بله پردازنده ی هر دو کارت gk104 هست که یک smx اون disable شده
و تفاوت این کارت با 670 در اینه که 670 رابط 256 بیت داره و اینکه مصرف برقش بالاتره
پس اگه تفاوت رابط ها رو حذف کنیم فقط مصرف میمونه که زیاد تاثیری نداره
بله پردازنده ی هر دو کارت gk104 هست که یک smx اون disable شده
و تفاوت این کارت با 670 در اینه که 670 رابط 256 بیت داره و اینکه مصرف برقش بالاتره
پس اگه تفاوت رابط ها رو حذف کنیم فقط مصرف میمونه که زیاد تاثیری نداره
منظورت GTX 670 بود یا GTX 650 TI??بله پردازنده ی هر دو کارت gk104 هست که یک smx اون disable شده
650TI جی پی یوش GK106ـه ولی 670 جی پی یوش GK104
660TIو 670 یک SMXدارن و کارت 660TI نسبت به 650TI دو تا SMX بیشتر داره.
+و تفاوت این کارت با 670 در اینه که 670 رابط 256 بیت داره و اینکه مصرف برقش بالاتره
با این هایی که توی GTX 660 TI GPU-Z معلومه Memory Bandwidth هم تفاوت دارن![]()
Last edited by MR.CART; 04-08-2012 at 14:50.
سلام دوستان. پسر دایی من یه nvidia gt610 گرفته انداخته رو سیستم با رم ۲ و cpu amd athom 3200+ و مادربورد ECS...حالا وقتی ویندوز میزنی بعد نصب درایور گرافیک سیستم سنگین میشه و تو تسک منیجر میزنه CPU USAGE 100% ... به نظرتون مشکل از گرافیکه یا با مادربورد همخونی نداره؟؟
فن های انودیا که چه عرض کنم سهام داران انویدیا تسلیت میگم به همتون البته در زمینه ی GPGPU!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم واقعا این AMD اعصابم رو به هم ریخته!
Last edited by amdradeon; 27-08-2012 at 21:41.
کارت های جدید Nvidia در رده Mid-Range بازاری عرضه شدند. GTX 660 ، کارتی Mid-Range با قیمت 229$ و با تراشهی جدید GK106 و GTX 650 کارتی بسیار ضعیف تر با تراشه GK107.
در ادامه نگاهی گذرا به GTX 660 خواهیم داشت:
تراشه دارای 3 عدد GPC و 5 عدد SMX هست، با این اوصاف یکی از GPC ها دارای تنها 1 عدد SMX میباشد و این کمی غیر معمول است، چون معمولا این کار را با غیر فعال کردن یک SMX انجام میدهند(Harvesting) به هر حال انویدیا ادعا کرده که GK106 واحد غیر فعالی ندارد: "uses the full chip implementation of GK106 silicon."
بر خلاف GTX 680, GTX 670 و GTX 660Ti، در این کارت از مموری های GDDR5 ساخت Hynix استفاده نشده است بلکه مموری ها ساخت شرکت Samsung هستند، البته دقیقا در همان فرکانس کارت های ذکر شده(6008MHz) کار میکنند.
مشخصات کامل این محصول و محصولات همرده به این صورت است:
بر اساس Conclusion سایت Hardwarecanucks از نظر کارایی، GTX 660 با 7870 که حدودا 30$ از آن گران تر است تقریبا برابری میکند. GTX 660 کارت بسیار خوب با قیمتی مناسب است، از نظر توان مصرفی نیز نتایج مناسبی دارد و با توجه به قیمت بین 7850 و 7870، انتخاب مناسبی میباشد.
Last edited by Erfan.; 13-09-2012 at 21:18.
اين GTX 670 واقعا يه كارت عاليه و بدجوري آدمو وسوسه ميكنه بخرش.
دوستان كدوم برندُ پيشنهاد ميكنن؟
ترجيحا اوركلاك شده نباشه.
ممون.
سلام
من یک مانیتور asus VG236H خریدم.
این مانیتور تکنولوژی nVidia 3D Vision Kit رو پشتیبانی میکنه!
حالا برای استفاده سه بعدی از این مانیتور، گرافیک Gforce 610 جواب میده؟(فقط برای فیلم و عکس میخوام و نه برای بازی)
سلام دوستان gpu من همیشه 0% هستش مشکل از کجاست؟ کارت من gt630 2gb ddr3 تازه خریدمش
سلام دوستای گلم من یه لپتاپ Lenovo Z500 گرفتم که کانفیگش تو امضام موجوده
میخواستم بدونم کارت گرافیکش چقد قوی؟؟
به نظر من گرافیکش با توجه به کانفیگ لبتابتون خوبه و قابل قبوله و در بازیها فریم مناسبی بهتون میده.
در کل گرافیک لپتاب با پی سی در مدلهای هم نام متفاوتند.
به عنوان مثال اگر گرافیک خیلی قدرتمندتری روی سیستم شما نصب میشد ، احتمال زیاد پردازندتون براش محدودیت ایجاد میکرد و نمیتونستین حداکثر پرفرمنس رو ازش بگیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)