تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 111 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    هشترود

پيش فرض

باید بزارم دانلود شه .
    به نظرم بازیه فوق العاده ای میاد

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Darksiders II Reviewed by: gap

عقاید زیادی در مورد قیامت و مراحل قبل ازقیامت، در ادیان الهی و غیر الهی وجود داره! یکی از جالب ترین و شاید از نظر داستانی جالبترین عقاید مربوط به قیامتی میشه که دین میسیحیت به تصویر کشیده! در آخرین نسخه و جدیدترین نسخه انجیل که توسط سینت جان مژده دهنده ( مژده دهنده فامیل این شخص نیست! لقبش هست!!!) گردآوردی و تایید شده صحبت از ۷ نشانه یا مهر میشه که ۴ تای اول توسط خود پسر خدا ، آزاد شده و این ۴ تا، چیزهایی نیستن به جز ۴ موجود که هرکدوم سوار بر یک اسب به رنگ های (قرمز ، سفید و ....) (که نشانه و نماد اونهاست) بر روی زمین خواهند تاخت. در اینجا قصد ندارم تا درباره ی قیامت و نشانه هاش صحبت کنم! بازی Darksiders هم چه در نسخه اول و چه در نسخه دومش، به این وقایع،‌البته با مقدار زیادی ابتکار میپردازه.داستان اولین نسخه این سری توسط یکی از ۴ سوارکار به نام " جنگ" جلو میرفت و الان برادر "جنگ" ، "مرگ" مسئولیت جلو بردن داستان نسخه دوم این بازی رو دارد.
    نسخه اول این بازی دارای موفقیت زیادی شد و تمام گیمر ها علاقه داشتن تا دوباره یک بازی فوق العاده زیبا رو از Vigil games شاهد باشند، خب...در انتهای این نقد شاید بشه فهمید انتظار ما "گیمر ها" به ثمر رسیده یا نه!

سبک این بازی به قول خودمون ،‌ "گیمر های خیابون و کلوپ ها که با کانتر و Dota بزرگ شدن" یه بازی جنگی و ماجراجویی با شمشیر هست! به قول حرفه ای تر ها سبکش " اکشن " هست! خب این روز ها تقریبا تمام بازی های اکشن و ماجراجویی گیمر ها رو مشغول خودشون میکنند! Darksiders II هم دقیقا همینکار رو میکنه!‌ولی، هی! مگه بازی ها قراره کار دیگه ای بکنن؟ این بازی شاید با اکشنش شما رو خیلی مجذوب کنه،‌اما خب بهتره منتظر یکم ضدحال و طراحی سطحی بازی هم باشید! بزارید حرف دلم رو بزنم!شاید Darksiders II الهام گرفته ترین بازی تاریخ باشه! به لیست زیر یه نگاهی بندازید!

• پازل و چلنج ها از بازی The Legend of Zelda
    • اکشن از God of War
    • پلتفرمینگ (همین بالا پایین پریدن و از دیوار بالا رفتن خودمون) از Prince of Persia
    • و مهم ترین عامل بازی که محیط و صداگذاری محیط میشه رو از یه نسخه یکم آتیشن و جهنم مانند تر Lord of The Rings

بازی ها بالا، همشون در موارد ذکر شده یک شاهکار به حساب میومدن! پس ممکنه این نتیجه رو بگیریم که : موارد شاهکار یک سری بازی شاهکار رو با هم قاطی کنیم، حتما شاهکار قرن بوجود میاد! اما نه! در ابتدا بازی واقعا شاهکار به حساب میاد!‌اما خب... انتهاش حتی نزدیک به پایان سری های معروف ذکر شده نیست!

چهره ی "مرگ" تنها من رو یاد SplatterHouse میندازه؟ یا شما رو هم یاد اون میندازه؟

"مرگ" قصد داره تا در این بازی بی گناهی برادرش "جنگ" را در از بین بردن موجودات زنده کره زمین ثابت کنه! دوره زمانی بازی با دوره زمانی بازی اول یکی هست و تنها مدتی بعد هستش. به یاد دارید که گفتم این بازی شاید عناصر خیلی خوبی رو از بازی های خیلی خوبی قرض گفته باشه، اما در روند بازی و مخصوصا در انتهای بازی ، Darksiders II به نظر من نمیتونه از امکاناتی که داره به درستی استفاده کنه. شما هر انتخابی در روند بازی کنید، هر کاری کنید و هر قصدی داشته باشید، سرنوشت بازی شما اینه که ۳ تا چیز رو پیدا کنید و خب،‌در راه رسیدن به این ۳ تا یه سری موجود رو بکشید! بگذارید رک و پوست کنده بگم : نسخه اول شما رو بیشتر با داستانش جذب میکرد، اما در این نسخه داستان نقش چندانی نداره!‌در حقیقت داستان خیلی سطحی کار شده و سعی سازندگان بر این بوده تا گیمر ها رو به محیط بازی ، صداگذاری محیط و اینجور چیزا در بازی علاقه مند کنند!‌این بازی با استفاده از این چیز ها قصد داره تا شما رو جذب کنه و تا حدودی هم موفق هست! اگر شما مثل من از اون دسته ای هستید که یک داستان خیلی خیلی خارق العاده از یک بازی رو انتظار دارید، بهتره سریع تر تروفی ها / اچیومنت های بازی رو کامل کنید تا یک بازی کامل نشده در گیم هیستوریتون نباشه!

بیشتر بازی همونطور که از سبک بازی مشخص هست،‌به اکشن میپردازه و خب بد نیست! شما در این بازی ۲ نوع اسلحه دارید : اسلحه سبک و سریع که اسلحه اصلی بازی هست و در کنار اون اسلحه ی سنگین و خیلی قوی که سلاح دوم بازی هست. در طول بازی شما میتونید یک سری قابلیت خاص هم پیدا کنید و از اونها در از بین بردن دشمنان استفاده کنید! مثلا با استفاده از یک قابلیت خاص،‌میتونید روحتون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و برای حل کردن پازل های بازی از هر ۲ تاش استفاده کنید و یا مثلا قابلیتی که میتونید تعدادی شیطان رو برای کمک بهتون صدا کنید! یکی از مواردی که من رو خیلی آزار میداد این بود که متاسفانه دشمنانتون اصلا قدرت نوآوری ندارن! برای از بین بردنشون در چند مورد خاص، اصلا به استراتژی خاصی نیاز ندارید! صبر کنید ضربه بزنه، جا خالی بدید و حمله کنید! بیشتر دشمنان و باس فایت ها با همین استراتژی قابل از بین رفتن هستند. در کل جنگیدن در بازی جالب و سرگرم کننده هست،‌اما خب یک بازی اکشن باید اینطور باشه!‌تمام بازی ها ی اکشن از جنگیدن خوبی برخوردار هستن! حداقل در ابتدا! اما چیزی که یک بازی رو به شاهکار تبدیل میکنه این هست که بازی تکراری نشه که متاسفانه این بازی بعد از چند ساعت، بسیار تکراری میشه! چه دشمنان و چه محیط که در ادامه بهش میپردازیم!

یکی از مواردی که باعث شد تا تعداد زیادی این بازی رو بخرن این هست : " هی پسر! دارکسایدرز ۲ خیلی بزرگه! خیلیی!" ! خب درسته! نقشه این بازی بیش از ۲ برابر از نسخه قبلی بزرگتر هست و همینطور Campaign بازی هم تقریبا ۳ برابر نسخه قبلی هست! معمولا این چیز خیلی خوبی به حساب میاد!‌اما در این بازی اینطور نیست! شاید در ابتدا خوشحال کننده باشه اما بعد از مدتی یکنواختی محیط شما رو واقعا خسته میکنه! هیچ منظره خاص، زیبا و متفاوتی در بازی نیست! مشخصه که میتونید در محیط بزرگ بازی کلی دشمن بکشید، اسب سواری کنید ( در یک سری محیط خاص)، به باز کردن جعبه ها و صندوق ها بپردازید و هر کاری دوست دارید انجام بدید،‌اما خب این موارد بیشتر یک ضعف به حساب میان تا یک امتیاز مثبت برای بازی! محیط فوق العاده یکنواخت بازی باعث میشه تا فقط سریع تر بخواید از این محیط ها بگذرید و بازی رو تموم کنید!

خب،‌تا به حال باید متوجه شده باشید که بزرگترین مشکل بازی : یکنواخت بودن اون هست! مطمئنا میشده که با توجه به الهام گیری های زیاد بازی، حداقل جوری بازی رو طراحی کرد تا اینقدر یکنواخت نباشه!‌حداقل مقداری در طراحی محیط خلاقیت به خرج داد! اینکه شما دشمن پشت سر دشمن بکشید، از چوب بالا برید، از این ستون به اون ستون بپرید و یک سری توپ و جعبه رو هل بدید دیگه برای بازی های این نسل مناسب نیست! گیمر ها از این بازی ها خسته شدن! نمیشه به خاطر اسم یک بازی که Darksiders هست ، گروه سازنده اینقدر کوتاهی کرده باشه! پازل های بازی هم بسیار ساده طراحی شدن! بسیار ساده! یا حداقل من در هیچ پازلی وقت نذاشتم و خیلی سریع حل شد!‌یعنی اصلا پازل به نظر نمیومد! با مقداری حرکت دادن دوربین به راحتی میشه از به اصطلاح پازل های بازی رد شد!

امکان استفاده از اسب چندان زیاد نیست! و خب چندان لذت هم نداره!

همانطور که گفته شد، بازیکن از یکنواختی بازی، زجر زیادی خواهد برد! خب سازندگان بازی یک سری راه حل هم برای این مشکل درست کردن! برخی از باس فایت هایی که در بازی با اونها روبرو میشیم، واقعا جالب و هیجان انگیز کار شدن، باس هایی که گاهی ۱۰۰ برابر شما هیکل دارن،‌یا به قول خودمون بعضیاشون رو باید اونقدر سریع کشت تا خونشون دوباره پر نشه و چند تا باس جالب دیگه!‌خب باس فایت های بازی باعث شده تا کمی بازی از حالت یکنواختی بیاد بیرون، اما نباید فراموش کرد این باس ها،‌غیر از اینکه قیافه هاشون با باس های بازی های دیگه فرق داره، هیچ فرقی با اونا ندارن! دقیقا مانند باس های بازی های دیگه هستن! اما خب، باس فایت های بازی یکی از نکات مثبتش هست! اگر کل بازی به زیبایی باس فایت هاش طراحی میشد، مطمئنم Darksiders II بازی سال میشد!
    اگر شما مانند من از اون دسته گیمرهایی هستید که با پشت سر گذاشتن یک سری مرحله و کوئست تکراری، محیط های تکراری و اینجور چیز ها برای رسیدن به پایان بازی مشکلی ندارید، خب این بازی رو حتما امتحان کنید! اما اگر از اون دسته ای هستید که اصلا حوصله ی تکرار رو ندارید و به دنبال تازگی،هیجان و اتفاقات جدید و نو آوری هستید، خب طرف این بازی هم نرید!‌این بازی برای شما نیست! ببینید در این بازی شما قرار هست از اینجا به اونجا برید که کاملا شبیه همینجا بود! ۱۰۰۰ تا اسکلت بکشید، یه چیز رو پیدا کنید، برید اونجا که باز شبیه اینجاست، ۱۰۰۰ تای دیگه، دومین چیز، یه جای دیگه مثل ۲ جای قبلی، ۱۰۰۰ تا اسکلت و سومین چیز و به انتهای بازی برسید! (که انتهای بازی هم جالب کار نشده)! این روز ها اغلب بازی ها پایان های کاملا بیخود و چرتی دارند! و این بازی هم مستثنا نیست! چرا سازندگان هیچوقت یک پایانی رو نمیسازند که آدم بشینه آخر بازی کلی گریه کنه؟‌ خیلی عالی میشه!
    به نظر من بهتر بود بازی از محیط کوچیکتری بهره میبرد! در حقیقت بهتر بود بازی یا بیشتر روی ماجراجویی هاش کار میکرد، روی داستان بهتر کار میشد، محیط بهتر و متفاوت تر ساخته میشد و در کل در طراحی کلی بازی تجدید نظر میشد یا اینکه محیط بازی رو کوچیک تر میکردن! دلیلی وجود نداره یک محیط خیلی خیلی بزرگ ساخت برای یک بازی،‌محیطی که تماما بازیکن رو با تکرار هاش عذاب بده! با اینکه این بازی هم مثل بیشتر بازی های اکشن دیگه از اکشن خوبی برخوردار هست و خرد و خاک شیر کردن دشمنان، خورد کردن استخوان هاشون و از بین بردن شیاطین و هیولاها با استفاده از اسلحه های باحالی که در بازی هست خیلی کیف میده، اما نمیشد همین رو در محیط کوچیکتری انجام داد؟ البته، احتمالا سازندگان بازی قصد داشتن تا شما رو تشنه ی کشتن دشمنانتون در بازی کنند، به همین خاطر باید کلی با اسب یا پیاده از اینجا به اونجا برید تا به یک سری دشمن برسید و هوس کشتن دشمنان رو خالی کنید!

بهترین موردی که واقعا عالی روش کار شده، شخصیت پردازی بازی هست،‌مخصوصا شخصیت خود "مرگ"! در حقیقت این شخصیت خود "مرگ" هست که بازیکن رو علاقه مند میکنه تا بازی رو به اتمام برسونه، علاقه مند میکنه تا بازیکن تمام این یکنواختی رو بکشه، تا بفهمه سر شخصیت اصلی بازی چی میاد! ماسکی که "مرگ" بر روی صورت داره باعث شده تا مقداری بر رمز آلودی شخصیتش افزوده بشه، فیزیک بدن و چهره و صداگذاری اون هم واقعا عالی کار شده! در حقیقت شنیدن صدای "مرگ" زمانی که نعره میکشه و یا عباراتی مانند : " اینجا جایی برای اسب نیست" یا " این در عوض کاری بود که کردی" رو بیان میکنه واقعا لذت بخش هست! و در حقیقت عاملی که ما رو به سمت بازی میکشه‌،‌همانطور که گفته شد داستان بازی نیست و شخصیت پردازی و هنر اندکی هست که در طراحی خود "مرگ" و همینطور برخی از شخصیت ها و مکان ها دیده میشه! در کل قرار گرفتن در نقش "مرگ" خودش بازیکن رو خیلی جذب میکنه، بالاخره این مرگ هست که دربارش صحبت میکنیم!

برخی از محیط های بازی بر خلاف تکرای که شاهدش هستیم، از جذابیت زیادی برخوردار هستن! (البته برخی از محیط ها) و همینطور معمولا دشمنانی که در این محیط ها نیز یافت میشن، خاص هستن!
    درحالی که برخی از محیط های تنها از نظر هنری زیبا طراحی شدن و شخصیت پردازی بازی حرفی برای گفتن نمیزاره، این گرافیک بازی هست که تو ذوق ما میزنه! گرافیک بازی به هیچ وجه به نسل فعلی تعلق نداره! متاسفانه گاهی من فکر میکردم که دارم بر روی کنسول wii ایم بازی میکردم! تکسچر های بازی واقعا گاهی پیکسل پیکسل هست! واقعا ضعیف هست!‌واقعا! مثلا تکسچر های اسکت ها و استخوان فوق العاده ضعیف کار شده، البته باز هم میگم طراحی خود "مرگ" فوق العاده هست! همانطور که گفتم محیط های بازی هم غیر از چند مورد، کاملا سطحی طراحی شدن و تو ذوق میزنن!‌به عنوان مثلا پرتگاه ها و دره ها در بازی واقعا از زاویه ای برخوردار نیستن و متاسفانه فقط یک خط بدون زاویه هستن! زاویه ای در اونها اصلا دیده نمیشه و وقتی کمی دقت کنید، پیکسل پیکسل بودن اونها رو هم متوجه میشید! انیمیشن های بازی هم چنگی به دل نمیزنه و اصلا جالب نیست،‌البته سازندگان بازی اونقدر شخصیت خود مرگ و همینطور برخی از محیط ها و اکشن بازی رو جالب طراحی کردن ( باز هم میگم اکشن بازی خیلی زود تکراری میشه) که امکانش هست از گرافیک و انیمشن بازی چشم پوشی کرد،‌به هر حال با اینکه گرافیک از مهم ترین عناصر یک بازی هست، اما همه چیز نیست! ولی متاسفانه بازی در مقایسه با بازی مثل God of War 3 شبیه یک بازی آرکید ۳-۴ سال پیش به نظر میاد!‌

اکشن بازی واقعا مثال زدنی هست، اما گول اسکرین شات ها رو نخورید!

متاسفانه در طول بازی با گلیچ های زیادی روبرو شدم که البته امید هست که سازندگان با آپدیت هایی که خواهند داد،‌این مشکلات رو برطرف کنند! گلیچ هایی مثل غیب شدن و ظاهر شدن خیلی چیز ها که زیاد من شاهدش بودم!
    مشاهده فرو رفتن "مرگ" در زمین (من رو یاد بازی لطف علی خان زند انداخت) و یا راه رفتن در ارتفاعی بالاتر از سطح زمین خب گلیچ هایی هستن که در بازی های کمپانی های واقعا تازه کار زیاد شاهدش هستیم،‌اما مثلا دلیلی نداره که از بس آهنگ و موزیک بازی با بقیه موزیک های بازی قاطی میشه، فکر و ذهن بازیکن از بین بره! یا دلیلی وجود نداره من نتونسته باشم در کل بازی چکمه هام و دستکش هام رو عوض کنم! دیگر نکات منفی این هست که مثلا وقتی قصد دارید با اسلحه نشانه بگیرید، معمولا در یک جهت که هیچ دشمنی نیست نشانه میره و هیچ وقت روی دشمنان نزدیک نمیره نشانه! هوش مصنوعی دوستانتون در بازی هم مثال زدنی هست!‌بدون هیچ دلیلی رفتن به یک گوشه و خیره شدن به کنج دیوار! یا مارکر روی مپ شما رو به نا کجا آباد میبره!‌این ها فقط یک عده از گلیچ ها بودن که معمولا بعد از چند دقیقه درست میشن!اما خب انتظار چنین چیزی رو نداشتیم...

نکته خنده دار این هست که با اینهمه بدی،‌باز هم من معتاد این بازی شدم! بازی کردن این نسخه باز هم لذت بخش هست، با وجود اینهمه مشکل! اکشن بازی و جنگیدن با دشمنان هنوز هم کیف زیادی میده و همینطور از بین بردن باس های بازی نیز که خب همانطور که گفتم نیازی به تعریف نداره! واقعا عالی کار شده (غیر از چند مورد) ، با اینکه نمیشه کار های زیادی روی دشمنان و باس ها انجام داد، ولی باز هم جالب هست درگیری ها در این بازی! گشتن محیط یکنواخت و بی روح بازی ولی خیلی بزرگ اون باز هم لذت بخش هست! استفاده از قابلیت هایی مثل استفاده از کمک شیاطین ، یا مثلا اینکه از یک ستون برید بالا و در آخرین لحظه از قدرت حرکت فوق سریعتون استفاده کنید تا اونور پرتگاه برید! خب واقعا سرگرم کننده هست! شاید هم ما به خودمون تلقین میکنیم که" هی!‌این دارکسایدرز ۲ هست! عالیه!" . البته پازل ها و دشمنان شما در انتهای بازی خیلی جذاب تر و سخت تر میشن و خب شما رو بیشتر به خودشون جذب میکنن،‌اما مشکل اینجاست که این اتفاق خوب بعد از ۳۰ ساعت بازی کردن میفته! بهتر بود این جذابیت رو در ابتدای بازی قرار میدادن و تا انتهای اون هم ادامه داشت!

احتمالا یکی دیگر از بهترین چیز های بازی که بکار برده، چیزی که سایر بازی های RPG باید یاد بگیرن این هست که این بازی به خوبی برخی از المنت های RPG رو بکار برده! اینکه شما میتونید اسلحه ها و آرمور های بازی رو سریعا از روی زمین بر تن خود کنید و یا به Inventory خودتون انتقال بدید! همینطور وضعیت اسلحه و آرمور ، مقدار ضربه ای که اسلحه میزنه و یا مقدار دفاعی که آرمور شما انجام میده هم وقتی نزدیک اون آیتم میرید نوشته میشه و این خیلی عالی هست که خود بازی همونجا نوشته که مثلا آیا دمیج این اسلحه بیشتر از اسلحه فعلیتون هست یا نه؟ خب تمام اینها اولا در وقت ما صرفه جویی میکنند و دوما انتخاب رو راحت تر میکنند! همینطور یکی از عالی ترین مواردی که باعث میشه تا گیمر بیشتر در شخصیت بازی حل بشه، این هست که هر آیتمی شما بردارید، چه سلاح و چه دستکش ، چکمه (که من متاسفانه به خاطر باگ مسخره بازی نتونستم عوض کنمشون) ، آرمور و غیره، هر کدوم رو که عوض کنید در ظاهر شما نیز تغیر ایجاد میشه!‌خب این باعث میشه تا گیمر بیشتر یک شخصیت مخصوص به خودش رو داشته باشه و همینطور باعث میشه تا بازی از یکنواختی هم بیرون بیاد! همینطور این قابلیت که شما میتونید اسلحه هاتون رو به اصطلاح نفرین کنید تا قوی تر بشن هم خیلی جالب هست و واقعا عالی هست!
    شما میتونید برای پیدا کردن جهت از "dust"، پرنده ی "مرگ" نیز استفاده کنید، کافیه تا یکبار غلتک چپ را فشار بدید تا "dust" به کمک شما بیاد! همینطور سیستم جابجایی سریع بازی (Fast Travelling ) هم خیلی مفید هست و شما به راحتی میتونید در این محیط وسیع ، سریعا از مکانی به مکانی دیگر بروید! اما شرم آور هست که باگ های مسخره بازی و طراحی سطحی بازی اینهمه نکات مثبت رو تحت اثر خودش قرار میده...

در انتها باید بگم که با Darksiders II یک بازی جذاب برای من بود و با وجود اینهمه گلیچ و باگ ، من واقعا از بازی کردن این گیم خسته که نشدم هیچ، بلکه ۱۰۰۰ تا گیمر اسکور اون رو هم گرفتم! خیلی بد هست که این بازی با وجود اینهمه گلیچ و طراحی های سطحی، به هیچ وجه هدف بالایی که سازندگان خوش نام این بازی دارند نرسید و همینطور اغلب گیمر ها رو اونطور که باید و شاید راضی نکرد! اما اگر شما از طرفداران بازی های اکشن - ادونچر هستید، حتما این بازی رو تجربه کنید!

- نحوه روایت بازی : ۷ از ۱۰
    -گرافیک بازی: ۷ از ۱۰
    صداگذاری بازی: ۸.۵ از ۱۰
    گیم پلی بازی: ۷.۵ از ۱۰
    آزادی عمل : ۸ از ۱۰

نمره کلی بازی : (میانگین موارد بالا
    نیست) : ۷.۵ از ۱۰

-استفاده از این نقد در هر انجمنی، وبلاگی، وبسایتی و کلا هر جایی با ذکر نام EeymiiR Wants To Play و لینک به این پست آزاد هست.
    -موفق و گیمر شادی باشید
    - AmirJames (EeymiiR) (gap)

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

shit!

دمت گرم امیر نقد خیلی زیبایی بود!

ممنون در کل, ارزش نقدت بیشتر از یه تشکر بود
    Last edited by Killzone2; 16-08-2012 at 14:10.

4. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

14 این بازی واسه pc امده

باید بزارم دانلود شه .
    به نظرم بازیه فوق العاده ای میاد
    سلام
    مگه این بازی واسه pc امده که داری دانلود میکنی
    جواب سریع.
    اگه امده منم دانود کنم.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام
    مگه این بازی واسه pc امده که داری دانلود میکنی
    جواب سریع.
    اگه امده منم دانود کنم.
    بله منتشر شده، کرک هم شده.
    -=-=-=-=-=-=-
    امیر دستِت مرسی D: خیلی خوب بود نقدت. ایول.
    خسته نباشی : )

7. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

14 سایت دانلود

سلام
    من که سایت دانلودش رو تو این تایپک نمیبینم اگه میشه لطف کنید برام بزارید

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

ببخشید حدود چند ساعت گیم پلی داره اگر سوالم بی جاست پاک کنید؟

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام
    من که سایت دانلودش رو تو این تایپک نمیبینم اگه میشه لطف کنید برام بزارید
    دوست عزیز، اگه تو این انجمن لینک دانلود رو پیدا نکردید، پس تو گوگل سرچ کنید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض 1 گیگ برای هر پارت دیونگی هست

دوست عزیز، اگه تو این انجمن لینک دانلود رو پیدا نکردید، پس تو گوگل سرچ کنید!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دستت درد نکنه مارمولک جان
    ولی مگه دیونه شدم 1 گیگ رو از دست بدم

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

میشه یکی بگه چقدر گیم پلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •