تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 100 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه lol
    اگه2 مگابیت نامحدود بده باید 74 هزارتومن پول بدیم.
    1 مگ بهمون38 تومن بدن 2 مگ پیش کش

2. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فایل تا کی میخاد دانلود شه مثلا یارانه ها رو هدفمند کردن . باید درست مصرف کنیم !!اینجوری که نمیشه کامپیوتر الان 2 روزه که
    روشنه . مصرف برق . کاهش عمر مودم. اسیب دیدن منبع تغذیه PC و...
    اگه واقعا هدفمند شده پس چرا فکری به حال سرعت نمیکن تا کسی واسه دانلود یه فایل روزها و شب ها چشم انتظار بمونه.تا استحلاک مصرف برق بره بالا .
    فرض کن اگه سرعتم 2 مگابیت بود این فایل در عرض 2 ساعت دانلود میشد . و حدود 30 ساعت کامپیوتر و مودم کمتر برق مصرف میکردن.
    جدا از مصرف برق . تو سرعت انجام شده کارهامون.وقت کمتری هم صرف میشه . پس سرعت بالا=کاهش مصرف برق=کمتر شدن هزینه=و=سرعت در انجام کارها

4. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی با سرعت 1 مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
    اگه قراره 128 واقعی و نامحدود به من بدن که نمیخوام تو این طرح و شکایت شرکت کنم !!
    ولی اگر 1 مگابایت نامحدود با همین هزینه ی ماهینه 17-18 تومان ارائه میشه من هم هستم !
    Last edited by 251251; 25-08-2011 at 15:14.

6. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی 1با سرعت مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
    اگه قراره 128 واقعی و نامحدود به من بدن که نمیخوام تو این طرح و شکایت شرکت کنم !!
    ولی اگر 1 مگابایت نامحدود با همین هزینه ی ماهینه 17-18 تومان ارائه میشه من هم هستم !
    باشه هر طور که دوست داری .
    جوجه رو اخر پاییز میشمارن

8. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این فایل تا کی میخاد دانلود شه مثلا یارانه ها رو هدفمند کردن . باید درست مصرف کنیم !!اینجوری که نمیشه کامپیوتر الان 2 روزه که
    روشنه . مصرف برق . کاهش عمر مودم. اسیب دیدن منبع تغذیه PC و...
    اگه واقعا هدفمند شده پس چرا فکری به حال سرعت نمیکن تا کسی واسه دانلود یه فایل روزها و شب ها چشم انتظار بمونه.تا استحلاک مصرف برق بره بالا .
    فرض کن اگه سرعتم 2 مگابیت بود این فایل در عرض 2 ساعت دانلود میشد . و حدود 30 ساعت کامپیوتر و مودم کمتر برق مصرف میکردن.
    جدا از مصرف برق . تو سرعت انجام شده کارهامون.وقت کمتری هم صرف میشه . پس سرعت بالا=کاهش مصرف برق=کمتر شدن هزینه=و=سرعت در انجام کارها
    سلام
    بابا میزاشتی حداقل یه مین دانلود کنه تا همه کانکشن ها بتونن به سرور وصل شن خب مشخصه که تویه ثانیه های اول این سرعت دانلود هست و الان هم که فقط یکی از کانکشن ها در حال دانلوده ..
    سرعت ما روزانه خوبه شبانه بد میشه دیگه مدتیه دانلود ندارم شبانه

10. 3 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی 1با سرعت مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
    عزیز من اینطور که نمیشه هر کی به فکرخودش باشه شما اگه پست های قبل رو با دقت میخوندی متوجه میشدی اوضاع از چه قرار

البته بحث این نیست ما فقط میخوایم وضعیت بهتر بشه (وجلوی این دزدی بزرگ رو بگیریم)

12. 6 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام...الان اینجا کسی بوده که نتیجه گرفته باشه؟!

14. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من یک سال میشه 128 ثبت نام کردم ولی با سرعت 1 مگ استفاده میکنم و با شبانه ی رایگان هم هر شب متوسط 2 گیگ دانلود دارم
    موشی در خانه تله موش دید!
    به مرغ و گاو و گوسفند خبر داد....
    همه گفتند تله موش مشکل توست به ما ربطی ندارد!
    ماری در تله افتاد و زن خانه را گزید........از مرغ برایش سوپ درست کردند
    گوسفند را برای عیادت کنندگان سر بریدند وگاو را برای مراسم ترحیم کشتند....
    و تمام این مدت موش در سوراخ دیوار مینگریست و میگریست...

---

نمیدونم این پست من رو مطالعه کردید یا نه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصویب این طرح نباید هدف نهایی باشه ، اگر همه دوستان میخوان حرکتی رو با هم انجام بدن ، باید این هماهنگی و پیگیری رو حفظ کنن و تا رسیدن به حقوق واقعی خودشون ادامه بدن ، اگر بخواهیم حق واقعی خودمون رو بگیریم ، سرعت 1 - 2 مگابیت باید به صورت مجانی در اختیارمون باشه ، مثل خیلی از کشورهای دیگه که تازه امکانات و منابع ایران رو ندارن.

اونوقت ماها درگیر این هستیم که تو دانلود شبانه چند کیلوبایت سرعتمون کمتر یا بیشتر بشه ، یا مثلا بهمون 128 بدن و سرعتش رو بالاتر ببندن و ...

یکی هم نیست که سوال کنه اصلا این محدودیت 128 از کجا اومده ؟ 2 مگابیت ماهی 400 هزار تومان از کجا اومده ؟ تو کشورهایی مثل سوئد ، امریکا و کره جنوبی با 50 یا 100 دلار میدونید چه سرعتی میتونید بگیرید ؟
    ضریب اشتراک 1 به 10 از کجا اومده ؟

"آقا ولش کن همه اینها از بالاتر دستورش اومده ، ولش بابا به جایی نمیرسیم که ، حالا این قانون تصویب بشه اوضاع بدتر میشه و ..."

بله من هم میدونم خانه از پایبست ویران است ، ولی فکر نمیکنم با دست روی دست گذاشتن ، اوضاع بهتر بشه ، حتی از بدتر شدن روز به روز اوضاع هم جلوگیری نمیشه با این کار.
    حقوق خودتون رو بشناسید ، و دیگران رو هم به حقوق خودشون آگاه کنید ، خیلی زودتر از اونی که انتظارش رو داشته باشید تغییر رخ میده ...

16. 12 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز F R E E M A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    NEVERLAND

پيش فرض

-----------------------------------
    Last edited by F R E E M A N; 08-10-2011 at 01:18.

18. 3 کاربر از F R E E M A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

سلام
    امیدوارم همه دوستان بزودی با سرعت بالا وبا قیمت ناچیز به اینترنت وصل بشن.انشاالله سرعت بیشتر از سرعت من گیرتون بیاد.کی میشه سرعت همه بالای 1 مگ بشه و دوستان کاراشونو سریعتر انجام بدن؟یه عکس از سرعت 7 الی 8 مگ خودم بذارم تا دوستان ببینن که چقدرخوبه درکناررفع محدودیت حجم،سرعت هم بالا باشه.

با ویستا آپلود سرعتم بیشتر نشد.(برای امتحان دانلودش کردم).توی یه تا پیک عکس حداکثر سرعتمو (بین 7تا 8 مگابایت در ثانیه)گذاشته بودم.

20. 8 کاربر از p30world am بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •