دوست عزیز شما به جای اینکه اینجوری و با این شدت انتقاد کنی یک فکر بکن ببین فقط همین تاپیک مشکل چند نفر رو حل کرده و بچه ها چقدر زحمت میکشن؟؟؟نوشته شده توسط m654
دوست عزیز شما به جای اینکه اینجوری و با این شدت انتقاد کنی یک فکر بکن ببین فقط همین تاپیک مشکل چند نفر رو حل کرده و بچه ها چقدر زحمت میکشن؟؟؟نوشته شده توسط m654
الته منم جزء همونایی که گفتی هستم اگه دقت کنی و البته اون عبارت مربوط به تمام افرادی که راهنمائی میکنن نمیشه و در کل منظور همون اطمینان بیشتر بود که شرط عقله!ه یه اشتباه توی سایتی نوشته شده بود که من اونو به اشتباه عرض کردم اما در نتیجه کار فرقی ایجاد نمیکنه اگه یه سری بزنی اون پست تصحیح شدهنوشته شده توسط vampire_viper
به جناب امین:
البته مادربورد رو اگه میخوای بازم حرفه ای تر انتخواب کنی میتونی Abit NI8 SLI رو با قیمتی حدود 180 تومن تهیه کنی
البته اگر این مادربرد رو هم گیر اوردی و قیمتش زیر 250 تومن بود می ارزه مادربرد خیلی خوبیه Asus P5N32-SLI Deluxe البته من از قیمت و موجود بودنش اطلاعی ندارم اگه اونم گیرت نیومد MSI P4N Diamond گزینه خیلی خوبیه که کارت صداش هم کرتیوه همه مدلهائی که نام بردم SLI هستن یعنی میتونی چند ماهه دیگه یه کارت بهشون اظافه کنی تا کارائی بیشتر بشه البته توی رزلوشنهای بالا حتی تا دوبرابر و بیشتر افزایش کارائی دارن البته مدل ایسوزی که نام بردم از اونجائی که در حالت SLI هر دو اسلات در سرعت 16X عمل میکنن تقریبا 15% نسبت به بقیه افزایش کارائی داره البته قیمتشم بیشتره اما اگر میخواستی اون ابیت رو بخری یادت باشه که به احتمال 80% نیاز به آپگرید بایوس داری امیدوارم بدل نگرفته باشی !
Last edited by m654; 23-06-2006 at 12:53.
پس از این به بعد لطف از منابع معتبر استفاده کن
m654 خواهش می کنم.این حرف ها چیه ما اینجا همه با هم دوستیم اگر هم یک وقت حرفی می زنیم از روی دوستیه خدا شاهده.از راهنماییت هم بی اندازه ممنون هستم.
اگه دوستان یک راهنمایی دیگه بکنن ممنون می شم.
کارت 7600 GT داری اینترفیس مموری 128 بیت هست. آیا اینترفیس مموری تو بازی تاثیر داره یا نه؟اگه داره پس بهتر نیست که از سری 6800 بخریم که اینترفیس مموری اون ها 256بیت هست؟
Last edited by amin_metal1370; 23-06-2006 at 15:47.
امين جون من توي يك حراجي 250 تومن هم اولترا را پيدا كردم ولي bestprice اون 280تومن به پول ما ميشد و قيمت معموليش هم 300 تومن به پول ما هست . ديگه اگه سوالي هست بپرس ؟
يكي از دوستان مي خواستند كيس ببندند با 500 تومن و با دي وي بي كه من از بچه هاي تيم سخت افزار ميخوام كه كمكشون كنه البته سفارشي !!!البته ايشون كارخاصي خيلي ندارند نظر من اين هست:
CPU AMD 3000 ATHLON 64 :102T
MAIN ASUS P5AD2 -E PCI-E SATA 925XE:100T
GRAPHIC ASUS 6200TC 256 :63T
RAM 2*256 KING STONE :44T
CASE GREEN OR PORSCHE 35T
DVD RW NEC :55T
HARD 80 SATA MAXTOR:44T
MODEM ENTERNAL ZOLTRIX :10T
چون ايشون خيلي كار گرافيكي ندارند من اين كارت گرافيك را معرفي كردم و اگر هم نمي خواند توربو كش باشه مي تونند 5500 بردارند.
شهریار جان ممنون اما سوال پست قبل جوابش رو می دونی؟(7600 GT بهتره یا 6800 Ultra یا 6800Gs )اگه کسی جواب بده ممنون می شم چون خیلی گیج شدم.
امين جون البته كه 6800 بهتره اين هم مشخصاتش : البته xfx :
256 مگابيته و ddr3 هست و DVI Fill Rates: 6.4 Billion و Memory Bus: 256-bit Out put: Dual و Clock: 400 MHz Bus Type: PCI-E . بنچ ماركش هم فردا امروز دارم مي رم بيرون .
باتشكر شهريار
شهریار جان بابا حالت خوبه؟؟؟ سی پی یو AMD رو میخوای رو Main board های مخصوص اینتل ببندی؟؟؟
خیلی ممنون شهریار جان یک کم آروم شدم. حالا خودم هم تو انویدیا یه گشتی می زنم ببینم چی پیدا میکنم.دستت در نکنه
اینو خوب اومدی وامپیر جان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)