سلام
اين خانوم پرسپوليسي رو ذيذم ياد تيم پرسپوليس افتادم.
روز پنجشنبه كليه بازيكنان وربيان و تيم مديريت پرسپوليس طي پيامي اين واقعه رو به وحيد تسليت گفتن
همينجا از پرسپوليس فقط به خاطر fair palyتشكر ميكنم!
بله
خير
سلام
اين خانوم پرسپوليسي رو ذيذم ياد تيم پرسپوليس افتادم.
روز پنجشنبه كليه بازيكنان وربيان و تيم مديريت پرسپوليس طي پيامي اين واقعه رو به وحيد تسليت گفتن
همينجا از پرسپوليس فقط به خاطر fair palyتشكر ميكنم!
elfin جان سلام
بازيكنان فوتبال هم انسان هستند و داراي عواطف. رقابت سر جاي خود رفاقت و جوانمردي هم سر جاي خود. به نظر من اگر اين كار را نمي كردند جاي سؤال داشت.
البته من خودم پرسپوليسي هستم ولي تا يادم نرفته من هم اين ضايعه اسفناك رو به وحيد طالب لو و همه استقلالي ها كه در غمش شريك هستند تسليت مي گم. انصافا وحيد از اون دسته از بازيكناني هست كه من تا به حال جز ادب و متانت ازش چيزي نديدم. اميدوارم هميشه به اين روند ادامه بده.
راستي ... يك نكته در مورد ركوردي كه قرار بود بشكنه... به احمد رضا عابدزاده گفته بودن كه وحيد احتمالا ركورد شما رو خواهد شكست ... عابدزاده در جواب گفته بود من خوشحال مي شم كه يك جوان بتونه ركورد من رو بشكنه و از وحيد تعريف كرده بود.
اما ناصر حجازي كه خود يك استقلالي است متاسفانه در جواب اين سؤال گفته بود كه ركورد شكني در ايران كه مهم نيست!!!! اگه تونست دروازه بان قرن آسيا بشه مهمه !!!!
سلام
به نظر من ناصر خان درست گفتند.وقتي در ايران به اقاي گلي هيچ اهميتي نميدند ديگه مي خوايد براي ركورد دار گل نخوردن جايزه اختصاص بدن؟؟؟!!!
طی آخرین اخبار متاسفانه وحید تا 2 هفته نمی تونه بازی کنه.
من باز هم تسلیت میگم.
منم به وحید تسلیت میگم
من پرسپولیسی هستم ولی واقعآ از این اتفاق ناراحت شدم.
من هم به وحیدطالب لو و خانواده محترمش و تمامی هوادارن استقلال تسلیت عرض میکنم
پیراهن یک تیم ملی مسلما حق وحید است ...
ايسنا
علي پروين عصر امروز با حضور در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه كارگران در جمع بازيكنان گفت: فقط به عشق مردم و هواداران بازگشتم.
سرمربي مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس در بازي برابر فجر سپاسي كم نگذاشتند! شكست يك اتفاق در فوتبال است. هيچ كس كوتاهي نكرده بود. وي اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس با تمام وجود بازي ميكنند. در اروپا هم اين گونه شكستها اتفاق ميافتد ما بدشانس بوديم و باختيم. پروين تاكيد كرد: هيچ كس حق ندارد به بازيكنان توهين كند. آنها از وجودشان مايه گذاشتند. اگر ميبينيد بازيكن در رختكن گريه ميكند به خاطر عشق به مردم است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دست به دست هم ميدهيم تا پرسپوليس موفق شود. انصاريفرد مشكلات زيادي براي ادارهي باشگاه دارد، ما پنج ميليارد بدهي داريم. بايد تلاش كنيم اين بدهيها برطرف شود. وي افزود: حمايت و همدلي از يكديگر تنها راه موفقيت پرسپوليس است.
من که اخر نفهمیدم منظور پروین کدوم تماشاگر هست ؟
اخه کی پروین رو دوست داره که پروین به عشق اون برگشته .
این علی پروین محاله از پرسپولیس بره یعنی از سریش بدتره چون سریش بگیره آخرش ول می کنه
ولی علی پروین ول کنه این پرسپولیس نیست با اون حرفای که زد همه فکر می کردن از پرسپولیس میره
به قوله خودش که میگفت من میرم تا بقیه نگن پرسپولیس ملکه شخصیه منه ولی بازم برگشت
ولی من به عنوان یه استقلالی دوست ندارم پروین از پرسپولیس بره چون هم شعار معروف علی ... کمرنگ تر
میشه هم تیم پرسپولیس تو این وضعیت باشه بهتره
بابا اين پروين خيلي عاشق مردمه![]()
آخه روزي سه بار از پرسپوليس خداحافظي ميكنه دوبار برميگرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)