کم....شما فک کن 1000t کم ترینشو بگو
کم....شما فک کن 1000t کم ترینشو بگو
داخل ایران میفروشنش ؟؟؟
سایتی واسه خریدش هست ؟؟ من ارومیه هستم و فکر نکنم اینجا پیدا بشه
سایت دیجی کالا داره ، اتفاقا هم 10 اینچی داره هم 7 اینچی را .
تبلت های کریتیو هم هستن...البته نمیدونم خوب هستن یا نه...
سلام قیمت روز asus transformer رو میخوام
16 و 32 با پایه و پارانتی ویستا
ممنون
(قیمت بدون داک نمیخوام)
بازم ممنون
سلام
ميخواستم بدونم با 400 تومن ميشه يه تبلت 10 اينجي كرفت؟
يه سوال هم دارم؛ ميشه با تبلت؛ يعني مروركرهاش؛ تو هر سايتي رفت؟ واضحتر بكم؛ ميشه تو سايتي كه با وردبرس درست شده؛ نوشت؟ يعنو بست داد؟
ببخشيد؛ دارم با موبايل مينويسم و فارسي ندارم؛ دي
دوسته عزیز شما 400 تومنو بدی یه ipod بگیری به نظر خودت بهتر نیست ؟؟؟
سلام
با این بودجه میشه تبلت Archos گرفت ولی در مورد پشتیبانی از زبان فارسی خبر ندارم کلا فعلا تبلتهای اندروید برای نوشتن مطلب پر حجم در سایتها زیاد مناسب نیستن یعنی اذیت میکنن ولی بعضی مدل هاشون همراهشون کیبورد دارند که البته قیمتشون زیاد هست اگه شما استفادتون بیشتر تایپ هست اگه یه نت بوک با این بودجه بگیرید مناسب هست
مشخصات چند تبلت Archos با قیمت در سایت دی جی کالا هست که فکر کنم با قیمت 400 همشون 7 اینچ باشن
تبلت samsung P1010 Galaxy Tab Wi-Fi هم 450 هست
و اما نت بوک شما میتونید نت بوک ها رو تو قسمت مشاوره از بچه های لپتاپ بپرسید ولی من این مدل رو پیشنهاد میدم که قابلیت پخش فیلم hd رو هم داره ولی بیخیال انجام چند کار با هم بشید منظورم مولتی تسکینگ هست asus 1015b
تو این تایپیک مشخصاتش رو نوشتم
قیمتش باکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu c50=490
cpu c30=400
والبته فکر کنم با رم 2 گیگ و هارد 500
سلام من یک تبلت می خواهم که امکان برقراری تماس و مکالمه داشته باشد نظرم روی سامسونگ گالکسی تبp1000 است آیا مدل دیگری هست در کل تبلت خوبی است معایب و مزایایش را بگید؟
منظورتون asus transfomer هست که کیبرد داره؟ گرونه فعلا... ولی همین archos هم کیبرد میخوره هم usb هم bluetooth
ipod به کارم نمیاد. صفحه اش کوچیکه بدردم نمیخوره. میخوام یه صفحه ۱۰ اینچی بگیرم. واسه این میخوام که دیگه هم لپتاپو اینور اونور نکنم و هم کارامو باهاش بتونم انجام بدم.
فعلا با همین لپتاپ ۱۴ اینچی خودم سر میکنم تا پول دستم بیاد بتونم تکنولوژی خودم رو پیشرفت بدم!
مرسی از همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)