تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 42 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 416

نام تاپيک: لپ تاپ های جدید سری N ایسوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من قصد داشتم gt780 r از msi رو به خاطر مشخصات فوقالعاده اش مخصوصا هارد ssd بگیرم ولی نزدیک 300 تومن گرون شد و الان 3200 قیمتش شده این مدل ایسوس هم با توجه به قیمتش به نظرم خوبه و چشممو گرفته می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه تو خرید لپ تاپ چون به نظرم مدلای گیمینگ کیفیت ساختشون بالاست و دیرتر خراب می شند از طرفی قیمتشون خیلی بالاست منم خیلی از لپ تاپ کار می کشم و بعضی روزا 24 ساعته روشن م زارم (به خاطر دانلود) و با نرم افزارهای مهندسی مثل اتو کد و ... هم کار کنم و ممکنه گیمم چند ساعت پشت سر هم بازی کنم.
    با توجه به این موارد و اینکه می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال کار کنه به نظر شما مدل گیمینگ بگیرم( قیمت و به صرفه بودن هم در نظر بگیرید) یا این مدل از ایسوسو؟(البته مدلای گیمینگ ایسوسم اگه قیمت داشتید ممنون می شم بگید مخصوصا g74sx)
    این مدل با سی پی یو 2670 هم تو بازار هست؟
    ممنون

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من شنبه یکشنبه کل ولی عصر روگشتم دنبال ان 55 ولی پیدا نشده یعنی پیدا میشد ولی قیمت ها رو الاکی بالا میگفتن مثلا 1550 که من قبلا 1470 قیمت داشتم و کلا این دستگاه خیلی کمشده توی بازار
    ----------------
    حالا چند تا سوال داشتم از دوستانی که ان 53 sn دارن
    اگه نتونست 55 رو پیدا کنمبا قیمتیکه بصرفه شاید 53 رو گرفتم
    حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
    برام ویندوز اریجینال اصلا مهم نیست میمونه بلوری که میخواستم ببینم واقعا ارزش داره که با بلوریشوبگیرم
    چون خیلی جال دیدم که کاربرا میگن بلو ری های لپ تاپ ها به درد تنمی خوره و سرعتشون پایین و گاهی اوقات اصلا دی وی دی های رایتی رو نمی خونن یه راحتمایی کوچیک اگه بکنید ممنون میشم
    واین که گرافیت 53 انویدیا 550 2گیگ ولی ان 55 2 گیگ 555 میخواستمببینم تفاوت قدرتشون چقدره ؟؟؟
    با توجه به صفحه ی زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک 555 در رده ی 64و 550 در دره ی 80 قرار داره
    -----------
    دوستانی که 53 دارم با گرافیک 550 2 گیگ بتلفیلد 3 رو با چه جزیاتی اجرا کردن روی درجه ی ultra میشه بدونه تیک و افت فرم اجرا کرد؟؟؟
    دما دستگاه تا چه حد بالا میره؟؟؟
    من اگه بگیرم شاید روزی 15 ساعت یا بیشتر هم روشن باشه دستکاه به نظرتون میکلی پیش نمی اد؟؟
    --------------
    و آخرین سوال این که ان 55 رووقتی میخواستم بگیرم من در به دردنبال فول اچدی بودم که هر چی گشتم پیدا نکرده بعضی از مغازه ها هم الاکی نویتسه لود fhd ولی میرفتم داخل ازاشون سوال میکردم 1080 میگتن نه 1600 که میشه اچ دی پلاس حالا میخواستم ببینم ان 53 وضعیتش چطوره همهی ان 53 sn هم Full Hd ان با نه؟؟؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز من ان 53 اس ان ندیدم فول اچ دی اما من خودم ان 55 فول اچ دی دارم اگه میخوای بگیری فقط مدل 1096 اونه که توی ایران فول اچ دی هست باید ببینی روی جهبه این مدل باشه N55SF S1096

4. این کاربر از omidtaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

من قصد داشتم gt780 r از msi رو به خاطر مشخصات فوقالعاده اش مخصوصا هارد ssd بگیرم ولی نزدیک 300 تومن گرون شد و الان 3200 قیمتش شده این مدل ایسوس هم با توجه به قیمتش به نظرم خوبه و چشممو گرفته می خواستم ببینم کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه تو خرید لپ تاپ چون به نظرم مدلای گیمینگ کیفیت ساختشون بالاست و دیرتر خراب می شند از طرفی قیمتشون خیلی بالاست منم خیلی از لپ تاپ کار می کشم و بعضی روزا 24 ساعته روشن م زارم (به خاطر دانلود) و با نرم افزارهای مهندسی مثل اتو کد و ... هم کار کنم و ممکنه گیمم چند ساعت پشت سر هم بازی کنم.
    با توجه به این موارد و اینکه می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال کار کنه به نظر شما مدل گیمینگ بگیرم( قیمت و به صرفه بودن هم در نظر بگیرید) یا این مدل از ایسوسو؟(البته مدلای گیمینگ ایسوسم اگه قیمت داشتید ممنون می شم بگید مخصوصا g74sx)
    این مدل با سی پی یو 2670 هم تو بازار هست؟
    ممنون
    .
    .
    .
    ماتریس قیمت هاشو بیخودی کشیده بالا...............مثل اینکه G74SX اومده اما من قیمت ندارم.....اگه گیر بیاری خیلی خیلی بهتر از MSI هستش...............

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان نظرشونو دربارهی بلوری رام دستکاه نگفتم می ارزه پول پیشتر براش داد یا خوب نیست بلوری رامش ؟؟؟
    سرعتش خوبه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان چند تا سئوال داشتم : توی بازار ایران n53sn با صفحه فول اچ دی پیدا میشه یا نه؟

سئوال دوم اینکه n43sn توی بازار هست؟ قیمتش چنده؟ البته بدون بلوری
    Last edited by larantas; 08-11-2011 at 03:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من همه صفحه های تاپیکو خوندم...
    الان دیگه 90 درصد مطمئنم که میخوام n55sf بخرم.
    برای اطمینان صد درصدی چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم ...
    اول اینکه میشه یه مقایسه بین n55sf و n53sn انجام بدین ؟ n55sn چی بیشتر از n53sn داره؟(و یا برعکس)
    سوال دومم اینه که اگه چند هفته ای صبر کنم ، ممکنه سازگار FHD بیاره؟!
    و اینکه ممکنه قیمتا بعد از کریسمس افت کنه؟
    پیشاپیش ممنونم از جوابتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من مشهدم n55 پیدا نمیشههههههههه !!!!! کسی جایی نمیشناسه ؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفااااااااااا!!!!!!!

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

اوضاع بازار در این چند روزه خیلی بد شده
    n55 فعلا کمیاب شده قیمتش هم رسیده به 1.6
    g74 زیر 2.5 گیر نمیاد
    g73 هم شده 2.3

داره خودمونی میشه lovely__boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •