کارشناس مذهبی این سریال کی بوده؟
اصلا کارشناس مذهبی داشته یا فقط تخیلات فانتزی نویسندس؟
یعنی واقعا روح اینجوریه!؟
کارشناس مذهبی این سریال کی بوده؟
اصلا کارشناس مذهبی داشته یا فقط تخیلات فانتزی نویسندس؟
یعنی واقعا روح اینجوریه!؟
ماشالله ضریب الاستیسیته(خاصیت ارتجاعی) این سریال فوق العاده بالاست
داستانی که تو 2 قسمت میتونه خلاصه بشه همچی کــــــــش دادن همچی کــــــــــــــــــــــــ ــــــــش دادن که عید فطر تموم شه باید گوسفندی چیزی قربونی کرد
بدو بدو فیلمنامه 2 صفحه ای بیار سریال 30 قسمتی ببر بدو حراجش کردم
نبود؟
بازرگانی عزت الدوله و شرکاء
من اینو ندیدممگه نگفت اگه فک نکنی به روح بودن میتونی رو بشینی؟!![]()
یعنی واقعا اینجوریه ؟!
واقعا نشستی این 20 صفحه رو خوندی ؟همین یه ذره علاقه ای هم که به فیلم داشتیم با خوند این 20 صفحه پرید
به نظرمن کل فیلم و سریالهای ایران فقط جنبه سرگرمی دارن به جز یکی دو مورد مثلا اخراجی ها-مارمولک و ... که واقعا اومده بودن حرف بزنن و واقعا هم زدن (سراسرفیلم مشکلات جامعه و دولت گوشزد میشد)بقیه همه درپیت و فقط سرگرمی اونم واسه موقعی که بیکاری و هیچ کاری نداری
موافقم ! فیلم ایرانیا بیشتر واسه سرگرمی ساخته میشن. اخراجی های 3 هم پرونده ی اخراجی ها رو خراب کردبا اینکه به قول شما اومده بود حرفی بزنه !
فیلمنامه این سریال به اندازه 5 قسمت 30 دقیقه ای بیشتر نیست و بقیه اش آب بستن به سریاله تیکه هایی مثل
سینما رفتن و بحث دختر و پسر در مورد مادر شوهر , تیکه کلانتری که دوستان گفتن , استقلال قهرمانه , و .....
خیلی تابلو داره کشش میده .
به نظر من این جور که معلومه اصل داستان اون چهار پنچ قسمت آخر اتفاق میفته!
مثلا بعد از شب های قدر!
طرف داره میمیره جنازش تو بیابون افتاده خوش و خرم پا میشه میره سینما!!!!!
محتوای مخفی: توجه : محتوای این مطلب نظر شخصیه منه !
اره دیگه ، دختره بهش گفت اگه به این فکر کنی که روحی( و جسم نداری ) نمیتونی رو چیزی بشینی و چیزی تو دستت بگیری و ..... اما وقتی بهش فک نکنی و روش حساس نشی اتفاقی نمیفته میتونی اون کارا رو انجام بدی .من اینو ندیدم![]()
یعنی واقعا اینجوریه ؟!![]()
دوستاني كه گير ميدن به اينكه 8 قسمته تازه يه روز گذشته توجه كنند كه سريال 24 هر 24 قسمتش يه روز ميگذشت!!!!
اصلن يه بچه كوچيك هم ميفهمه اين سريال واسه مضمون مذهبيش داره ميخوره تو سرش!![]()
دوست عزیز کاملا مشخصه که این سریال سفارشیه و داره اهداف خودشون رو دنبال میکنه دیگه چه تاثیری میخوان روش بزارن آخه ؟؟
منفی نشون دادن نام های ایرانی
منفی نشون دادن جونایی که به خودشون میرسن و تیپ میزنن و ...
مثبت نشون دادن اونایی که ریش دارن و اسمشون عربیه و ...
حروم خور بودن نصابای ماهواره
و ....
اینا روی فیلم و سریالایی تاثیر میذارن که یه جورایی منافعشون رو به خطر میندازه و ازشون انتقاد میکنه مثل ساختمان پزشکان که همه دیدن که چقدرش رو سانسور کرده بودن
مطمئن باش هیشکی روی این سریال تاثیر نذاشته بلکه از صد جای مختلف هم ازش حمایت شده
مگه سریال های سال های پیش ماه رمضان مذهبی نبود؟ پس چرا ما از اونا خوشمون میومد؟
ای کاش این سریال مذهبی بود! همش شده آموزش جوانان گمراه
{ راستی این مادر ایدا رو که می بینم یاد مریم رجوی بی ناموس می افتم (قیافشون مثل همه!) }
Last edited by mehdi_pro2; 10-08-2011 at 01:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)