بیچاره...
من که نرفتم ببینم جواب اعتراضا اومده یا نه ولی فکرکنم اومده باشه فقط هندسه رو 17.5 بدن بهم حله
16 شدم![]()
بیچاره...
من که نرفتم ببینم جواب اعتراضا اومده یا نه ولی فکرکنم اومده باشه فقط هندسه رو 17.5 بدن بهم حله
16 شدم![]()
بخدا نمیدونم چکار کنم!!!!!
ریاضی 100% نیاز به کلاس دارم و بنکداری هم معلوم نیس به غیر از زمان کجا درس میده!!
تو زمان فقط آمار و هندسه و آنالیز و یکی دو فصل دیگه رو درس میده بقیش حیدریه که خوب نیس!!
تو میگی چکار کنم؟!
راستی برای زیست جلیلیان رو برای کلاس کنکوری تایید میکنی؟!
آخه مهدی امسال ازش راضی نبود....
احساس میکنم از همون اول سطح بالا درس میده و از اصل جدا میشه....
نظرت چیه؟!
ممنون میشم کمکم کنی!!!!
همون کلاسه که نصفش رو این درس میده نصفش رو اون از همه بهتره....(یعنی چاره ای نیست)
زیست هم فقط جلیلیان هست و هیچ کس جز او نیست.... اگه در حد کتاب میخوای رمضانی هست.... اما خب خیلی حرفه ای نیست ...خوب درس میده اما یه جوریه....
جلیلیان که تو کلاس خوب درس میده.... البته امسال تو مدرسه ی ما یه شرایط نا فرمی حاکم بود که 1 جلسه میومد 10 تا نمیومداما تو کلاسش(خصوصیش) به نظرم خوب درس میده یعنی بچه ها میگن.... در مورد خارج کتاب هم آره خیلی خارج میگه اما ظاهرا به درد بخور هست
من زیست کلاس نمیرم خودم میخونم....
بهترین کارو میکنی... تاثیر نیم ساعت درس خوندن از کتاب خیلی بیشتر از دو ساعت سر کلاس نشستنه!
سعی کنید خیلی کم کلاس برید ، مگه جایی که دیگه واجب باشه
اگه بخواد کلاسای تابستون مدرسه مون طوری باشه که هر چی درس میدن طول سال هم دوباره درسش بدن ، شاید اصلا نرم ... مگه بیکارم؟؟؟
کرباسی بیرون درس میده
آموزشگاهشو نمیدونم از خودش بپرس
+
ممد کلاس امامی بیا ... خیلی فان بود![]()
بچه ها واسه حسابان و ریاضی 2 ( چاپ جدیدا ) چه کتابی گرفتین ؟ گاج ؟ خیلی سبز ؟ کانون ؟
سلام ، من تا حالا پستی توی این تاپیک نزاشتم اما همواره تاپیک رو دنبال میکردم ...
پیرامون صحبتی که شما کردید ، اینکه نیم ساعت درس خوندن با کتاب درسی بهتر از 2 ساعت سر کلاس نشستنه ،
اما ، در کلاس معمولا نکته هایی میگن که به تنهایی نمیشه فهمید ، برای فهمیدن هم مدت زمانِ بیشتری نیاز هست .
به نظر من استفاده از کلاس های خصوصی رفعِ اشکال قبل از امتحان بهترین راه هست .
بله ... شما درست میگید... ولی من منظورم از کتاب، فقط کتاب درسی نبود ، کتاب کمک آموزشی رو هم گفتم ...درسته معمولا تو کلاس نکته های بیشتری میگن ولی ممکنه شما خیلی از اون نکته ها رو بلد باشید و نیاز به دوباره شنیدن و نوشتنشون نباشه ، من خودم اینجوریم ، پارسال تمام بچه های کلاس ما میرفتن کلاس حسابان بیرون ، من هم دو سه جلسه اولشو رفتم ولی دیدم کلاس خیلی برام خسته کننده اس ، بقیه شو نرفتم
+ کلاس رفتن خیلی وقت آدمو میگیره ( برای من یه کلاس 1ساعت و نیمه به اندازه ی 2.5 ساعت وقتمو میگرفت
درسته که فهمیدن یه مطلب از روی کتاب زمان بیشتری میگیره ( اون قدرهاهم بیشتر نه! ) ولی وقتی یادش گرفتید مفهومی یادش گرفتید و خیلی بهتر و کامل تر میفهمیدش
+ کلاس رفتن موقعی خوبه که همه ی دانش آموزاش تقریبا تو یه سطح باشن که خیلی کم پیش میاد ( حداقل برای خودم )
در ضمن اگه توی یه درس خیلی احساس ضعف میشه ، کلاس رفتن واجب هم هست
من ضمن سال از روی گاج خوندم ، کتاب خیلی خوبی بود ، ولی الان دارم از روی خیلی سبز هم میخونم یخورده سخته ولی کتاب مفهومی و خوبیه
ولی گاج سفید بهترین گزینه است چون تست هاش استاندارد تره ، در ضمن خیلی سبز همه ی تست هاش تالیفیه ولی گاج کنکور ها رو هم داره ( داخل و خارج کشور )
ریاضی 2 رو فعلا نمیدونم ولی فک کنم خیلی سبز خوب باشه
Last edited by Headphone; 04-07-2011 at 10:56.
خیلی سبز ریاضی 2 تست نیستش ... یعنی تو نگاهی که انداختم تشریحی بودش ...
فک کنم ریاضی 2 هم همون گاج خوبه مرسی
ریاضی 2 گاج سفید عالیه
حسابان هم واسه الان فقط گاج !
اگه قبلا گاج رو کار کردید الگو ! از خیلی سبز خیلی سخت تره
خیلی سبز تعداد سوالاش خیلی زیاده . خیلیاشم آموزشین و جنبه ی تستی ندارن . در ضمن اونایی رو که گفته سوال المپیادن رو یه چیزی گفته شما باور نکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)