آقایون منم بعد از عمری برگشتم و تصمیم به دانلود نسخه Sea کردم فردا هم 90% میام تو بازی
فقط نمیدونم چه کلاسی بشم![]()
آقایون منم بعد از عمری برگشتم و تصمیم به دانلود نسخه Sea کردم فردا هم 90% میام تو بازی
فقط نمیدونم چه کلاسی بشم![]()
نسخه sea رو بدون وی پی ان میشه بازی کرد دیگه؟
بعد لینکش کجاست؟!![]()
بیخود کردی میخوای بیای
من میگم میای یا نه میگی نه بعد میای اینجا پست میزاری؟؟؟
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
اره وی پی ان نمیخواد
اینم سایتش
در ضمن این اواترتم خز شده یه چیز دیگه بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اول بابت لینک دستت درست و عمریش آواتارو عوض کنم حالا چرا یو سی سی رو گذاشتی؟!
راستی باید با کارکتر جدید بازی کنیم؟
رجیستر هم میخواد؟!
زدم دان.
سی سی دیگه به خودم مربوطه
اره کاراکتر جدید باید بسازی
حتما ele بسازید واقعا قوی شده یا کلریک بسازید اونم قویه دور بر وارییر و ارچر نرید![]()
رجیستر رو نگفتی با همون یوزر قبلم میتونم تو اینم وارد شم.
عجبO_oسی سی دیگه به خودم مربوطه![]()
اتفاقا میخواستم آرچر بردارم ولی حرفت سنده پس همونی که گفتیو برمیدارم^_^اره کاراکتر جدید باید بسازی
حتما ele بسازید واقعا قوی شده یا کلریک بسازید اونم قویه دور بر وارییر و ارچر نرید![]()
فقط بهتون بگم پینگ به شدت ضایع هستا!!!! یعنی داخل SH برای من اینقدر لگ میگیره که بعضی وقتا تا پورتل بخواد باز بشه یه دو سه دقیقه ای طول میکشه!!
در مورد رجستر هم اره دوباره باید رجستر کنی![]()
درضمن هرچی دم دستتون اومد بردارید بفروشید چون خیلی میارزه گرون ترین ایتم بازی حداکثر 10k قیمتشه!!!
آقا من 2 بار دانلود کردم بازیرو ، یه بار Full Client یه بار هم Multiple Part ، هر کدوم هم وقتی می خوام نصب کنم وسطش Error میده و خراب میشه و بازی نمیاد !!
بی خیال شم پس؟![]()
باید دراگون نست قبلی رو پاک کنی بعد اینو نصب کنیا!
جدی گفتی؟ lol
رفتم پارت آخر رو دوباره DL کردم بعد زدم نصب ، نصب شد تموم شد بلاخره
حالا بیا DN بینیم چه جوریاس ، Yahoo هم On شو !
کدوم سروری ؟؟
Last edited by Dante May Cry M; 20-12-2011 at 10:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)