دوستان در مورد پرینترهای lexmark کسی تجربه داره؟ مدل e120 در مورد چیپ یا ریست کردنش... چون چیپش خیلی گرون بود ..
دوستان در مورد پرینترهای lexmark کسی تجربه داره؟ مدل e120 در مورد چیپ یا ریست کردنش... چون چیپش خیلی گرون بود ..
آقا يكي دقيق بياد ريست دستگاه 1915 سامسونگ رو بگه خلاص.
يك راهي كه تست شده جواب داده و چراغ قرمز بعدش روشن نمونه اگه چند مسير رو براي رسيدن به نتيجه بايد رفت مشكلي نداره فقط جواب بده!
دوستان اگه پست جواب ميخواين بدين لطفا در يك پست تمومش كنيد تمام ورژن ها رو همونجا جمع كنيد .
خواهشا از اين به بعد اموزش هاي نصفه نيمه نگزاريد .
به نظر من خيلي بهتر ميشد كه تاپيك هر مدل دستگاه جدا بود اونوقت انقدر قاطي نميشد .
با تشكر از دوستان فعال و مديريت انجمن .
دوست عزیز آخه روش فیکس کردن اکثر پرینتر های سامسونگ شبیه همه... شما فقط به فایل صحیح و مطابق با فیرمویر دستگاه نیاز دارید...
الان مشکل شما چیه دقیقا؟ ورژن فیرمویر دستگاه تون رو میدونید؟
شاید روش یکی باشه ولی کاربران هر پرینتر با هم فرق دارن! اگه واسه هر پرینتر یه تاپیک جداگانه ایجاد بشه کاربران راحت تر میتونن در مورد اون مدل با هم بحث بکنن. این طوری راحت تر هم میشه روش شاررژ و رسیت کردن یک مدل خاص رو پیدا کرد.
در مورد تایپیکها نمیدونم ولی در مورد 1915 ورژن رو اعلام بفرمایند من در خدمتم
Last edited by rezaclimber; 30-10-2011 at 17:52.
به سایتهم می تونید مراجعه کنید. که برای اعضای انجمن ریست با قیمت خیلی خیلی پایین ارسال می شود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by abozar4; 30-10-2011 at 21:45.
سلام.
هر ریستری که اصولی باشه در تاپیک اول گنجانده میشه تا دیگران گمراه نشوند.
قبلا چند تاپیک بود که کاربران هر 3 جا پست میدانند.
اما با این تاپیک مشکلات قبلی حذف شدند.
این امکان وجود ندارد.
من یه بلاگ پیدا کردم که فیرمویرهای سریالی رو میده جواب هم داد ..
کد:
http://printerreset.blogfa.com
دوستان سایت یا وبلاگی معرفی نشود.
در پیغام خصوصی مطرح کنید.
خواهش دیگر من از کاربران عزیز:
بحث هایی به غیر از ریستر سامسونگ در این تاپیک مطرح نگردد.
با تشکر
مهران گرجی![]()
سلام مهران جان
همه ی صفحه های این تاپیک رو خوندم هیچکس درباره ی scx-4200سامسونگ حرفی نزده . واسه این نوع پرینر(3کاره) هم ریستر وجود داره که کانترشو ریست کنم ؟ یه بار چیپشو عوض کردم ولی فکر میکنم که ریست کردنش راحت تره - میخوام بدونم اگه میشه چه جوریاست ؟ باید مدار بسازم یا با نرم افزار حل میشه ؟ مرسی
سلام.
من چیپ میخرم و خوشبختانه چیپشون ارزونه و هنوز ریست نکردم.
در مورد ریستر نرم افزاریش هم هنوز تستی نکردم متاسفانه.
اما این طور که بوش میاد یا باید با دستگاه ریست بشه و یا ریست فیکس.
در مورد ریستر فیکس که هزینه ای بالغ بر 7.000 تومان در بر دارد اگر موجود باشد ابوذر جان راهنمایی میکنند.
و دستگاه هم که به این شکل است.
اما در کل به خاطر ارزان بودن چیپ موقت کسی دنبال ریست چیپ نیست.
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
سلام.
من چیپ میخرم و خوشبختانه چیپشون ارزونه و هنوز ریست نکردم.
در مورد ریستر نرم افزاریش هم هنوز تستی نکردم متاسفانه.
اما این طور که بوش میاد یا باید با دستگاه ریست بشه و یا ریست فیکس.
در مورد ریستر فیکس که هزینه ای بالغ بر 7.000 تومان در بر دارد اگر موجود باشد ابوذر جان راهنمایی میکنند.
اما در کل به خاطر ارزان بودن چیپ موقت کسی دنبال ریست چیپ نیست.
ورژن اين دستگاه رو نميدونم روي خود دستگاه كه ننوشته ولي تاريخ ساخت ژانويه 2010
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)