تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رده بندی جدید تیم های باشگاهی جهان در ماه اکتبر؛ سپاهان بهترین تیم ایرانی/ بارسلونا بهترین تیم جهان

سایت گل- فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار امروز رده بندی جدید 400 تیم باشگاهی جهان در ماه اکتبر 2011 را اعلام کرد که هر چهار تیم ایرانی حاضر در این رده بندی با سقوط چند پله ای مواجه بودند. در این رده بندی سپاهان با 5/119 امتیاز در رده 107 قرار گرفته است که نسبت به ماه قبل 7 پله سقوط کرده است. ذوب آهن دیگر تیم اصفهانی با بیشترین سقوط در بین تیم های ایرانی بوده است. این تیم با 97 امتیاز در رده 173 قرار گرفته است در حالی که ماه قبل در رتبه 116 بود. استقلال تهران با 81 امتیاز در رتبه 233 قرار گرفته است و فقط یک پله نسبت به ماه قبل سقوط کرده است. پرسپولیس تهران با 69 امتیاز در رتبه 321 جهان قرار گرفته است و نسبت به ماه قبل 4 پله سقوط داشته است.

در این رده بندی سپاهان به عنوان برترین تیم ایرانی ماه اکتبر 2011 در رده ششم بهترین تیم های آسیایی این رده بندی ایستاده است. اسامی 10 تیم برتر این رده بندی نیز به این صورت است:

1.بارسلونا اسپانیا

2.رئال مادرید اسپانیا

3. منچستریونایتد انگلیس

4.ولزسارسفیلد آرژانتین

5.پورتو پرتغال

6. شالکه آلمان

7.منچسترسیتی انگلیس

8.بایرن مونیخ آلمان

9.یونیورسیداد شیلی

10.سانتوس برزیل
    همچنین رئال مادرید نیز به عنوان برترین تیم ماه انتخاب شده است. گفتنی است مبنای این رده بندی، نتایج کسب شده در مسابقات قاره ای، لیگ و جام حذفی(از مرحله یک هشتم نهایی به بعد) است و در رده بندی هر ماه نیز نتایج یک سال اخیر تیم ها مورد محاسبه قرار می گیرد. رده بندی ماه جاری بر اساس نتایج کسب شده تیم ها از 1 نوامبر 2010 تا 31 اکتبر 2011 است.

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

4. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جدايي كريم قنبري از سپاهان / مرزبان جانشین او می شود

قرار است مرزبان به عنوان دستيار اول و مربي بدنساز در سپاهان فعاليت كند. در اين ميان قنبري طبق گفته باشگاه بايد دستيار دوم باشد ولي گويا او حاضر نيست چنين موضوعي را قبول كند

سايت گل ـ كريم قنبري مربي تيم فوتبال سپاهان كه سال‌هاي زيادي است در اين تيم فعاليت مي‌كند، از جمع زردپوشان جدا خواهد شد. به گزارش سايت گل قنبري بعد از جدايي لوكا بوناچيچ از سپاهان در سه ديدار هدايت سپاهان را در ليگ برتر برعهده گرفت و مقابل فولاد در جام حذفي هم سرمربي سپاهان بود كه البته تيمش شكست خورد.
    قنبري در سه بازي ليگ برتر 7امتياز براي سپاهان گرفت و بعد از آمدن كرانچار قرار بود به عنوان دستيار اول كارش را در سپاهان ادامه دهد. حالا شرايط تغيير كرده و قرار است مرزبان به عنوان دستيار اول و مربي بدنساز در سپاهان فعاليت كند.
    در اين ميان قنبري طبق گفته باشگاه بايد دستيار دوم باشد ولي گويا او حاضر نيست چنين موضوعي را قبول كند. قنبري بابت اين موضوع از سپاهان جدا خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش از اصفهان:بحران در ذوب آهن

باید به شرف وغیرت این بازیکنان که تا اینجای کار با تلاش و کوشش فراوان تیم فوتبال ذوب اهن را تنها نگذاشتند افرین گفت

سایت گل - بعد از اینکه متولیان امر ، تصمیم گرفتند برای ورزش قهرمانی هیچگونه بودجه ای را در نظر نگیرند ، باشگاه ها و بخصوص تیمهای فوتبال با چالش جدی روبرو شدند .
    یکی از تیمهایی که در دوره دوازدهم لیگ برتر با بحران مالی مواجه شده ؛ ذوب اهن اصفهان است . در این خصوص اصغر فروتن " سرپرست این تیم " اظهار داشت : اینقدر شرایط مالی بر روند کاری تیم فوتبال ذوب اهن تاثیر گذار بوده است ، که روند روبه رشد کاری تاکتیکی ترین تیم اسیا را دچار مختل کرده . تمامی تیمها تا سه چهار هفته از شروع فصل حداقل مبالغی از قراردادهای خود را دریافت نموده اند ، و این در شرایطی است که کمک دو میلیارد ی اداره کل تربیت بدنی استان اصفهان که 20 در صد ان نیز کسر شده کمکی به چکهای وصول نشد ه بازیکنان نمی کند .
    فروتن در ادامه افزود : شخصیت تیم فوتبال ذوب اهن منحصر به فرد وبین المللی است . اینگونه بحرانهای مالی بجد بر پیکره و کالبد این تیم که نایب قهرمانی اسیا را در ویترین افتخارات خود دارد اسیب رسانده است . با این وجود باید به شرف وغیرت این بازیکنان که تا اینجای کار با تلاش و کوشش فراوان تیم فوتبال ذوب اهن را تنها نگذاشتند افرین گفت .
    سرپرست ناراحت و مغموم تیم فوتبال نایب قهرمان اسیا می گوید : قراراست از روز شنبه 14 / 8 / 90 تمرینات تیم فوتبال اغاز شود . " مطالبات بازیکنان حق واقعی انان است ، اکثر این بازیکنان با پولهای دریافتی خود افراد مستمند ونیازمند را مورد لطف و محبت خود قرار می دهند ، که بحران مالی باشگاه دست بازیکنان را از این عمل خیرخواهانه نیز کوتاه نموده است .
    اصغر فروتن در مورد بخدمت گیری بازیکنان مورد نظر کادر فنی ذوب اهن گفت : ما در نیم فصل به سه الی چهار بازیکن نیاز مبرم داریم تا نقاط ضعف خود را پوشش دهیم ، لیکن با این اوصاف وشرایط بغرنج مالی بخدمت گیری بازیکن نیز امکان پذیر نخواهد بود . هرچند که قاسم حدادی فر هافبک سرشناس و ملی پوش تیم نیز بخاطر طی کردن دوران خدمت مقدس سربازی در نیم فصل از ذوب اهن جدا و به تراکتورسازان تبریزی خواهد پیوست .
    سرپرست تیم فوتبال ذوب اهن در پایان از تمامی مسئولان استان و متولیان دوستدار ورزش تقاضا کرد ، به هر طریق ممکن پشتیبان تیم فوتبال ذوب اهن شوند ، تا افتخارات خود را همچنان در ایران واسیا تکمیل تر کند .

اعتصاب بازیکنان شاهین و ملوان

سایت گل-در حالیکه قرار بود تمرینات شاهین از روز پنجشنبه در کرج آغاز شود بدلیل اعتراض بازیکنان نسبت عدم پرداخت مطالبات سال گذشته برگزار نشد .
    تعداد 12 نفر از بازیکنان شاهین که مطالبات نزدیک به 70 درصد از سال گذشته را طلب دارند تا مشخص شدن وضعیت مالی سال گذشته اشان قصد شرکت در تمرینات شاهین را ندارد .
    مسئله مطالبات سال گذشته بازیکنان که رقم بالایی نیز به خود اختصاص داده است شرط اول تمدید قرارداد بازیکنان در این فصل با باشگاه شاهین بوده است که بانک صادرات هم قرار بود این مطالبات را پرداخت کند اما این امر هرگز محقق نشد .
    بازیکنان معتقدند 2میلیارد پرداختی توسط بانک صادرات، با تبعیض بین افراد خاصی تقسیم شده وهمین امر زمینه اعتصاب را فراهم آورده است.
    در عین حال بازیکنان ملوان نیز در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات برای دومین روز در تمرین حضور نیافتند تا فرهاد پورغلامی با بازیکنان جوانان و امید کار را ادامه دهد.

حدادي‌فر يك ماه از ميادين فوتبال دور شد

قاسم فقط يك سال براي خدمت به تراكتورسازي مي‌رود

سایت گل - پس از مشخص شدن نتيجه آزمایش قاسم حدادي‌فر، هافبك ذوب‌آهن مشخص شد كه مصدوميت پاي راست اين بازيكن به نحوي است كه اين بازيكن ۴ هفته نمي تواند براي تيمش به ميدان برود.
    به گزارش گل به نقل از ايمنا، با وجود اينكه پزشك ذوب‌آهن روز چهارشنبه اعلام كرد كه مصدوميت پاي راست قاسم حدادي‌فر مثل مصدوميت سابق او نيست، امروز مشخص شد كه اين مسئله درست نيست و پاي راست قاسم دقيقا مثل پاي چپ او آسيب ديده بنابراين او نزديك به ۴ هفته نمي‌تواند براي تيمش به ميدان برود. اين بازيكن در روزهاي گذشته فعاليت‌هاي درماني خود را طي كرد و در روزهاي آينده نيز به فعاليت‌هاي درماني خود ادامه مي‌دهد.
    خبر ديگر اينكه قاسم حدادي‌فر كه قرار است در نيم‌فصل براي گذراندن خدمت سربازي به تيم نظامي تراكتورسازي برود، تنها يك سال در اين تيم به ميدان مي‌رود و با توجه به اينكه او چند ماه از زمان خدمتش را گذرانده، خدمت سربازي اين بازيكن ۲ سال نيست. بنابراين قاسم با پايان يافتن نيم فصل نخست فصل آينده ليگ برتر مي‌تواند به ذوب‌آهن باز گردد و براي تيمش به ميدان برود.

انصاريان: مشكلات مالي برطرف نشده، هواداران ما را درك كنند/ حكم نصرتي و شيث نبايد منجر به نابودي آنها شود

حضور ما در تمرينات شاهين شايد اين شائبه را براي بازيكناني كه در تمرين نيستند به وجود بياورد كه ما پولي از باشگاه گرفته‌ايم ولي اينطور نيست

سايت گل ـ تمرينات تيم شاهين بوشهر در حالي در تهران ادامه پيدا مي‌كند كه تعداد زيادي از اين تيم به دليل مشكلات مالي در تمرين حاضر نمي‌شوند. در اين ميان علي انصاريان به همراه تعداد كمي از بازيكنان شاهين در تمرينات اين تيم حضور دارد.
    او در گفت‌‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد مشكلات مالي مي‌گويد:« متأسفانه مشكلات مالي ما برطرف نشده و ما در حالي در تهران تمرين مي‌كنيم كه تعداد زيادي از بازيكنان تا امروز سر تمرين حاضر نشده‌اند. قطعا اين موضوع در روند تيمي ما تأثير منفي مي‌گذارد. ما يك تيم هستيم و همانطوركه در برد و باخت‌ها خود را سهيم مي‌دانيم در اين مورد هم خود را از ساير بازيكنان جدا نخواهيم كرد.»
    او ادامه مي‌دهد:« حضور ما در تمرينات شاهين شايد اين شائبه را براي بازيكناني كه در تمرين نيستند به وجود بياورد كه ما پولي از باشگاه گرفته‌ايم ولي اينطور نيست. اميدوارم هواداران شاهين و مردم فهيم بوشهر كه اين تيم را عاشقانه دوست دارند شرايط ما را هم درك كنند. مطمئن باشيد اگر تمام بازيكنان تيم بخواهند با وجود مشكلات مالي در تمرين حاضر شوند، خودم قبل از همه سر تمرين خواهم بود.»
    مدافع سابق پرسپوليس در مورد اتفاقات اخير اين تيم و مسأله نصرتي و شيث تأكيد مي‌كند:«‌ رفتار آنها زشت بوده و بايد هم جريمه شود ولي حكم اين دو نفر نبايد منجر به نابوديشان شود. ما در سال‌هاي گذشته اسطوره‌هايي داشتيم كه با بعضي تصميم‌گيري‌ها نابودشان كرديم. يادمان نرود كه نصرتي گل صعود ايران به جام جهاني را زد و اشك شوق را بر چشمان مييليون‌ها ايراني جاري كرد. باز هم مي‌گويم كه آنها اشتباه بدي مرتكب شدند اما اميدوارم طوري در موردشان تصميم‌گيري شود كه در آينده غصه رأي صادر شده را نخوريم.»

عکس : شطرنج ژنرال با مهره های بزرگ / عکاس : محمد هوتن قلعه نویی !

مربیگری در طول 90 دقیقه خیلی شبیه شطرنج است . باید در کمترین زمان بهترین تصمیم را بگیرید . به همین دلیل وقتی شطرنج بازی می کنم دوست دارم سریع بازی کنم

سایت گل - امیر قلعه نویی ، شطرنج باز حرفه ای است . خیلی سریع مهره ها را تکان می دهد و حوصله بازی با شطرنج بازهایی که زیاد فکر می کنند را ندارد !
    خودش می گوید شطرنج یعنی تمرین فکر اما در کوتاهترین زمان ! قلعه نویی وقتی می خواهد شطرنج را با مربیگری مقایسه کند نکته جالبی را مطرح می کند : « مربیگری در طول 90 دقیقه خیلی شبیه شطرنج است . باید در کمترین زمان بهترین تصمیم را بگیرید . به همین دلیل وقتی شطرنج بازی می کنم دوست دارم سریع بازی کنم ! »
    این تصویر را محمد هوتن ، فرزند قلعه نویی در یکی از سفرهای شخصی به همراه پدرش گرفته و جالب اینکه از اوضاع بازی با این مهره های بزرگ شطرنج می توان پیش بینی کرد که برنده این نبرد هم ژنرال بوده !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استقلال و پرسپولیس؛ پس از 31 سال در یک بازی غیر رسمی

این اولین بار بعد از سال 1359 است که دو تیم در یک بازی غیر رقابتی به مصاف هم می روند.

سایت گل- هفتاد و دومین دربی پایتخت فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود و استقلال و پرسپولیس در آخرین بازی تورنمنت جام ولایت به مصاف هم می روند. این دربی در حالی برگزار می شود که پرویز مظلومی سرمربی استقلال به زمان برگزاری آن اعتراض دارد و نارضایتی خود را دیروز پس از بازی با ناسیونال بروز داد. اما به نظر می رسد برگزاری این بازی قطعی است و فردا ساعت 16:30 سوت آغاز این دربی را سعید مظفری زاده به صدا در می آورد.
    نکته جالب اینکه این اولین بازی غیر رسمی و یا غیر رقابتی دو تیم در سه دهه اخیر است. پرسپولیس و استقلال در سه دهه اخیر فقط در بازی های رسمی جام باشگاههای تهران، لیگ و جام حذفی به مصاف هم رفته اند و هیچ بازی دوستانه یا غیر رسمی نداشته اند. آخرین بازی دوستانه دو تیم در 13 تیر 1359 بود که به مناسبت خداحافظی مرحوم صفر ایرانپاک برگزار شد.
    پرسپولیس و استقلال تاکنون 5 بار در بازی های غیر رسمی به مصاف هم رفته اند که 4 بازی دوستانه و یک بازی نیز در چارچوب جام اتحاد بوده است. اولین بازی دوستانه دو تیم در سال 1347 بود که به تساوی بدون گل انجامید. در سال 1349 بازی دوستانه را استقلال 3-2 برد و در سال 1358 نیز بازی دوستانه دو تیم ناتمام باقی ماند، در حالی که استقلال 1- صفر پیش بود. همچنین دو تیم در جام اتحاد تهران در سال 1352 نیز باهم روبرو شدند که استقلال 1- صفر این بازی را برد.

8. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازگشت اميد روانخواه از هفته سيزدهم

سايت گل ـ اميد روانخواه هافبك تيم فوتبال سايپا كه به دليل آسيب‌ديدگي از ناحيه رباط صليبي 9ماه از ميادين فوتبال دور بود از هفته سيزدهم ليگ برتر مي‌تواند تيمش را همراهي كند.
    به گزارش سايت گل، روانخواه كه با هماهنگي محمدرضا خلعتبري به كلينيكي در قطر رفته بود، حالا مجوز حضور در ميادين فوتبال را دريافت كرده است. او در كلينيكي در شهر دوحه توسط چند پزشك تحت معاينه قرار گرفت و مجوز بازي را دريافت كرد. او پس از هفته سيزدهم مي‌تواند سايپا را همراهي كند.

كياني: تراكتور 2ماه مرا بلاتكليف گذاشته است/ اگر پرسپوليس نشد دوست دارم در تبريز بازي كنم

تيم‌هايي مثل پرسپوليس، فولاد، سايپا، راه آهن و ... مي‌خواهند بدانند كه پول رضايتنامه من چقدر است تا با تراكتور مذاكره كنند ولي متأسفانه باشگاه چيزي نمي‌گويد

سايت گل ـ مهدي كياني هافبك اخراجي تراكتورسازي تبريز از شرايطي كه در اين تيم دارد ناراحت و ناراضي است.
    او كه هنوز جدايي‌اش از اين باشگاه قطعي نشده به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« مدتي پيش آقاي جعفري مديرعامل باشگاه به من گفت كه اولويت‌هايم را بگويم و من هم اسم سه، چهار تيم را گفتم، اما متأسفانه تراكتور دو ماه است كه مرا بلاتكليف گذاشته و اين شرايط برايم آزاردهنده است.»
    او ادامه مي‌دهد:«‌مشكل اينجاست كه تراكتور مي‌خواهد حتما من را معاوضه كند ولي خيلي از تيم‌ها كمبود بازيكن دارند و به همين دليل مي‌خواهند پول رضايتنامه من را بدهند. تيم‌هايي مثل پرسپوليس، فولاد، سايپا، راه آهن و ... مي‌خواهند بدانند كه پول رضايتنامه من چقدر است تا با تراكتور مذاكره كنند ولي متأسفانه باشگاه چيزي نمي‌گويد.»
    كياني تأكيد مي‌كند:«‌ من از اول هم گفتم كه دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم ولي اگر نشد مي‌خواهم در تبريز فوتبالم را ادامه دهم و اميدوارم باشگاه تراكتور هر چه زودتر تكليف مرا مشخص كند. در ضمن اميدوارم اين تيم يا قهرمان شود يا سهميه آسيا بگيرد تا دل هواداران شاد شو
    طالب‌لو: در مسائل غيرفني ضعيف هستم!/ بابت دو سال پيش از استقلال طلبكارم/ اعتراض بازيكنان شاهين بابت پول‌هاي سال گذشته است

آقاي شريفي رئيس سابق كميته انضباطي قانون خوبي گذاشته بود كه تمام تيم‌ها بايد قبل از شروع فصل با بازيكنان و مربيان تسويه‌حساب كنند ولي متأسفانه این اتفاق نیفتاد

سايت گل ـ تمرينات شاهين بوشهر در حالي در تهران پيگيري مي‌شود كه تعدادي از بازيكنان اين تيم دست به اعتصاب زده‌اند و با تيمشان تمرين نمي‌كنند.
    وحيد طالب‌لو دروازه‌بان شاهين كه در اردوي تهران حاضر است در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع مي‌گويد:«‌ اين مشكلات در بسياري از تيم‌هاي ليگ برتر وجود دارد كه بايد حل شود. با اين وضعيت واقعا كار بازيكنان سخت مي‌شود چون آنها از طريق فوتبال امرار معاش مي‌كنند. نمي‌توان غيبت چند بازيكن شاهين را اعتصاب ناميد و اعتراض آنها بابت پول‌هاي سال گذشته است كه هنوز دريافت نكرده‌اند به عنوان مثال من هم بابت دو سال پيش از استقلال طلب دارم.»
    طالب‌لو در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر چند بازيكن در تمرينات شاهين غايب هستند تأكيد مي‌كند:« اكثر بازيكنان ما با تيم تمرين مي‌كنند و تعداد غايبان شاهين كم است. من اميدوارم هر چه زودتر مشكلات مالي باشگاه برطرف شود و مسئولان شاهين هم در تلاش هستند. آقاي شريفي رئيس سابق كميته انضباطي قانون خوبي گذاشته بود كه تمام تيم‌ها بايد قبل از شروع فصل با بازيكنان و مربيان تسويه‌حساب كنند ولي متأسفانه در حال حاضر اين قانون جايش را به رابطه داده است. همانطور كه گفتم من بابت دو سال پيش از استقلال طلب دارم ولي آقاي فتح‌الله‌زاده قول داده كه بتواند طلبم را بگيرم.»
    از وحيد در مورد دوري‌اش از تيم ملي سوال مي‌كنيم كه او مي‌گويد:« من در فوتبال ياد گرفته‌ام هيچ وقت نااميد نشوم و براي رسيدن به هدفم تلاش كنم. من فقط مي‌توانم از لحاظ فني كارم را انجام دهم و خودم را اثبات كنم ولي از لحاظ مسائل غيرفني ضعيف هستم.»

با ادامه مصدومیت پژمان نوری؛ حسین بادامکی به تیم ملی دعوت شد

سایت گل- حسین بادامکی هافبک تیم پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد. مصدومیت پژمان نوری باعث شد کادرفنی برای جلوگیری از تشدید این موضوع به این بازیکن استراحت بدهد. بدین ترتیب نوری در بازی مقابل بحرین و اندونزی حضور نخواهد داشت.طبق تصمیم کادر فنی حسین بادامکی هافبک پرسپولیس جایگزین پژمان نوری شد. وی پس از بازی امروز پرسپولیس و استقلال در چارچوب جام ولایت به اردوی تیم ملی می‌پیوندد.

تیم ملی برای دیدار مقابل بحرین و اندونزی روز چهارشنبه تهران را ترک می‌کند.ملی پوشان 20 آبان به مصاف بحرین می‌روند و سپس بیست و چهارم همین ماه در جاکارتا میهمان اندونزی خواهند بود.

جعفري: بازي با ترابوزان فعلا منتفي شد/ در مورد كياني مذاكره با سايپا و فولاد جدي‌تر است

يك سهميه آسيايي مي‌توانيم جذب كنيم و يك بازيكن را هم با توجه به معاوضه مهدي كياني به خدمت خواهيم گرفت.

سايت گل ـ مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز از منتفي شدن بازي دوستانه اين تيم با ترابوزان اسپور تركيه در تعطيلي رقابت‌هاي ليگ برتر خبر داد.
    محمدحسين جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در اين خصوص گفت:«‌ ما قصد داشتيم در تعطيلي ليگ برتر با ترابوزان بازي كنيم ولي تمرينات اين تيم به دليل عيد قربان چند روز تعطيل بود و 5بازيكن ترابوزان هم در تيم ملي تركيه حضور دارند. برگزاري اين بازي فعلا منتفي شد ولي با آنها توافق كرديم كه در آينده‌اي نزديك يك بازي دوستانه برگزار كنيم.»
    جعفري در مورد صحبت‌هاي امير قلعه‌نويي كه گفته دو، سه بازيكن جديد به تراكتور اضافه خواهند شد مي‌گويد:« يك سهميه آسيايي مي‌توانيم جذب كنيم و يك بازيكن را هم با توجه به معاوضه مهدي كياني به خدمت خواهيم گرفت. به هر حال جزئيات اين موضوع به كادرفني مربوط مي‌شود و فعلا 5هفته به تعطيلات نيم فصل باقي مانده است.»
    او در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كنيد ماجراي معاوضه كياني طولاني شده است خاطرنشان مي‌كند:«‌ تا نيم فصل اتفاقي نخواهد افتاد در ضمن ما منافع اين بازيكن را هم در نظر خواهيم گرفت چون كياني هم خواسته‌هايي دارد و اگر مي‌خواستيم خودمان تصميم بگيريم تا حالا اين كار انجام شده بود. در مورد وضعيت كياني مذاكره با دو باشگاه سايپا و فولاد جدي‌تر است ولي شهرداري تبريز و ماشين‌سازي هم اين بازيكن را مي‌خواهند.»

جلالي: فولاد از هدفگذاري من 6امتياز كمتر گرفت/ با كي‌روش در مسير خوبي قرار داريم/ تيم ملي نياز به تغيير نسل و تغيير سبك دارد

ما در 10سال گذشته چيزي ارائه داديم كه مبهم و نامشخص بود ولي حالا بايد تغييراتي ايجاد دهيم كه شاهد سبكي از فوتبال فردا و بومي‌سازي باشيم

سايت گل ـ فولاد خوزستان پس از گذشت 12هفته از ليگ برتر نتوانست از لحاظ امتيازگيري انتظارها را برآورده كند هر چند كه خيلي‌ها معتقدند كه فولاد از لحاظ سبك بازي يكي از تيم‌هاي موفق ليگ برتر است.
    مجيد جلالي در پاسخ به اين سوال كه چرا فولاد از لحاظ امتيازگيري انتظارات را برآورده نكرد به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌ شايد دليلش جواني تيم و تغيير نسلي باشد كه ايجاد كرديم. اغلب بچه‌هاي ما از تيم‌هاي پايه‌اي فولاد و بازيكنان بومي شكل گرفته‌اند كه مشكلاتي را به وجود آورد.»
    آقا مجيد ادامه مي‌دهد:« بازيكنان ما از لحاظ ذهني و رواني آماده بازي‌هاي پرفشار نشده بودند و ما پنالتي‌ها و فرصت‌هاي زيادي را از دست داديم. هيچ تيمي در ليگ برتر در يازده بازي صاحب 6پنالتي نشد و اين نشان‌دهنده فشار تاكتيكي ما بود كه به حريفان آورديم.»
    جلالي در پاسخ به اين سوال كه هدفگذاري شما تا هفته دوازدهم كسب چند امتياز بود تأكيد مي‌كند:«‌من بين 18 تا 19 امتياز را براي فولاد در نظر گرفته بودم و از هدفگذاري خودم 6امتياز كمتر گرفتيم. البته در سه بازي آخر مقابل مس، سپاهان و سايپا تغييرات عمده‌اي را ايجاد كرديم و اميدوار به جبران امتيازهاي از دست رفته داريم. هدف ما اين است كه با اين تيم جوان فرآيند بومي‌سازي را شتاب بدهيم و كتمان نمي‌كنم كه هدفمان گرفتن سهميه آسيا است ولي كار سختي در پيش داريم.»
    در ادامه اين مصاحبه از جلالي در مورد وضعيت تيم ملي سوال مي‌كنيم و اينكه آيا نشانه‌هاي پيشرفت در تيم كارلوس كي‌روش ديده مي‌شود يا خير. جلالي در اين مورد مي‌گويد:«‌ نشانه‌هاي پيشرفت ديده مي‌شود و با اين مربي در مسير خوبي هستيم. او در كوتاه مدت اقداماتي انجام داد كه موثر بود ولي براي بلندمدت نياز به اقدامات عميق و تأثيرگذارتري داريم.»
    جلالي تأكيد مي‌كند:«‌شخصيت و نظم بازي تيم ملي بهتر شده و كي‌روش كارش را از جاي خوبي آغاز كرده است. البته تيم ملي همانطور كه گفتم نياز به تغييرات عميق‌تري دارد و تيم ما بايد دچار تغيير نسل و تغيير سبك بازي شود. ما در 10سال گذشته چيزي ارائه داديم كه مبهم و نامشخص بود ولي حالا بايد تغييراتي ايجاد دهيم كه شاهد سبكي از فوتبال فردا و بومي‌سازي باشيم.»

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اعتصابی های بوشهر : چرا بین ما با طالب لو و انصاریان و شکوری تبعیض می گذارید ؟! / فیروز : این 7 نفر تا روزی که من هستم اخراجند !

چهارتا از همبازیان ما روی هم یک میلیارد ودویست میلیون تومان گرفته اند و ما بابت فصل قبل 60درصد طلبکار باشیم

سایت گل- تمرینات شاهین در حالی در تهران دنبال می شود که برخی بازیکنان اصلی تیم دست به اعتصاب زده اند. امجد شکوه مقام، محسن ایران نژاد،عباس پورخسروانی، محسن حمیدی،مهدی نوری، منصور تنهایی وایمان حیدری 7بازیکنی هستند که به دلیل اعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان درتمرینات حضور ندارند.
    مسعود نظرزاده بازیکن بومی تیم هم در این فهرست قرار داشت که به در خواست هواداران روزگذشته به تهران رفت وبا تیم تمرین کرد. پتروویچ ولک چیرا هم وضعیتی نامعلوم دارند و البته در مرخصی به سر می برند.
    فیروز کریمی در واکنش به این امر گفته است«من مسئول پرداخت مالی باشگاه نیستم بلکه حیطه اختیارات من به درون زمین باز می گردد. با این حال دو جلسه به بازیکنان معترض فرصت دادم و گفتم اگر تا دو جلسه به تمرینات نیایند جریمه می شوند اما بعد از دو جلسه از تمرینات تیم اخراج خواهند شد. بنابراین با توجه به اینکه این هفت بازیکن پس از اولتیماتوم من در تمرینات حاضر نشدند از نظر من اخراج هستند. در حال حاضر وساطت دیگران هیچ فایده‌ای ندارد و قطعا بدین شکل نخواهد بود که بازیکنان معترض بعد از مدتی با پادرمیانی برخی از افراد با گل و شیرینی نزد من بیایند و من هم آنها را ببخشم. در حال حاضر این هفت بازیکن از نظر من اخراج بوده و مدیریت باشگاه می تواند با توجه به قراردادی که با آنها دارد، از ایشان در سایر قسمت‌های باشگاه استفاده کند!حیطه اختیارات من به زمین مسابقه، تمرین، تعیین ترکیب تیم، نیمکت و رختکن باز می گردد، بنابراین تا زمانی که من باشم، اجازه حضور این هفت بازیکن را در حیطه اختیارات خود نمی دهم. آنها در یک صورت می توانند بازگردند که من دیگر در تیم شاهین نباشم! اگر اصرار به بازگشت این هفت بازیکن خاطی باشد، بدون هیچگونه دلخوری صورت همه را بوسیده و با بهترین خاطرات خود در باشگاه شاهین خداحافظی می کنم.»
    این بازیکنان که همگی با یک مدیر برنامه کار می کنند هم موضع جالبی دارند. یکی از آنها به سایت گل گفت« از خدا می خواهیم ما را اخراج کنند. دستشان را هم می بوسیم.خسته شدیم از این همه وعده تو خالی.چگونه می شود که چهارتا از همبازیان ما روی هم یک میلیارد ودویست میلیون تومان گرفته اند و ما بابت فصل قبل 60درصد طلبکار باشیم. من اسم می آورم وبروند تحقیق کنند. طالب لو، شکوری، منیعی وانصاریان هر کدام 300میلیون گرفته اند.ما که بازیکن قدیمی تیم هستیم چرا باید با تبعیض مواجه شویم؟ آقا فیروز فکر خودش وکارنامه اش را می کند ما هم باید به فکر زندگی مان باشیم.هیچکس جوابگو نیست.چرا؟»
    این ها در حالی است که با کنار رفتن بانک صادرات از اسپانسری شاهین، پست بانک این نقش را برعهده گرفته اما این حمایت هم مانند حمایت صادراتی ها مشروط است.
    افراشته رييس هيات مديره شاهين بوشهر ابتدای فصل موفق شد پاي يك حساب 200 ميليارد توماني كه مربوط به يك پيمانكار فعال بود را به بانك صادرات باز كند و بانكي ها نيز در ازاي "رسوب" و ماندگاري اين مبلغ حاضر شدند در قالب بودجه هاي فرهنگي خود زير پروبال شاهين را در ليگ برتر بگيرند.
    حالاپست بانک هم اعلام کرده در صورتي كه از محل منابع دستگاههاي اجرايي استان و شركتهاي نفتي پارس جنوبی 500 ميليارد تومان به پست بانك تزريق شود اين بانك نيز متقبل مي شود تا سه درصد از سود اين منابع را براي حمايت مالي از شاهين هزينه كند.این یعنی ادامه بلاتکلیفی ها. جمشیدی مدیرکل تربیت بدنی بوشهر هم اخیرا" جلساتی را با کنگانی مدیرعامل سابق باشگاه داشته تا با توجه به نفوذ او در وزارت نفت بتواند راهکاری برای حل این مسئله بیابد اما هرچه هست فعلا اوضاع خوبی در بندر حاکم نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض جنگ خونین در شیراز

جنگ خونین در شیراز/زدوخورد امیدهای برق ونساجی مقابل چشم بانوان!

دو دستگاه آمبولانس برای انتقال آسیب دیدگان به ورزشگاه آمد وبا شکایت برقی ها مبنی بر آسیب رساندن تیم حریف به تاسیسات باشگاه همه اعضا تیم نساجی بازداشت وروانه کلانتری شدند

سایت گل- فوتبال ایران این روزها تحت الشعاع مسائل ناپسند اخلاقی قرار دارد. به دنبال اتفاقات اخیر ، این بار در شیراز شاهید صحنه هایی بودیم که به فیلم های اکشن شباهت داشت.
    پس از آنکه دوفصل قبل بازی برق ونساجی هم در قائمشهر وهم در شیراز در دسته اول لیگ آزادگان با جنجال ودرگیری همراه بود ، عصر امروز امیدهای دوتیم هم حوادث تازه ای را رقم زدند. این دوتیم درچارچوب بازی های لیگ برتر امیدهای کشور در ورزشگاه اختصاصی برق به میدان رفتند.
    بازی تا دقیقه 85یک برصفر به سود نماینده شمال ادامه داشت که در این لحظه با اعلام پنالتی به سود برق، نساجی ها از زمین بیرون آمدند.عاقبت با وساطت نماینده فدراسیون(کیخسرو نصرتی) بازی ادامه یافت و با گل شدن پنالتی ،بازی یک بر یک خاتمه یافت. این ولی پایان کار نبود.
    تعدادی از خانواده بازیکنان شیرازی در ورزشگاه بودند و گویا در حضور بانوان ، یکی از نیمکت نشین های نساجی اقدام به فحاشی به تماشاگران نموده بود. دو نفر از هواداران برق هم جواب متقابلی داده بودند که با سوت پایان بازی ، همه شمالی ها به سمت درب تماشاگران هجوم آورده وآن دو تماشاگر را به شدت مضروب کردند. شیرازی ها هم وارد ماجرا شدند وجنگ خونینی در گرفت که با توجه به حضور تنها سه مامور انتظامی، کسی نتوانست مانع از درگیری ها شود.
    دو دستگاه آمبولانس برای انتقال آسیب دیدگان به ورزشگاه آمد وبا شکایت برقی ها مبنی بر آسیب رساندن تیم حریف به تاسیسات باشگاه همه اعضا تیم نساجی بازداشت وروانه کلانتری شدند که همچنان در کلانتری به سر می برند!
    مشخص نیست چه زمانی فوتبال ما از این اتفاقات رهایی می یابد وچرا باید درسطح تیم های پایه هم شاهد این دست مسائل باشیم.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه گویم که ناگفتنش بهتر است!

13. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض شادی مجتبی محرمی به سبک شیث و نصرتی + عکس

مجتبی محرمی در دربی سال 69 عملی مشابه محمد نصرتی و شیث را انجام داده بود.
    عصرایران ورزشی- مجتبی محرمی در دربی سال 69 حرکتی مشابه محمد نصرتی و شیث را در انجام داده بود.

در سال 1369 و در جریان بازی استقلال و پرسپولیس فرشاد پیوس موفق شد دروازه احمدرضا عابدزاده که آن زمان در استقلال بازی می کرد را باز کند. پس از به ثمر رسیدن این گل فرشاد پیوس به شادی پرداخت. مجتبی محرمی می خواست به وی بپیوندد، اما در میانه راه پشیمان شد و به سوی دروازه استقلال برگشت و رفتاری مشابه رفتار محمد نصرتی و شیث را در قبال احمدرضا عابدزاده انجام داد. هنگامی که عابدزاده رفت تا توپ را از دروازه خارج کند محرمی آن عمل غیر اخلاقی را بر روی وی انجام داد. عملی که علی رغم شباهتش با اتفاق بازی پرسپولیس و داماش زیاد در رسانه ها به آن پرداخته نشد و خیلی زود به تاریخ پیوست.
    عکس زیر همان صحنه ذکر شده را نشان می دهد. مجتبی محرمی پشت سر فرشاد پیوس در حال برگشتن به سوی عابدزاده است که درون دروازه و پشت به تصویر ایستاده است.
    این عکس نشان می دهد که این اتفاق در فوتبال ایران بی سابقه نیست و مشابه اش را نیز داشته ایم ولی از آنجا که مسوولان با چنین مواردی برخورد قاطع نداشته اند ، متاسفانه بی اخلاقی ها در فوتبال ایران ریشه دوانده است.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •