با درود.
و با سپاس از راهنماییهاتون.
اولا و از همه مهمتر ذائقه من :
1:مید خیلی گرم و بالاتر از خط فلت.
2.ساند استیج واید و عمیق و ایمیجینگ دقیق .
2.بیس سرد و مانیتور.
3.های مانیتور .
4.مید-بیس گرم و بالاتر از خط فلت.
80% هم vocal گوش میدم.بیشتر مرد.ولی زن هم درصد قابل ملاحظه ایه.
20% پیانو کلاسیک-رومانتیک (شوپن)
کلا میدرنج گرم و ساند استیج خوب همه نیازهای منو براورده میکنه.های منو اذیت میکنه و زود خسته میشم.همچنین از لو بیس گرم متنفرم.
بخاطر همین ذائقه RSA MUSTANG رو انتخاب کردم.ولی تعصبی رو RSA ندارم و اگر بهتر از اون معرفی کنید چرا که نه؟اصلا به همین دلیل اینجام.
گفتم با این ذائقه بهترین آمپ فکر کنم Continental باشه که فقط 8 ساعت باتری لایف داره!!وحشتناکه.
دوم در جیب جا شدن واسه من اولویت محسوب نمیشه و فقط پورتابل باشه کافیه.طبق گفته مایک؛پورتابل های بزرگ صدای بهتری دارند و من به خاطر همین تا حالا ریویویی از Arrow و Pico slim و Mk2 و TTJV Slim نخوندم و اصلا دنبالش نرفتم.
مورد بعدی ریویوی 56 تا آمپ SKYLAB هست که قدیمیه و بعد از اون یه عالمه آمپ اومده که تو اون ریویو نیست.مخصوصا iBasso با D6 و D12 و PB2 خیلی حواسم رو پرت کرده.آخری 2.5 وات خروجی داره که بعد از اون SR71 و PB1 با کمتر از 1.5 وات؛فاصله چشمگیری دارند.باند های فول رنج من هم درایو میکنه؛چه برسه به HD650.ولی موضوع توانایی درایو کردن نیست.موضوع ساند سیگنچر هست که ریویویی از افراد قابل اطمینان پیدا نکردم.اگه شما همچین ریویویی پیدا کردین,لطف کنید اطلاع دهید.
من واسه سورس و آمپ پورتابل تا 800 دلار بودجه اختصاص دادم.بیشتر هم میشه بذارم ولی اگه ارزش داشته باشه.مهم هم نیست پلیر سانسا فیوز بگیرم با یه LOD و 800 دلار پول آمپ خالی مثل iQube بدم. یا 800 دلار یه پلیر colorfly یا DX100 بگیرم و آمپ نخرم اصلا. فقط مهم اینه که از این ست آپ با کیفیت تر نتونم با این بودجه چیز دیگه ای بگیرم.
نمیدونم چی کار کنم و واسه همین میخواستم بودجم رو نصف کنم و یه HiSounAudio Studio-V بگیرم و یه موستانگ.
خلاصه گیر کردم تو یه دنیای بزرگ آمپ و یه عالمه ریویو و مقایسه ضد و نقیض.
آخرین چیزی هم که اگه بشه خوبه و اگه نشه مهم نیست اینه که بتونم HD650 رو با ست پروتابلم درایو کنم.میگن مثلا Hornet یا D6 میتونن درایوش کنند.ولی آیا میتونند قابلیتهاش رو بکشند بیرون؟تو ریویوی Hifiman He500 مایک نوشته که اگه آمپ 2000 دلاری دارید؛HD650 صدای بهتری بهتون میده ولی اگه ندارید He500 رو بخرید.من نداشتم و HD650 رو خریدم.طبق مشورتی که با رضا جان انجام دادم.
راستی اصلاح شده نسل 5,5 یعنی چی؟یعنی توی این کابل چیپ ولفسان 87588 بکار رفته که تو نسل 5.5 آیپاد بکار رفته و بهترین صدا رو تو آیپاد ها داره؟تو این کابل های iMod چی هست؟آیا با یه کابل تنها؛ پلیرمون iMod میشه؟یعنی این سایتی که آیپادت رو واسش میفرستی و اون توش دستکاری میکنه؛با یه کابل همون کارو میشه کرد؟یا اینکه این کابل فقط دک رو از کار میندازه و آیپاد رو تبدیل به یه هارد ذخیره موسیقی میکنه؟و بعد از این کابل imod ما باید دک بکار ببریم,و بعد آمپ؟توضیح میدید لطفا؟
موفق باشید.