سایت گل- حسین بادامکی هافبک تیم پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد. مصدومیت پژمان نوری باعث شد کادرفنی برای جلوگیری از تشدید این موضوع به این بازیکن استراحت بدهد. بدین ترتیب نوری در بازی مقابل بحرین و اندونزی حضور نخواهد داشت.طبق تصمیم کادر فنی حسین بادامکی هافبک پرسپولیس جایگزین پژمان نوری شد. وی پس از بازی امروز پرسپولیس و استقلال در چارچوب جام ولایت به اردوی تیم ملی میپیوندد.
تیم ملی برای دیدار مقابل بحرین و اندونزی روز چهارشنبه تهران را ترک میکند.ملی پوشان 20 آبان به مصاف بحرین میروند و سپس بیست و چهارم همین ماه در جاکارتا میهمان اندونزی خواهند بود.
جعفري: بازي با ترابوزان فعلا منتفي شد/ در مورد كياني مذاكره با سايپا و فولاد جديتر است
يك سهميه آسيايي ميتوانيم جذب كنيم و يك بازيكن را هم با توجه به معاوضه مهدي كياني به خدمت خواهيم گرفت.
سايت گل ـ مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز از منتفي شدن بازي دوستانه اين تيم با ترابوزان اسپور تركيه در تعطيلي رقابتهاي ليگ برتر خبر داد.
محمدحسين جعفري در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در اين خصوص گفت:« ما قصد داشتيم در تعطيلي ليگ برتر با ترابوزان بازي كنيم ولي تمرينات اين تيم به دليل عيد قربان چند روز تعطيل بود و 5بازيكن ترابوزان هم در تيم ملي تركيه حضور دارند. برگزاري اين بازي فعلا منتفي شد ولي با آنها توافق كرديم كه در آيندهاي نزديك يك بازي دوستانه برگزار كنيم.»
جعفري در مورد صحبتهاي امير قلعهنويي كه گفته دو، سه بازيكن جديد به تراكتور اضافه خواهند شد ميگويد:« يك سهميه آسيايي ميتوانيم جذب كنيم و يك بازيكن را هم با توجه به معاوضه مهدي كياني به خدمت خواهيم گرفت. به هر حال جزئيات اين موضوع به كادرفني مربوط ميشود و فعلا 5هفته به تعطيلات نيم فصل باقي مانده است.»
او در پاسخ به اين سوال كه فكر نميكنيد ماجراي معاوضه كياني طولاني شده است خاطرنشان ميكند:« تا نيم فصل اتفاقي نخواهد افتاد در ضمن ما منافع اين بازيكن را هم در نظر خواهيم گرفت چون كياني هم خواستههايي دارد و اگر ميخواستيم خودمان تصميم بگيريم تا حالا اين كار انجام شده بود. در مورد وضعيت كياني مذاكره با دو باشگاه سايپا و فولاد جديتر است ولي شهرداري تبريز و ماشينسازي هم اين بازيكن را ميخواهند.»
جلالي: فولاد از هدفگذاري من 6امتياز كمتر گرفت/ با كيروش در مسير خوبي قرار داريم/ تيم ملي نياز به تغيير نسل و تغيير سبك دارد
ما در 10سال گذشته چيزي ارائه داديم كه مبهم و نامشخص بود ولي حالا بايد تغييراتي ايجاد دهيم كه شاهد سبكي از فوتبال فردا و بوميسازي باشيم
سايت گل ـ فولاد خوزستان پس از گذشت 12هفته از ليگ برتر نتوانست از لحاظ امتيازگيري انتظارها را برآورده كند هر چند كه خيليها معتقدند كه فولاد از لحاظ سبك بازي يكي از تيمهاي موفق ليگ برتر است.
مجيد جلالي در پاسخ به اين سوال كه چرا فولاد از لحاظ امتيازگيري انتظارات را برآورده نكرد به خبرنگار سايت گل ميگويد:« شايد دليلش جواني تيم و تغيير نسلي باشد كه ايجاد كرديم. اغلب بچههاي ما از تيمهاي پايهاي فولاد و بازيكنان بومي شكل گرفتهاند كه مشكلاتي را به وجود آورد.»
آقا مجيد ادامه ميدهد:« بازيكنان ما از لحاظ ذهني و رواني آماده بازيهاي پرفشار نشده بودند و ما پنالتيها و فرصتهاي زيادي را از دست داديم. هيچ تيمي در ليگ برتر در يازده بازي صاحب 6پنالتي نشد و اين نشاندهنده فشار تاكتيكي ما بود كه به حريفان آورديم.»
جلالي در پاسخ به اين سوال كه هدفگذاري شما تا هفته دوازدهم كسب چند امتياز بود تأكيد ميكند:«من بين 18 تا 19 امتياز را براي فولاد در نظر گرفته بودم و از هدفگذاري خودم 6امتياز كمتر گرفتيم. البته در سه بازي آخر مقابل مس، سپاهان و سايپا تغييرات عمدهاي را ايجاد كرديم و اميدوار به جبران امتيازهاي از دست رفته داريم. هدف ما اين است كه با اين تيم جوان فرآيند بوميسازي را شتاب بدهيم و كتمان نميكنم كه هدفمان گرفتن سهميه آسيا است ولي كار سختي در پيش داريم.»
در ادامه اين مصاحبه از جلالي در مورد وضعيت تيم ملي سوال ميكنيم و اينكه آيا نشانههاي پيشرفت در تيم كارلوس كيروش ديده ميشود يا خير. جلالي در اين مورد ميگويد:« نشانههاي پيشرفت ديده ميشود و با اين مربي در مسير خوبي هستيم. او در كوتاه مدت اقداماتي انجام داد كه موثر بود ولي براي بلندمدت نياز به اقدامات عميق و تأثيرگذارتري داريم.»
جلالي تأكيد ميكند:«شخصيت و نظم بازي تيم ملي بهتر شده و كيروش كارش را از جاي خوبي آغاز كرده است. البته تيم ملي همانطور كه گفتم نياز به تغييرات عميقتري دارد و تيم ما بايد دچار تغيير نسل و تغيير سبك بازي شود. ما در 10سال گذشته چيزي ارائه داديم كه مبهم و نامشخص بود ولي حالا بايد تغييراتي ايجاد دهيم كه شاهد سبكي از فوتبال فردا و بوميسازي باشيم.»