همین دیگه - صحبت ادیتور ها رو نمیخونید - میاید بنچمارک میزارید. بلندی خط هارو چک میکنید - نمیدونید TIMS چیه که لاقل بر اساس اون برید چیک کنید Mini stutter ها چقدرن - عاشق fps رقم بالا هستیذ - stability چیه و چرا خیلی از fps مهمتره ......خلاصه دوست عزیز شما میرید خط نگاه میکنید کمی هم صحبت ادیتور هارو بخونید -
در نهایت دوست من ناراحت میشید من گفتم بلندی خط هارو چک میکنید خوب خودت از اون پستت که گفته بودی چرا اینهارو نزاشتیم - منم گفتم به خاطر صحبت های ادیتور بوده بعد اخر سرم اینو نوشتی :
نویسنده اون مقاله هم یه چیزی اونور تر از مرز های عریض Fan boy بوده !
با نوشتن Shame on you AMD این رو ثابت کرده
بعد از اون میاید یکسری تخیلات قدرتمند میزارید و یکسری حرف های بیهوده و بی ربط مثلا این قسمت:
تفاوت ماها با شما دوست من اینه که هر چیزی رو با دلیل درست و حسابی و اثبات معین خدمتت میگیم - شما هم یکسری حرف های کاملا بیهوده مثل این برای اون بهینه میشه و تخیلات و تئوری توتئهشما اگه میخوای بحث تعداد ترانزیستور و اعداد روی کاغذ رو وسط بیاری ... ! پردازنده های AMD هم اونایی که 6 تا هسته دارن در خیلی مواقع از همین 2600K چهار هسته ای عزیز شما ضعیف تر عمل کردن .
اونا هم BIG FAIL بودن ؟ چطوره به تاپیک بنچ مارک من سری بزنی تا معنای واقعی Big Fail رو متوجه بشی وقتی همه کامپایلر های دنیا فقط برای Intel بهینه میشن چون بیش از 75 درصد از X86 market share دنیا رو داره ؟ ( وارد بحث پردازنده نشیم چون در اینجور مواقع شما عادت دارین کلمه Price/Performance رو فراموش میکنین )
چون یه کارت ترانزیستور های زیاد تری نسبت به رقیب داره دیگه Big fail شد ؟! اگه طراحی های Kepler خوب از آب در نمیومد که قول شما GK104 بیاد 15 درصد ! از 7970 بهتر باشه بازم میگفتی Big fail ?!- خدا ....... بده
شما باید خیلی در ساخت ریز تراشه ها کنکاش کنید تا اول از همه ببنید رقیبا تراشه هارو چطور طراحی میکنن و بعد از اون اصلا اینتل با هردوی انودیا -amd قابل قیاس هست -(اون هندکرفتینگ دیزاین میکنه اون 2 (amd و nvidia) تا اصلا با شبیه ساز ها طراحی میکنن - این کجا و اون دوتا کجا) پس ناراحت نشید اینو میگم:
یا شایدم لاقل من ندیدم یک بحث تخصصی جدی ای چیزی بکنید دوست عزیز -یک ریویو حرفه ای -بحث روی معماری چیزی که ما بفهمیم شما هم یک چیزی بارتونه - فقط مطرح کردن این برای اون بهینه میشه - اون 2 سال دیر داده - درایور اون فلانه - مثل دلایل برتر بودن اسباب بازی - خیلی سطح بحث ها پایینه
بعد ناراحت میشید چرا من میگم شما فقط بلدی از روو خط قضاوت کنی - میای تست از همون ادیتور میزاری بعد بهش میگی فن چند جانبه
واسه همین بوده هیچ وقت اینل رو تو سر amd نزدیم(من یکی که خودم تا به حال نکردم)
خلاصه دوست عزیز خیلی چیز هارو نمیدونی : (با اینکه بارها در همین تاپیک ها روش صحبت کردم اما کاربرایی مثل شما فقط به عشق بازی ولایت مداری AMD مشغولن و تحقیق یا لاقل کمی مطالعه نمیکنن
مثلا این قسمت:
بعد از این همه صحبت و اثبات ها در صفحات گذشته باز برگشتی سر خط - اخه مرد موئمن 6970 که بالای1 سال بعد از فرمی با یک معماری جدید vliw4 اومد بعد انودیا با یکم تغییرات فرمی gf110 رو ایجاد کرد که 13% ترانزیستور بیشتر و اما به اندازه همون 15% هم پرفورمنس بیشتر داشت - 1 ماه هم همین 580 قبل 6970 عرضه شد - کسی از این دلایل مرگ اور اون زمان اوردهیچ چیزی برای Shame وجود نداره . کارت AMD زودتر عرضه شده ! کارت رقیب بعد از اون با تکنولوژی جدید تر و بهینه تر عرضع شده و AMD برای اینکه بازار رو از دست نده چاره ای جز رقابت نداشته ! چه کار اشتباهی کرده ؟ چون 40 وات از 680 مصرفش بیشتره دیگه Shame on AMD ...
یا بحث درایور ها :
دقیقا همین نشون میده که نه چیزی از معماری تراشه ها خوندید نه لاقل ریویو هایی که من برای اینها زدم و صحبت های OOE بودن Tahiti و اینکه این نسل کپلر بر خلاف نسل های قبلی به چه دلایلی خیلی به درایور وابسته هست (چند بار گفتم در ریویو gk104 ام هست)و باز نسل جدید amd به خاطر معماریش خیلی کمتر و... - نه ریویو annandtech »می خونید نه صحبت ادیتور هابعد اینکه مثل روز روشنه اگر AMD تیم درایور نویس بهتری داشت ( اینو همه میدونن کار nvidia در درایور نویسی خیلی خوبه ) مطمئنا خیلی بهتر از اینی که شما میبینی عمل میکرد
یکسری تخیلات پشت هم سوار و .. درنهایت میشه این تئوری ها که ای این برای اون بهینه میشه - انودیا و اینتل جهان خوار ان و....)
خلاصه این هم مثل این بنچمارک بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش به دروغ های شاخ دار Tomshardware ختم شدجالبه اونم سر کرایسیس 2
منم با همین کوتاه بلند بودن خط ها بهت ثابت کردم که قضیه چیه . اما خوب حرفی برای گفتن با همون طول و عرض خط ها نداشتی دوست من
در نهایت با تئوری توطئه مطح کردن مثل ای tomshardware دروغ میگه یا اینتل و انودیا براشون بهینه هست و این زودتر داده در اینده amd ایست که باقی میماند .و ... -اینها مثل بحث های در حد دوران ............ بگذریم -toofuliyyat
بیا حرفه ای با دلیل مستند و البته صحبت ادیتور ها (نه صرفا بلنتر بودن خط ها )
ویا بیای غلط املایی که من خوراکمه بگیری) ای خدا
نکته اخر :
اخه کی گفت fake هست ؟؟؟ چرا حرف در میاری دوست عزیزبه یک نکته جالب اشاره کنم بد نیست !
این همه حرف زدین تا الان فقط دور خودتون چرخیدین چون اون خبر Fake بود !! و برام جالب بود چقدر طول میکشه که اینو متوجه بشید
نکته اینه که 7970 Lightning در فرکانس 1070 تونسته در خیلی تست ها از 680 جلو بزنه و طبق گفته های techpowerup قدرتش به اندازه 680 هست ( امتیاز های Heaven چیز دیگه ای رو میگه ! ) به نظرتون 1100 مگاهرتز با ولتاژ کمتر و قدرت اورکلاک بیشتر چطور میشه ؟!! ( و شاید مصرف کمتر با توجه به ولتاژ پایین تر )خود ادیتور هم که بدبخت گفت تازه برابر شده
این خیلی واضحه که الان 7970 روی فرکانس 1100 نسبت به 925 رفرنس برابر 19% اورکلاک شده - همه میدونمی 680 میانگین 15% از 7970 رفرنس سریعتر بود(حالا به نظر بعضی سایتها بیشتر - بعضی کمتر) یک معلول مغذی هم تشخصی میده که اگه نتونه به 680 برسه شرم بر AMD -دیدی که ادیتور هم همینو گفته بود - من نگفته بود
یکم مطالعه و تحلیل و نگاه نکردن به خطوط و خوند صحبت ادیتور ها - باعث میشه ما روی شما جور دیگه ای قضاوت کنیم - یکم حرف ه ای تر باش رفیق
موفق باشی