تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 18 از 461 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

سلام

آقا من الان تنها دغدغه ای که دارم اینه که همه ی دوستام دارن میرن کلاس ، من نمیرم ( البته مدرسه مون 2 تا کلاس فیزیک و هندسه تحلیلی گذاشته ، اونا رو میرم) خیلی نگران این مسئله ام ،البته خودم تو خونه خوب میخونم ها ، روزای 2 شنبه و 4 شنبه 9 ساعت و روزای دیگه بالای 12 ساعت...هدفم هم برق یا مکانیک شریف و البته با رتبه ی تک رقمی!هستش

ولی این موضوع کلاس خیلی اذیتم میکنه ، کلا یه احساس بدی دارم ، فک میکنم از بقیه جا موندم

یه مشکل دیگه که دارم اینه که مثلا وقتی یه ساعت فیزیک میخونم ، خودم میدونم که 50 دقیقه اش بیشتر مفید نیست...

آها در مورد این درک مطلب های عربی : من چند روز پیش 5 تا آزمون از خودم گرفتم ، تو 4 تاشون یکی یه غلط درک مطلب داشتم ، این درک مطلبارو چیکار کنم ؟؟

2. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سعی میکنم امروز یه آزمون از خودم بگیرم هر دو رو امتحان کنم ! مرسی
    این X یا - رو تو پاسخ نامه بزاریم یا دفترچه ؟
    شما اینو هم حساب کن مثلا وقتی ریاضی شروع میکنی استرس این رو هم داری که این تموم شه تازه شیمی هست ! ولی بمونه آخر لااقل این استرسو نداری
    ببين الآن نميخواد به خودت خيلي فشار بياري كه آب روغن قاطي كني و تو ايام مدرسه حس درس خوندنو نداشته باشي خيليا بودن اوايل يه شروع طوفاني داشتن ولي اواخر نزديكاي كنكور كم آوردن آروم آروم ( من اولين آزمون7100 بودم آخرين آزمون شدم8500 ) البته منظورم اين نيست كه نخوني ها يا كم بخوني بر عكس حداكثر تلاشت رو بكن تا بياي پيش خودمون ولي نمي خواد به خودت استرس وارد كني كه تو تابستون فلان درس رو نرسيدم بخونم يا ...

برنامه كانون طوري هست كه به راحتي مي توني هر درسي رو حداقل 2 بار مرور كني(من ديني رو حدود 60 دور زدم روش!!!!!!!)

برا تكنيك ضربدر و منفي به نظر من فعلا به كارت نمياد من خودم به شخصه تا بعد عيد ازش استفاده نكردم چون آزمونا مثل كنكور نيست. ( تكنيك *و- رو بايد تو دفترچه سوالا اجرا كني)

از اول شروع كن هر سوالي رو كه ميدوني حل كن هر سوالي رو هم كه نمي دوني حل نكن و دورش يه دايره بكش آخر سر مياي به راحتي!!!!! مي توني حلش كني البته وقت گيرها رو هم بذار تو گروه ندانسته ها

من میلاد نیستم... محسنم....

روزی 8 ساعت مطالعه خیلی خوبه... من میانگین مطالعم روزی 5 ساعت بود....
    اصلاح شد

8ساعت برا تو تابستون عاليه(بيشترم شد ديگه سوپر عالي ميشه)

بيشترين ساعت مطالعه ام يادمه تو ارديبهشت بود يه هفته كه شد 69.5 ساعت

من هدفم شریفه . نه به خاطر اسمش . چون رشته ای که میخوام به جز شریف واقعا آخر عاقبتی براشون تو دانشگاه های دیگه نیست (علوم کامپیوتر - نمیخوام برم خارج!)
    شاید درسم بد نباشه اما با چیزی که باید باشم خیلی فاصله دارم هنوز ! این فاصله هم با سرعتی که دلم میخواد کم نمیشه متاسفانه ...
    کلا برای بعضی اهداف خوب بودن کافی نیست . باید بهترین بود .

+

من اصلا جو گیر نیستم ! خیلیا با این اهداف شروع میکنن و بیخیال میشن وسطش . من از سال دوم دارم تلاش میکنم براش . روم نمیشه زحمت این 2 سال قبلیو تو یه سال هدر بدم
    پس ديگه ميخواي بياي پيش خودمون بياي عشق خارج مي گيري اينا همش حرفه

در آخر هم يه چيز

كنكــــــــــــــــــــــ ـــور ديويه كه شيشه عمرش دست شماست به راحتي مي تونيد از پسش بر بيايد و اگه غفلت كنيد شيشه عمرشو پس مي گيره و .... ( تخيلو حال كردين )

موفق باشيد
    Last edited by Samba; 19-07-2011 at 16:16.

4. 8 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

آقا من الان تنها دغدغه ای که دارم اینه که همه ی دوستام دارن میرن کلاس ، من نمیرم ( البته مدرسه مون 2 تا کلاس فیزیک و هندسه تحلیلی گذاشته ، اونا رو میرم) خیلی نگران این مسئله ام ،البته خودم تو خونه خوب میخونم ها ، روزای 2 شنبه و 4 شنبه 9 ساعت و روزای دیگه بالای 12 ساعت...هدفم هم برق یا مکانیک شریف و البته با رتبه ی تک رقمی!هستش

ولی این موضوع کلاس خیلی اذیتم میکنه ، کلا یه احساس بدی دارم ، فک میکنم از بقیه جا موندم

یه مشکل دیگه که دارم اینه که مثلا وقتی یه ساعت فیزیک میخونم ، خودم میدونم که 50 دقیقه اش بیشتر مفید نیست...

آها در مورد این درک مطلب های عربی : من چند روز پیش 5 تا آزمون از خودم گرفتم ، تو 4 تاشون یکی یه غلط درک مطلب داشتم ، این درک مطلبارو چیکار کنم ؟؟
    eeeeee!!!!!!!! تو هم ميخواي بياي!!!!! مشكلي نيس جا واسه همتون هست

اينا افكار منفيه كه به طرفت هجوم ميارن بهشون محل نذار بدون رفتن به كلاس هم ميتوني بتركوني

خوب اول50 دقيقه رو بخون بعد بيا يه دوري بزن يه چيزي بخور بعدش برو دوباره50 دقيقه ديگه بخون روز بعد 50 دقيقه رو بكن 55 دقيقه و همين طور الخ ...

درك مطلب عربي كنكور يه جوريه !!!!شايد نتوني به راحتي همشو جواب بدي

براي مثال كنكور امسال يه سوال بود كه من يه گزينه رو زدم تو پاسخ نامه مهروماه هم همون جواب منو زده بود ولي جواب سازمان سنجش يه چيز ديگه بود اين توصيه منو بذار بعد عيد اجرا كن تستاي كنكوراي انساني رو بزن خيلي بهت كمك مي كنه

موفق باشي

6. 7 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

eeeeee!!!!!!!! تو هم ميخواي بياي!!!!! مشكلي نيس جا واسه همتون هست
    اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ واسه همه جا هست، ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام . ( احتمالش کمه، ولی خب ناممکن نیست )

مطمئنی؟ اینکه بده. من گفتم فقط چندسال برم خارج، درس بخونم و همزمان یه پول و پله ای جور کنم و برگردم و اینجا کارم رو ادامه بدم. واقعا دوری از خونواده به خاطر پول زجر آوره. ولی به هر حال ببینیم بعدا چی میشه و از الان نگیم که بعدا رومون نشه نظرمون رو عوض کنیم.

کلاس همیشه هم مفید نیست. درسی که مشکل داری رو فقط برو، بقیه نیازی نیست به نظرم. خودت بشینی بخونی کفایت می کنه.

8. 7 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کلاس همیشه هم مفید نیست. درسی که مشکل داری رو فقط برو، بقیه نیازی نیست به نظرم. خودت بشینی بخونی کفایت می کنه.
    کاملا موافقم. مثلا من سر کلاس هندسه تحلیلی، همیشه در حال جوجه زدن بودم!! یا اینکه میخوابیدم. و خودم تو خونه از گاج میخوندم و عالی بود. درحالی که بچه هایی رو میدیدم که تو کلاس، با 6 تا گوش، گوش میکردن ولی تو خونه درس نمیخوندن یا خوندنشون درست نبود. ولی من معمولا هندسه تحلیلی قلمچی رو 70 اینا میزدم و اول میشدم.

10. 5 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.
    دوستان حقیقتش من یه دو هفتست هیچی نتونستم بخونم ( به خاطر مریضی بود ) الان هم خیلی ناراحتم.به نظرتون میتونم جبران کنم؟واقعا نگرانم!!!

12. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام

شما بری کلاس اگه کلاس 1.5 ساعت باشه بین 2 تا 2.5 ساعت از وقتت گرفته میشه (حاضر شدن ... تو مسیر ...) . برو یه جلسه سر کلاسا ببین معلما تو 2.5 ساعت چند تا تست میزنن تو خودت چقدر میزنی . مطمئن باش خودت خیلی بهتر میزنی !
    من همین کلاسای مدرسه هم اگه زوری نبود نمیرفتم چون جدا هیچ جنبه ی مفیدی نداره برام !
    کلاس مال زمانی بود که اینقد کتاب خوب موجود نبود .

ببين الآن نميخواد به خودت خيلي فشار بياري كه آب روغن قاطي كني و تو ايام مدرسه حس درس خوندنو نداشته باشي خيليا بودن اوايل يه شروع طوفاني داشتن ولي اواخر نزديكاي كنكور كم آوردن آروم آروم ( من اولين آزمون7100 بودم آخرين آزمون شدم8500 ) البته منظورم اين نيست كه نخوني ها يا كم بخوني بر عكس حداكثر تلاشت رو بكن تا بياي پيش خودمون ولي نمي خواد به خودت استرس وارد كني كه تو تابستون فلان درس رو نرسيدم بخونم يا ...
    نه شکر خدا من درس خوندنم معمولا ثابته ! فقط به جز چند روز اول اردیبهشت چون آلرژی دارم کم میشه ...
    من جدا خود شریف برام زیاد مهم نیست : دی مثلا بین رشته ها ریاضی محض هم یکی از انتخاب هامه که اگه مطمئنا علم و صنعت رو به شریف ترجیح میدم
    اصلاح شد
    8ساعت برا تو تابستون عاليه(بيشترم شد ديگه سوپر عالي ميشه)

بيشترين ساعت مطالعه ام يادمه تو ارديبهشت بود يه هفته كه شد 69.5 ساعت
    نه بابا ! نیگا کنید همین هدفون رو ! : دی یا اصلا اون هیچی ! من میشناسم از هم کلاسی ها که روزای مدرسه و غیر مدرسه داره 8 و 15 میخونه !! جدا نمیدونم چطوری ! من روزای غیر مدرسه رو ممکنه بتونم 15 هم بخونم اما فوقش بعد یه ماه کارم میکشه بیمارستان خوب !
    عمرا ! من تجربه دارم . از جام تکون نمیخورم !

با سلام.
    دوستان حقیقتش من یه دو هفتست هیچی نتونستم بخونم ( به خاطر مریضی بود ) الان هم خیلی ناراحتم.به نظرتون میتونم جبران کنم؟واقعا نگرانم!!!
    خیلیا شروع نکردن . استرس فایده نداره شروع کن و بخون

14. 6 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.
    دوستان حقیقتش من یه دو هفتست هیچی نتونستم بخونم ( به خاطر مریضی بود ) الان هم خیلی ناراحتم ( !!!! ) .به نظرتون میتونم جبران کنم؟واقعا نگرانم!!!
    یادت باشه هرچی به کنکور نزدیکتر بشیم، ارزش درس خوندن بالاتر میره. اصلا خوب کاری کردی نخوندی! یکی دوهفته نخوندن توی این زمان، تاثیر بسیار کمی تو کنکورت داره. مطمئن باش اگه از حالا ادامه بدی، 100% جبران میکنی.

من پارسال این موقع مثل تراکتور میخوندم و حتی تا بهمن ماه هم طاقت اوردم. ولی از بهمن به علت خستگی ذهنی و ... دیگه تقریبا درس مرس تعطیل شد تا کنکور. یعنی دقیقا زمانی که باید Nitro میزدم، فیتیله رو کشیدم پایین!

تورو خدا بیاین این مسائل پیش پا افتاده رو یکم جدی بگیریم. ما همیشه میشنویم که بین درس خوندن، باید یه استراحت و تفریح کوچیک هم داشته باشیم. ولی بعضیا از جمله خود من، به علت نادیده گرفتن استراحت و تفریح، حالا مجبورم یک سال دیگه پشت کنکور بمونم. دیدید گزینه دو میگه: موفق ها از تابستان شروع میکنند؟ درسته فقط بخاطر تبلیغ گام اول این حرف رو زده ولی من بطور کلی کاملا با این جمله مخالفم. چون فقط شروع کردن که فایده ای نداره. باید خوب تموم بشه. به نظر من این جمله رو اینطوری میگفت بهتر بود:

موفق ها از تابستان شروع میکنند و تا خرداد دوام می آورند.

راستی به یه نکته هم توجه کنید. شاید بگید با توجه به این حرفا، پس الان زیاد به خودمون فشار نیاریم دیگه. نه اصلا ازین فکرا نکنید! میدونید چرا؟ چون در اینصورت یه دفعه بهمن ماه میرسه و میبینید اگه روزی 23 و نیم ساعت هم بخونید تموم نمیشه. پس بدلیل ناامیدی بعدش هم نمیخونید. در ضمن بدلیل درگیر نشدن با درس ، روش برنامه ریزی و ... هم یاد نگرفتید.
    .
    .
    .
    نتیجه: باید سعی کنیم علاقمون رو به درس بیشتر کنیم. و هرچه سریعتر شروع به درس خوندن کنیم، فقط یه تفریح کوچولوی غیر درسی هم داشته باشیم. طوری که مطمئن بشیم بعدا کم نمیاریم. در ضمن نباید دروس عمومی رو زیاد به بعد موکول کنیم. دروس عمومی مثل دینی، فقط و فقط با تکرار جا میفتن. فکر نکنید که بعد عید، میتونید توی 5 روز متوالی ، دینی رو جمع کنید.

16. 10 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ واسه همه جا هست، ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــام . ( احتمالش کمه، ولی خب ناممکن نیست )
    ولی واسه من ناممکنه

نه بابا ! نیگا کنید همین هدفون رو ! : دی یا اصلا اون هیچی ! من میشناسم از هم کلاسی ها که روزای مدرسه و غیر مدرسه داره 8 و 15 میخونه !! جدا نمیدونم چطوری ! من روزای غیر مدرسه رو ممکنه بتونم 15 هم بخونم اما فوقش بعد یه ماه کارم میکشه بیمارستان خوب !
    ببین... من سال پیش تو مرداد رفتم کلاس فیزیک.. با این که انتخاب رشته هم کرده بودم و اندک امیدی به شبانه داشتم.. بی خیال...
    بچه هایی تو اون کلاس بودن که روزی 15 ساعت رو می خوندن... اما اینا همش تا آبان بود... همگی گند زدن بعدش و میانگین مطالعشون به 2 ساعت هم نرسید...
    مطالعه واسه کنکور یه کار فرسایشیه باید متناسب با شناختی که از خودت داری تلاش کنی... در مسیرت هم استوار باشی... اگه خدای ناکرده به مشکلی هم برخوردی نا امید نشی و با قدرت بیشتر ادامه بدی.........

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

با سلام.
    بابا بیخیال الان 80% داوطلبای حرفه ای هم خوابن..... خودتو نارحت نکن.. اطمینان داشته باش موفقی...
    هیچوقت خودتو درگیر اینکه خوندم نخوندم باید می خوندم نکن.... من سال اول کنکورم همش اینکارو کردمو و گند زدم...

18. 3 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.
    عزیز من این چه صحبتیه

کاملا مشخصه و مثل روز روشن میدرخشه که میتونی

با یه فکر اروم و متمرکز درست رو بخون و بدون باید قدمهات رو پیوسته و بی تشویش برداری

موفق باشی

20. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •