دوست عزیزم ممنون از اینکه سعی میکنید پاسخگو باشید اما 5470 یه کارت گرافیک در زمینه لپتاپ هست که شناخت زیادی ازش وجود نداره .. و فقط در چند لپتاپ تا الان amd به کار برده پس لطفا نگید فقط به درد وبگردی و فیلم میخوره
اگر بخوام لیست تمام بازیهایی که باهاش اجرا کرده و بدون هیچ مشکلی تمومشون کردم رو لیست کنم سر به فلک میکشه کافیه تو
یوتیوب یه سرچ کنید تا متوجه شید کارت گرفیک خوب در سطح متوسط محسوب میشه و تو اجرای بزرگترین بازیهای ساخته شده تا الان هیچ مشکلی نداره (البته با تغییر تنظیمات )..
این دیگه از اون حرفا بودا کرایسیس با تغییر رزولیشن بازی به 800 در 600 و همینطور خاموش کردن خیلی از امکانات گرافیکی ممکنه اجرا بشه اما من هیچ دستکاری تو تنطیمات واسه اجرا انجام ندادم
.gif)
.. ولی کرایسیس به کنار فارکرای 2 و مدرن وار فار 2 و بتلفلد کمپانی و مافیا 2 چی ؟ تو بالاترین کیفیت اجراشون کردم
میگم فقط مشکل اینه که dirt بر پایه دایرکت ایکس 11 ساخته شده که 5470 نمیتونه خوب ساپورتش کنه و بازی با مشکل اجرا میشه
بهرحال ممنون از کمکتون
دوست خوبم چرا ناراحت میشی...!
من با 5870 که تا خرخره اور شده نمیتونم تمام بازیها رو بدون مشکل اجرا کنم اونوقت شما میگید.....!
بگزریم ..... این یه بررسی از کارت لبتاب شماست ....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطما باش ایراد از ضعیف بودن گرافیک هست و این امر هم برای لبتاب عادیه و هیچ وقت نمیتونید با لبتاب مثل یه دکستاب گیم بازی کنید حتی اگه gx660 msi سه میلیون تومنی داشته باشید....!
در کل بحث تاپیک داره منحرف میشه وبهتره ادامه پیدا نکنه....
موفق باشید...