تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 160 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

ریزش مو اگه ارثی نباشه به راحتی میشه جلوش و گرفت و موها رو به حالت اول برگردوند

چنانچه ریزش مو ارثی باشه اگه به موقع جلوش گرفته بشه ، درمان پذیره البته درمانش نیاز به صبر و حوصله داره

در ریزش ارثی اگر فرد بدشانس نباشه با درمان دارویی حتی میشه مجددا موها رو پرپشت کرد

اما اگه بدشانس باشه حداقل درمان دارویی سبب میشه شدت ریزش مو کاهش پیدا کنه

بهرحال توصیه میکنم تا دیر نشده به به متخصص پوست و موی خوب برید

و ازشون بخواهید یه آزمایش کامل برای ریزش مو (شامل : آهن - تیروئید - تستسترون - قارچ و ...) براتون بنویسه

تا دلیل ریزش مو مشخص بشه و در راستای اون درمان دارویی رو شروع کنید

در ضمن ریزش چنانچه از بالای سر یا به اصطلاح قله سر باشه درمانش راحت تر از حالتی هستش که کچلی از جلوی سر باشه

چون بیشتر داروهای موجود تاثیر خوبی جهت جلوگیری از ریزش موها در بالای سر دارند در حالیکه در جلوی سر و کنار پیشانی تاثیر کمتری دارند

موفق باشید
    ممنون از توضیحاتتون . واسه من خیلی امیدوار کننده بود. اما چنتا سوال داشتم :

- اینی که چطوری میشه تشخیص داد ارثی هست یا نه ؟
    - در مورد آزمایشاتی که گفتید علل اختلال در اون پارامترها چیه ؟! مثل تستسترون و ... ؟! آزمایش همه اینا در واقع در آزمایش خون مشخص میشه ؟!
    - آیا کوتاه بودن مو تو کاهش ریزش موثره ؟
    - قرص های ProstaFit و Finasteride توصیه میشن ؟!

در مورد خودم هم اینطوری هست که موها عقب نرفته اصلا اما در کل موهای کف سرم کم شده ! از موقعی هم ماینوکسیدل استفاده کردم خیلی شدید شده به طوری که با تکون دادن سر کلی مو میریزه ! تا حالا هم 3 تا نسخه از دکترهای متفاوت استفاده کردم اما بی تاثیر بوده و چیزی که برام عجیبه هیچ کدوم آزمایش ننوشتن برام !

ممنون از کمکاتون
    Last edited by mf.designing; 25-10-2011 at 20:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

سلام دوستان
    استرس باعث ریزش موی سر میشه؟
    من یه مدت استرس خیلی شدید داشتم تا این حد که رو خوابمم تاثیر گذاشته بود از همون دورانم موهام ریزش پیدا کرد البته خیلی کم مثلا تو موهام که دست می کشم یکی دوتا مو کنده میشه یکی دو دفه اول مو تو دستم میاد ولی ایگه این کارو تکرار کنم دیگه مویی به دستم نمیچسبه ولی تو حموم خیلی ریزش داره دست که به موهام میکشم 7 8 تار مو به دستم میچسبه.جدیدا بیشتر شده و وسط سرمم کم مو شده حالا مشکل چیه؟
    قابل درمان هست؟
    من موهام خیلی پرپشت بود از همون دوران به این شکل درومد
    بعد پدربزرگمم طاسه می تونه ارثی باشه؟بابام که موهش پرپشته یعنی همه تو فامیل همینجورین فقط بابابزرگم مو نداره :دي حالا می تونه ارثی باشه؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون بابت توضیح کاملتون .
    فقط یه سوال دیگه ، من علاوه بر اینکه یه روز در میون حمام میرم هر روز صبح هم موهام را میشورم تا بتونم بهتر حالت بدم .
    به نظرتون شستشوی زیاد برای مو بده ؟
    برای افرادی که موهاشون چرب نیست ، نباید موهاشون رو روزانه بشورند و بهتره یک روز در میان باشه

افرادی که موهاشون چربه ، شستشوی روزانه هیچ ایرادی نداره

برای اونهایی که موهای بسیار چربی دارند ، شستشوی روزانه مفید هستش چون چربی بیش از حد پوست سر خودش عامل ریزش هستش

البته چنانچه روزانه موهاتون رو میشورید باید از شامپوهای روزانه و ملایم استفاده کنید

موفق باشید

4. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون . واسه من خیلی امیدوار کننده بود. اما چنتا سوال داشتم :

- اینی که چطوری میشه تشخیص داد ارثی هست یا نه ؟
    - در مورد آزمایشاتی که گفتید علل اختلال در اون پارامترها چیه ؟! مثل تستسترون و ... ؟! آزمایش همه اینا در واقع در آزمایش خون مشخص میشه ؟!
    - آیا کوتاه بودن مو تو کاهش ریزش موثره ؟
    - قرص های ProstaFit و Finasteride توصیه میشن ؟!

در مورد خودم هم اینطوری هست که موها عقب نرفته اصلا اما در کل موهای کف سرم کم شده ! از موقعی هم ماینوکسیدل استفاده کردم خیلی شدید شده به طوری که با تکون دادن سر کلی مو میریزه ! تا حالا هم 3 تا نسخه از دکترهای متفاوت استفاده کردم اما بی تاثیر بوده و چیزی که برام عجیبه هیچ کدوم آزمایش ننوشتن برام !

ممنون از کمکاتون
    1) با استفاده از یک آرمایش خون میشه علت ریزش مو رو فهمید :

- مشکل غده تیروئید : کم کاری یا پرکاری غده تیروئید عاملی میشه برای ریزش مو و تا این مشکل رفع نشه ، ریزش مو قطع نمیشه

- فقدان آهن : این معضل که بیشتر در خانوم ها مشاهده میشه عامل تاثیرگذاری در ریزش شدید مو هستش

- هورمون تستسترون : این بخش مشخص میکنه که ریزش مو ارثی (یا هورمونی) هستش یا نه
    ......................... افزایش هورمون تستسترون عامل اصلی ریزش مو در مردان هستش که همان ریزش ارثیه

- قارچ : وجود برخی قارچ ها در پوست سر خودش عامل ریزش مو هستش و تا این آلودگی رفع نشه ، ریزش ادامه داره
    ........ البته کم پیش میاد قارچ عامل ریزش مو باشه ... درضمن آزمایش قارچ پوست سر از طریق خون نیست
    ........ بلکه یه آزمایش ساده و نمونه برداشتن بخش کوچکی از پوست سر هستش (در ضمن دو روز قبل از آزمایش نباد سرتون رو بشورید)

- کمبود روی (Zinc) ، ویتامین هایی مثل B و E و ... هم در ریزش مو موثرند
    البته نیازی به آزمایش خون ندارند و با استفاده مکمل های دارویی که معمولا پزشکان تجویز میکنند ، رفع مشه

2) در زمینه کوتاه بودن مو و تاثیر اون در ریزش مو در پست زیر توضیح دادم

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6242840&postcount=18

3) صرفا چنانچه علت ریزش مو ارثی باشه قرص فیناستراید تجویز میشه که در برابر ریزش ارثی مو بسیار موثر عمل کرده

البته این قرص صرفا برای مردان هستش و خانومها از داروهای دیگه ای باید استفاده کنند ... در پست زیر پیرامونش توضیح دادم

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6233432&postcount=15

فقط یادتون باشه اگه فیناستراید در جلوگیری از ریزش موی شما ، موفق عمل کرد دیگر هیچوقت قطعش نکنید و روزانه یک عدد مصرف کنید

چون خیلی ها با فیناستراید ابتدا نتیجه گرفتن بهمین خاطر قطعش کردند یا یک روز در میان مصرف کردند و ریزش موشون برگشت

و بعد با اونکه مجددا فیناستراید رو شروع کردند ولی مثل بار اول مفید نشد

4) ماینوکسیدیل داروی بسیار موثری برای رویش مجدد مو هستش

البته چنانچه ریزش مو هورمونی یا ارثی باشه معمولا به تنهایی اثر گذار نیست و باید بهمراه فیناستراید (یا فینپشیا) استفاده کنید

پیرامون ماینوکسیدیل در سه پست زیر توضیح دادم

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6239398&postcount=16

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6242921&postcount=19

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6251546&postcount=24

موفق باشید

6. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    استرس باعث ریزش موی سر میشه؟
    من یه مدت استرس خیلی شدید داشتم تا این حد که رو خوابمم تاثیر گذاشته بود از همون دورانم موهام ریزش پیدا کرد البته خیلی کم مثلا تو موهام که دست می کشم یکی دوتا مو کنده میشه یکی دو دفه اول مو تو دستم میاد ولی ایگه این کارو تکرار کنم دیگه مویی به دستم نمیچسبه ولی تو حموم خیلی ریزش داره دست که به موهام میکشم 7 8 تار مو به دستم میچسبه.جدیدا بیشتر شده و وسط سرمم کم مو شده حالا مشکل چیه؟
    قابل درمان هست؟
    من موهام خیلی پرپشت بود از همون دوران به این شکل درومد
    بعد پدربزرگمم طاسه می تونه ارثی باشه؟بابام که موهش پرپشته یعنی همه تو فامیل همینجورین فقط بابابزرگم مو نداره :دي حالا می تونه ارثی باشه؟
    اصلا استرس عامل اصلی ریزش مو در مردان و زنان هستش

حتی درمانهای دارویی ریزش مو تنها در حالتی کاملا اثرگذار میشن که شما بتونید استرس رو رفع کنید

ابتدا سعی کنید استرس و فشارهای روانی رو کاهش بدید ... اگه بسیار حاد هستش به نزد روانشناس برید تا بتونید این معضل رو حل کنید

بهرحال وقتی کسی موهاش کم پشت میشه بهترین کار اینه که به یه متخصص پوست و موی خوب مراجعه کنه

در ضمن چون مشخص نیست علت ریزش مو ارثی باشه یا نه یه آزمایش برای مشخص شدن علت ریزش مو بده که شامل : تستسترون - تیروئید - آهن و ... هستش

موفق باشید

8. 5 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    یه سوال:
    میشه سنی رو برای اینکه فهمید آیا ریزش موی ارثی داریم یا نه تعیین کرد؟ یا من که تا الان ریزش مو نداشتم ممکنه چند سال دیگه بصورت ارثی ریزش مو پیدا کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    یه سوال:
    میشه سنی رو برای اینکه فهمید آیا ریزش موی ارثی داریم یا نه تعیین کرد؟ یا من که تا الان ریزش مو نداشتم ممکنه چند سال دیگه بصورت ارثی ریزش مو پیدا کنم؟
    اگه میخواهید بدونید که در چند سالگی کچل میشید کافیه به سایت زیر رفته و با پاسخ دادن به سوالات ، بفهیمد در چند سالگی کچل میشید

http://www.alpecin.de/en/baldness-calculator.html

البته چون هنوز ریزش موی شما شروع نشده با رعایت نکات بهداشتی و درمانی ، از تاسی و کم پشت شدن شدید مو پرهیز کنید

ریزش مو عوامل متعددی داره ولی مهمترین عاملش استرس هستش ، با پرهیز از استرس شدید از ریزش موهاتون جلوگیری کنید

با بهداشت مناسب به تقویت ریشه مو کمک کنید مثلا سعی کنید یک روز درمیان موهاتون رو با شامپوی مناسب بشورید

در رژیم غذایی خودتون سبزیجات رو قرار بدید ... روزانه حداقل 4-6 لیوان آب میل کنید

درصورتیکه رژیم غذایی کاملی ندارید با استفاده از مالتی ویتامین ، ویتامین های مورد نیاز بدن و مو رو تامین کنید

تونیک های گیاهی هم برای تقویت مو موثرند

درهرحال به محض اینکه متوجه شدید ریزش مو شروع شده نزد متخصص پوست و مو برید ،

چون درمان ریزش ارثی قبل از کم پشت شدن زیاد موها بسیار بهتر جواب میده

موفق باشید

11. 4 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

3) صرفا چنانچه علت ریزش مو ارثی باشه قرص فیناستراید تجویز میشه که در برابر ریزش ارثی مو بسیار موثر عمل کرده
    من رفتم دکتر نه آزمایشی نوشت نه چیزی فقط به موهام نگاه کرد و دوتا قرص فیناستراید (5 میلی گرم) و پومئول نوشت و یه تونیک آلپسین
    تو این تاپیک گفته شده که فیناستراید 5 میلی گرم عوارض زیادی داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد فیناستراید رو گفته 1 روز در میون مصرف کنم.اینجوری عوارض کم نمیشه؟
    حالا با ابن عوارض بدش ادامه بدم یا نه؟

+
    بدون آزمایش میشه فهمید ریزش مو ارثیه یا نه؟
    Last edited by Хоссейн; 30-10-2011 at 11:15.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من رفتم دکتر نه آزمایشی نوشت نه چیزی فقط به موهام نگاه کرد و دوتا قرص فیناستراید (5 میلی گرم) و پومئول نوشت و یه تونیک آلپسین
    تو این تاپیک گفته شده که فیناستراید 5 میلی گرم عوارض زیادی داره
    بعد فیناستراید رو گفته 1 روز در میون مصرف کنم.اینجوری عوارض کم نمیشه؟
    حالا با ابن عوارض بدش ادامه بدم یا نه؟

+
    بدون آزمایش میشه فهمید ریزش مو ارثیه یا نه؟
    دوست عزیز در پست زیر عمده توضیحات رو عنوان کردم

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6233432&postcount=15

فیناستراید 5 میلی گرم عوارض جنسی فراوانی داره درضمن مصرف بدون مورد آن احتمال سرطان پروستات رو افزایش میده

این درحالیکه که میزان تاثیرگذاری فیناسراید 5 میلی گرم برای درمان ریزش مو بیشتر از نوع 1 میلی گرم اون نیست

یعنی همان کاری رو که فیناستراید 1 میلی گرم بدون عارضه خاصی انجام میده ، فیناستراید 5 میلی گرم با عوارض و ریسک زیاد انجام میده

حتی اگه پزشکان فیناستراید 5 میلی گرم به بیمارانشون تجویز کنند عموما بصورت 1/4 قرص در روز تجویز میکنند ( یعنی 1/25 میلی گرم در روز)

بنظر من فیناستراید 1 میلی گرم در هر روز مصرف کنید

(پروپشیا بهترین نوعش هستش ولی فن پشیا هم خوب هستش ، آخرین گزینه نوع ایرانیش هستش)

البته بهترین کار اینه که نزد یه متخصص دیگه برید ... و ازشون بخواهید آزمایش کامل برای ریزش مو بنویسه

بهتره اول مطمئن بشید ریزش مو ارثی یا هورمونی هستش یا نه و بعد درمان رو شروع کنید

موفق باشید

14. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

14 سوال در مورد عوارض Finasteride و ProstaFit !

سلام خدمت دوستان انجمن پزشکی
    من به خاطر ریزش موی شدیدی که تو چند ماهه گذشته گرفتم و هیچ محلول تقویتی ، شامپو ، مولتی ویتامین افاقه نکرد با تجویز دکتر جدیدم این داروهارو دریافت کردم :

. قرص Finasteride Tablets USP 1 mg روزانه 2 عدد در وعده صبح
    . قرص ProstaFit روزانه 1 عدد
    . یه محلول که نمیدونم چیه برای مالیده شدن روی سر
    . و آخرم شامپو Minoxa 1%

اما با چنتا از دوستام که صحبت میکردم منو شدید نگران که این قرصها عوارض زیادی داره ! حالا میخواستم بدونم که عوارضش چیه و چه توصیه ای به من میشه ؟! البته با توجه به این که ریزش موهام خیلی کم شده خیلی .

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •