تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 129 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

سلام بچه ها
    همه چیز در یک کلام عالیه ومعرکست
    می یک مشکلی تو تنظیمات دارام همین تنظیمات هست 8X,4X,2X هر وقت بالا میبرم روی هشت قرار میدم بازی لگ داره تا پایین میارم بازی روانه اما می خواستم بدونم چه تغییری رو بازی داره ارزش داره بخاطر این قابلیت تو بازی سیستم رو ارتقاء بدم یا نیازی نیست
    یک چیز کلی در مورد گرافیک بگم نمیدون چطوره اما گرافیک تو تصاویری که پست اول دیدم از اسکرین شاتها خیلی فرق دارن با اینی که من بازی می کنم گرافیک سل شادی مانند میزنه اما از نمونه سه بعدیش گرافیک عالیه اما بافتهاش انگار کارتونی هستش و زیاد حس واقعی نداره همونجوری که تو تصاویر پست اول هست داداشم بغلم بود بهم گفت گرافیکش تو مایه های بوردرلند ارتقاع یافتس
    اگه میشه یک چند تا اسکرین شات از محیطهای اول بازی بزارید من مقایسه کنم ببینم چجوریاست شاید استیل گرافیکیش تغییر کرده ما نمیدونیم

2. 2 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این روزها خیلی برای من در ضمینه ی گیم جالب بود

چند وقت قبل بازی کا آف دیوتی جدید رو نصب کردم راستش اصلا باهاش حال نکردم . داشتم نفننی کم کم بازیش میکردم که بازی اسسینس کرید 3 اومد و واقعا محو این بازی شدم و بودم تا اینکه این بازی (فارکرای 3) اومد و نصبش کردم.
    از وقتی نصبش کردم بازی اسسینس کرید رو هم از یاد بردم و یکسره پای فارکرای 3 هستم.
    واقعا گیم پلی بسیار روونی داره و میتونی تاکتیک حمله رو واقعا همونطوری که دوس داری پیاده کنی.
    محشره

4. 6 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها
    می یک مشکلی تو تنظیمات دارام همین تنظیمات هست 8X,4X,2X هر وقت بالا میبرم روی هشت قرار میدم بازی لگ داره تا پایین میارم بازی روانه اما می خواستم بدونم چه تغییری رو بازی داره ارزش داره بخاطر این قابلیت تو بازی سیستم رو ارتقاء بدم یا نیازی نیست
    یک چیز کلی در مورد گرافیک بگم نمیدون چطوره اما گرافیک تو تصاویری که پست اول دیدم از اسکرین شاتها خیلی فرق دارن با اینی که من بازی می کنم گرافیک سل شادی مانند میزنه اما از نمونه سه بعدیش گرافیک عالیه اما بافتهاش انگار کارتونی هستش و زیاد حس واقعی نداره همونجوری که تو تصاویر پست اول هست داداشم بغلم بود بهم گفت گرافیکش تو مایه های بوردرلند ارتقاع یافتس
    اگه میشه یک چند تا اسکرین شات از محیطهای اول بازی بزارید من مقایسه کنم ببینم چجوریاست شاید استیل گرافیکیش تغییر کرده ما نمیدونیم
    خب اون مورد مال آنتی اسایلینگ هست که بسیار کار سنگنیه و روی گرافیک حسابی فشار میاره
    اگه سیستمت با بالا بردن اینها بازهم کم نمیاره خیلی باید قوی باشه
    شما ببین توی تنضیمات گرافیکی بعضی از موارد رو از روی اولترا بزار روی very high تا گرافیک سبک تر بشه.
    اما آنتی اسایلینگ رو همون 4x هم معرکه هست و روی 8 هم نذاشتی اشکال نداره
    منم با نظر شما راجب به شادی بیش رنگبندی محیط هم عقیده ام. تکسچرها ی مخصوصا خزه های روی سنگها بد و کارتونی کار شده.

6. 3 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب بازی رو نصب کردم...
    میتونم بگم فوق العاده بود تا اینجا...من از اون حس گشت و گذار آزادی که تو FC2 بود لذت میبردم که خوشبختانه بسیار بهتر تو این بازی تکرار شده...گرافیک بازی فوق العاده است ولی زیاد بهینه نیست...من با CPU Q9550 @ 2.83 GHZ و گرافیک 5850 و رم 6 گیگ تو رزولوشن 1440*900 با DX11 تنظیمات ULTRA حدود 45 فریم میانگین میگیرم.
    'گرافیک شاهکاره و کم باگ ولی یه سری باگ داره...نمونه اش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماه کو؟؟؟بازتاب مال چیه؟؟؟
    از این جور باگ ها بگذریم در کل گرافیک عالیه...
    داستان بازی عالیه.یارو vas فوقالعاده دیوونه است...خیلی خیلی دیوونه است...خیلی حال میکنم باهاش...کاراکتر بازی یعنی خودمون خیلی سوسوله...از صداش هم خوشم نمیاد...یه سری مشکلات هست که اگه بیشتر روش کار میکردن بهتر بود. مثل tower ها هوش مصنوعی...حیوانات...و ...
    در کل از بازی کردن دارم لذت میبرم...
    چند عکس...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 9 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام بچه ها
    این مباحث گرافیکیو دوست خوبم عرفان توضیح داده بودن اما نمیدونم لینکش کجاس اومد میگیرم ازش ولی اگه بخویم خلاصه بگیم MSAA اییکه گفتید بیشتر مربوط میشه به لبه ها و تیزی هایی که دارن درواقع EDGA ها و در مقابلش FXAA قرار داره که زیاد فریم ریت رو تحت تاثیر قرار نمیده ولی رو تکسچرا خیلی تاثیر داره !

درمورد گرافیک هم نه اشتباه می کنید خیلی Realistic و واقعی هستش اصلا سل شید نیس !

گرافیک بازی فوق العاده است ولی زیاد بهینه نیست...
    نه اینطور نیس ، بهینس ...یه مقایسه با hitman absolution کنید میبینید خیلی بهینس ! دی !
    Last edited by mjorh; 03-12-2012 at 18:23.

10. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم عکسهای دایرکت ایکس 9 با بالاترین تنظیمات ممکن

ببخشید سریع عکس گرفتم نتونستن مناظر زیبای بازی رو بگیرم

درکل خیلی آنچنان زیاد تفاوتی بین دایرکت ایکس 9 و 11 نیست
    مطمئنا فرقهایی وجود داره اما چیزی که مسلمه از زمین تا آسمون نیست

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kingmohsen; 03-12-2012 at 23:50.

12. 4 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

از دیروز جزیر جنوبی/SI بازی رو هم باز کزدم،در مورد این جزیره فقط بگم که بهشت تک تیر انداز هاست!
    SI نسبت به جزیره شمای/NI درخت و پوشش گیاهی کمتری داره ولی پر از تپه،کوه و گلایدر هست،برای افرادی که توی بازی از sniper rifle ها استفاده میکنن این جزیره واقعا عالی هست،بخاطر وجود تپه ها و بلندی های زیاد خیلی راحت میشه از فاصله خیلی دور به کمپ های دشمن حمله کرد بدون اینکه دشمن ها بتونن شما رو پیدا کنن.
    استفاده از گلایدر ها و در کل sky diving توی این جزیره خیلی خیلی نسبت به NI بذت بخش تره......
    +
    توی بازی یه سری اسلحه به اسم signature Weapons وجود دارن که در واقع نسخه تقویت شده یه نوع اسلحه از هر کلاس هستن،(مثلا اسلحه Shadow نسخه تقویت و کاستومایز شده 1911 هست).
    لیست این اسلجه ها و نحوه گرفتنشون:

• Unlocked By Taking Over 17 Enemy Camps.

An enhanced 1911 Pistol with a extended magazine, silencer and custom paint. Enhanced for accuracy and stealth.

• Unlocked By Collecting 10 Memory Cards.

A customized Vector .45 ACP with reflex sight, suppressor, extended magazine, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.

• Unlocked By Finding 10 Relics.

A customized M133 shotgun with extended shell capacity, and custom paint. Enhanced for damage.

• Unlocked By Activating All The Radio Towers.

A customnized P416 with a optical scope, silencer, extended magazine and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.

• Unlocked By Finding 20 Relics.

A customized Z93 with extended magazine, high power scope, and custom paint. Fires an explosive, penetrating round. Enhanced for damage at long range.

• Unlocked By Completing 6 Trails Of The Rykyat

A customnized MKG with a optical scope, extended magazine and custom paint. Enhanced for accuracy, damage and low recoil.

• Unlocked By Finding 6 Letters Of The Lost.

The tanto is a Japanese dagger that was carried by the samurai. Wielding one of these will increase the damage dealt in melee combat.

14. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم و دارم نصب میکنم.
    هیتمن که خیلی داره میچسبه ... البته هنوز تموم نشده.
    امیدوارم فارکرای هم خوب باشه، همونطور که دوستان میگن.
    میمونه اساسینو بلک اپس

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خب من بازی رو تمام کردم
    آخرای داستان واقعا قشنگ میشه مثل اوایلش نیست(جزیره2)
    بازی هم 2 پایان داره...تو اسپویلر گذاشتم
    قبل از مرحله آخر سیو کنید که بتونید اون یکی پایان رو هم ببینید.من با باید دوباره از اول برم...

محتوای مخفی: خطر! 
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان! 
    1-نجات دوستان
    2-کشتن دوستان و ملحق شدن به Citra

من دومی رو انتخاب کردم. جیسون لیزا رو میکشه و با Citra رابطه بر قرار می کنه.Citra هم جیسون رو میکشه و میگه که حالا بچه ما باید Rakyat رو رهبری کنه...جیسون هم میمیره.البته میتونید دوباره جزیره رو بگردید...
    Last edited by Viren; 03-12-2012 at 22:59.

17. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اینم عکسهای دایرکت ایکس 9 با بالاترین تنظیمات ممکن

ببخشید سریع عکس گرفتم نتونستن مناظر زیبای بازی رو بگیرم

درکل خیلی آنچنان زیاد تفاوتی بین دایرکت ایکس 9 و 11 نیست
    مطمئنا فرقهایی وجود داره اما چیزی که مسلمه از زمین تا آسمون نیست

[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی بابت عکسا ولی تفاوت زیاده ....خیلی زیاده ! نه تو اون حدی که میگی زمین تا آسمون

حالا من عکس میزارم تفاوت رو میبینیم

19. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •