سجاد مشهد کمتره پس اینجوری مرتب میکنم
سجاد مشهد
شمال آمل
شمس گنبد
سیستم میاد از انتخاب اول شروع به بررسی میکنه اگر اولی رو قبول شدم اولی میشه محل قبولی و بقیه رو هم بررسی میکنه و مهرماه تو سایت نشون میده کجاهای دیگم میتونستی قبول شی اما این به این معنی نیست که میتونم به اون دانشگاه ها هم برم نه
بازم تاکید میکنم سعی کنید واقع بینانه انتخاب رشته کنید و اگر رتبتون بالای ۱۰۰۰۰(ده هزار) دوستان برقی ICT هم برنند.
اقا من هم دفترچه رو خریدم و هم دانلود کردم تفاوتی وجود نداره
گرمسار قدرت اورده به نظرتون با 1500 قدرت با توجه به اینکه ساله اول هست که دانشجوی قدرت میگیره من قبول میشم.
ظرفیت قدرت نسبت به پارسال بیشتر شده.
سلام و خسته نباشید.
تراز من در کنکور کاردانی به کارشناسی امسال 3750 شد. اخرین فرد مجاز16117میباشد. من میتونم یکی از دانشگاههای قزوین عمران-عمران قبول شم. استان بومیم کرجه.
مرسی.
من 1200 ماشین ابزارم غیر انتفاعی کار قزوین قبول میشم؟نکنه شبانه هم قبول میشم.راستی گرایشای دیگه 2500 هستم اصلا گرایشهای دیگه میتونم بزنم.خواهشن راهنمایی کنید.اینم ظرفیتها روزانه 115تا نیمه اول تا90 نیمه دوم شبانه 40تا نیمه اول 150تا نیمه دومغیر انتفاعی هم 1172 تا پذیرش دارن که من دانشگاههاشو نمیشناسم هرکی دانشگاه خوب میشناسه بگه من اونجارو بزنم.اینم دانشگاهها اروندان خرمشهر اقبال لاهوری مشهد اندیشمند لاهیجان ایرانمهر قروه پاسارگاد شیراز پالایش خمینی شهر تابناک لامرد دانش پزوهان اصفهان روزبه زنجان صنعتی فولاد اصفهان نایینی نایین میرداماد گرگان کار قزوینو خرمدره و رفسنجان که دیگه خودم توش درس خوندم
سلام/ من رتبم 4700 شده. گرایش معماری/ کاردانی به کارشناسی/ به نظرتون سمنان یا قزوین یا همدان می تونم قبول شم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)