سلام
من یه سوال داشتم
پدر مادر من تا الان بیمه تامین اجتماعی نشدن. اما برادرم که در مغازه پدرم کار میکنه خودشو بیمه کرده. میخواستم ببینم پدر مادرمو میتونه تحت تکلف بگیره و اونا رو هم بیمه کنه؟ پدر مادرم سنشون بالای 60 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من یه سوال داشتم
پدر مادر من تا الان بیمه تامین اجتماعی نشدن. اما برادرم که در مغازه پدرم کار میکنه خودشو بیمه کرده. میخواستم ببینم پدر مادرمو میتونه تحت تکلف بگیره و اونا رو هم بیمه کنه؟ پدر مادرم سنشون بالای 60 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله میتونه ولی از طرف بیمه بازرس میفرستن به محل زندگی که ببینن پدر و مادر تمکن مالی دارن یا نه و درصورتی که درامد اونها توسط پسرشون تامین بشه تایید میشه
بچه ها بیمه خویش فرما تامین اجتماعی الان ماهی چنده؟
شغلم آزاده
با سلام
من مدتی هست که خودم رو بیمه اختیاری کردم و ماهی 130 تومن پولش رو میدم . دیروز که برای گرفتن فیش بیمه به کارگذاری رفته بودم با یک نفر صحبت میکردم که میگفت ماهی 67 تومن برای بیمه میپردازد و از طریق تاکسیرانی خودش رو بیمه کرده . بهم توصیه کرد که هرجوری هست خودم رو از طریق تاکسیرانی و یا مشاغل دیگه ای که کمتر پول بیمه میدن بیمه کنم .
سوالم اینه که چه مشاغلی بیمه کم میدن ؟ و چطوری میتونم مثلا خودم رو از طریق تاکسیرانی بیمه کنم ؟ از طریق تاکسی تلفنی یا اژانس میشه ؟
سلام
شما چه شرکتی بیمه شدین ؟
تا چند سال باید این پول رو پرداخت کنین ؟
بعدش ماهی چند بهتون میدن ؟
۱- اینا که اون بابا بهتون گفتن بیمه های کمک دولتی هستن
۲- مگه شما تاکسی دارین؟ باید عضو اتحادیه تاکسی رانی باشی
۳- کارگران ساختمانی، مشاغل صنایع دستی که کارت فنی حرفه ای دارن و رانندگان
تاکسی ندارم . ولی چطوری میتونم عضو اتحادیه تاکسی رانی بشم ؟ حتما باید ماشین بهشون معرفی کنم و یا برچسب بزنم ماشین رو ؟
۲ راه داری: یا برو یه تاکسی بخر و بشو راننده تاکسی.. یا یه پارتی درحد رئیس تاکسیرانی پیدا کن.
سلام
من چون پروژه ای کار میکنم بیمه نیستم و میخوام یا بطور آزاد خودم رو بیمه کنم و یا از طرف یک شرکت بیمه بشوم.بیمه درمانی و بازنشستگی
در حالت اول یعنی بیمه شخصی،کدوم شرکت و نوع بیمه از همه مناسبتره و هزینه ماهیانه اش چقدر میشه؟
در حالت دیگه اگه بخوام از طرف شرکت خودم رو بیمه کنم،چقدر برای کارفرما و من محاسبه میشه؟
سلام
یکی از دوستام ازم خواسته براش جوابه سوالشو پیدا کنم
آیا به کسی که بیمه بیکاری میدن عیدی تعلق میگیره ؟؟؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)