[QUOTE=mp888;6570294]خب از بک آپ گیری خود ایسوس استفاده کن. ریست که کردی F9 بزن و بک آپ بگیر.[/
تو این منو رفتم اما dvd اکسترنال رو نمی شناسه و flash disk 8 رو هم که می گه کمه!![]()
[QUOTE=mp888;6570294]خب از بک آپ گیری خود ایسوس استفاده کن. ریست که کردی F9 بزن و بک آپ بگیر.[/
تو این منو رفتم اما dvd اکسترنال رو نمی شناسه و flash disk 8 رو هم که می گه کمه!![]()
ممنونم از دوستانی که جواب دادند.
اون افرادی که این دستگاه رو خریدند، ممنون میشم به سوال زیر جواب بدند.
تا حالا با مرورگر کروم یا فایرفاکس، شده که بالای 20 تب یا 30 تب باز کنید، مشکلی تو جا به جایی بین تبها نیست؟ رم میتونه این تعداد صحفه رو مدیریت کنه و بدون مشکل باز کنه همه رو؟
با برنامه فتوشاپ مشکلی ندارید؟ منظورم باز کردن فایلها چند مگابایتی مخصوص گرافیست نیست که قطعا نمیکشه، اما برای باز کردن چند عکس با رزوولیشن عادی دوربینها و ویرایش اونها، مشکلی نداشتید تا به حال؟
ممنون.
کسی کمک نمی کنه؟
ممنون. شما خودت پروفشنال ریختی یا اورجینال هست؟
قدرت این نت بوک خیلی بیشتر از این حرفاست که بخواد تو کارهای اینچنینی مشکل بوجود بیاد و کم بیاره. شما سطح توقعتون را بالاتر ببرید.
1. فعلا قوی ترین نت بوک ها حداکثر با کانفیگ E-450 عرضه شده اند و دیگه بهتر بودن و رقابتشون توی مسائل دیگه غیر از کانفیگ هست مثل طراحی بدنه و کیفیت ساخت و راحتی و شارژ و وزن ... یعنی از لحاظ کانفیگ دیگه قوی تر از این نیست مگر در مسائل دیگه. بین 12 اینچی های ایسوس همین بهترین است.
2. به ترتیب 6320، 6310، 6290، 6250
سلام به همگی.ممنونم بابات زحمات و راهنمایی همه دوستان بخصوص دوست خوبم mp888.
من 1.5ماهی هست که قصد خرید 1 نت بوک سبک و جموجورم با بهترین کیفیت.بعد از کلی تحقیق و جستجو به مدل 1215N رسیدم.من تازه تو این سایت عضوشدم.وقتی مطالب تمام صفحاتو خوندم به این نتیجه رسیدم (با توجه به گفته دوستان) 1215B بهتره.فقط چندتا سوال برام پیش اومده.. از دوستانی که این نت بوکو دارن عاجزانه خواهش میکنم دقیق و واضح جواب بدن
1.آیا کیبرده این مدل هم مثل 1215N هنگام تایپ صدای زیادی میده؟منظورم اینه که کیبردش شله؟؟وقتی تایپ میکنی احساس فرو رفتگی میکنی؟
2.در مورد CPUش،این cpu AMD میگن توی کارای گرافیکی (درحد متوسط رو به بالا) خیلی زود میسوزه و ضعیفتر از Intel،ولی در مورد بازی AMDبهتره.سوال من اینجاست!! که این مطلب درسته؟و اینکه کلا کدومش بهتره
1 سوال دیگه ام داشتم که الآن یادم نمیاد.
آقای mp888 شما همه جوره نت بوکتونو میپسندید،بجز پدش دیگه هیچ مشکلی ندارید؟؟
سلام به همگی.ممنونم بابات زحمات و راهنمایی همه دوستان بخصوص دوست خوبم mp888.
من 1.5ماهی هست که قصد خرید 1 نت بوک سبک و جموجورم با بهترین کیفیت.بعد از کلی تحقیق و جستجو به مدل 1215N رسیدم.من تازه تو این سایت عضوشدم.وقتی مطالب تمام صفحاتو خوندم به این نتیجه رسیدم (با توجه به گفته دوستان) 1215B بهتره.فقط چندتا سوال برام پیش اومده.. از دوستانی که این نت بوکو دارن عاجزانه خواهش میکنم دقیق و واضح جواب بدن
1.آیا کیبرده این مدل هم مثل 1215N هنگام تایپ صدای زیادی میده؟منظورم اینه که کیبردش شله؟؟وقتی تایپ میکنی احساس فرو رفتگی میکنی؟
2.در مورد CPUش،این cpu AMD میگن توی کارای گرافیکی (درحد متوسط رو به بالا) خیلی زود میسوزه و ضعیفتر از Intel،ولی در مورد بازی AMDبهتره.سوال من اینجاست!! که این مطلب درسته؟و اینکه کلا کدومش بهتره
1 سوال دیگه ام داشتم که الآن یادم نمیاد.
آقای mp888 شما همه جوره نت بوکتونو میپسندید،بجز پدش دیگه هیچ مشکلی ندارید؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنون میشم این سوال منم جواب بدین .دوستان ممنون میشم قیمت به روز 1015 و 1215B رو لطف کنین .
نه، کیبوردش مشکل صدا و فرورفتگی نداره البته تا اونجایی که من احساس می کنم. (بازم سلیقه ای هست و به میزان حساس بودن فرد بستگی داره)
درمورد سی پی یو هم کاملا اشتباه هست. میشه منبعتون را ذکر کنید؟؟
من به شخصه کاملا ازش راضی ام حتی از سطح توقعاتم هم فراتر بود. یعنی فکرمیکردم این نت بوک ها خیلی ضعیف تر از این حرفا باشن.
من قیمت روز دستم نیست و باید بچه هایی که تازه خریدن جواب بدن. ولی فکرکنم حدود قیمت 1015، 400 تا 450 تومان و قیمت 1215، 500 تا 550 تومان باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)