تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 34 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 332

نام تاپيک: صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود.
    و با سپاس از راهنماییهاتون.
    اولا و از همه مهمتر ذائقه من :
    1:مید خیلی گرم و بالاتر از خط فلت.
    2.ساند استیج واید و عمیق و ایمیجینگ دقیق .
    2.بیس سرد و مانیتور.
    3.های مانیتور .
    4.مید-بیس گرم و بالاتر از خط فلت.
    80% هم vocal گوش میدم.بیشتر مرد.ولی زن هم درصد قابل ملاحظه ایه.
    20% پیانو کلاسیک-رومانتیک (شوپن)
    کلا میدرنج گرم و ساند استیج خوب همه نیازهای منو براورده میکنه.های منو اذیت میکنه و زود خسته میشم.همچنین از لو بیس گرم متنفرم.
    بخاطر همین ذائقه RSA MUSTANG رو انتخاب کردم.ولی تعصبی رو RSA ندارم و اگر بهتر از اون معرفی کنید چرا که نه؟اصلا به همین دلیل اینجام.
    گفتم با این ذائقه بهترین آمپ فکر کنم Continental باشه که فقط 8 ساعت باتری لایف داره!!وحشتناکه.
    دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
    مورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
    من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
    نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
    خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
    آخرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
    راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با درود.
    و با سپاس از راهنماییهاتون.
    اولا و از همه مهمتر ذائقه من :
    1:مید خیلی گرم و بالاتر از خط فلت.
    2.ساند استیج واید و عمیق و ایمیجینگ دقیق .
    2.بیس سرد و مانیتور.
    3.های مانیتور .
    4.مید-بیس گرم و بالاتر از خط فلت.
    80% هم vocal گوش میدم.بیشتر مرد.ولی زن هم درصد قابل ملاحظه ایه.
    20% پیانو کلاسیک-رومانتیک (شوپن)
    کلا میدرنج گرم و ساند استیج خوب همه نیازهای منو براورده میکنه.های منو اذیت میکنه و زود خسته میشم.همچنین از لو بیس گرم متنفرم.
    بخاطر همین ذائقه RSA MUSTANG رو انتخاب کردم.ولی تعصبی رو RSA ندارم و اگر بهتر از اون معرفی کنید چرا که نه؟اصلا به همین دلیل اینجام.
    پس اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمه

دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
    از جالبی های arrow اینه که در مقابل rsa shadow که توی جیب هم عملاً جا نمیگیره؛ arrow میتونه فول سایز ها رو هم در حد قابل قبولی درایو کنه

ورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
    من چیزی نخوندم؛ ولی توصیم اینه که اگر قرار توی خونه استفاده کنین چرا میرین دنبال آمپ پرتابل؟
    توی دفتر کار هم بخواین استفاده کنین که اینقدر صدای hd650 از اطرافش میاد بیرون که انگار اسپیکر برای همکارها روشن کردین

من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
    نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
    خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
    خرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
    اول باید ببینین دنبال چی هستین، یعنی به این سوال که اول پرسیدم پاسخ بدین:
    "اول ببینین همین ex1000 برای ذائقتون چطوره؟ یعنی اگر بخواین توصیفش کنین میگین چی هست و اگر چی بود بهتر میبود؟ مثلاً های خوبی داره، زیاده، کمه"

بعد بیایین ببینین چه پلیری به دردتون میخوره
    1-همۀ اون پلیرها خیلی قوین و بدون آمپ هم هدفون های حتی فول سایز رو هم در حد خوبی درایو می کنن (از لحاظ کیفیت دارم می گم نه فقط توان الکتریکی)
    2-ولی خب اگر اصرار دارین ترکیب همین hisound audio با آمپ پرتابلی که ویژگی های صدایی مورد نظر شما رو داره، خوب میشه ( مثلاً همین آمپ های rsa )
    3-ولی اگر اصراری به استفاده از فول سایز ها ندارین و یا فول سایزها رو فقط داخل منزل استفاده می کنین و از طرف دیگه رابط کاربری براتون زیاد مهم نیست
    یک پلیر عالی اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کسایی که dx100 داشتن؛ میگن که این پلیر کیفیت بهتری داره ولی قدرت درایو کردنش از dx100 کمتره
    در ضمن فقط فرمت wav میخونه و اگر فایل های خیلی با کیفیت نداشته باشین تفاوتش با dx100 رو متوجه نمیشین
    4-اگر می خواین همین آیفون رو داشته باشین و ارتقا بدینش یک راه حل اینه که قبلاً گفتم:
    "- استفاده از همین آیپاد یا آفون خودتون؛ ولی به این شکل که دک و آمپلی فایر داخلی آیپاد (آیفون) رو از کار بندازین و با دک و آمپلی فایر خارجی جایگزین کنین
    تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد وقتی یدونه از اون دک ها رو بگیری نیاز به یدونه آمپ پرتابل هم داری"

البته اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرین دیگه نیازی به تهیۀ آمپ جدا نیست و خودش داخلش آمپ داره، هرچند کیفیت آمپش در حد دک خوبش نیست

راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
    موفق باشید
    قدیما که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کرده بودیم

قضیه فقط یدونه کابل نیست، در ضمن اینکه آیپاد های نسل 5 یا 5.5 بهترین صدا رو دارن؛ زیاد درست نیست
    صدای اون نسل آیپاد ها گرمتر و رول آف زود هنگام تر داره نسبت به نسل 7 که صدای فلت تری داره؛ برای همین بعضاً نسل 5 یا 5.5 صدای گرم و نرم تری نسبت به صدای نسل 7 داره
    از طرفی اون کابل های imod به هیچ وجه دک داخلی رو از کار نمیندازن؛ اگر از کار مینداخت، شما باید یدونه دک خارجی هم تهیه میکردین و نه فقط یدونه آمپ
    در ضمن چند تا پست قبلتر گفتم که:
    "تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
    Last edited by rave-87; 14-06-2012 at 18:10.

4. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام برادر
    بحث تازه دقیقا اون قسمتی رسید که شدیدا بهش علاقه دارم.
    تو می گی من از بیس کم خوشم میاد؛ ولی آیا دقیقاً میدونی چقدر کم؟ کمتر از سونی؟ باشه، ولی چقدر کمتر؟
    الان میگم چجور بیسی میخوام
    من بیسی میخوام که دقیقا برای سبک کلاسیک باشه یعنی هیچ بیسی و هیچ بمی صدایی از هدفون بوجود نیاد.هدفونهایی که صدای بیس حتی کمی بیشتر دارن باعث میشن فضای صدای موزیک کلاسیک بم بشه و از حالت تیزی صدای خیلی از سازها رو کم میکنه و بنوعی فرکانسهای بالا رو پوشش میده و حالتی بوجود میاد که احساس نوعی خفگی و تو دماغی به حس و حال موسیقی وارد میکنه.حتی تو مید هم همین واکنش رو میده بنوعی که تو vocal وقتی صدا رو اوج میره باعث سانسور ویبره صدا و حذف یا پوشش جزییات صدای خواننده میشه .در کل میشه گفت اگه هدفون مورد نظر بیس نداشته باشه عالیه.
    در مورد صدای طبیعی هم منظورم صدایی هست که هر چه بیشتر نزدیک به صدای زنده خود ارکست یا محیطی که توش صدا ضبط میشه باشه با همون تیزیها ی صدا و همون انتقال موج فرکانسهای ساز (البته میدونم ممکن نیست ولی این حالت با هدفونهای فول سایز خیلی نزدیک و مشابه هست)
    تقریبا چکیده انتظاراتم از قدرت پخش فرکانس هدفون مورد نظرم بود .فکر میکنین کدوم هدفون نزدیک تر به اینهاست؟

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام برادر
    بحث تازه دقیقا اون قسمتی رسید که شدیدا بهش علاقه دارم.

الان میگم چجور بیسی میخوام
    من بیسی میخوام که دقیقا برای سبک کلاسیک باشه یعنی هیچ بیسی و هیچ بمی صدایی از هدفون بوجود نیاد.هدفونهایی که صدای بیس حتی کمی بیشتر دارن باعث میشن فضای صدای موزیک کلاسیک بم بشه و از حالت تیزی صدای خیلی از سازها رو کم میکنه و بنوعی فرکانسهای بالا رو پوشش میده و حالتی بوجود میاد که احساس نوعی خفگی و تو دماغی به حس و حال موسیقی وارد میکنه.حتی تو مید هم همین واکنش رو میده بنوعی که تو vocal وقتی صدا رو اوج میره باعث سانسور ویبره صدا و حذف یا پوشش جزییات صدای خواننده میشه .در کل میشه گفت اگه هدفون مورد نظر بیس نداشته باشه عالیه.
    در مورد صدای طبیعی هم منظورم صدایی هست که هر چه بیشتر نزدیک به صدای زنده خود ارکست یا محیطی که توش صدا ضبط میشه باشه با همون تیزیها ی صدا و همون انتقال موج فرکانسهای ساز (البته میدونم ممکن نیست ولی این حالت با هدفونهای فول سایز خیلی نزدیک و مشابه هست)
    تقریبا چکیده انتظاراتم از قدرت پخش فرکانس هدفون مورد نظرم بود .فکر میکنین کدوم هدفون نزدیک تر به اینهاست؟
    باور کن نمیشه با اطمینان گفت
    تنها چیزی که معنا داره تفاوت بین هدفون هاست
    اون تفاوت می گه که etymotic شفاف تر از 4ai هستش (بعضی ها می گن که تریبل er4s زیاده بعضی ها میگن مناسبه، بعضی ها می گن بیسش کمه بعضی ها می گن مناسبه)
    حالا اینکه شفافیت er4s به اندازست یا زیاده، یک حرف دیگست که فقط با گوش دادن بهش میشه فهمید
    اگر تعریف از صدای طبیعی صدای نزدیک به اجرای زنده باشه (که من نشنیدم) شما وقتی میتونین به اون برسین که اون بابایی که داره کار مسترینگ و ... رو می کنه هم طبیعی ترین حالت رو در نظر بگیره
    یعنی اگر طرف صدا رو مقداری سرد کنه، اگر شما هدفونتون مقداری گرم باشه، در نهایت صدایی شبیه به اجرای زنده خواهید داشت
    به هرحال متغیر ها زیاده، من فکر می کنم با توجه به تأکید زیادی که روی بیس داری، همون er4s رو بگیر تا دیگه خیالت راحت باشه
    هرچند در شبیه سازی صدای کنسرت عوامل دیگه ایی مثل ایمجین و سوند استیج و تفکیکه ساز هم هستن که اینها توی پاسخ فرکانسی نشون داده نمیشه.

8. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راستش من يه روشي براي تست هدفون جديدا بكار ميبرم كه خيلي خوب و موثره
    به اينصورت كه يه تراك با كيفيت و مخصوص تست يا چند تا تراك خيلي ساده كلاسيك رو انتخاب ميكنم و
    بعد از اجرا تمامي فركانسها يا فركانسهاي اساسي رو در كمترين حالت قرار ميدم وضعيت فركانساي در حال پخش رو برسي ميكنم.در اين حالتها هميشه ميشه بيس رو حذف كرد ولي حاله و سايش هميشه باقي ميمونه ولي در هر صورت هدفونهايي ارزش دارن كه تقريبا تو همه فركانسها خوب باشن اونوقت ميشه بعضي از ايراد ها رو نديده گرفت ويا اصلاح كرد
    در كل نظرم رو er-4 هست ولي نميتونم تمركزم رو از 4.ai بردارم و مزيتهاش رو نديد بگيرم.و اينكه اين هدفون upgrade شده و جانشين er4 هست فكرم رو مشغول كرده ولي نظر شما هم خيلي برام مهمه.

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستش من يه روشي براي تست هدفون جديدا بكار ميبرم كه خيلي خوب و موثره
    به اينصورت كه يه تراك با كيفيت و مخصوص تست يا چند تا تراك خيلي ساده كلاسيك رو انتخاب ميكنم و
    بعد از اجرا تمامي فركانسها يا فركانسهاي اساسي رو در كمترين حالت قرار ميدم وضعيت فركانساي در حال پخش رو برسي ميكنم.در اين حالتها هميشه ميشه بيس رو حذف كرد ولي حاله و سايش هميشه باقي ميمونه ولي در هر صورت هدفونهايي ارزش دارن كه تقريبا تو همه فركانسها خوب باشن اونوقت ميشه بعضي از ايراد ها رو نديده گرفت ويا اصلاح كرد
    در كل نظرم رو er-4 هست ولي نميتونم تمركزم رو از 4.ai بردارم و مزيتهاش رو نديد بگيرم.و اينكه اين هدفون upgrade شده و جانشين er4 هست فكرم رو مشغول كرده ولي نظر شما هم خيلي برام مهمه.
    من از لیست هدفون هات خبر ندارم
    هدفون فول سایز به جز hd800 چی داری؟ داخل گوشی بجز ie8 چی داری؟
    نظرت در مورد اینها چیه؟ تعریف افراد مختلف از طبیعی با هم متفاوته آخه؛ برای همین هم هست که نظرات در مورد هدفون ها بعضاً متفاوته
    لااقل در مورد یکی از هدفونهات توضیحی بده، البته از اونهایی بگو که من هم بشناسم، مثلاً همین ie8

آخه مشکل اینجاست که من تصور می کنم تو دنبال چیزی نیستی که مناسب ذائقته، دنبال چیزی هستی که طبیعی ترین باشه ، حالا حتی اگر طبیعی بودن برات مناسب نباشه هم بازم دنبالشی. دنبال یک مفهومی. مفهومی که تعریف واقعاً معنا داری ازش موجود نیست.

در مورد روش تست:
    منظور از ترک با کیفیت یعنی چی؟ مطمئنی که کیفیت رکورد و مستر هم خوبه؟ حتی اگر مطمئنی که خوبه، بازم یک مشکل اساسی کاربردی داره:
    ما هدفون رو برای گوش دادن به موزیک های مورد علاقمون استفاده می کنیم نه فقط برای گوش دادن به ترک هایی که کیفیت ضبط عالی دارن، پس کاربردی ترین حالت برای تست هدفون اینه که اونرو با همون تراک های مورد علاقمون تست کنیم نه با یکسری ترک که مخصوص هدفون و در استودیو مخصوص تست هدفون ضبط شدن (من خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
    اینکه یکسری فرکانس ها رو کم می کنی یعنی چی؟ یعنی با اکولایزر مثلاً 20 دسیبل ازشون کم می کنی؟ خب اینکار اصلاً درست نیست، به چند دلیل:
    1- شما وقتی از هدفون استفاده می کنین که دارین باهاش موزیک گوش میدین، نه اینکه صرفاً یکسری فرکانس بخصوص باهاش گوش بدین، حتی اگر هدف فقط صدا باشه (که من درکش نمی کنم البته) بازم چنین کاری واقعاً چه ارزشی داره؟ اگر همیشه با هدفونتون فقط یکسری فرکانس به خصوص گوش میدین، خب این روش کار خوبیه

2- با چه نرم افزاری اکولایزر رو استفاده می کنین؟ حرفه ایی ترین برنامۀ اکولایزر گرافیکی که من میشناسم هم با اعمال 20 دسی بل دچار مشکل جدی میشه و صدا رو خراب می کنه
    این برنامه منظورم بود
    (صد یورو قیمتشه، من از تورنت گرفتمش و باز هم اندکی عذاب وجدان از این دزدی)
    باز هم اگر می خوایی یک تک فرکانس رو داشته باشی، بهترین کار استفاده از برنامه ایی با نام sineGen

12. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان ديگه مهم نيست چه هدفونهايي دارم با چه نوع صدايي مهم اينكه از اكثرشون راضي نيستم
    ذائقه موسيقي من از بين رفته و علاقه اي به هيچ سبك خاصي ندارم فقط صدا و زيبايي هاي اون بهمراه نجوا ،فرياد و زنگ صداي بعضي از خوانندگان خاصه كه بهم لذت ميده و ترغيبم ميكنه براي گوش دادن.و بعضا صداي تيز ساكسيفون و صداي زير سيم مي ويولون.
    براي همين دنبال صداي شديدا سرد و بي روح هستم
    در مورد اكولايزر و نحوه اي تغييرات هم بزودي توضيحات رو ميدم و اينكه چطور با تعداد كمي از فركانسا و محدود كردن بعضي از اونها به صداي دلخواهمون ميتونيم برسيم

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الان ديگه مهم نيست چه هدفونهايي دارم با چه نوع صدايي مهم اينكه از اكثرشون راضي نيستم
    ذائقه موسيقي من از بين رفته و علاقه اي به هيچ سبك خاصي ندارم فقط صدا و زيبايي هاي اون بهمراه نجوا ،فرياد و زنگ صداي بعضي از خوانندگان خاصه كه بهم لذت ميده و ترغيبم ميكنه براي گوش دادن.و بعضا صداي تيز ساكسيفون و صداي زير سيم مي ويولون.
    براي همين دنبال صداي شديدا سرد و بي روح هستم
    در مورد اكولايزر و نحوه اي تغييرات هم بزودي توضيحات رو ميدم و اينكه چطور با تعداد كمي از فركانسا و محدود كردن بعضي از اونها به صداي دلخواهمون ميتونيم برسيم
    مهمه، شاید مننتونستم منظورم رو درست برسونم

به هرحال سرد ترین (تأکید شده ترین تریبل) و کم بیس ترین هدفون تو گوشی هایی که من میشناسم
    fisher audio dba-02 و etymotic er4s هستش
    حالا بعداً یدونه رو به عنوان کاندید نهایی معرفی می کنم
    Last edited by rave-87; 03-09-2012 at 10:37.

16. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

full size: hd800 -m50 -k99-k77-k44-pro-studio-hq1400-hd518-hd201-sj11-on303-fc707
    inear:ex1000-ie8-k370-s4-ck400-cx300II-cx271-
    ولی بین این داخل گوشی ها و یا تقریبا اکثر داخل گوشی های موجود در بازار دنیا همشون بیس تقویت شده دارن که اصل موسیقی رو دست کاری میکنه

18. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

full size: hd800 -m50 -k99-k77-k44-pro-studio-hq1400-hd518-hd201-sj11-on303-fc707
    inear:ex1000-ie8-k370-s4-ck400-cx300II-cx271-
    ولی بین این داخل گوشی ها و یا تقریبا اکثر داخل گوشی های موجود در بازار دنیا همشون بیس تقویت شده دارن که اصل موسیقی رو دست کاری میکنه
    اگر مطمئنی که آمپ هم می خوایی بگیری، پس انتخاب میشه er4s ولی اگر آمپ نگیری باید بری سراغ Brainwavz B2 (تقریباً همون dba-02 هست در اصل)
    پس اگر فرض کنم که تو خرید آمپ جدی هستی، باید بریم سراغ مسئلۀ بعدی، یعنی همون خرید آمپ
    بودجه چجوریاست؟ آمپت می خوایی توی جیب جا بشه یا در حد اینکه فقط قابل حمل باشه کافیه؟
    سورس آمپ چی خواهد بود؟ یعنی خب کارت صدا داری یا دک می گیری؟ چه بودجه ایی برای این در نظر داری؟ به نظر من خرجی که برای دک بکنی خرج به صرفه ایی هست، چونکه اون دک رو میتونی بعداً به عنوان منبع تغذیۀ هر آمپ دیگه ایی استفاده کنی، حالا چه آمپ برای هدفون داخل گوشی باشه چه برای فول سایز

20. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •