آلبوم آخر رو انتخاب کردم چون به نظرم دیگه به نهایت پتانسیل موسیقیاییش رسیده سیروان عزیز
بنده هم طرفدار دو آتیشیه سیروان و زانیار هستم و محاله آهنگی از این دو رو گوش کنم و پسند نکنم
امیدوارم موسیقی کشور ما قدر همچین نوازنده ها و خواننده هایی رو بدونن چون بعید می دونم شخص خاصی در زمینه تنظیم و اهنگسازی همپای این دو عزیز باشه.
موفق باشید
صداش به صورت میکس شده خوبه ولی تو کنسرت چنگی به دل نمیزنه ، مشکل بعدی هم به نظرم اینه که تو کنسرتا خوب نمی تونه از شنونده انرژی بگیره
این آهنگ بارون پاییزی واقعا اجرای زنده بود ؟؟! یا مثلا اجرای زنده بود ؟
به نظرم میاد صداش میکس بود با فضای سالن...
و کلا وکالش صاف و صوف شده بود و اورجینال نبود...همچنین همخوانی اینقدر یکدست و دقیق مردم در سالن...
با اون چیزی که من از اجراهای زنده اش دیدم 180 درجه فرق داشت...در تایید پست قبلی..
Last edited by ali_agha1981; 19-11-2013 at 22:53.
چیزی که من تو کنسرتش دیدم دقیقا همین فقط یکم تنظیم کرده
در ضمن همخوانی مردم تو بعضی آهنگ ها از این هم بهتر بود![]()
خرداد ماه؛ کنسرت «سیروان» در رودسر برگزار شد
موسیقی ما - سیروان خسروی پس از اجراهای متعدد در سال 92، برای اولین بار در سال جدید در شهر رودسر به روی استیج رفت. سیروان در این کنسرت قطعات آلبوم های «ساعت 9» و «جاده رویاها» را در کنار دیگر قطعات محبوب خود برای مخاطبانش به اجرا در آورد.
* در بخشی از کنسرت، سیروان قسمتی از قطعه جدید خود که برای جام جهانی خوانده است را در سالن پخش کرد تا صدای کُر این قطعه را از مخاطبان این کنسرت ضبط کند.
* همزمان در این روز، زانیار خسروی برادر سیروان، در بندرعباس روی استیج رفته بود.
* بر خلاف بسیاری از کنسرتهای شهرستانها، سیستم نور و صدای سالن این کنسرت وضعیت بسیار خوبی داشت و منجر به ابراز رضایت مخاطبین شد.
* اولین کنسرت سیروان خسروی در سال جدید، اولین اجرای کنسرت موسیقی پاپ در شهر رودسر نیز بود و در پایان مسئولان ذیربط از برگزاری این کنسرت ابراز رضایت نمودند.
ارکستر سیروان خسروی در این کنسرت را كيان پور تراب، اشكان آبرون، نيما رمضان، ميلاد درخشاني، حامد حميد زاده، برديا اميري و مهبد شفيع نژاد به مدیریت احسان حاجیان تشکیل می دادند.
گروه بین المللی نیمرخ به مدیریت میثم دهقان تهیه کننده این کنسرت و ياسر عيسي پور و محمدرضا محب پور سرمایه گذاران برای برگزاری این اجرا در شهر رودسر واقع در استان گیلان بودند.
محتوای مخفی: عکس ها
اینجا چرا باز سوت و کوره
مگه خبر نداری که باز داداشا ترکوندن!دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای سیروان خسروی و زانیار بنام هفتاد میلیون ستاره
ترانه: زانیار - موزیک: سیروان خسروی و زانیار - تنظیم: سیروان خسروی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم اهنگ : 5.96 مگابایت
حجم اهنگ : 2.94 مگابایت
متن آهنگ جدید سیروان خسروی و زانیار بنام هفتاد میلیون ستاره :من از ایران من از تبار خورشیدماز همین خاک به قله دنیا رسیدماگه بدی فقط تو موج مثبت توفرصت در ها رو نمی بندهگذشته ها رو یاد بسپار و چشم بدوز به آیندهمثل باد قدم به سمت قله ها بردار کاری ندارهتو این راه کنارتن هفتاد میلیون ستارهمثل باد قدم به سمت قله ها بردار کاری ندارهتو این راه کنارتن هفتاد میلیون ستاره♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫پیروزی به دست نمیاد همیشه به سادگیهر شکست یه تجربست توی مس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر زندگیاگه داری یه رویا از ساختن یه دنیاامروز از جات پاشو از میون مرد هااز – فردا که تغییر داده دنیاش ومثل باد قدم به سمت قله ها بردار کاری ندارهتو این راه کنارتن هفتاد میلیون ستارهمثل باد قدم به سمت قله ها بردار کاری ندارهتو این راه کنارتن هفتاد میلیون ستاره
Last edited by NET DOCTOR; 19-06-2014 at 23:55.
دانلود موزیک ویدیو جدید سیروان خسروی با نام هفتاد میلیون ستاره
این نماهنگ در برنامه ۲۰۱۴ ویژه برنامه جام جهانی پخش شده است.
MP4 – 480
دانلود آهنگ جدید زانیار خسروی به نام هی تو
ترانه ، موزیک : زانیار خسروی ، تنظیم: زانیار خسروی ،امیرمیلاد نیکزاد
میکس و مستر: سیروان خسروی
متن آهنگ جدید زانیار خسروی به نام هی تو :تابستونا قشنگ بود خوب بود پاییز و زمستونآفتاب و دوست داشتیم همین طور برف و بارونهمه چی خوب بود و عالی موج می زد خوشحالیغم هم کاری با نداشت شاید سر می زد هر چند سالمثل الماس می درخشیدی بهم زندگی می بخشیدیمنم عاشقت بودم و حرف جدایی ازم نشنیدینمیگم مغرور شدی شایدم مجبور شدیولی بد جور شکستم چون ازم دور شدیهی تو چی امد سر عشق پاکتچی امد سر اون نگاهتتو که یه روزی بی من می مردیهی تو من هنوز همونم که بودمهنوزم بستس وجودم به تو که اسمم و قسم می خوردیهی تو ، هی تو ، هی تو ، هی تو♫♫♫♫♫♫آهنگ جدید زانیار خسروی به نام هی تو
♫♫♫♫♫♫با تو شناختم خودم و با تو من شاد بودماسیر عشقت شدم ولی بیشتر از همیشه آزاد بودمسلیقمون یکی بود مشکلی هم با هم نداشتیمهمین که با بودیم انگار که هیچی کم نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممردم واست تب نکردی حتی یه لحظه هم صبر نکردییه جوری گذاشتی رفتی که دیگه بر نگردیدلت و زدم قیدم و زدی راه امدم اما راه نیومدیجواب خوبیام و تو دادی با بدیهی تو چی امد سر عشق پاکتچی امد سر اون نگاهتتو که یه روزی بی من می مردیهی تو من هنوز همونم که بودمهنوزم بستس وجودم به تو که اسمم و قسم می خوردیهی تو ، هی تو ، هی تو ، هی تو
دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
دانلود آهنگ با کیفیت 64
یکی از بهتریناس چه اهنگ سازی چه خوانندگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)