tebkar2005 جان سلام. وقتي پينگ ميكني چه پيغامي ميده؟
شبكت دامينه يا ورك گروپ؟
احتمالا كابل بين هاب اول و دوم مشكل داره. يا هابت مشكل داره.
راستي اون 2 تا سيستم همديگرو ميبينند؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
tebkar2005 جان سلام. وقتي پينگ ميكني چه پيغامي ميده؟
شبكت دامينه يا ورك گروپ؟
احتمالا كابل بين هاب اول و دوم مشكل داره. يا هابت مشكل داره.
راستي اون 2 تا سيستم همديگرو ميبينند؟
Dar jaavabe Shoma Doste aziz ... aval bebin ke Ip Computerhat To ye Ranj hastaan ye Ke na. Dovom inke Bebin HUb shoma Kar mikone Va Sevom inke Age hameye in ha Dorost kar mikard hatman bebin PING ham javb mide .....
SaLam all
Man DiDam Ke Mishe Kol Ye SHaBakeh Lan Ro Be VasiLeh Ye SeVer BaLa aVord
Va bAzi JaHa DIDam Bewdon Hard
ageh kasii rahe hali dareh
lotfan ye rahnamai bokoneh pLZ
آقا ممنون كه توجه داريد.
هر دو تا هاب سالم چون با جابجايي هاب ها هم دوباره همان حالت قبلي پيش مياد.
شبكه به صورت ورك گروپ و دو سيستم بالايي همديگر رو ميبينند ولي بقيه رو نه.
منظور شما از در يك رنج بودن چيه : سرور:192.168.0.1-بقيه از 2-7 هستند.؟
ميشه در رابطه با ping يشتر راهنمايي كنيد؟
آيا براي راه اندازي شبكه به صورت domain شبكه بهتر كار ميكند؟
مرسي
Salam manzoram ine ke IP Computer ha ye Shabakeye shoma TO ye Renj Bashe Ine masalan Server 192.168.1.1 hast baghiye computer haa ham to ye renje 192.168.1.x bashaaan << badesham Dar morde PING < TOye DOS Type Kon Ping IP ke be jaaye IP Bayad Ip computer haye Dakhele Shabakat ro Benvisi mesle [ping 192.9.9.9] age ping javab dad yani inke Computer haay Dakhele Shabakt Ba ham Ertebat bargharar mikoonan Va garnee Age Nemishe Bayad bebini Firewall dari age dari Renje IP hato behesh beedi...kee PING javab bedee
Dar morde Domain Ya Work Group Ham begam ke Bastegi be kare shoma dare Age Tedade Computerhaton kaame va Amniyat <<<barat mohem nist Mitoni az Work Group Estefaade kooni Vali age Tedade SUBNET haat zeeyaad bod Mitoni az Domain Va Active Directory Estefaade kooni Vali choon shoma migi 6 ta Computer hastin In kar laazem nist ....
Last edited by SALMAN_LOOLOO; 15-10-2006 at 10:16. دليل: Work Group OR Domain
نوشته شده توسط mehdirajabzadeh
Salam Doooste aziz man Ye seri mataleb vasat In jaa gozashtaam Albate kamel tareshoo age kasi mayel bood mizaaram ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستم در یه سازمانی کار می کنه که سیستم هاش با هم شبکه هستن و همگی با هم به اینترنت متصل میشن
تازگی متوجه شده که یکی از همکاران ظاهرا به سیستمش دسترسی داره ( از طریق شبکه) و سیستم رو تحت کنترل داره
و گاهی اوقات سیستم دوستم رو خاموش می کنه و از این قبیل کارها
می خواستم ببینم باید چکار کنه برای جلوگیری از این عمل
در ضمن سیستمهای اینها تحت کنترل خودشونه یعنی اینکه جز اون دسته از سیستمهایی نیستن که ادمین شبکه برای سیستمها یه سری محدودیت های خاص گذاشته باشه
ممنون میشم جوابم رو بدین
بچه ها سلام
در مورد شبكه كردن به غير از ورك گروپ ( مثلاً دومين ) اطلاعاتي داريد و يا بهتر بگم نحويه راه اندازي همچين شبكه اي من رو هم بي اطلاع نذاريد
يك محفلي بود در مورد شبكه صحبت ميكردن من هيچي از دومين نمي دونستم !!![]()
خيلي دوست دارم با اين نوع شبكه ها آشنا بشم
مرسي![]()
نوشته شده توسط torgheh
دوست شما چند تا كار انجام بده درست ميشه عزيز
اول كه يه Anti Virus روي سيستمش نصب كنه مثل Norton Anti Virus كه من خودم خيلي باهاش حال ميكنم .. و اينكه يهPassword روي سيستمش Set كنه . ببين اگه مشكلش حل شد كه هيچ اگه نشد يه راه حل ديگه خدمتتون عرض كنيم .... البته با اجازه Mkoleiny جان .... و دوستان ديگه .. راستي يهPassword هم روي Administrator بزاري بهتر ميشه..
نوشته شده توسط Wisdom
سلام برادر Wisdom :
شما اگه چيزي راجبه Domain خواستي بدوني يه سري به وبلاگ من ميزدي ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يه توضيح كوچولو بدم خدمت تون ....
Work Group يا هرچي كه شما ميدونيد
يه چيزيه مثله يه جمع كه تعدادشون كمه و به هم هم اعتماد دارن و به اصطلاح كارشون خيلي درسته.
و لي Domain نه خيلي باحال تره و شما ميتوني خيلي كار ها داخلش انجام بدي مثلا يه كارش اينه كه شما يه DNS به اسمه P30WORLD.COM درست ميكني و مثلا 200 تا User هم داخله Active Directory درست ميكني كه هر كدوم يه كاره خواص انجام ميدن و خيلي چيز هايه ديگه كه خودش ميشه MCSE.......
اين فرقشون بود . اميد وارم متوجه شده باشي....
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)