GPS برای ثبت موقعیت جغرافیایی عکس یا فیلمی که گرفتی هست .
یعنی اگه اونا رو روی کامپیوتر بندازی با نرم افزار میتونی بفهمی دقیقاً این عکسو کجا گرفتی .
من شخصاً یه تلویزیون Sony LED 46 Inch دیدم که بالای تصاویر روی نقشه محل عکس رو علامت میزد .
GPS برای ثبت موقعیت جغرافیایی عکس یا فیلمی که گرفتی هست .
یعنی اگه اونا رو روی کامپیوتر بندازی با نرم افزار میتونی بفهمی دقیقاً این عکسو کجا گرفتی .
من شخصاً یه تلویزیون Sony LED 46 Inch دیدم که بالای تصاویر روی نقشه محل عکس رو علامت میزد .
ولی نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد که اینا دوتایی کنار هم باشن .قبول داری که یه دوربین اینچنینی بدون gps قیمتش زیر 1و500 درمیاد؟
این gps اگه نظر من بود یه تکنولوژی اضافس تو این دوربین.مثلا من برم جنگلهای ارسباران عکس بندازم این gps کجارو میخواد علامت بزنه؟؟ حتما رو نقشش یه محل صاف و سفیدو که هیچی توش معلوم نیس
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
اصلا تابلوئه که این دوربین واسه توریستاس
آخه کدوم انتخاب ؟ اقلا دو مدل مشابه میبود که یکی بدون جیپی و دیگری با جیچی و ما بدونجی چی رو برمیداشیم
حالا زیاد سخت نگیر ، 1.500.000 می خوای بدی نگران همین یه ذره ای ؟
باید برم سراغ مدلای دیگه.من مشتری هستم رفیق . جور کش سونی که نیستم هر محصولی بده بیرون اجبارا برم بخرم
خب صامت جان نظرت درمورد sony nex-vg20چیه؟
پاناسونیک از هر نظری سرتره رنگای طبیعی تر و زنده تر داره از همه مهمتر نویزش تو جاهای کم نور خیلی کمتره که خیلی مهمه و لنز رینگ دستی داره که برای فوکوس حرفه ای خیلی عالیه مدل hr700 هم داره که هارد دیسک داخلی داره.
نظرت درمورد sony nex-vg20 چیه؟
این دوربینو ندیدم رفیق نمیتونم نظر بدم....
ولی این یه سایت خیلی عالی با نمونه فیلم و مقایسه ای فوق العاده حرفه ای هست که بهت کمک میکنه من هر چی تو این سایت دیدم تو واقعیت تجربه کردم و دیدیم صحت داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)