مهم نیست 1 واحده با 15 یا 16 پاسش می کنی میره
تو دانشگاهی که من هستم تقریبا هر 5شنبه جمعه ملتو می برن جاهای تفریحی استان هر ماه هم 1 اردو مناطق زیارتی و مناطق جنگی می برن برای 1 درس مشخص هم می تونین با استاد هماهنگ کنین برید فیلد![]()
مهم نیست 1 واحده با 15 یا 16 پاسش می کنی میره
تو دانشگاهی که من هستم تقریبا هر 5شنبه جمعه ملتو می برن جاهای تفریحی استان هر ماه هم 1 اردو مناطق زیارتی و مناطق جنگی می برن برای 1 درس مشخص هم می تونین با استاد هماهنگ کنین برید فیلد![]()
این دانشگاه اسم نداره؟
[QUOTE=avator20002000;6257201]این دانشگاه اسم نداره؟[/QUOTE
قبلا گفته بودم دانشگاه شیراز
اگه برنامه هاشون وقت مناسبی داشته باشه خوبه . مثلا علوم پزشکی بندرعباس برا نمایشگاه کتاب دانشجوها رو میبرده با امکانات خوبی به تهران . ولی متاسفانه خیلی فشرده . اصلا وقت استراحت نداشتن در طول سفر
دفترچه 89
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=bnmnb;6257230]ok قبلش حواسم نبود.موفق باشی
اونا که برنامه تفریحی نیست زجر کشیه.از بندرعباس تا تهران لابد اونم با اوتوبوس!
برنامه تفریحی های دانشگاه تهرانو نمی دونم ولی به فکر دانشجوهاش خیلی هست.یه سر به برداشون بزنی پر از چیزای مختلفه.تو ازاد تهران جنوب دانشکده هاش ... اونوقت دیدم اونجا زده بود مشاوره رایگان اعزام به خارج.کلاس فلان کلاس... کلا اگه دانشگاه تهرانو کسی زد خیلی برد می کنه.دانشگاه های دیگه به این خوبی نیستن
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
ممنون ولی متاسفانه همه لینکاش از کار افتاده.فایلا حذف شدن
شطرنج بردن مشكلي نيست ولي استاد يه وقت نميگن ممكنه بهمون فشار بياد ؟
بعدشم كسي هم نيس واسه بازيمگه اينكه رشتشو بزارن
ترموديناميك و سيالات كه نه ولي فيزيك پيش به خصوص فصل 1 و 2 + امواج بله(البته شايد چون كمي آسونه
دانشگاه پدرمون در نياد
)
10 تا بارفيكس كه ايولببينم بارفيكس خوابيده ديگه؟
50 درازنشست هم حله
ولي مدرسه 500 و خورده اي بود دانشگاه 1600 كه پدرمون در ميادتو چه مدت بايد بري؟شما خودت نظرت چيه همه همكلاسيات تونستن برن؟
اصلا امكانش در جوامع امروز بشري هست 1600 متر دو؟
اونوقت بخواي 10 بگيري چقدر بدويي بسه؟آقا كم بگو مشتري شيم : دي
ئه مگه ياد نميدن تو دانشگاه شنا؟بلد نباشيم چي
بعد آخر ترم شنا امتحان ميگيرن؟:لول
پينگ پنگ بلد نيسم اصلا هر چي هم سعي كردم تو مدرسه نشداين توپ فسقلي چي سريع ميره :لول
خب به هر حال زندگي سخته ديگههمه اين دوران رو ميگذرونن : دي
خب ديگه به جز اينا رشته اي نميتونم برم![]()
یه سوال واسم پیش اومده جایی خوابگاههاش تک نفره هستش؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
دفترچه های 89 انتخاب رشته اینا هم هستش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددفترچه شماره 2 - راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1388[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات و شرایط و ضوابط كلي پذیرش دانشجو
کارنامه نتايج علمي (اولیه)
گزینش دانشجو
انتخاب رشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوستها:
جداول کارایی لازم اعضاء در رشتههای مختلف تحصیلی.
شرایط و ضوابط رشتههای تحصيلي ستارهدار و مراکز تربیتمعلم.
جداول شهریههای دورهها و دانشگاههای مختلف.
شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي.
جداول نام واحدها و مراکز دانشگاههای پیامنور و شهرستانهای تحت پوشش هر مركز يا واحد.
فرم پيشنويس انتخاب رشته آزمون سراسري سال 1388
Last edited by avator20002000; 12-07-2011 at 16:52.
سلام.یه خواهشی دارم از بچه های تهرونیلطفا بگین توی تهرون کی خوب انتخاب رشته میکنه؟ شماره دکترجعفرقلی و شماره دکتر ذاکر رو هم اگه دارین لطفا به من بدین
من چطوری دانلود کردم پس ؟ !ممنون ولی متاسفانه همه لینکاش از کار افتاده.فایلا حذف شدن
لینک های صفحه اول کار میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)