سلام
آیپد پشتیبانی نرم افزاریش چطوره ؟ بدرد انجام بازی های آیفون و اینترنت گردی و فیلم دیدن میخوره ؟ فقط همین موارد .
سلام
آیپد پشتیبانی نرم افزاریش چطوره ؟ بدرد انجام بازی های آیفون و اینترنت گردی و فیلم دیدن میخوره ؟ فقط همین موارد .
سلام . اگر منظور آپدیت سیستم عانل هست که اگر آیپد نسل 4 ام تهیه کنید حداقل تا 3 سال یا شاید 4 سال براش آپدیت میاد !
بزرگترین کاربرد آیپد همین مواردی هست که فرمودین ! تعداد آپ ها هم حدود 300 هزار آپ اختصاصی آیپد که کلا با آپ های آیفون میشه حدود 700 هزار تا !
اگر آیپد رو برای موارد بالا میخواید در خریدش شک نکنید !
سلام .
1 . بله داره .
2 . مشکلی نیست کار میکنه ! ( البته اگر از ایرانسل استفاده کنی سرعت در حد edge هست اگر رایتل استفاده کنید 3g ) البته باید پانچ کنید چون nano sim هست ولی ایرانسل هم نانو سیم ارائه داده .
3 . بستگی داره اپ یا بازی هست که 3 مگابایت حجم داره و حداکثر تا 1.5 گیگ هستن . ولی اگر نمیخواید در آیپد آرشیو درست کنید همون 16 کافیه ( حدود 12 الی 13 گیگ در دسترس هست )
مشجصات فنی کامل آیپد مینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hormozan m; 09-12-2012 at 13:13.
بسیار ممنون از پاسخ خوب و سریعت.
خیلی ها اعتقاد دارن که برای خرید آیپد مینی باید یک نسل صبر کرد.و مهمترین انتقاد هم که بر سر رتینا نبودنشه.
ولی من فکر میکنم با توجه به ابعاد و طراحی فوق العادش یه انتخاب خوبه.برای استفاده من ناشی، همین قطعات هم به بهترین نحو پاسخ گو هست.از طرفی صفحه نمایش مینی خیلی خوبه فقط در مقایسه با رتینا نقد بهش وارده.
موافقین و خریدش رو تایید می کنید؟
متشکرم ، حالا بین آیپد 1 و آیپد مینی کدوم بهتره و لز نظر مالی بیشتر می ارزه ؟
چقدر تفاوت بین این دوتا هست ؟
عزیز مینی خیلی بهتره ، CPU و Memory بهتره ، سیستم عامل بهتره ورژن 6 ولی آیپد یک ورژن 4 ،
مینی سبکتره ، تازه مینی شبکه ی 3g ساپورت میده ولی آیپد 1 3g نداره.
خب طبیعییه که قیمت هم مینی بالاتره ولی من اگه جای شما بودم مینی میگرفتم. آیپد 1 دیگه قدیمی شده.
فقط گمونم آیپد مینی سیم کارد نانو میخوره اینو سوال کنید توی ایران همچین سیم کارتهایی هست ؟
من خودم واسه ایفون رو دادم به همونجا که خریدم واسم سیمکارتم رو تبدیل به نانو کرد پول هم نگرفت!خیالتون از سیم کارت راحت باشه!
از توضیحاتی که دادی ممنونم ، قیمت مینی رو دارید ؟ بعد مینی چند مدل هست ؟
سلام . بله درسته رزولوشن صفحه یکم تو ذوق میزنه . ولی اگر لازم داری بگیر حتما ( ایران که میدونید وضعیتش چطور هست ممکنه همین آیپد بشه 3 میلیون )
سلام . آیپد 1 ارزش خرید نداره . اپل دیگه ساپورتش نمیکنه و بازی های جدید و سنگین هم براش نمیاد ! همون مینی رو بگیرید !
کلا 6 تا مدل در 2 رنگ ! 3 تا وای-فای . 3 تا 4G !
قیمت هم در حال تغییر از اینجا میتونی نگاه کنید :
تصحیح لینک سازنده
Pami
Last edited by Pami; 10-12-2012 at 20:37.
اگر خارج از کشور تهیه کنم مینی رو،در مدل سلولار تفاوتی داره که کدوم اپراتور رو انتخاب کنم یا همگی در ایران با سیمکارت ایرانسل بی مشکل کار می کنن؟ AT&T - SPRINT - VERIZON ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)